Επισκέπτης
το ειδα πορνομεταναστι μιδα!!!!!να σε καλα πορνιαρι μου!στο εβαλα πριν ρε συ,δεν το βλεπεις????
και τιν βρικα στο χαρτι!
αυτο που λεσ με τουσ 3 μινεσ ειναι σιγουρο?μπορο να κατσο για παντα φτανι να φευγο καθε τρισ μινεσ για ευροπι?
το ειδα πορνομεταναστι μιδα!!!!!να σε καλα πορνιαρι μου!στο εβαλα πριν ρε συ,δεν το βλεπεις????
δε εχει απασχολησει ετσι νομιζω,,εγω μπαινοβγαινω καθε μηνα ,δεν ειμαι σιγουρος 100-100,παρε τηλ προξενειο οντεσα η μαριουπολη πουναι κι εκει κοντατο ειδα πορνομεταναστι μιδα!!!!!να σε καλα πορνιαρι μου!
και τιν βρικα στο χαρτι!
αυτο που λεσ με τουσ 3 μινεσ ειναι σιγουρο?μπορο να κατσο για παντα φτανι να φευγο καθε τρισ μινεσ για ευροπι?
αμα μπενοβγενισ καθε μινα ολα οκ?ασ μασ πι ενασ ενπιροσ πορνομεταναστισ να ξερουμε 100% εμισ οι μελοντικι ιποψιφιοι πορνομεταναστεσ~!!!δε εχει απασχολησει ετσι νομιζω,,εγω μπαινοβγαινω καθε μηνα ,δεν ειμαι σιγουρος 100-100,παρε τηλ προξενειο οντεσα η μαριουπολη πουναι κι εκει κοντα
με ενα 1000 ευρο το μινα θα εισαι οκ εκι?θα γαμασ σαν ανθροποσ?3μηνες,βγαινεις κ ξαναμπαινεις..αν εχεις προβλιμα βρες μια εταιρεια να σε προσλαβει μαιμου.δωστους κ 100$ κ τελιωσε αυτο,δεν εινε προβλημα...
φραγκα θαχεις?εστω τα 1000$ το μηνα? κ κανα 2000$ για πρωτη φορα,με εισητηρια εγκαρασταση κλπ
αυτο ριναι,τ αλλα λυνοντε ευκολα ;)
εννοιτε αυτο..αλλα εκει που θα πασ?ρωσσια μονο εχει διπλα..οντεσα εχει διπλα ρουμανια,,λιγο προβλημα αυτοστην αποκει πλευρα,ρωτα προξενειο σου λεω,,αμα μπενοβγενισ καθε μινα ολα οκ?ασ μασ πι ενασ ενπιροσ πορνομεταναστισ να ξερουμε 100% εμισ οι μελοντικι ιποψιφιοι πορνομεταναστεσ~!!!
αν εισαι νεος ξερεις καλουτσικα ρωσσικα κ εχεις κ 2,3 μοντερνα ρουχα,μαι,ου απο σπριντερ ζαρα,οτι ναναι,,ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙμε ενα 1000 ευρο το μινα θα εισαι οκ εκι?θα γαμασ σαν ανθροποσ?
εχι κουραστι το πετσι μου απο το πιρφορισμα.δεν αντεχο αλο.
θελο να πορνομεταναστευσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!
ναι σινενοουμε ανετα!το κιπριακο δε το λινο βεβεα αλλα σινενεουμε χορισ προβλιμα σε μια σιζιτισι με πορνιδιο!αν εισαι νεος ξερεις καλουτσικα ρωσσικα κ εχεις κ 2,3 μοντερνα ρουχα,μαι,ου απο σπριντερ ζαρα,οτι ναναι,,ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ
νεξτ ντορ στο ξαναλεω,οχι τιποτα αλογα κ μουναρες,αυτες ευκολες ειναι ,αλλα θελουν αλλα,,κ παλι ρωταω,,ρωσσικα βασικα ξερεις?στο τηλ μπορεις να συνενοηθεις καλα?εχει μεγαλη σημασια αυτο ;)
με τα λεφτα που λες μονο για εκει εισαι φιλε,θα περασεις κ γαμω,στο υπογραφω,εχει 2,3 σουπερμαρκετ κ ντισκο στο κεντρο,οχι το σοκολα,εκει ειναι λιγο πιο πανω οι απαιτησεις,αλλα πιο λαικα,θα σε καρφωνουν μονα τους αυτα,παρε μια λαιφ καρτα,ολα αυτα λαιφ μομπιλ εχουν,να μιλας δωρεανναι σινενοουμε ανετα!το κιπριακο δε το λινο βεβεα αλλα σινενεουμε χορισ προβλιμα σε μια σιζιτισι με πορνιδιο!
δε θελο να γαμαο μουναρεσ!
θελο να γαμαο μετρια καθιμερινα πορνιδια πορνομεταναστι μιδα.
οτι και να γαμισισ θα ειναι παραδισοσ σε σχεσι με γρετσικισταν.
το πετσι μου ξερνοβολαι φλοκι για αγαθο ουκρανικο αιδιο πορνε μου!!!
σε ευχαριστο τιτανιε λεβεντοκαυλε πορνομεταναστι μιδα!!!!!με τα λεφτα που λες μονο για εκει εισαι φιλε,θα περασεις κ γαμω,στο υπογραφω,εχει 2,3 σουπερμαρκετ κ ντισκο στο κεντρο,οχι το σοκολα,εκει ειναι λιγο πιο πανω οι απαιτησεις,αλλα πιο λαικα,θα σε καρφωνουν μονα τους αυτα,παρε μια λαιφ καρτα,ολα αυτα λαιφ μομπιλ εχουν,να μιλας δωρεαν
αν αρχισεις κ με ιντερνετ να μιλας με παντεμενς κλπ,δεν θα προλαβαινιες να γαμας,μονο να βρεις σπιτι κοντα στην κεντρικη σταση να μπορουν να φευγουν ευκολα μετα αφου δεν θαχεις οχημα,,
μολις πηξεις σε εικοσι λεπτα εισαι κεντρο ντονιετσκ,με μακντοναλντσ ντονιετσκ σιτυ μωλλ,σινεμαδες κλπ
οποτε οπως θες παιζεις,κι αλλαζεις κι ευκολα περιβαλλον ,χωρις να μενεις εκει,δηλ στο ακριβοτερο κατα πολυ ντανιετσκ ;)
αυτα ιναι ε συ,τι αλλο θες,πηγαινε μια βολτα να δεις τι παιζει,99% θα σου αρεσει,αλλα μην πας χειμωνα πρωτη φορα,θα δεις τη λασπη 1 μετρο υψος κ θα φυγεις τρεχοντας, τωρα πηγαινε πουνε τα ξεβρακωτα κ κοβουν βολτες ολη μερα στο δρομο..σε ευχαριστο τιτανιε λεβεντοκαυλε πορνομεταναστι μιδα!!!!!
απλα θελο μονο να χινο ατακτα ξεβρακοκεφαλα ουκρανικα πορνιδια!
δεν με νιαζι ι ποιοτιτα τοσο πολι.
απλα θελο να εκγιμναζο το ξεροχιμενο απο γκαυλα κουρτινοξιλο μου!!!
πορνομεταναστι μιδα δοσε και αλεσ σιμβουλεσ σε εμασ τουσ ιποψιφιουσ μελλοντικουσ πορνομεταναστεσ!!!
καθοδιγισε μασ ιπεργαλαξιακε πορνομεταναστι!!!
τα σεβοι μου γκουρου τισ πορνομεταναστευσισ!!!
σκευτομουν πορνομεταναστευσι για κισινιοφ που ειναι και πιο προσβασιμο (πιο κοντα) στο γκρετσικισταν.αυτα ιναι ε συ,τι αλλο θες,πηγαινε μια βολτα να δεις τι παιζει,99% θα σου αρεσει,αλλα μην πας χειμωνα πρωτη φορα,θα δεις τη λασπη 1 μετρο υψος κ θα φυγεις τρεχοντας, τωρα πηγαινε πουνε τα ξεβρακωτα κ κοβουν βολτες ολη μερα στο δρομο..
αι μιας κ το θρεντ ειναι μολδαβια ,να μας κανεις κ μια συγκριση μετα με μολδαβια αφου εχεις παειαυτα ιναι ε συ,τι αλλο θες,πηγαινε μια βολτα να δεις τι παιζει,99% θα σου αρεσει,αλλα μην πας χειμωνα πρωτη φορα,θα δεις τη λασπη 1 μετρο υψος κ θα φυγεις τρεχοντας, τωρα πηγαινε πουνε τα ξεβρακωτα κ κοβουν βολτες ολη μερα στο δρομο..
τα πως?απο κιεβο?η οντεσα?ειναι μακρια να ξερεις..απο οντεσα νομιζω καλυτερα να πας,μενεις κι εκει μια μερα,,μονο 20ε??κατι λαθος κανεις..κ 50ε ναναι για κισινιοφ παλι καλα ειναισκευτομουν πορνομεταναστευσι για κισινιοφ που ειναι και πιο προσβασιμο (πιο κοντα) στο γκρετσικισταν.
και με λεοφοριο απο αθινα ειναι μολισ 20 ορεσ.και ειναι φτινα.ετσι οστε να μενουν πορνοευρο για φιτιλιασμα με ατακτεσ πορνεσ.
πια ι γνομι σου για πορνομεταναστευσι στο χισιναου λεβεντοκαυλε πορνομεταναστι μιδα?
εννοεις να μην πας μακιφκα αλλα κισινιοφ μονιμα? κατα την γνωμη μου δεκα φορες χειροτερα απο γκομενες θα περασειςσκευτομουν πορνομεταναστευσι για κισινιοφ που ειναι και πιο προσβασιμο (πιο κοντα) στο γκρετσικισταν.
και με λεοφοριο απο αθινα ειναι μολισ 20 ορεσ.και ειναι φτινα.ετσι οστε να μενουν πορνοευρο για φιτιλιασμα με ατακτεσ πορνεσ.
πια ι γνομι σου για πορνομεταναστευσι στο χισιναου λεβεντοκαυλε πορνομεταναστι μιδα?
πορνομεταναστι μιδα δε με καταλαβεσ.εχισ πορνοθολοσι απο γκαυλα με ατακτα ξεδιαντροπα ουκρανεζικα πορνοαιδια μιστι μου!!!και δε πορνοπαρακολουθισ τι γραφο!τα πως?απο κιεβο?η οντεσα?ειναι μακρια να ξερεις..απο οντεσα νομιζω καλυτερα να πας,μενεις κι εκει μια μερα,,μονο 20ε??κατι λαθος κανεις..κ 50ε ναναι για κισινιοφ παλι καλα ειναι
κισινιοφ ποσα λεφτα χριαζεσε το μινα πορνομεταναστι μιδα για να γαμασ σαν ανθροποσ?δηλαδη να πηγαινεις κισινιοφ κι οχι ουκρανια,κ μαλιστα οχι μονιμα,να πηγενοερχεσε??
κατα τη γνωμη μου,,,ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΛΑΝΟ,,τι να λες κισινιοφ χωρις αμαξι κ λεφτα,κι ειναι κι ακριβο απ οτι μουπε ο φιλος μου...πηγαινε βορ.ρουμανια καλυτερα..τουλαχιστον εκει ειναι αφραγκοι ολοι,ουτε τζιπ κι ολα φτηνα,,κισινιοφ κ μεγαλες πολεις ουκρανια δεν θα κανεις τιποτα χωρις φραγκα ντυσιμο κι αμαξι,,μακιφκα εινε ειδικη περιπτωση,,μονο αυτη η πολη σε παιρνει ,,αλλιως,,βορ ρουμανια πιο καλα απο κισινιοφ η μεγαλες πολεις ουκρανιας
δεν ξερω ρε συ..ν αφησω τον γαμο,δηλ την ουκρανια να παω για πουρναρια??να αφησω τις μουναρες τα ξεκωλλα τις ουκρανες να παω να τρεχω στο κισιναου για μολδαβες ρουμανες κι οτι αλλο βλαχοζωον κπμλεξικο ειναι εκει περα?? τρελλα πουλας???κισινιοφ ποσα λεφτα χριαζεσε το μινα πορνομεταναστι μιδα για να γαμασ σαν ανθροποσ?
Ναι με 1000 θα ζεις σχετικα καλα.Θα βαρεθεις να θα σου λειψει ημε ενα 1000 ευρο το μινα θα εισαι οκ εκι?θα γαμασ σαν ανθροποσ?
εχι κουραστι το πετσι μου απο το πιρφορισμα.δεν αντεχο αλο.
θελο να πορνομεταναστευσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!