κοιτα φιλε μου εσυ να πας και να δινεις 2000-3000 το μηνα μπας και γαμησεις,αλλοι γαμαν και τσαμπα
δεν το θελω να το παιζω μαγκας κ πονηρος γενικα, μεσα αυτο..και δεν εχει καποιο νοημα εδωαλλα αφου επιμενεις ρε στελιο μου,θα σου πω
οτι εγω δουλευω χρονια στην περιοχη γυρω απο οντεσα κ γενικα ουκρανια,μιλαω την γλωσσα αρκετα καλα,κι εχω κ καποια εμφανιση πολυ ανω τουθ εκει μεσου ορου κ του ελληνικου επισης,η δε ηλικια μου ειναι στην σωστη πλευρα,αντερ φορτυ
αυτα μεταφραζοντε σε πιο πολλες ουκρανες μουναρες και ανω ,απο οσες μπορω να προλαβαιινω να γαμαω..
..........
βαση χρονου κ δυναμεων,δεν μπορει να γαμαει καπιος 3 γκομενες την μερα καθε μερα-να γνωριζεις ,ειναι ευκολο 5 κ 6 την μερα,αν βαλεις κ το ιντερνετ κ 10 την μερα ειναι που θελουν να βγουν μαζι σου-
οποτε δεν χριαζετε να ξοδευω παρα πολλα χρηματα για καποια συγκεκριμενη γκομενα,,,
,επ ουδενι πανω απο 100$ την μερα,συνηγως γυρω στα 70-80$,εαν κανω νεα γνωριμια παντα,ειδαλως πεφτω κ στα 50..
εαν ομως συνυπολογισεις κ τα εξοδα μετακινησης καθε φορα κ διαμονης σιγουρα τα 200ο ειναι η βαση
οποτε καταλαβαινεις ,εχοντας αυτα τα αβανταζ,κ παλι ξοδευω αυτα τα χρηματα χωρις ναμαι τουριστας κ θυμα αγγλοφωνος,βασικα θυματα θεωρω καποιες απο αυτες που νομιζουν οτι θα με κοροιδεψουν κ μετα πεφτουν μες την ιδια την παγιδα τους,ως βουρλα που ειναι ,αυτου του ειδους οι "πονηρες",
γι αυτο λοιπον βαζω τον ελαχιστο πηχυ στα 2000$ η 1500ε το μηνα,για οσους ΝΜΙΛΑΝΕ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ,για τους λοιπους ταχω γραψει κ πριν,δεν φτανουν αυτα,χωρις βεβεα να συμφωνω στα εξωφρενικα ποσα που αναφερει ο φιλτατος νταβαροιτσ απο το διακοφτο!!
παντως αν ειναι καποοιος τουριστας κι ασχετος απο γλωσσα νοοτροπιες κλπ,πιο πιθανον ειναι να χαλαει αυτα που λεει ο νταβαριτσ,παρα τα 400-600ε που λετε εσεις.. ;)
στο κανω λιανα,λοιπον το τσαμπα δεν υπαρχει γαιτι το να εισαι εκει κ να κυκλοφορεις μονο θες τα 50$ υην μερα,βαλε κ τον καφε που λες εσυ η κανα φαγητο προχειρο,αλλα 10-20 ανα ραντεβου,ΜΙΝΙΜΟΥΜ
το τσαμπα λοιπον ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕς Κ ΝΟΜΙΖΕΙς,ειναι 60-70$ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΔΑΙ ΕΚΕΙ
,αλλα ειπα κ πριν εσυ ως αυθεντικος παντογνωστης ελλην ,δεν τοχεις αντιληφθει,,σορρυ αλλα ετσι ειναι φιλτατε,,