Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη να πηγαινεις κισινιοφ κι οχι ουκρανια,κ μαλιστα οχι μονιμα,να πηγενοερχεσε??
κατα τη γνωμη μου,,,ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΛΑΝΟ,,τι να λες κισινιοφ χωρις αμαξι κ λεφτα,κι ειναι κι ακριβο απ οτι μουπε ο φιλος μου...πηγαινε βορ.ρουμανια καλυτερα..τουλαχιστον εκει ειναι αφραγκοι ολοι,ουτε τζιπ κι ολα φτηνα,,κισινιοφ κ μεγαλες πολεις ουκρανια δεν θα κανεις τιποτα χωρις φραγκα ντυσιμο κι αμαξι,,μακιφκα εινε ειδικη περιπτωση,,μονο αυτη η πολη σε παιρνει ,,αλλιως,,βορ ρουμανια πιο καλα απο κισινιοφ η μεγαλες πολεις ουκρανιας
μακιφκα με 140 πας κ μ αλλα τοσα φευγεις οποτε θες,,αυτα εινε τριχες,,η καθημερινοτητα εχει σημασια...εκει αμα εισαι μακιφκα ολα ευκολα κ φτηνα ειναι,κισινιοφ νομιζω στοπα πριν ,μπορει ναναι κοντα ,αλλα δεν μπορεις να κινηθεις σε καμμια περιπτωση οπως ουκρανια,ειναι κι οι γκομενες μμαλακισμενες κ κομπλεξικες,,τι να πω,,πηγαινε κ δεστα μονος σου,,αλλα αφου πιο παλια εγραφες οτι εινε μαλ.,..α στο κισινιοφ,τωρα τι εγινε,αλλαξε σε μια μερα?? :think: :think: :think:
ρε φιλαρακο ειμαι εδω 15 χρονια αυτα που λες για κομπλεξικες κλπ δε υπαρχουν...μηπως ο φιλος σου αφαγε κανενα φλας απο καμια εδω και μιλαει ετσι για ολες ???οσοι μενουμε εδω περναμε καλα και με λιγα λεφτα ...αφου εισαι ουκρανια ελα καμια βολτα να δεις απο κοντακαι μετα να δινεις συμβουλες σε αλλους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
ρε φιλαρακο ειμαι εδω 15 χρονια αυτα που λες για κομπλεξικες κλπ δε υπαρχουν...μηπως ο φιλος σου αφαγε κανενα φλας απο καμια εδω και μιλαει ετσι για ολες ???οσοι μενουμε εδω περναμε καλα και με λιγα λεφτα ...αφου εισαι ουκρανια ελα καμια βολτα να δεις απο κοντακαι μετα να δινεις συμβουλες σε αλλους
συμβουλες σιγουρα μπορω να δινω κ με μεγαλη ακριβεια
βεβεα δεν ειμε προξενος στην οντεσα ουτε κι εσυ βεβεα στο κισινιοφ   :grin: :grin: :grin: οποτε δεν υπαρχει κ λογος διενεξης
απλα οσες μολδαβες ετοιχε να γνωρισω εδω,οντεσα,δεν μιλαω καν οτι ειναι τα πιο "οργια " στην ελλαδα :helpplea:ετσι κι αλλιως δεν ασχολουμε ελλαδα με ξενες..
στην οντεσα λοιπον,ηταν μαλ..νες σε ολο τους το στυλ κ ατιτιουντ,  καπως το επαιζαν δηθεν,ηταν κ συνηθως ξυνισμενς αλλα φασιον τβ :grin: :grin: :grin:πραγ,ατα που ουκρανια "παιξιμο" υφος καρδιναλιου κλπ ,δεν τοχουν ουτε γκομενες απο σταρ-συστεμ,ειδικα σε διακοπες φαση
ετσι λοιπον εχω βγαλει το συμπερασμα οτι-οπως κι οι ρουμανες επισης-ειναι ψωνισμενες κ δηθεν.και απ οσο γνωριζω τ κισινιοφ εχει αμεσο επηρεασμο απο την ρουμανικη νοοτροπια λογω γλωσσας κ μισου πληθησμου που ειναι ρουμανικης προελευσης,αν δεν κανω λαθος
απλα αυτο..
οσο για τ αλλα,ας παει ο καθεις οπου θελει κ καλα να περασει,,μερικα πραγματα ομως ειναι προκαθορισμενα οχι απο εμας αλλα απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα συνθηκες κ νοοτροπια,και δεν εξαρτοντε απο εμας.αν ειναι στραβος ο γυαλος,στραβα αρμενιζεις αναγκαστικα ;) ;) ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
δημητριε δωσε μια γνωμη κι εσυ,ντορος να γινετε!! :grin:
δηλ αν ηταν να πας με λιγα χρηματα,θα διαλεγες κισινιοφ η πχ μακιφκα-ντανιετσκ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητριε δωσε μια γνωμη κι εσυ,ντορος να γινετε!! :grin:
δηλ αν ηταν να πας με λιγα χρηματα,θα διαλεγες κισινιοφ η πχ μακιφκα-ντανιετσκ?
Το εγραψα και στο αλλο Thread εβαλα και λινκ με συγκρισεις τιμων θα διαλεγα Λβοφ σαν πρωτη λυση και μετα σαν δευτερη επιλογη το Ντονεσκ.Για της Μολδαβες ειναι ετσι οπως τα λες.Ειναι πολυ μαλακισμενες και πολυ κομπλεξικες.Κισινιωφ δεν θα πηγαινα για μονιμη εγκατασταση για 5-6 μερες μπορει να πηγαινα αλλα οχι παραπανω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Το εγραψα και στο αλλο Thread εβαλα και λινκ με συγκρισεις τιμων θα διαλεγα Λβοφ σαν πρωτη λυση και μετα σαν δευτερη επιλογη το Ντονεσκ.Για της Μολδαβες ειναι ετσι οπως τα λες.Ειναι πολυ μαλακισμενες και πολυ κομπλεξικες.Κισινιωφ δεν θα πηγαινα για μονιμη εγκατασταση για 5-6 μερες μπορει να πηγαινα αλλα οχι παραπανω
λβοβ ειναι πανεμορφη πολη,οχι ομως τοσο φτηνα,οπως κ ντανιετσκ
εγω με λιγα χρηματα επιμενω μακιφκα ισως κ μαριοπολ,σαν β λυση εκει γυρω
τα πιο ξεωλλα ειναι εκει ,δεν ξερω ποτε εχεις παει,τωρα παντως ειναι η πιο χυμα φαση,για μετριες γκιμεενς παντα μιλαω,κ πολυ φτηνοτερα απο λβοβ κ ντανιετσκ οντεσα κλπ
παντως το πιο ωραιο περιβαλλον ειναι στο λβοβ που λες,πολυ ωραια πολη ,εχω παει μονο 3 φορες παλιοτερα αλλα μ αρεσε πολυ :rockon:ια κισινιοτισες αυτο νομιζω κι εγω,απ οσες γνωριζω οντεσα καλοκαιρι,βασικα δεν ειναι ρωσσιδες ,ουτε εμφανισισακα ουτε σε νοοτροπια οι πιο πολλες,κατι αναμεσα ρωσια κ ρουμανια σε αμφανιση,δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλες,ωραιες ειναι πολλες,αλλα αν η νοοτροπια τους  ειναι χαλια :helpplea:,τι να τις κανεις...νομιζω φταει η μεγαλη επαφη με ρουμανια που εχουν εκει,,,

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
σεποιο θρεντ?ποια σελιδα?γραψε μου μ ενδιαφερει αυτη η συγκριση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σεποιο θρεντ?ποια σελιδα?γραψε μου μ ενδιαφερει αυτη η συγκριση
Εδω στο Thread της Πορνομεταναστευσης.    το Λβοφ δεν ειναι πολυ ακρβοτερο απο το Ντονεσκ και εχει και καλητερη ποιοτητα και ειναι και πιο ομορφη πολη.Στο Ντονεσκ σιγουρα εχει περισσοτερες απλες γκομενες που σε παρακαλανε να της πηδηξεις.Οι Μολδαβες ειναι και ηληθιες εχουνε πολλα κομπλεξ και βγαζουνε και καποια κακια δεν θα της συνιστουσα

Επισκέπτης
πορνομεταναστι μολδολαγνε δοσε τα φοτα σου στουσ ιποψιφιουσ μελοντικουσ πορνομεταναστεσ!!!!ποσα πορνοευρο χριαζετε για να μινισ χισιανου και να γαμασ σαν ανθροποσ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
πορνομεταναστι μολδολαγνε δοσε τα φοτα σου στουσ ιποψιφιουσ μελοντικουσ πορνομεταναστεσ!!!!ποσα πορνοευρο χριαζετε για να μινισ χισιανου και να γαμασ σαν ανθροποσ?
@@@ φιλε πιτσιλιστη,μπας κ μας δουλευεις ολιγον?? ;)
ολο τα ιδια ρωτας σουχουν απαντησεει ολοι απο 10φορες εκαστος κ ξανα μανα τα ιδια ξαναρωτας?? :think: :think: :think:

Επισκέπτης
@@@ φιλε πιτσιλιστη,μπας κ μας δουλευεις ολιγον?? ;)
ολο τα ιδια ρωτας σουχουν απαντησεει ολοι απο 10φορες εκαστος κ ξανα μανα τα ιδια ξαναρωτας?? :think: :think: :think:
το θεμα ειναι να γραψι ο μολδολαγνοσ που εινε εκι πορνομεταναστισ πολα χρονια και ειναι εμπιροσ!εκτοσ και αν εγραψε οδιγιεσ ιδι κ δε το προσεξα! :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
το θεμα ειναι να γραψι ο μολδολαγνοσ που εινε εκι πορνομεταναστισ πολα χρονια και ειναι εμπιροσ!εκτοσ και αν εγραψε οδιγιεσ ιδι κ δε το προσεξα! :rockon:
και βεβεαια σου εχει γραψει,να πας εκει με 600ε το μηνα κ θα περνας βασιλιας..απο εκει ξεκινησε ολη αυτη η φιλολογια περι που ειναι πιο καλα με τις συγκρουομενες αποψεις,ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
και βεβεαια σου εχει γραψει,να πας εκει με 600ε το μηνα κ θα περνας βασιλιας..απο εκει ξεκινησε ολη αυτη η φιλολογια περι που ειναι πιο καλα με τις συγκρουομενες αποψεις,ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εχο διαβασι τοσεσ πορνοθεοριεσ πορνομετανασταν που το πορνομιαλο μου εχι πορνομπερδευτι και στριφοριρναι απεγνοσμενο. :S
ειναι και ο σινεχισ ακορεστοσ αδιαλιπτοσ εξαντλιτικοσ πιρφορισμοσ στο γκρετσικισταν που μιονι τιν πορνοαντιλιψι και μολινι το διαυγεσ πορνοπνευμα! :rockon:

παντοσ πρεπει να βρουμε μια ενδιαμεσι λισι απο τισ θεοριεσ ολον τον πορνομεταναστον !  :S :S :S :S :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Μακης νομιζω μιλησε πρωτος οτι 600 Ευρω το μηνα φτανουν.Πίτσι μου θυμιζει εδω λιγο τους Ελληνες  :jerking: που τους ειπε ο Παπαντρεου ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτοι τον ψυφισαν.Τους ειπε τωρα ο Σαμαρας οτι θα επαναδιαπραγματευτει το μνημονιο και δεν θα μειωθουνε μισθοι και δεν θα γινουν απολισεις και τον ψυφισαν :jerking: :2funny:!Δηλαδη εσεις θα ακουσεις οποιον σου λεει οτι φτανουν τα λιγοτερα?Δηλαδη πιστευεις οτι θα καλοπαιρνας με 600 Ευρω το μηνα οταν για ενοικιο και κοινοχρηστα υπολογισε κοντα σα 200 Ευρω το μηνα?Δηλαδη τι θα σου μενει? 13 Ευρω τη μερα?Αν πας σαν το Μακη και ψωνιζεις απο το Σουπερ Μαρκετ και τρως στο σπιτι και δεν βγαινεις πουθενα τοτε ναι σου φτανουν αλλα γκομενες πως θα βγαλεις?Δεν θα της καλεσεις στο φοιτητικο να φατε?6-8 Ευρω δεν θα φατε?Δεν θα μετακινηθεις?Βραδυ δεν θα βγεις ποτέ?Μονο με το τρολε'ι' θα πηγαινεις? :2funny:Εγω σου ειπα τη γνωμη μου αν βρεις 1000 Ευρω το μηνα ΠΗΓΑΙΝΕ αν οχι και ειναι να πας να ζεις ετσι οπως γραφει ο Μακης κατσε κ'Ελλαδα εχεις το Μεταξουργειο θα τρως σπιτι και αν χαλας αυτα τα  600 Ευρω για  :knockinb: και διασκεδαση θα παιρνας πολυ καλητερα.

Επισκέπτης
Ο Μακης νομιζω μιλησε πρωτος οτι 600 Ευρω το μηνα φτανουν.Πίτσι μου θυμιζει εδω λιγο τους Ελληνες  :jerking: που τους ειπε ο Παπαντρεου ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτοι τον ψυφισαν.Τους ειπε τωρα ο Σαμαρας οτι θα επαναδιαπραγματευτει το μνημονιο και δεν θα μειωθουνε μισθοι και δεν θα γινουν απολισεις και τον ψυφισαν :jerking: :2funny:!Δηλαδη εσεις θα ακουσεις οποιον σου λεει οτι φτανουν τα λιγοτερα?Δηλαδη πιστευεις οτι θα καλοπαιρνας με 600 Ευρω το μηνα οταν για ενοικιο και κοινοχρηστα υπολογισε κοντα σα 200 Ευρω το μηνα?Δηλαδη τι θα σου μενει? 13 Ευρω τη μερα?Αν πας σαν το Μακη και ψωνιζεις απο το Σουπερ Μαρκετ και τρως στο σπιτι και δεν βγαινεις πουθενα τοτε ναι σου φτανουν αλλα γκομενες πως θα βγαλεις?Δεν θα της καλεσεις στο φοιτητικο να φατε?6-8 Ευρω δεν θα φατε?Δεν θα μετακινηθεις?Βραδυ δεν θα βγεις ποτέ?Μονο με το τρολε'ι' θα πηγαινεις? :2funny:Εγω σου ειπα τη γνωμη μου αν βρεις 1000 Ευρω το μηνα ΠΗΓΑΙΝΕ αν οχι και ειναι να πας να ζεις ετσι οπως γραφει ο Μακης κατσε κ'Ελλαδα εχεις το Μεταξουργειο θα τρως σπιτι και αν χαλας αυτα τα  600 Ευρω για  :knockinb: και διασκεδαση θα παιρνας πολυ καλητερα.
εχισ δικιο πορνομεταναστι. :rockon:
ινε ι πιο εμπιρι πορνοσιμβουλι νομιζο απο ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ!!! :rockon: :rockon:
ισοσ φτενε τα χρονια τισ πορνομεταναστευσισ σου.εισαι ο πιο παλιοσ προτοποροσ πορνομεταναστισ,εσι αλοστεσ χαραξεσ το δρομο τισ πορνομεταναστευσισ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

για το θεμα γαμισι τορα.
πιστευισ οτι θα βγαζο γκομενεσ στο χισιναου?θα γαμαο?
ποσεσ τον μινα?
εσι τι λεσ με τιν εμπιρια σου? :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχισ δικιο πορνομεταναστι. :rockon:
ινε ι πιο εμπιρι πορνοσιμβουλι νομιζο απο ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ!!! :rockon: :rockon:
ισοσ φτενε τα χρονια τισ πορνομεταναστευσισ σου.εισαι ο πιο παλιοσ προτοποροσ πορνομεταναστισ,εσι αλοστεσ χαραξεσ το δρομο τισ πορνομεταναστευσισ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

για το θεμα γαμισι τορα.
πιστευισ οτι θα βγαζο γκομενεσ στο χισιναου?θα γαμαο?
ποσεσ τον μινα?
εσι τι λεσ με τιν εμπιρια σου? :rockon: :rockon: :rockon:
Σιγουρα θα βγαζεις αλλα το 1/3 απ'οτι θα εβγαζες στο Ντονεσκ ή στο Λβοφ και φυσικα πολυ χειροτερης ποιοτητας και πιο δυσκολα.Και θα χαλας πολυ περισσοτερα για να της  :knockinb:Καλητερα να ερθεις σε επαφη με τον Владимир Михальчук αν ειναι να κανονισεις να πας Λβοφ για 2 βδομαδες να δεις πως ειναι το Λβοφ στην υπολοιπη Ουκρανια εχεις παει και ξερεις πως ειναι περιπου.Θα προσπθισω να ερθω κ'εγω αν μπορω για να κανουμε χαβαλε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σιγουρα θα βγαζεις αλλα το 1/3 απ'οτι θα εβγαζες στο Ντονεσκ ή στο Λβοφ και φυσικα πολυ χειροτερης ποιοτητας και πιο δυσκολα.Και θα χαλας πολυ περισσοτερα για να της  :knockinb:Καλητερα να ερθεις σε επαφη με τον Владимир Михальчук αν ειναι να κανονισεις να πας Λβοφ για 2 βδομαδες να δεις πως ειναι το Λβοφ στην υπολοιπη Ουκρανια εχεις παει και ξερεις πως ειναι περιπου.Θα προσπθισω να ερθω κ'εγω αν μπορω για να κανουμε χαβαλε.

Ναι μια πορνοεκδρομη στο Λβοφ ειναι ιδανικη πιστευω. Ειναι και ο Βλαντιμηρ που ισως βοηθησει. Θα του μιλησω για αν κανονισουμε καμια πορνοεκδρομη .
Αλλα εκει πρεπει να εχουν εναν ηλιθιο ουκρανικο εθνηκησμο ε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι μια πορνοεκδρομη στο Λβοφ ειναι ιδανικη πιστευω. Ειναι και ο Βλαντιμηρ που ισως βοηθησει. Θα του μιλησω για αν κανονισουμε καμια πορνοεκδρομη .
Αλλα εκει πρεπει να εχουν εναν ηλιθιο ουκρανικο εθνηκησμο ε?
Εμενα τοτε μου ειχε πει οτι μπορει να μας βρει διαμερισμα και οτι μπορουσε να μας δωσει ενα αμαξι Таврия Славута για να μετακινουμαστε.Και τωρα πιστευω θα βοηθισει αν του το πεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εμενα τοτε μου ειχε πει οτι μπορει να μας βρει διαμερισμα και οτι μπορουσε να μας δωσει ενα αμαξι Таврия Славута για να μετακινουμαστε.Και τωρα πιστευω θα βοηθισει αν του το πεις

Παντως ένα είναι σίγουρο : οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Όσοι μένουν μόνιμα στην Μολδαβία, πληρώνουν από τίποτα έως ελάχιστα. Οι επισκέπτες, από 300 έως 1000 τον μήνα για το hobby το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει από 1 έως 5-6 κυρίες, διπλά, τρίδιπλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δύναμη να έχετε... Τα έξοδα διαμονής είναι σχετικά και έχουν αναφερθεί σε ενωρίτερα posts. Τα έξοδα διατροφής είναι ελάχιστα. Αναφορικά με το εάν είναι κομπλεξικές ή μαλακισμένες, παρά το γεγονός ότι δεν με απασχόλησε ποτέ, θεωρώ ότι στα 2-3 χρόνια επισκέψεων μου θα πρέπει να γνώρισα μηδέν (0) τέτοιες. Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να γίνουν κολητσίδες για γάμους και τέτοια.

Επισκέπτης
Όσοι μένουν μόνιμα στην Μολδαβία, πληρώνουν από τίποτα έως ελάχιστα. Οι επισκέπτες, από 300 έως 1000 τον μήνα για το hobby το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει από 1 έως 5-6 κυρίες, διπλά, τρίδιπλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δύναμη να έχετε... Τα έξοδα διαμονής είναι σχετικά και έχουν αναφερθεί σε ενωρίτερα posts. Τα έξοδα διατροφής είναι ελάχιστα. Αναφορικά με το εάν είναι κομπλεξικές ή μαλακισμένες, παρά το γεγονός ότι δεν με απασχόλησε ποτέ, θεωρώ ότι στα 2-3 χρόνια επισκέψεων μου θα πρέπει να γνώρισα μηδέν (0) τέτοιες. Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να γίνουν κολητσίδες για γάμους και τέτοια.
πορνομεταναστι σοριτα πεσ μασ και εσι τιν γνομι σου για πορνομεταναστευσι στο χισιναου!
ανεπτιξε μασ τιν πορνοθεορια σου για πορνομεταναστευσι στο χισιανου για εμασ τουσ μελοντικουσ ιποψιφιουσ πορνομεταναστεσ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom