midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.198
- Πόντοι
- 3.656
παυ διαφωνουμε ?τα ιδια λμε,δεν παω εγω σε πολυ ακριβα μερη,,αν πας σε ακριβα μερη οντεσα η ντιπρο η ντονιετσκ ,δεν σε φτανουν 300-400$ την μερα σου,ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΝΑ ΤΑΧΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΜΑΛ..Ες!!!!Καταρχην Ευροπεμοντ δεν χρειαζεται ενα απλο διαμερισμα φτανει και περισευει και στα ακριβα μερη δεν χρειαζεται να πηγαινει κανεις και καλο ειναι να αποφευγει κανεις της γκομενες που πανε με τους ξενους δεν ειναι οτι καλητερο ή αν μετραει κανεις να κανει το συστημα μου αφηνεις να της τα'ι'σουν οι ξενοι και μετα πας και της παιρνεις Με 600 Ευρω δεν καλοπαιρνας.Αν μενεις Κισινιωφ και θελεις καμια 200αρια για διαμερισμα μαζι με τα κοινοχρηστα τι θα σου μεινει 400 Ευρω δηλαδα λιγο πανω απο 10 τη μερα.Αν αυτα τα λεφτα ειναι μονο για βολτα και φα'ι' τοτε ναι φτανουνε.Αλλα εμεις μιλαμε για ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.Εμενα μου φευγουν παρα πολλα λεφτα για το ντυσιμο μου.Μονο για της κρεμες μου θελω 150 Ευρω το μηνα!Αν θελεις να εχεις αμαξι θελεις 1500 Ευρω το μηνα για Κισινιωφ ή μια πολη τυπου Χαρκοβο αν ειναι χωρις αμαξι με 1000-1200 βγαινεις.Μιλαω για να περνας καλα και να
αλλα το σπιτι,οχι διαφωνω εχει μεγαλη σημασια,καλυτερα ενα 100μπαλο παραπανω για το ρεμοντ σπιτι παρα οτι αλλο,φτιαχνει ατμοσφαιρα για τα γαμησια κ γουσταρω κι εγω ενα ωραιο περιβαλλον να καθομε,,απ οτι να μενω σε αππλα σπιτια χωρις τουλαχιστον ρεμοντ..αυτα ειναι γνωμες βεβεα