Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
κανε μια περιγραφη της μερας σου κ της εβδομαδας σου εκει να δουμε κι εμεις πως γινετε,δηλ ξυπναω το πρωι κανω αυτο,μεσημερι εκεινο,βραδυ αυτο,μενω εκει κ γαμαω αυτες κ φυσικα σε πιο μερος εισαι κ μενεις,δηλ πολη χωριο,πως μετακινεισαι κλπ θα ειναι πολυ ενδιαφερον,εγω το θεωρω αδυνατον,ο αλλος φιλος που ειπε τα ιδια πριν,απλα δεν μπορει να δωσει παραδειγμα,δωσε μας εσυ λοιπον φιλτατε!!
Λοιπόν μένω στο Τιράσπολ , από το οποίο γύρισα πρόσφατα μετά από 35θήμερη παραμονή. Αναφέρομαι για ΜΟΝΙΜΗ διαμονή, όχι για τουρισμό.
Λοιπόν α) Νοίκι (περιοχή Μποροντίνο λίγο πριν το κέντρο)2αρι επιπλωμένο 100$. Στο κέντρο ακριβότερα (μέχρι 200$). Μιλάω φυσικά για πολυκατοικίες εποχής Χρουστώφ (5όροφες) ή Μπρέζνιεφ (16οροφες).
β) Διατροφή. Έξοδα Σούπερ Μάρκετ (δικά μου για 4 άτομα) περίπου 750 ρούβλια/βδομάδα δηλ. 55€. Αν πηγαίνεις στο παζάρι αγοράζεις σαφώς φτηνότερα.
γ) Μετακίνηση αστεία ποσά. Τρόλλεϋ 1,60 ρούβλια, μαρσρούτκα 2,80 , ταξί 30 ρούβλια από τη μια μεριά της πόλης (Μπάλκα) στην άλλη (Ζαπαντνα).Μέσος όρος 15 ρ. (1€ = 13,8 ρούβλια).
δ) Ηλεκτρικό, Τηλεόραση, γκάζι, νερό 250 ρούβλια (χοντρά 20€), εγώ τον Ιούνιο πλήρωσα 196 ρούβλια για τα έξοδα αυτά.
ε) Τηλέφωνο 78 ρούβλια, κινητό 50$ (πανάκριβο)
στ) Ιντερνετ 130 ρούβλια.
Συνολικά έξοδα διαβίωσης πάνω κάτω 350 €.
Τα υπόλοιπα κατά το δοκούν. Ενδεικτικά Γεύμα 2 ατόμων με χοιρινό με μέλι , σαλάτα, γαρνιτούρα και 2 μπύρες 196 ρούβλια (Καφέ Street, εμπορικό κέντρο ΟΣΚΑΡ στην Μπάλκα - ακριβό, υπάρχουν πολύ φτηνότερα. Σασλίκια για 2 + μπύρες 94 ρούβλια.
Γκόμενα από ΜΑΚΛΕΡ 10-20$.
Καφέδες, αναψυκτικά από 8 - 25 ρούβλια.
Τραίνο για Κισινιώφ 31 ρούβλια. Λεωφορείο για Οντέσσα 45 ρούβλια.
Φυσικά σαν τουρίστας χαλάς περισσότερα. Αναφέρομαι για μόνιμη διαμονή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656

ακομα κ μ αυτα που λες
Λοιπόν μένω στο Τιράσπολ , από το οποίο γύρισα πρόσφατα μετά από 35θήμερη παραμονή. Αναφέρομαι για ΜΟΝΙΜΗ διαμονή, όχι για τουρισμό.
Λοιπόν α) Νοίκι (περιοχή Μποροντίνο λίγο πριν το κέντρο)2αρι επιπλωμένο 100$. Στο κέντρο ακριβότερα (μέχρι 200$). Μιλάω φυσικά για πολυκατοικίες εποχής Χρουστώφ (5όροφες) ή Μπρέζνιεφ (16οροφες).
β) Διατροφή. Έξοδα Σούπερ Μάρκετ (δικά μου για 4 άτομα) περίπου 750 ρούβλια/βδομάδα δηλ. 55€. Αν πηγαίνεις στο παζάρι αγοράζεις σαφώς φτηνότερα.
γ) Μετακίνηση αστεία ποσά. Τρόλλεϋ 1,60 ρούβλια, μαρσρούτκα 2,80 , ταξί 30 ρούβλια από τη μια μεριά της πόλης (Μπάλκα) στην άλλη (Ζαπαντνα).Μέσος όρος 15 ρ. (1€ = 13,8 ρούβλια).
δ) Ηλεκτρικό, Τηλεόραση, γκάζι, νερό 250 ρούβλια (χοντρά 20€), εγώ τον Ιούνιο πλήρωσα 196 ρούβλια για τα έξοδα αυτά.
ε) Τηλέφωνο 78 ρούβλια, κινητό 50$ (πανάκριβο)
στ) Ιντερνετ 130 ρούβλια.
Συνολικά έξοδα διαβίωσης πάνω κάτω 350 €.
Τα υπόλοιπα κατά το δοκούν. Ενδεικτικά Γεύμα 2 ατόμων με χοιρινό με μέλι , σαλάτα, γαρνιτούρα και 2 μπύρες 196 ρούβλια (Καφέ Street, εμπορικό κέντρο ΟΣΚΑΡ στην Μπάλκα - ακριβό, υπάρχουν πολύ φτηνότερα. Σασλίκια για 2 + μπύρες 94 ρούβλια.
Γκόμενα από ΜΑΚΛΕΡ 10-20$.
Καφέδες, αναψυκτικά από 8 - 25 ρούβλια.
Τραίνο για Κισινιώφ 31 ρούβλια. Λεωφορείο για Οντέσσα 45 ρούβλια.
Φυσικά σαν τουρίστας χαλάς περισσότερα. Αναφέρομαι για μόνιμη διαμονή.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ωραια ζωη..μασροΥθτκα τρολει κ σπιτι με 100$ δηλ οχι εβρορεμοντ,ουτε μπανιο ΜΕΣΑ  δεν εχει,σαν αυτα πουδειχνε ο δημητριος κανα 2 σελιδες πριν :grin: :grin: :grin:

ασε ρε φιλε,,,,πεστα στους αδαεις
,,,,σουπερμαρκετ ?τι το γραφεις?θα μαγειρευουμε σπιτι κιολας? :grin: :grin:μπορς?ψωμι με μπρινζα θα τρωμε?? :grin: :grin: :grin:
εγω δεν σουπα αυτα ,που λες,
αυτα ετσι κι αλλιως αναφεροντε στη ζωη κ την καθημερινοτητα του λουμπεν στοιχειου εκει,δηλ των τελειταιων τελευταιων που ουτε αμαξι δεν εχουν ,και φυσικα, για γκομενες,νεες κι ωραιες,ουτε συζητηση :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εκτος απο ΠΟΥΤΑΝΕς ΤΗς ΠΛΑΚΑς-ΜΑΚΛΕΡ,την ξερω εχει κι οντεσα κ μικολαεφ,μπηκα κι ειδα κ τιρασπολ την εκδοση....
λοιπον αστα αυτα τα μιζερια λαιφ σταιλ,απλα γραψε μας μια τυπικη σου μερα τι κανεις με αυτα που λες κ ενα τυπικο παρεσκευοσαββατο,ετσι ζεις κ βγαζεις γκομενες εκει??ποσες?μια καθε ποσο?κ τι στυλ? :think:αμφιβαλλω "τα μαλα",αν ετσι κανεις σεφτε ακομα κ μογγολια στα υψιπεδα!!! :grin: :grin: :grin:
γραψε μας λοιπον να καταλαβουμε κι εμεις
οπως σουπα κ πριν,,
δηλ ,,σηκονομε 10 το πρωι ,κανω αυτο,μετα παει 12 κανω αυτο κ παει λεγοντας..σορρυ για το υφος αλλα αυτα που γραφεις ειναι οδηγος επιβιωσης κι οχι πορνοτουρισμος η πορνομεταναστευση να χρισιμοποιησω κι ορους απο ντιμα29!!!
δεν μπορεις να κανεις τιποτα με 350-500ε ΟΥΤΕ Κ ΤΙΡΑΣΠΟΛ,δηλ στην τελευταια πολη της πρωην εσσδ
το να πας οντεσα κ κισινιοφ προυποθετει φραγκα
πες μας λοιπον εκει μια τυπικη μερα σου με τα εξοδα,και πως περιλαμβανοντε σε αυτο το προγραμα "μωρα",εκτος απο τις ημιθανεις ΝΤΕΒΟΥΣΚΕς ,-ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΕΕς ΘΥΜΑΤΑ Ως ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ-της ΜΑΚΛΕΡ!!! :grin: :grin: :grin:
ακομα παντως κ μ αυτα που λες αν υπολογισεις οτι θες δυο γκομενες μινιμ την βδομαδα-αστεια πραγματα δηλ για τετοιες χωρες-ποσιο κανουν 4 γευματα την βδομαδα κ 4 φορες τραπεζια στις εκει ντισκο ,ποσο εχει εισοδο κλπ?
μαλλον με γκομενες δεν πολυασχολεισε αγαπητε απ οσον καταλαβαινω,,γραψε μας κ παλι ομως αν μπορεις τι κανεις καθε μερα χοντρα χοντρα να δουμε κ μεις λοιπον πως ζεις κ τι ειναι το μυστικο σου με λαιφ σταιλ ροβινσωνα να βαζεις κ γκολ σε ντεβουσκες!!!εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι τετοιο!! :grin: :grin: :grin:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
ακομα κ μ αυτα που λες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ωραια ζωη..μασροΥθτκα τρολει κ σπιτι με 100$ δηλ οχι εβρορεμοντ,ουτε μπανιο ΜΕΣΑ  δεν εχει,σαν αυτα πουδειχνε ο δημητριος κανα 2 σελιδες πριν :grin: :grin: :grin:

ασε ρε φιλε,,,,πεστα στους αδαεις
,,,,σουπερμαρκετ ?τι το γραφεις?θα μαγειρευουμε σπιτι κιολας? :grin: :grin:μπορς?ψωμι με μπρινζα θα τρωμε?? :grin: :grin: :grin:
εγω δεν σουπα αυτα ,που λες,
αυτα ετσι κι αλλιως αναφεροντε στη ζωη κ την καθημερινοτητα του λουμπεν στοιχειου εκει,δηλ των τελειταιων τελευταιων που ουτε αμαξι δεν εχουν ,και φυσικα, για γκομενες,νεες κι ωραιες,ουτε συζητηση :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εκτος απο ΠΟΥΤΑΝΕς ΤΗς ΠΛΑΚΑς-ΜΑΚΛΕΡ,την ξερω εχει κι οντεσα κ μικολαεφ,μπηκα κι ειδα κ τιρασπολ την εκδοση....
λοιπον αστα αυτα τα μιζερια λαιφ σταιλ,απλα γραψε μας μια τυπικη σου μερα τι κανεις με αυτα που λες κ ενα τυπικο παρεσκευοσαββατο,ετσι ζεις κ βγαζεις γκομενες εκει??ποσες?μια καθε ποσο?κ τι στυλ? :think:αμφιβαλλω "τα μαλα",αν ετσι κανεις σεφτε ακομα κ μογγολια στα υψιπεδα!!! :grin: :grin: :grin:
γραψε μας λοιπον να καταλαβουμε κι εμεις
οπως σουπα κ πριν,,
δηλ ,,σηκονομε 10 το πρωι ,κανω αυτο,μετα παει 12 κανω αυτο κ παει λεγοντας..σορρυ για το υφος αλλα αυτα που γραφεις ειναι οδηγος επιβιωσης κι οχι πορνοτουρισμος η πορνομεταναστευση να χρισιμοποιησω κι ορους απο ντιμα29!!!
δεν μπορεις να κανεις τιποτα με 350-500ε ΟΥΤΕ Κ ΤΙΡΑΣΠΟΛ,δηλ στην τελευταια πολη της πρωην εσσδ
το να πας οντεσα κ κισινιοφ προυποθετει φραγκα
πες μας λοιπον εκει μια τυπικη μερα σου με τα εξοδα,και πως περιλαμβανοντε σε αυτο το προγραμα "μωρα",εκτος απο τις ημιθανεις ΝΤΕΒΟΥΣΚΕς ,-ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΕΕς ΘΥΜΑΤΑ Ως ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ-της ΜΑΚΛΕΡ!!! :grin: :grin: :grin:
ακομα παντως κ μ αυτα που λες αν υπολογισεις οτι θες δυο γκομενες μινιμ την βδομαδα-αστεια πραγματα δηλ για τετοιες χωρες-ποσιο κανουν 4 γευματα την βδομαδα κ 4 φορες τραπεζια στις εκει ντισκο ,ποσο εχει εισοδο κλπ?
μαλλον με γκομενες δεν πολυασχολεισε αγαπητε απ οσον καταλαβαινω,,γραψε μας κ παλι ομως αν μπορεις τι κανεις καθε μερα χοντρα χοντρα να δουμε κ μεις λοιπον πως ζεις κ τι ειναι το μυστικο σου με λαιφ σταιλ ροβινσωνα να βαζεις κ γκολ σε ντεβουσκες!!!εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι τετοιο!! :grin: :grin: :grin:

Χαλαρωσεεεεεε midas69....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φίλε ηρέμησε. Εγώ ουσιαστικά απάντησα στον Πιτσι πόσα περίπου χρειάζεσαι για να μείνεις το μήνα σαν ΜΟΝΙΜΟΣ. Δεν έγραψα για πορνοτουρισμό. Εξάλλου δεν κάνω πλέον τουρισμό στο Τιράσπολ. Εχω την οικογένειά μου εκεί. Ότι γαμάω γαμάω από γκόμενες που βρίσκω στο ΜΑΚΛΕΡ και σε πληροφορώ είναι πολύ καλές. Τώρα αν θες χαϊλίκα και να στα τρώνε οι (ελάχιστες) call girls απευθύνσου σε άλλους. 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πορνε μου εισαι και εσι πορνομεταναστισ?
πσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινοοοοο καργαααα με τουσ πορνομεταναστεσ!!!
αποδιδο τα μεγιστα ρεσπεκτ μου σε ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ !!!σοντομα θα ακολουθισο τα βιματα που χαραξαν οι πορνομεταναστεσ!!
καλα τα λεσ το θεμα ειναι οτι δε ξερο ρουμανικα και θα δισκολευτο παρα μα παρα πολι.
ενο ροσικα ιδι μπορο να σινενοιθο με ευκολια.μαθενο χρονια τορα τι γλοσα...
τορα να ξαναρχισο απο τιν αρχι νεα γλοσα ειναι μανικι γαμοτο.
ακουγετε παντοσ προκλιτικι και ακροσ πορνοδεσ  ι πορνομεταναστο σιμβουλι σου!!!

Είναι εύκολα τα ρουμανικα χιστη. και οι ρουμανες και πολυ καβλες! ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε ξεκολλάτε και μη το ψάχνετε ή το ψειρίζετε το θέμα. Καθένας ζει όπως θελει δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι πως οπουδήποτε αλλούς είναι πολύ καλύτερα από την Ελλάδα. Και χειρότερα απο τη χώρα της μαλακιας δεν υπάρχει!
Ακόμη και στα τίρανα ή τα σκόπια είναι χίλιες φορές καλύτερα απο την ελλαδα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν ανθρωποι που ζουν με 600 ευρω και αλοι που ζουν με 5000 ετρα αναλογα τη ζωη που κανεις...αν εσυ γουσταρεις να χαλας ειναι δικο σου θεμα παντα τη ζωη μας τη ρυθμιζουμε αναλογα με τα λεφτα που διαθετουμε...ξερω συντροφους που αχουν καποια μικρα εσοδα και θελουν να ζησουν εδω σε αυτους αναφερομε, αν εχεις φραγκα εισαι καλοδεχουμενος και9 θα χαρουμε ολοι εδω οι μονιμοι να σε γνωρισουμε...σιγουρα εσυ που τα εχεις θα περασεις καλυτερα με τις γυναικες απο οτι οι φτωχωτεροι...αλλα στο χωριο μου λενε οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι...εδω ιδιεταιρα εχει γυναικες για ολες τις τσεπες ...σπιτια για ολες τις τσεπες ,μαγαζια για ολες τις τσεπες, εγω ο κουτος εχω γαμησει γυναικες τσαμπα αλλα και γυναικες που για να τις παρω χαλασα πολλα λεφτα στα κερασματα...η μαγκια του ανδρα δε φαινεται με το ποσα πληρωνει αλλα με το να δειχνει στη γκομενα οτι εχει να πληρωσει

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε ηρέμησε. Εγώ ουσιαστικά απάντησα στον Πιτσι πόσα περίπου χρειάζεσαι για να μείνεις το μήνα σαν ΜΟΝΙΜΟΣ. Δεν έγραψα για πορνοτουρισμό. Εξάλλου δεν κάνω πλέον τουρισμό στο Τιράσπολ. Εχω την οικογένειά μου εκεί. Ότι γαμάω γαμάω από γκόμενες που βρίσκω στο ΜΑΚΛΕΡ και σε πληροφορώ είναι πολύ καλές. Τώρα αν θες χαϊλίκα και να στα τρώνε οι (ελάχιστες) call girls απευθύνσου σε άλλους. 
και να ξερεις μακη μου αυτοι που μιλανε πολυ τους τρωει η μαλακια ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
υπαρχουν ανθρωποι που ζουν με 600 ευρω και αλοι που ζουν με 5000 ετρα αναλογα τη ζωη που κανεις...αν εσυ γουσταρεις να χαλας ειναι δικο σου θεμα παντα τη ζωη μας τη ρυθμιζουμε αναλογα με τα λεφτα που διαθετουμε...ξερω συντροφους που αχουν καποια μικρα εσοδα και θελουν να ζησουν εδω σε αυτους αναφερομε, αν εχεις φραγκα εισαι καλοδεχουμενος και9 θα χαρουμε ολοι εδω οι μονιμοι να σε γνωρισουμε...σιγουρα εσυ που τα εχεις θα περασεις καλυτερα με τις γυναικες απο οτι οι φτωχωτεροι...αλλα στο χωριο μου λενε οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι...εδω ιδιεταιρα εχει γυναικες για ολες τις τσεπες ...σπιτια για ολες τις τσεπες ,μαγαζια για ολες τις τσεπες, εγω ο κουτος εχω γαμησει γυναικες τσαμπα αλλα και γυναικες που για να τις παρω χαλασα πολλα λεφτα στα κερασματα...η μαγκια του ανδρα δε φαινεται με το ποσα πληρωνει αλλα με το να δειχνει στη γκομενα οτι εχει να πληρωσει
συμφωνω απολυτα φιλτατε για πρωτη φορα μαζι σου
ειδικα στο τελευταιο,"να δειχνει οτι εχει να πληρωσει" ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ
εκει ειναι το θεμα,ως παλιος στο κουρμπετι τοχεις πιασει απολυτα
"δειχνει" οτι εχει ,συμεπαγετε μια εικονα ανετη με καλο ντυσιμο αμαξι κλπ,σωστα?μαλλον κι εσυ καπως ετσι εισαι απ οτι συμπερενω
γι αυτο λεμε,λοιπον,αν εχεις για ξοδεμα 300-500ε το μηνα,δηλ εισαι πενιτας επι της ουσιας,φαινετε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙς,κι ολο το εργο σου,κατακτηση νεων στοχων δηλαδη, γινετε απλα αδυνατον,ειδικα εαν εισαι ξενος,οπου ο πηχης κι οι απιτησεις ειναι διπλασιες απ οτι σ ενα τοπικο φτωχοδιαβολο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Είναι εύκολα τα ρουμανικα χιστη. και οι ρουμανες και πολυ καβλες! ;)
παροτι γνωριζω κι επικινονιακα ρουμανικα,λεω οτι  ρουμανια ειναι η χωρα οπου μιλουν σε τεραστιο ποσοσστο αγγλικα,δεν ειναι προβλημα η γλωσσα
συμφωνω κ για το καβλες,σ εμενα στεκουν στο νουμερο τρια,μετα απο ουκρανες κ σλοβακες,κ το βασικο,ειναι η β.ρουμανια η μονη λυση για πολυ χαμηλα βαλαντια ,γυρω στα 1200-1500ε/μηνα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
ηρεμος ειμαι
εχεις οικογενεια εκει?να την χερεσε,αλλα ειναι φανερο δεν ασχολεισε με γκομενες
περνας τη μερα σου παρεα με την οικογενεια σου κ καλα κανεις
αλλα εισαι ακαταλληλος να δωσεις οδηγιες για τετοιες φασεις,το να γαμας στη χαση κ τη φεξη απο την μακλερ καποιες ταλαιπωρες η και καλυτερες αν θες να πουμε ετσι,
για τον παντρεμενο καλο ειναι,στον λιγο χρονο που εχει,αλλα για τον μονιμο επισκεπτη η κατοικο που δεν εχει παντρευτει ,η ωρα δεν περνα αν δεν ασχολειτε συμεχεια με νεο θεμα,νεες κι ωραιες μουναρες
αν κατσει στο  σπιτι-δωματιο σοβιετ τυπου με τα 100$,κ μαγυρευει πατατες απο το σουπερμαρκετ,κ περιμενει να γαμισει καθε δευτερη μερα με 20$,κανα μισαωρο , απο την ΜΑΚΛΕΡ,γαμησι με δελτιο δηλαδη,την ωρα που παντου διπλα του περπατουν προκλητικες κι εξαλλες μουναρες Α κλασης
τοτε δεν μιλαμε για πορνομεταναστη,αλλα για ιεραποστολο στην χωρα του απολυτου ντεκαντανς,,,
γκομενς ετσι δεν βρισκεις,ουτε καλες ουτε ψοφιες
μονο καμμια μεγαλη γειτονισα χωρισμενη με παιδια,αλλα κ παλι θα σου φωρτωσει τα προβληματα της να της μεγαλωσεις τα παιδια της οποτε παλι τα 500 δεν φτανουν ουτε για να κανεις το μαλακα με καμμια τετοια..
το ζητουμενο ειναι το καλο κ φρεσκο θεμα,σε ντεβουσκες απο 19-25 το πολυ
αυτο ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ  συνεπαγετε καλο σπιτι,3,4 εξοδους τη μερα σε μπαρ ρεστοραντ καφε κλπ δηλ νασαι στην γυρα να καμακωνεις
,ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ  ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,,μην ξεχνιομαστε

με ψωνια απο σουπερμαρκετ κ μετακινηση με τρολλευ,κ σπιτι τυπου σοβιετ,δεν παιζει τιποτε..........

γι αυτο σου λεω,φιλτατε,καλες οι προθεσεις σου αλλα,..
δεν εχει σχεση η ζωη που κανεις με την ζωη που επιθυμει ο πιτσι,που καταλαβαινω θελει να παει για να περνα καλα να δισκεδαζει κ να γαμαει
αυτα δεν γινοντε οπου στον πλανητη ,αν δεν εχεις καποιες βασεις οικονομικες,μην επανλμβανομαστε
δεν θα ξανασχοληθω παρατραβηξα κι εγω το θεμα,1500ε/μηνα οποιος δεν εχει δεμν μπορει να παει πουθενα να κανει τον γκομενιαρη
υγ.να υποθεσω εισαι κ μεγαλυτερης ηλικιας φιλτατε μακη?ανω των 40 ισως?εαν ναι τα ζητουμενα μας ειναι αντιδιαμετρικα
εσυ εχεις την οικογενεια κι ασχολεισαι τον χρονο που περνας εκι ,κ ριχνεις στη χαση κ στη φεξη κανα κοματι προχειρα απο την μακλερ
εμεις πρεπει ναχουμε αρκετες νεες γκομενες κ γνωριμιες την καθε βδομαδα,αλλιως δεν περνα η μερα κ βασικα ,αν δεν γαμμαμε αρκετες κ καλες τι να παμε να κανουμε,αλλο λογο δεν εχουμε,,αυτα απαιτουν καποιες ελαχιστες προυποθεσεις που εγω δεν νομιζω οτι πεφτουν κατω απο 50$/μερα,κι ενα σπιτι απο 300-350 το μηνα με εβρορεμοντ κ καπου κοντα στο κεντρο
,βασικα ,αν γαμας κ πουτανες σεμι-προ,οχι σκληρες εππαγκελματιες,,πανω απο 100$/μερα φευγουν
χριαζοντε,αλλα ας πουμε 50ετσι σαν ελαχιστο,για να ασχολεισαι με το ζητουμενο,νεες κ φρεσκες ωραιες παρουσιες με ενα ικανοποιητικο ρυθμο,μια δυο τουλαχιστον την βδομαδα..
αυτα χωρις παρεξηγηση
ΥΓ  ωραιες απο ΜΑΚΛΕΡ??? :grin: :grin: :grin:
υπααρχουν καποιες καλουτσικες,αν στις πει καποιος
αν προσπαθησεις μονος,νετα απο 6,7,8 πεθαμενς βρωμικες που θαρθουν ,κ θα διωξεις,θαχουν περασει κ 3,4 ωρες με τις αναμονες,αν εξακολουθησουν ναρχοντε,γιατι τα ιδια ατοματις εμπορευοντε ολες,ισως ερθει καποιια συμπαθητηκη,μετα απο αυτο το ψυχοφθορο 3ωρο αναμονης κι απογοητευσης..
εγω αυτο το σεναριο απλα το απεχθανομε
ΥΓ2με κωλ-γκιρλς δεν εχω σχεση ποτε τα θεωρω κοροιδια ,ολη τη φαση,αν θες κωλ γκιρλε δεν σε φτανουν 400$ την μερα,οχι 100 που λεω εγω,κι εννοω λεφτα για ξοδεματα με ντεβουσκες ανοιχτες σε ολα κ γρηγορες,που απλα ξοδευεις καπια χρηματα μαζι τους σε διασκεδαση βασικα ,κι οχι προ κωλ γκιρλς :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Ρε ξεκολλάτε και μη το ψάχνετε ή το ψειρίζετε το θέμα. Καθένας ζει όπως θελει δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι πως οπουδήποτε αλλούς είναι πολύ καλύτερα από την Ελλάδα. Και χειρότερα απο τη χώρα της μαλακιας δεν υπάρχει!
Ακόμη και στα τίρανα ή τα σκόπια είναι χίλιες φορές καλύτερα απο την ελλαδα.
αν  ΔΕΝ εχεις φραγκα ειναι πολυ χειροτερα στα σκοπια,κ μαλλον τιρανα-εκει δεν εχω ουτε προκειτε ν απαω ποτε-
εδω αν εισαι σκετος πας για καμμια βουτια στη θαλασσα
εκει αν εισαι σκετος τι κανεις αγαπητε μοντ?
για ξανασκεψου το
με φραγλοδιφραγκα να περοπλανιεσε στα σοκακια στα σκοπια,καλοκαιριατικα?? :think:
"ΧΩΡΑ ΤΗς ΜΑΛΑΚΙΑς"...αυτο ειναι δικο μου μοτο,,ρε μπας κ σε ξερω?? :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις,
Το ερώτημα ήταν πόσα χρειάζεται κανείς για να ζεί άνετα στη Μολδαβία.
Δηλ. να ζει όπως ζει εδώ στην Ελλάδα. Σπίτι, φαι, έξοδα μετακινήσεων, ΔΕΗ, έξοδα αναψυχής κλπ και όχι πόσα χρειάζεται για να βγαίνεις κάθε μέρα έξω και να γκομενιάζεις.
Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι ότι 600€ είναι υπεραρκετά.
Τώρα αν μένεις μόνιμα, όπως πολύ σωστά λέει και ο Δημητράκης, για να γαμίσεις ΔΕΝ χρειάζεσαι τα τρελλά λεφτά. Είσαι μάγκας και ωραίος ? Κάνε καμάκι και με την έλλειψη ανδρών πούχει η χώρα, 80% θάχεις επιτυχία. Και δεν χρειάζονται, όπως πάλι πολύ σωστά λέει πάλι ο Δημητράκης, να ξοδεύεις τρελά λεφτά στις γκόμενες, ούτε σούσι και κοκτέϊλς και μαλακίες (δεν λέω βέβαια να μην την κεράσεις κανένα ποτό, αλλοίμονο). Αντίθετα αν αρχίσεις τα κεράσματα θα κυτάξει να σε εκμεταλευτεί, θα ζητάει κολώνιες και φορέματα και ότι άλλο της περάσει από το μυαλό και (πιθανότερο) δεν θα γαμήσεις καν. Άμα είσαι νέος και ωραίος, ντύνεσαι διαφορετικά από το μέσο Μολδαβό, έχεις σχετικά καλούς τρόπους (δηλ. δεν τις πλακώνεις στις μάπες κάθε δύωρο όπως οι Ρώσσαι αλλά μόνο μια φορά την βδομάδα) και έχεις αμάξι (όχι απαραίτητα , αλλά οπωσδήποτε είναι συν) δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Γνωρίζει μερικές γκόμενες, παίρνεις και 2 βότκες  (από τις καλές 32 ρούβλια εκάστη, κανένα σουχάρσκι και λίγα λεμόνια (τρελαίνονται)και τις πας στο ποτάμι για τα περαιτέρω. Ούτε ακριβά και χλιδάτα σπίτια χρειάζονται για να τις εντυπωσιάσεις. Αρκεί νάχεις τον χώρα σου και το ψυγείο γεμάτο. Και Κουασιμόδος νάσαι τις γαμάς.  
 Όσον αφορά εμένα, ναι δεν παίζω πλέον με τις γκόμενες (δεν με παίρνει άλλωστε με ξέρουν όλοι εκεί), αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γίνεται και τι παίζει στη χώρα.  Μην ξεχνάς ότι ζω 8 χρόνια εκεί και εσύ αν έχεις πάει , έχεις πάει μια άντε δύο φορές ως τουρίστας μη ρωσσομαθής (άρα ψάρι - σόρρυ για την έκφραση άλλα έτσι είναι). Απλά όταν παίζει η Σερίφφ , λέω με ένα ξάδελφο της γυναίκας μου (μεγάλο πουτανιάρη - σπάνιο είδος) ότι πάμε στο ματς και πάμε στη Σάουνα και παίρνουμε γκόμενες από το ΜΑΚΛΕΡ, για το οποίο κάνεις μεγάλο λάθος (δηλ. αμφιβάλλω αν έχεις πάρει ποτέ από εκεί -για Μολδαβία μιλάω πάντα) που είναι πάρα πολύ καλές (έχω δημοσιεύσει και σχετικές φωτό στο θρεντ, όχι fake, ψάξτο ).  
Θα επανέλθω στις 16/8 με εντυπώσεις από Οντέσσα και Κριμαία.  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην Ευροπεμοντ δεν χρειαζεται ενα απλο διαμερισμα φτανει και περισευει και στα ακριβα μερη δεν χρειαζεται να πηγαινει κανεις και καλο ειναι να αποφευγει κανεις της γκομενες που πανε με τους ξενους δεν ειναι οτι καλητερο ή αν μετραει κανεις να κανει το συστημα μου :)αφηνεις να της τα'ι'σουν οι ξενοι και μετα πας και της παιρνεις :2funny:Με 600 Ευρω δεν καλοπαιρνας.Αν μενεις Κισινιωφ και θελεις καμια 200αρια για διαμερισμα μαζι με τα κοινοχρηστα τι θα σου μεινει 400 Ευρω δηλαδα λιγο πανω απο 10 τη μερα.Αν αυτα τα λεφτα ειναι μονο για βολτα και φα'ι' τοτε ναι φτανουνε.Αλλα εμεις μιλαμε για ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.Εμενα μου φευγουν παρα πολλα λεφτα για το ντυσιμο μου.Μονο για της κρεμες μου θελω 150 Ευρω το μηνα!Αν θελεις να εχεις αμαξι θελεις 1500 Ευρω το μηνα για Κισινιωφ ή μια πολη τυπου Χαρκοβο αν ειναι χωρις αμαξι με 1000-1200 βγαινεις.Μιλαω για να περνας καλα και να  :knockinb:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Καταρχην Ευροπεμοντ δεν χρειαζεται ενα απλο διαμερισμα φτανει και περισευει και στα ακριβα μερη δεν χρειαζεται να πηγαινει κανεις και καλο ειναι να αποφευγει κανεις της γκομενες που πανε με τους ξενους δεν ειναι οτι καλητερο ή αν μετραει κανεις να κανει το συστημα μου :)αφηνεις να της τα'ι'σουν οι ξενοι και μετα πας και της παιρνεις :2funny:Με 600 Ευρω δεν καλοπαιρνας.Αν μενεις Κισινιωφ και θελεις καμια 200αρια για διαμερισμα μαζι με τα κοινοχρηστα τι θα σου μεινει 400 Ευρω δηλαδα λιγο πανω απο 10 τη μερα.Αν αυτα τα λεφτα ειναι μονο για βολτα και φα'ι' τοτε ναι φτανουνε.Αλλα εμεις μιλαμε για ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.Εμενα μου φευγουν παρα πολλα λεφτα για το ντυσιμο μου.Μονο για της κρεμες μου θελω 150 Ευρω το μηνα!Αν θελεις να εχεις αμαξι θελεις 1500 Ευρω το μηνα για Κισινιωφ ή μια πολη τυπου Χαρκοβο αν ειναι χωρις αμαξι με 1000-1200 βγαινεις.Μιλαω για να περνας καλα και να  :knockinb:
Εσυ είσαι ΛΟΡΔΟΣ αγόρι μου.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
tsare βλεπω οτι απο τοτε που αρχισες ν ασχολεισε με τη πολιτικη λες σοφες κουβεντες...καποτε οταν ειμαστε πιο νεαροι παιρναμε τις γκομενες απο τα μπαρ δυο και τρεις μαζι απλα μμε ενα καλο κερασμα ...τωρα ποθ παπουδιασαμε μια και με το ζορι για να μη γινουμε ρεζιλι αλλα αυτη τη μια τη ψαχνουμε καλα ...να ειναι ομορφη καθαρη λιγο παντρεμενη και πολυ εμπειρη....πιπα κολο δηλαδη ...φιλε μιδα οταν εχεις ενα καλο αμαξι καλο σπιτι και μαγαζι δε χρειαζεται να εχεις λεφτα...φαινεται οτι εχεις...οταν ερχεται καποιος ξενος εδω νομιζουν οι γκομενες ,ιδιαιτερα απο τα χωρια, οτι εχει και χρημα, ασχετα αν οι περισσοτεροι πλεον ειναι να τους κλαιν οι μανες τους...εσυ λοιπον αν εχεις ενα εισοδημα απο ελλαδα της ταξεις του 1500 ευρα σου προτεινω να ερθεις εδω και θα περασεις αρχοντικα...σου υποσχομαι οτι μετα θα γινεις αλλος ανθρωπος γιατι εκτος απο τις γκομενες υπαρχουν και πολλα αλλα πραγματα ...οταν μπαινεις σ αυτη τη χωρα υπαρχει μια περιεργη αισθηση ρομαντισμου και ερωτησμου...θα περασεις απλα υπεροχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
tsare βλεπω οτι απο τοτε που αρχισες ν ασχολεισε με τη πολιτικη λες σοφες κουβεντες...καποτε οταν ειμαστε πιο νεαροι παιρναμε τις γκομενες απο τα μπαρ δυο και τρεις μαζι απλα μμε ενα καλο κερασμα ...τωρα ποθ παπουδιασαμε μια και με το ζορι για να μη γινουμε ρεζιλι αλλα αυτη τη μια τη ψαχνουμε καλα ...να ειναι ομορφη καθαρη λιγο παντρεμενη και πολυ εμπειρη....πιπα κολο δηλαδη ...φιλε μιδα οταν εχεις ενα καλο αμαξι καλο σπιτι και μαγαζι δε χρειαζεται να εχεις λεφτα...φαινεται οτι εχεις...οταν ερχεται καποιος ξενος εδω νομιζουν οι γκομενες ,ιδιαιτερα απο τα χωρια, οτι εχει και χρημα, ασχετα αν οι περισσοτεροι πλεον ειναι να τους κλαιν οι μανες τους...εσυ λοιπον αν εχεις ενα εισοδημα απο ελλαδα της ταξεις του 1500 ευρα σου προτεινω να ερθεις εδω και θα περασεις αρχοντικα...σου υποσχομαι οτι μετα θα γινεις αλλος ανθρωπος γιατι εκτος απο τις γκομενες υπαρχουν και πολλα αλλα πραγματα ...οταν μπαινεις σ αυτη τη χωρα υπαρχει μια περιεργη αισθηση ρομαντισμου και ερωτησμου...θα περασεις απλα υπεροχα
Κατα τη γνωμη μου και 1000 φτανουνε αν καποιος κανει τον τροπο ζωης του Πιτσιλιστη (δεν τον ενδιαφερει το ντυσιμο δεν χαλαει και μπορει χωρις αυτοκινητο).Σιγουρα Κισινιωφ ή σε μια πολη της Ουκρανιας με πλυθισμο 800.000 και πανω οχι τουριστικη με 1500 ζεις σαν ΘΕΟΣ!Νομιζεις οτι πεθανες και εισαι στον παραδισο.Τωρα για Βορεια Ρουμανια και Τιρασπολ δε νομιζω οτι κανεις μπορει να αντεξει για πολυ.Καταρχην στη μικρη πολη τρελαινεσε!οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια μερη! :headbang:μετα απο μια βδομαδα θελεις να γυρισεις στον πολιτισμο.Το θεμα ειναι να παει κανεις καπου που να περναει καλητερα απο Ελλαδα αν ειναι να παει και να εχει για τουαλετα μια τρυπα στην αυλη και το να παει να χεσει να ειναι ενα μαρτηριο τι να το κανει?Ας κατσει Ελλαδα πιο καλα θα ζει

Επισκέπτης
[size=30pt]ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΟΘΙΤΕ!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΠΣΣΣΣΣ........ Παμε να κοψουμε τις κλειτοριδες καθε συχαμενης Φεμηνιστριας μετα να καψουμε το ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ και μετα να φυγουμε σαν κυριοι.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΜΕΤΡΙΤΟΙ....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Κατα τη γνωμη μου και 1000 φτανουνε αν καποιος κανει τον τροπο ζωης του Πιτσιλιστη (δεν τον ενδιαφερει το ντυσιμο δεν χαλαει και μπορει χωρις αυτοκινητο).Σιγουρα Κισινιωφ ή σε μια πολη της Ουκρανιας με πλυθισμο 800.000 και πανω οχι τουριστικη με 1500 ζεις σαν ΘΕΟΣ!Νομιζεις οτι πεθανες και εισαι στον παραδισο.Τωρα για Βορεια Ρουμανια και Τιρασπολ δε νομιζω οτι κανεις μπορει να αντεξει για πολυ.Καταρχην στη μικρη πολη τρελαινεσε!οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια μερη! :headbang:μετα απο μια βδομαδα θελεις να γυρισεις στον πολιτισμο.Το θεμα ειναι να παει κανεις καπου που να περναει καλητερα απο Ελλαδα αν ειναι να παει και να εχει για τουαλετα μια τρυπα στην αυλη και το να παει να χεσει να ειναι ενα μαρτηριο τι να το κανει?Ας κατσει Ελλαδα πιο καλα θα ζει
αντε ρε δημητριε,πεστα αυτα,,κι εγω αν παω σε πολυ μικρη πολη.πχ χερσον,,,καλα ειναι τη δευτερη μερα πρεπει να φυγεις κοβεις φλεβες δεν εχεις τι να κανεις,,,βαριεσσε ακομα κι αν γαμας κ 2 κ 3 γκομενες,,δεν μπορουμε να μεινουμε σε τετοιες πολεις,το ιδιο πιστευω κ για τιρασπολ κι εγω,ας μην εχω παει,αλλλα πως ναναι?οπως ειναι κ οι αλλες πρωην εσσδ μικρες πολεις,,, :headbang: :headbang: :headbang:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις,
Το ερώτημα ήταν πόσα χρειάζεται κανείς για να ζεί άνετα στη Μολδαβία.
Δηλ. να ζει όπως ζει εδώ στην Ελλάδα. Σπίτι, φαι, έξοδα μετακινήσεων, ΔΕΗ, έξοδα αναψυχής κλπ και όχι πόσα χρειάζεται για να βγαίνεις κάθε μέρα έξω και να γκομενιάζεις.
Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι ότι 600€ είναι υπεραρκετά.
Τώρα αν μένεις μόνιμα, όπως πολύ σωστά λέει και ο Δημητράκης, για να γαμίσεις ΔΕΝ χρειάζεσαι τα τρελλά λεφτά. Είσαι μάγκας και ωραίος ? Κάνε καμάκι και με την έλλειψη ανδρών πούχει η χώρα, 80% θάχεις επιτυχία. Και δεν χρειάζονται, όπως πάλι πολύ σωστά λέει πάλι ο Δημητράκης, να ξοδεύεις τρελά λεφτά στις γκόμενες, ούτε σούσι και κοκτέϊλς και μαλακίες (δεν λέω βέβαια να μην την κεράσεις κανένα ποτό, αλλοίμονο). Αντίθετα αν αρχίσεις τα κεράσματα θα κυτάξει να σε εκμεταλευτεί, θα ζητάει κολώνιες και φορέματα και ότι άλλο της περάσει από το μυαλό και (πιθανότερο) δεν θα γαμήσεις καν. Άμα είσαι νέος και ωραίος, ντύνεσαι διαφορετικά από το μέσο Μολδαβό, έχεις σχετικά καλούς τρόπους (δηλ. δεν τις πλακώνεις στις μάπες κάθε δύωρο όπως οι Ρώσσαι αλλά μόνο μια φορά την βδομάδα) και έχεις αμάξι (όχι απαραίτητα , αλλά οπωσδήποτε είναι συν) δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Γνωρίζει μερικές γκόμενες, παίρνεις και 2 βότκες  (από τις καλές 32 ρούβλια εκάστη, κανένα σουχάρσκι και λίγα λεμόνια (τρελαίνονται)και τις πας στο ποτάμι για τα περαιτέρω. Ούτε ακριβά και χλιδάτα σπίτια χρειάζονται για να τις εντυπωσιάσεις. Αρκεί νάχεις τον χώρα σου και το ψυγείο γεμάτο. Και Κουασιμόδος νάσαι τις γαμάς.  
 Όσον αφορά εμένα, ναι δεν παίζω πλέον με τις γκόμενες (δεν με παίρνει άλλωστε με ξέρουν όλοι εκεί), αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γίνεται και τι παίζει στη χώρα.  Μην ξεχνάς ότι ζω 8 χρόνια εκεί και εσύ αν έχεις πάει , έχεις πάει μια άντε δύο φορές ως τουρίστας μη ρωσσομαθής (άρα ψάρι - σόρρυ για την έκφραση άλλα έτσι είναι). Απλά όταν παίζει η Σερίφφ , λέω με ένα ξάδελφο της γυναίκας μου (μεγάλο πουτανιάρη - σπάνιο είδος) ότι πάμε στο ματς και πάμε στη Σάουνα και παίρνουμε γκόμενες από το ΜΑΚΛΕΡ, για το οποίο κάνεις μεγάλο λάθος (δηλ. αμφιβάλλω αν έχεις πάρει ποτέ από εκεί -για Μολδαβία μιλάω πάντα) που είναι πάρα πολύ καλές (έχω δημοσιεύσει και σχετικές φωτό στο θρεντ, όχι fake, ψάξτο ).  
Θα επανέλθω στις 16/8 με εντυπώσεις από Οντέσσα και Κριμαία.
πμρ μολντοβα κλπ,δεν εχω παει ουτε κ σκοπευω,ο παραδεισος της ευρωπης ειναι η  ουκρανια ,δεν εχω λογο να τρεχω αλλου,εδω εχω καβα καμμια 50αρια μουναρες απο 18 ως 24 ετων ,συν ξερω τα στεκια κλπ
φιλτατε μακης..εγω σταματω εδω,καταλαβαινω τις καλες σου προθεσεις
ψαρι βεεβεα δεν ειμαι,ρωσσικα ξερω παρα πολλα κι ειμαι 7χ12μερες το χρονο ουκρανια,κι αλλες 20μερες καλοκαιρι οντεσα κι ιλιτσοφσκ τα τελευταια 3 χρονια
απλα καταλαβε κι εσυ,οτι δεν παιζετε ετσι η μπαλλα για οσους ασχολουμαστε μονο με πρωτη φαση ντεβουσκες εκει,οχι ψωνια,απλα ψηλα μοντερνα ομορφα κοριτσια,στα ορια του σεμι-προ,οχι πουτανες οχι κωλλ γκιρλς
το αλλαξες λιγο,φυσικα κι εσυ γιατι καταλαβαινεις οτι με πτωχοβαλαντια δεν παιζει κατι τετοιο
οποιος θελει διαβαζει κ συμφωνει μαζι σου με τα 600ε που λες εσυ σαν οριο,η τα 1500$ που λεω εγω κι ο ντιμα29
κατα τ αλλα ,νομιζω ωραια περνας εσυ,διακοπες με οικογενεια εκει,κ καμμια αρπαχτη αμα λαχει
εμεις ομως ,οι μη οικογενιαρχες εκει εχουμε αλλο χομπυ,οπως ειπα κ πριν
οπως κ ναχει νασαι καλα κ καλες αρπαχτες ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom