vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φτάνουν ρε Μήτσο. Έλα και θα δείς.600 δε νομιζω οτι φτανουν εκτος αν ζει κανεις σαν τον Redpaeinz
Φτάνουν ρε Μήτσο. Έλα και θα δείς.600 δε νομιζω οτι φτανουν εκτος αν ζει κανεις σαν τον Redpaeinz
Για να μενεις σε σπιτι με την τουαλετα στην αυλη Και τα απογευματα να καθεσαι στο παρκο σιγουρα φτανουν.Και αμαξι εννοειτε οτι δεν θα εχεις με ενα τετοιο εισοδημα.Τωρα αν θελει κανεις να ζει ετσι ας παει εγω δεν μπορω.Οχι οτι θελω να μενω στο Hilton αλλα θελω να εχω και καποιες ανεσεις.Φτάνουν ρε Μήτσο. Έλα και θα δείς.
φιλε εσυ σπας καρυδια ,της ψ,,ης σου το χαβα,,,σου λεμε ολοι οτι 200-300 θα πανε για σπιτι κ παρελκομενα,αρα μενουν 300υπολιπο δηλ ,10 τη μερα,δηλ μονο φαγητο κι ενα καφε,δηλ ζωη καρμπον ταλαιπωρου ανατολικου ,simfono mazi su ...pitsi an kernas 1000 an kathesai mono spiti kai de kernas tote 600 meta tha grpso analitika
ελαντιμα,σοβαρα να μιλαμε..ξενος αν εισαι ,πρεπει να ξεχωριζεις προς το καλυτεροΚαι κατι αλλο αν θελει καποιος να βγαλει γκομενες πρεπει ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΤΕ και τα ρουχα κοστιζουν λεφτα.Πρεπει να εχεις ενα αξιοπρεπει αμαξι και αυτο κοστιζει τουλαχιστον 10.000 Ευρω.Οποτε χρειαζονται πολυ περισσοτερα απο 600 Ευρω το μηνα
κανε μια περιγραφη της μερας σου κ της εβδομαδας σου εκει να δουμε κι εμεις πως γινετε,Φτάνουν ρε Μήτσο. Έλα και θα δείς.
ασ μασ πι καλιτερα ο μολδολαγνοσ που ειναι εμπιροσ πορνομεταναστισ και ειναι τοσα χρονια εκι.
ενασ ελινασ αν θελι να πορνομεταναστευσι στο χισιναου ποσα λεφτα χριαζετε το μινα για να γαμαι σαν ανθροποσ?
Ειναι μια πολυ καλη λυση διοτι ειναι και Ευρωπα'ι'κη Ενωση και δεν θα εχει κανεις προβλημα με βιζες και μαλακιες.Ενα αλλο καλο με τη Ρουμανια ειναι οτι εχει απευθειας συνδεση με λεωφορεια απο Ελλαδα και πολυ ευκολα μεσω του οδηγου μπορεις να παρεις ενα δεμα απο Ελλαδα και ειναι και σχετικα κοντα.Ενα αλλο θετικο ειναι οτι οι Ρουμανοι ειναι θα ελεγα ενας μεσογειακος λαος και ειναι πολυ πιο φυλικοι απο τους Ουκρανους που ειναι αντικοινωνικοι.Τα αρνητικα ειναι οτι οι Ρουμανοι ειναι κλεφταραδες και αυτα τα μερη πολυ φτωχα.Για Κλουζ Ναποκα συμφωνο οτι ειναι μια καλη επιλογη και με ωραιες γκομενες και πολυ εντονο το Ουγγρικο στοιχειο.Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι και το Κλουζ Ναποκα ειναι μικρη πολη εχει πλυθισμο 320.000 κατοικους (λιγο μεγαλητερο απο το Νοβγκοροντ) εγω σε τετοιες μικρες πολεις μπορω να ζησω 3-4 μερες μετα τρελενομαι!Οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια μερη.Ασε που πολυ γρηγορα σε μαθαινουνε γιατι οι περισσοτεροι ειναι μεταξυ τους γνωστοι.Καλο ειναι αν παει καποιος καπου μονιμα να παει σε μια πολη απο 800-900.000 κατοικους και πανω.Πιτζι χυστη ,ασε τις κομπλεξικες Μολδαβες και ελα Ρουμανια. Ειδικα Βορεια Ρουμανια που ειμαι εγω με 800-1000ευρο/μηνα θα εισαι παραπανω απο αρχοντας. Με μισθους 250-300ευρο τα γκομενακια σε γραφεια και με μεταπτυχιακα καταλαβαινεις τις εισοδηματικες διαφορες...
Ακομα και σε μεγαλη πολη να εισαι (πχ Cluj-Napoca) που ειναι ποιο ακριβα με 300ευρο/μηνα θα εχεις καθαρισει νοικιο(σε καλο σπιτι) και λογαριασμους και θα σου μενουν 700ευρο για φαι και εκπορνευση νεανιδων(ειναι φουλ με πορνορουμανο-φοιτητριες και οχι μονο...) που ειναι υπεραρκετα αυτα τα λεφτα.
Καλα εαν πας και ποιο επαρχεια δεν το συζητω...ακομα ποιο φτηνα και ανωμαλα. Καλα ειναι και στο Baia Mare(ειναι και η Ουκρανια διπλα) και το Τirgu Mures(εκει βεβαια ειναι 50-50 Ρουμανες&Ουγγαρεζες),Τurda,Deva και αλλες πολλες φτωχοπολεις λενε. . .
Γενικα η βορεια Ρουμανια ειναι πολυ decadance φαση ,θα γουσταρεις.(Μας αγαπανε και μας σεβοντε τους Ελληνες εδω)
πορνε μου εισαι και εσι πορνομεταναστισ?Πιτζι χυστη ,ασε τις κομπλεξικες Μολδαβες και ελα Ρουμανια. Ειδικα Βορεια Ρουμανια που ειμαι εγω με 800-1000ευρο/μηνα θα εισαι παραπανω απο αρχοντας. Με μισθους 250-300ευρο τα γκομενακια σε γραφεια και με μεταπτυχιακα καταλαβαινεις τις εισοδηματικες διαφορες...
Ακομα και σε μεγαλη πολη να εισαι (πχ Cluj-Napoca) που ειναι ποιο ακριβα με 300ευρο/μηνα θα εχεις καθαρισει νοικιο(σε καλο σπιτι) και λογαριασμους και θα σου μενουν 700ευρο για φαι και εκπορνευση νεανιδων(ειναι φουλ με πορνορουμανο-φοιτητριες και οχι μονο...) που ειναι υπεραρκετα αυτα τα λεφτα.
Καλα εαν πας και ποιο επαρχεια δεν το συζητω...ακομα ποιο φτηνα και ανωμαλα. Καλα ειναι και στο Baia Mare(ειναι και η Ουκρανια διπλα) και το Τirgu Mures(εκει βεβαια ειναι 50-50 Ρουμανες&Ουγγαρεζες),Τurda,Deva και αλλες πολλες φτωχοπολεις λενε. . .
Γενικα η βορεια Ρουμανια ειναι πολυ decadance φαση ,θα γουσταρεις.(Μας αγαπανε και μας σεβοντε τους Ελληνες εδω)
Εδω αν δεν εχεις ρουχα,στυλ και ενα σχετικα καλο αμαξι (15.000-20.000)δε νομιζω οτι θα σε κοιταξει καμια.Εδω ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ κατω απο 500 Ευρω μισθο δεν παιρνει πια καμια.Το θετικο εδω ειναι οτι αν ερθει καποιος για μονιμα αν θελει μπορει να βρει μια δουλεια και να παιρνει 600+ που θα συμπληρωνουν το εισοδημα του.Οι γκομενες εχουν μια νοοτροπια που θεωρουνε καποιον που πεταει λεφτα.Σχετικα με τα ρουχα οσο πιο ομορφα εισαι ντυμενος τοσο πιο πολλες γκομενες θα βγαζεις.Ομορφα δεν εννοω οσο πιο μακρι μουσι εχεις και οσο πιο ακριβα οριεβατικα μποτακια και οσο πιο ακριβο αντιανεμικο μπουφαν Επειδη ξερω τον Πιτσι γ'αυτο ανεφερα το ποσο 1000 Ευρω (200 το σπιτι και 800 να παιρναει).Αμαξι φυσικα και δεν θα εχει αφου ουτε στην Ελλαδα κυκλοφωρει με αμαξι ρουχα δεν αγοραζει (αυτο ειναι το αρνητικο του) και σε ακριβα μερη δεν πηγαινει οπως δεν πηγαινω κ'εγω διοτι το θεωρω .Οσο για της γκομενες που μιλανε Αγγλικα και ψαχνουν για ξενους ειναι οτι χειροτερο οι περισσοτερες οικονομικα και στεγαστικα εχουνε προβλημα και ψαχνουνε να το λυσουνε.Καλο ειναι να της αποφευγει κανεις.Με 600 Ευρω παντος που λεει ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ αυτο ειναι σιγουρο.ελαντιμα,σοβαρα να μιλαμε..ξενος αν εισαι ,πρεπει να ξεχωριζεις προς το καλυτερο
σε ντυσιμο σε ανεση οικονομικη που κινεισαι,ετσι ωστε να καλυψεις το χαντικαπ της γλωσσας κ την ελλειψη κοινωνικης δικτυωσης που εχεις σαν ξενος
σπιτι αμαξι κ ντυσιμο πρεπει ναναι πολυ πανω του μεσου ορου αν θες ναχεις επιτυχια
τωρα αυτα με τα 300-600-1000 το μηνα,ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΑ
100 ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ,αν θες να υπαρχεις στον χαρτη,κ μιλαω για ουκρανια φυσικα,εκει πουσαι εσυ το νουμερο ειναι πολυ μεγαλυτερο,εσυ λιγοτερα χαλας,αλλα εισαι κι 20χρονια,εδω μιλαμε για καποιον που τωρα μπαινει στη φαση αυτη
400-500 σπιτι,κανα 200-300 εξοδα αυτοκινητου-οποσφηποτε καποιο καλο αμαξι με ξενα νουμερα παντα,αν εχεις,αλλιως δεν σε φτανουν αλλα 15-20000ε για να αγορασειςκατι αξιοπρεπες,
30-50τη μερα πρωσωπικα εξοδα,αλλα 30-50 κερασματα,οχι σουσι κ τετοια,τοτε θες αλλλα 80-100 τη φορα!!!
κλπ,κι αλλα 500-1000 το μηνα,για δωρακια ψιλο-σπονσοριλικια,βοηθαμε να πληρωθει κανας λογαριασμος κλπ δηλ,επιεικεστατα αυτα,ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ,ΟΧΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ,
κι αν εισαι σχετικα νεος κ εμφανισημοςΚ ΞΕΡΕΙς Κ ΓΛΩΣΣΑ ΛΙΓΟ,,,αν εισαι χοντρος καραφλος κλπ,βαλτα επι 2 ,η επι 3,αναλογα τα χαλια που εχεις!!!
αλλιως,δεν γινετε
αν δεν εχεις ενα περιτυλιγμα τετοιο,κ πας κ πεις ειμαι ξεκαρφωτος ,δεν εχω αμαξι ,δεν εχω ρουχα,δηλ ειμαι μαλ..ας πουχω ερθει στο ςτσι να γαμησω, καθε γαμησι θα σου βγαινει "χρυσο",με ακριβα ρεστοραντ 100-200+ ,δωρα αι φον,λαπτοπ,ρουωα ακριβα κλπ,κ σε γκομενες ΜΟΝΟ μετριες κ κατω,που απλα ξερουν αγγλικα κ εχεις προσβαση,ενω δεν εχεις στις αλλες που ξερουν ΜΟΝΟ ΡΩΣΣΙΚΑ...
οπωςσυμβαινει πανντα σε ολα τα θυματα που δεν εχουν τα παραπανω προσοντα,,κ βασικα δεν μπορουν να μιλησουν γρι στα ρωσσικα... ;) ;) ;)
παντα μιλαω για καποιον που θελει να γαμαει,τωρα αν σου αρκει ΜΟΝΟ μια γκομενα μετρια,τοτε ναι μπορεις κ κανα 1500-2000$ να την εχεις κ να περνας τον καιρο σου,αλλα αν αυτο θες γιατι να μην το κανεις κι ελλαδα?τετοιες μετριες γκομενες αν χαλας τα χρηματα αυτα,ευκολα βρισκεις,τι να τρεχεις στα μερη αυτα κ να ξενητευτεις??
τα λοιπα περι 600-1000 το μηνα κλπ,ειναι κατα τη γνωμη μου,αν θες ντεβουσκες πολλες κ καλες,ειναι απλα σαχλαμαρες.....
Βρηκες προβλημα τα Ρουμανικα ειναι 1.000.000 πιο ευκολα απο τα Ρωσσικα και ειναι και λατηνικη γλωσσα.Εγω με τα Ισπανικα μου αν μιλανε αργα Ρουμανοι μπορω πολλες φορες να καταλαβω περιπου τι λενε.πορνε μου εισαι και εσι πορνομεταναστισ?
πσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινοοοοο καργαααα με τουσ πορνομεταναστεσ!!!
αποδιδο τα μεγιστα ρεσπεκτ μου σε ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ !!!σοντομα θα ακολουθισο τα βιματα που χαραξαν οι πορνομεταναστεσ!!
καλα τα λεσ το θεμα ειναι οτι δε ξερο ρουμανικα και θα δισκολευτο παρα μα παρα πολι.
ενο ροσικα ιδι μπορο να σινενοιθο με ευκολια.μαθενο χρονια τορα τι γλοσα...
τορα να ξαναρχισο απο τιν αρχι νεα γλοσα ειναι μανικι γαμοτο.
ακουγετε παντοσ προκλιτικι και ακροσ πορνοδεσ ι πορνομεταναστο σιμβουλι σου!!!
Πιτζι χυστη ,ασε τις κομπλεξικες Μολδαβες και ελα Ρουμανια. Ειδικα Βορεια Ρουμανια που ειμαι εγω με 800-1000ευρο/μηνα θα εισαι παραπανω απο αρχοντας. Με μισθους 250-300ευρο τα γκομενακια σε γραφεια και με μεταπτυχιακα καταλαβαινεις τις εισοδηματικες διαφορες...
γιν ελλαδα ευθυνοντε οι μαλ..ες που ψηφιζουν μνημονιο,μην τυχον "βγουν απο το ευρω" ..που το βλεπουν στην τηλεοραση μονο!!!η πλειοψηφια τους δηλ.. javascript:void(0);συμφωνώ και επαυξάνω
έτσι είναι και ακόμα . . . . . . καλύτερα. Τώρα πριν προλάβουν οι οικονομικοί δολοφόνοι και <<εκπολιτίσουν>> την χώρα χρεώνοντάς την παράλληλα σαν την ελλαδίτσα
+1000Εδω αν δεν εχεις ρουχα,στυλ και ενα σχετικα καλο αμαξι (15.000-20.000)δε νομιζω οτι θα σε κοιταξει καμια.Εδω ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ κατω απο 500 Ευρω μισθο δεν παιρνει πια καμια.Το θετικο εδω ειναι οτι αν ερθει καποιος για μονιμα αν θελει μπορει να βρει μια δουλεια και να παιρνει 600+ που θα συμπληρωνουν το εισοδημα του.Οι γκομενες εχουν μια νοοτροπια που θεωρουνε καποιον που πεταει λεφτα.Σχετικα με τα ρουχα οσο πιο ομορφα εισαι ντυμενος τοσο πιο πολλες γκομενες θα βγαζεις.Ομορφα δεν εννοω οσο πιο μακρι μουσι εχεις και οσο πιο ακριβα οριεβατικα μποτακια και οσο πιο ακριβο αντιανεμικο μπουφαν Επειδη ξερω τον Πιτσι γ'αυτο ανεφερα το ποσο 1000 Ευρω (200 το σπιτι και 800 να παιρναει).Αμαξι φυσικα και δεν θα εχει αφου ουτε στην Ελλαδα κυκλοφωρει με αμαξι ρουχα δεν αγοραζει (αυτο ειναι το αρνητικο του) και σε ακριβα μερη δεν πηγαινει οπως δεν πηγαινω κ'εγω διοτι το θεωρω .Οσο για της γκομενες που μιλανε Αγγλικα και ψαχνουν για ξενους ειναι οτι χειροτερο οι περισσοτερες οικονομικα και στεγαστικα εχουνε προβλημα και ψαχνουνε να το λυσουνε.Καλο ειναι να της αποφευγει κανεις.Με 600 Ευρω παντος που λεει ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ αυτο ειναι σιγουρο.
κανε μια περιγραφη της μερας σου κ της εβδομαδας σου εκει να δουμε κι εμεις πως γινετε,Φτάνουν ρε Μήτσο. Έλα και θα δείς.
πορνε μου εισαι και εσι πορνομεταναστισ?
πσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινοοοοο καργαααα με τουσ πορνομεταναστεσ!!!
αποδιδο τα μεγιστα ρεσπεκτ μου σε ολουσ τουσ πορνομεταναστεσ !!!σοντομα θα ακολουθισο τα βιματα που χαραξαν οι πορνομεταναστεσ!!
καλα τα λεσ το θεμα ειναι οτι δε ξερο ρουμανικα και θα δισκολευτο παρα μα παρα πολι.
ενο ροσικα ιδι μπορο να σινενοιθο με ευκολια.μαθενο χρονια τορα τι γλοσα...
τορα να ξαναρχισο απο τιν αρχι νεα γλοσα ειναι μανικι γαμοτο.
ακουγετε παντοσ προκλιτικι και ακροσ πορνοδεσ ι πορνομεταναστο σιμβουλι σου!!!
σλοβακια εχει καλυτερα μουνια,τιμες οπως ρουμανια παμφτηνα ολα,,μια απο τα ιδια,μονο προβλημα πεφτει πολυ ξυλο εκει,τσακονοντε ασχημα μεταξυ τους για ψηλου πηδημα,,μουνια θα γαμησεις καλυτερες εκει,θυμισου "πετζαλκα" η καλυτερη σοινικια για ξεκωλα,απο μαθητριες μεχρι 40αρες,τα ποδια ανοιχτα ολη μερα,ποτο κανα διφραγκο κ γαμησι,,αυτο ειναι το σλοβακια ντριμ!!!,εδω θαμαστε θα μου πεις ειχα δικιο!!!! σιγουρα καλυτερα απο κλουζ 2,3 φορες!!Μην μασας ρε με την γλωσσα..εδω ολοι/ολες μιλανε Αγγλικα ,μεχρι και οι γριες για τον Apolyto... μην σου πω και Ελληνικα πολλες απο αυτες.
Αnyway εγω πορνομετναστευσα απο περυσι για δουλεια στο Cluj και δεν το εχω μετανιωσει καθολου. Το κακο(καλο?) ειναι οτι απο Σεπτεμβριο λογω αλλαγης δουλειας μετακομιζω Bratislava-Slovakia που απο οτι μαθενω ειναι διαφορετικα τα κοζια και οι τιμες(εχουν γαμο-ευρο εκει)...ειδωμεν.
Χυστη ελα Cluj και θα ξεροχυνεις ολη μερα με τις καριολοΡουμανες...
midas69 απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.. γιατι απο αυτα που ειδα ενα 4ημερο που πηγα, φοβηθηκα. Κατι 400ρες για νοικιο στο κεντρο και 5ευρα για ποτο(σε τερμα κυριλε βεβαια) . Μουνια καλα ηταν αλλα δεν πολυ-μιλανε τα αγγλικα οι πορνες...σλοβακια εχει καλυτερα μουνια,τιμες οπως ρουμανια παμφτηνα ολα,,μια απο τα ιδια,μονο προβλημα πεφτει πολυ ξυλο εκει,τσακονοντε ασχημα μεταξυ τους για ψηλου πηδημα,,μουνια θα γαμησεις καλυτερες εκει,θυμισου "πετζαλκα" η καλυτερη σοινικια για ξεκωλα,απο μαθητριες μεχρι 40αρες,τα ποδια ανοιχτα ολη μερα,ποτο κανα διφραγκο κ γαμησι,,αυτο ειναι το σλοβακια ντριμ!!!,εδω θαμαστε θα μου πεις ειχα δικιο!!!! σιγουρα καλυτερα απο κλουζ 2,3 φορες!!