Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Όσοι μένουν μόνιμα στην Μολδαβία, πληρώνουν από τίποτα έως ελάχιστα.  Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να γίνουν κολητσίδες για γάμους και τέτοια.
οσοι μενουν μονιμα με μπατζετ 600ε το μηνα κ κινουντε με τα ποδια κ τρολευ η μασρουτκα,ειναι στοχος για γαμο απο τις ντεβουσκες που ψαχνουν τετοια "κελεπουρια"?
μμ..ναι γιατι οχι,,λογικο μου φαινετε!!! :grin: :grin: :grin:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
πορνομεταναστι σοριτα πεσ μασ και εσι τιν γνομι σου για πορνομεταναστευσι στο χισιναου!
ανεπτιξε μασ τιν πορνοθεορια σου για πορνομεταναστευσι στο χισιανου για εμασ τουσ μελοντικουσ ιποψιφιουσ πορνομεταναστεσ !!!

Αγαπητέ,

Ο όρος "πορνομετανάστης" ανήκει σε άλλον. Όχι σε εμένα. Προσωπικά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με απώτερο σκοπό να πηδήξω, πόσο μάλλον να μεταναστεύσω κιόλας. Πιστεύω δε ότι αυτός που δεν πηδάει στην πατρίδα του δεν πηδάει ούτε και στο εξωτερικό, ακόμη και αν είναι διατεθημένος να πληρώσει. Στην καλύτερή του θα τον γδάρει κανένα μπάζο και μετά θα πάρει σειρά τα forum βρίζοντας και λέγοντας χαζομάρες ως αρχαίος Πέρσης!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσοι μενουν μονιμα με μπατζετ 600ε το μηνα κ κινουντε με τα ποδια κ τρολευ η μασρουτκα,ειναι στοχος για γαμο απο τις ντεβουσκες που ψαχνουν τετοια "κελεπουρια"?
koita για να μην επαναλαμβανομαστε το λεω τελευταια φορα  ...μπορει καποιος που δεν εχει λεφτα με 600 το μηνα ν απερασει τρωγοντας μεσα και πηγαινοντας με τη συγκοινωνια στα διαφορα μερη,οπως και στην ελλαδα οι περισσοτεροι ετσι περνανε ,εγω προσωπικα δε χαλαω παραπανω λογω μαγαζιυ...ομως αναλογα με το πως θελει καποιος να περασει η να γαμησει ξοδευει οσα θελει ...απλα εβαλα ενα μινιμουμ ...ειναι αλλοι πχ τασος3 που χαλανε πολυ πιο πολλα γιατι ετσι γουσταρουν...απλα ελληνικα ...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 18 μαγαζια πιτσα κ φαστ φουντ εχει μονο αυτο μες στο κισινιοφ
κι αλλα 3 mac donalds οπω; γραφειπιο κατω

δηλ 21 φαστ φουντ μονο απο 2 φιρμες,αρα αλλα 50 τουλαχιστον θαχει φαστ φουντ κ πιτσαριες..
κι εσυ λες ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ :jerking: :jerking: :jerking:
η αξιοπιστια σου ειναι ολοφανερη..
αντε ρε φιλε να κανεις αλλου το μυαλοπωλη,,παραμυθες κι ασχετους μπουρδολογους χορτασαμε... :jerking: :jerking: :jerking:
1 fast φουντ εχει στο κεντρο της πολης τα μακντοναλντ,τιποτα αλλο,τις κανα 2 πιτσαριες και τα 2 ελληνικα μαγαζια ,δεν τα βαζω μεσα,κατα τα αλλα τα υπολοιπα που λες μου θυμιζουν επιστημονικη φαντασια,καλυτερα πανε καπου και μετα να εκφερεις γνωμη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Αγαπητέ,

Ο όρος "πορνομετανάστης" ανήκει σε άλλον. Όχι σε εμένα. Προσωπικά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με απώτερο σκοπό να πηδήξω, πόσο μάλλον να μεταναστεύσω κιόλας. Πιστεύω δε ότι αυτός που δεν πηδάει στην πατρίδα του δεν πηδάει ούτε και στο εξωτερικό, ακόμη και αν είναι διατεθημένος να πληρώσει. Στην καλύτερή του θα τον γδάρει κανένα μπάζο και μετά θα πάρει σειρά τα forum βρίζοντας και λέγοντας χαζομάρες ως αρχαίος Πέρσης!
ο ορος ειναι παντελως αδοκιμος,εχεις δικιο
που κολαει το πορνο?τλσπαντων,συμφωνω απολυτως με αυτα που λες φιλε,οποιος εντος χωρας δεν εχει κανει σεφτε κι εκτος θαχει πενιχρα αποτελεσματα,στην καλυτερη να του καρσει καμμια στη χαση κ τη φεξει,και σιγουρα οχι με 600ε μπατζετ μηνιαιως,σορρυ απο φιλο μολδολαγνο,αλλα ,εδω γελανε,,,,δηλ θαναι ταλαιπωρος δεν θα μιλαει γρι γλωσσα κ θαναι κ δον ζουαν!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
εσυ φιλε εισαι απλα ασχετος..δηλ δεν εχει φαστ φουντ στις πιατσες στα πανεπιστημια απ εξω?φορνετι δεν εχει στην μολδαβια?φιλε ,τι καλυτερο θαναι ν ασχοληθεις σε κατι που σκαμπαζεις ,αντι να αερολογεις νομιζω..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πορνομεταναστι σοριτα πεσ μασ και εσι τιν γνομι σου για πορνομεταναστευσι στο χισιναου!
ανεπτιξε μασ τιν πορνοθεορια σου για πορνομεταναστευσι στο χισιανου για εμασ τουσ μελοντικουσ ιποψιφιουσ πορνομεταναστεσ !!!
παλιοφιλε λοιπον ...150 μια γκαρσονιερα...100 κοινοριστα ρευμα νερο τηλεφονο κλπσ συνολο 250 τα υπολοιπα ειναι δικη σου υποθεση, το πως θα περνας εσυ θα  το κανονισεις

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσυ φιλε εισαι απλα ασχετος..δηλ δεν εχει φαστ φουντ στις πιατσες στα πανεπιστημια απ εξω?φορνετι δεν εχει στην μολδαβια?φιλε ,τι καλυτερο θαναι ν ασχοληθεις σε κατι που σκαμπαζεις ,αντι να αερολογεις νομιζω..
αυτος ομως ειρθε και τα ειδε...εσυ ???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
koita για να μην επαναλαμβανομαστε το λεω τελευταια φορα  ...μπορει καποιος που δεν εχει λεφτα με 600 το μηνα ν απερασει τρωγοντας μεσα και πηγαινοντας με τη συγκοινωνια στα διαφορα μερη,οπως και στην ελλαδα οι περισσοτεροι ετσι περνανε ,εγω προσωπικα δε χαλαω παραπανω λογω μαγαζιυ...ομως αναλογα με το πως θελει καποιος να περασει η να γαμησει ξοδευει οσα θελει ...απλα εβαλα ενα μινιμουμ ...ειναι αλλοι πχ τασος3 που χαλανε πολυ πιο πολλα γιατι ετσι γουσταρουν...απλα ελληνικα ...
παλι σε βρισκω σωστο,εν αντιθεση ε τα πρωτα σου ποστ που διαβασα..
να ζει κανεις μπορει,αλλα δεν προκειτε να κανει τιποτα αλλο απο το να περνα την ωρα του,λαβε υποψην σου κ την αδυμανια συνενοησης που δεν την εχεις υπολογισει,,,,

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
300-400 το μηνα..τι θα τρωει?που θα κοιματε?τι γκομενα θα παει που για καφε?
απαντησεις
θα τρωει ψωμι καθε μεσημερι κ κουλουρι-μπορς καθε κτριακη πρωι!!
θα κοιματε σε δωματιο απο αυτα που εχουν οι υπαλληλοι στα τρενα που διανυκτερεουν,2χ5 δηλ κ τουαλετα του σταθμου,ντους με νερο το ππρωι στο προαυλιο
,κ για καφε θα πηγαινει καθε σαββατοκυριακο με την γκομενα σε κανα αβτοβοκζαλ απεξω να κουναει κ μαντηλι σε οσους αναχωρουν με τα λεωφωρεια...
μπεικα κι ωραια δηλ,ανετα χαι φαση κ μονο 300ε το μηνα,,μπραβο Κ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ 50Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΛΟς ΦΝΙΝΟΠΩΡΟΥ ΘΑΧΕΙ ΚΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ,250Ε, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!
ειπαμε να λεμε κ καμμια μαλ..α να περνα η ωρα,,εδω μιλαμε για πληροφορηση αλλα ΜΕGA!!!
υγ επισης βασικο,ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ Κ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ...κ περνα μπεικα,ως ανωθεν με 300ε το μηνα
[Τα σπιτια ειναι φθηνα,για τα σπιτια τρωγλες μιλαμε που ειναι η πλειοπσηφια,αν φυσικα θελεις να ζεις σε σπιτι τυπου ελλαδας,αλλαζουν οι τιμες,το ποσα θα ξοδεψει καποιος εξαρτονται απο το πως θελει να ζησει καποιος,και απο το ποσο πεινασμενος(για γκομενα) ειναι,οι τιμες ειναι οπως της ελλαδας δεν εχουν μεγαλη διαφορα,τωρα το ποσα θα ξοδεψει καποιος εξαρταται,αλλος τρωει 100 ευρω για να βγαλει μια γομενα εξω μπας και την πηδηξει,και αλλος την παει απλα για ενα καφε,αναλογως το ατομο/quote]

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
αυτος ομως ειρθε και τα ειδε...εσυ ???
φιλος ειναι ασχετος ειναι προφανες,οπως ηρθε ,ετσι κι εφυγε,δεν σημαινει τοποτε αυτο,ειναι εντελως αναξιοπιστος,η δεν αντιλαμβανετε οπως κι οι περισοτεροι ελληνες που πανε εξω,,εγω ξερω 100 φορες πιο πολλα απ αυτον χωρις ναχω ερθει ποτε,γιατι γνωριζω τον ευρυτερο χωρο αρκετα χρονια μιλαω κι αρκετα ρωσσικα ,δεν ειμαι τουριστας,πορνο η μη ;)!! ;)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
300-400 το μηνα..τι θα τρωει?που θα κοιματε?τι γκομενα θα παει που για καφε?
απαντησεις
θα τρωει ψωμι καθε μεσημερι κ κουλουρι-μπορς καθε κτριακη πρωι!!
θα κοιματε σε δωματιο απο αυτα που εχουν οι υπαλληλοι στα τρενα που διανυκτερεουν,2χ5 δηλ κ τουαλετα του σταθμου,ντους με νερο το ππρωι στο προαυλιο
,κ για καφε θα πηγαινει καθε σαββατοκυριακο με την γκομενα σε κανα αβτοβοκζαλ απεξω να κουναει κ μαντηλι σε οσους αναχωρουν με τα λεωφωρεια...
μπεικα κι ωραια δηλ,ανετα χαι φαση κ μονο 300ε το μηνα,,μπραβο Κ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ 50Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΛΟς ΦΝΙΝΟΠΩΡΟΥ ΘΑΧΕΙ ΚΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ,250Ε, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!
ειπαμε να λεμε κ καμμια μαλ..α να περνα η ωρα,,εδω μιλαμε για πληροφορηση αλλα ΜΕGA!!!
υγ επισης βασικο,ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ Κ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ...κ περνα μπεικα,ως ανωθεν με 300ε το μηνα
]
[Τα σπιτια ειναι φθηνα,για τα σπιτια τρωγλες μιλαμε που ειναι η πλειοπσηφια,αν φυσικα θελεις να ζεις σε σπιτι τυπου ελλαδας,αλλαζουν οι τιμες,το ποσα θα ξοδεψει καποιος εξαρτονται απο το πως θελει να ζησει καποιος,και απο το ποσο πεινασμενος(για γκομενα) ειναι,οι τιμες ειναι οπως της ελλαδας δεν εχουν μεγαλη διαφορα,τωρα το ποσα θα ξοδεψει καποιος εξαρταται,αλλος τρωει 100 ευρω για να βγαλει μια γομενα εξω μπας και την πηδηξει,και αλλος την παει απλα για ενα καφε,αναλογως το ατομο/quote]

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
παλιοφιλε λοιπον ...150 μια γκαρσονιερα...100 κοινοριστα ρευμα νερο τηλεφονο κλπσ συνολο 250 τα υπολοιπα ειναι δικη σου υποθεση, το πως θα περνας εσυ θα  το κανονισεις
μειον 50 εξοδα κοινοχρηστα ,καμια καρτα σιμ κ βαουτσερ,κανα ταξι καμμια μασρουτκα,μενουν 200ε,δεν θα ξερω τι να τα κανω,,φιλε μολδολαγνε μδεν θελω να σε κουραζψ,ταπαμε αναλυτικα,,απο δω κ περα καθεις ας καταλαβει τι κ πως παιζετε,σωστα?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εχει 1 φαστ φουντ στο κεντρο τα μακντοναλντς,τις 3-4 πιτσαριες και τα ελληνικα μαγαζια δεν τα βαζω μεσα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
εχει 1 φαστ φουντ στο κεντρο τα μακντοναλντς,τις 3-4 πιτσαριες και τα ελληνικα μαγαζια δεν τα βαζω μεσα
νταξει στελιο,ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις, :grin:
εγω λεεω θαχει απο 5-6 φορνετι,αν υπαρχουν σε μολδαβια,3,4 καντινες με πιτες δικες τους,κ διαφορα τοπικα φαγωσιμα κλπ,αλλα 5,6 που δινουν προχειρο φαγητο σε πιατσα κ βοκζαλ κλπ
,βαλε οτι εχει κι αλλες 4 πιτσεριες ,που ειναι κ φαστ φουντ οπως κι ουκρανια συμβαινει,λεω οτι ειναι 15 τουλαχιστον,εσυ απλα αντεληφθεις μονο τα μακ,γιατι απλα εισαι ελληνας τουριστας,,,
δεν τρεχει τιππτα ,το ληγουμε εδω,, ;)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχει νοημα αυτο
αν θες να πας σε τετοια μερη ειναι για να γαμας,αλλιως τι να λες
για ν αγαμας ειτε πουτανες ειτε καμακι δεν φτανουν τα χιλια ευρω ,μινιμουμ 2000ε κ αλλα 300-350 σπιτι κ ναχεις κ αμαξι
αλλιως θα ταιζεις παπιες..ενοειτε να μιλας κ καποια ρωσσικα,αλλιως ασε..
κοιτα φιλε μου εσυ να πας και να δινεις 2000-3000 το μηνα μπας και γαμησεις,αλλοι γαμαν και τσαμπα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
κοιτα φιλε μου εσυ να πας και να δινεις 2000-3000 το μηνα μπας και γαμησεις,αλλοι γαμαν και τσαμπα
δεν το θελω να το παιζω μαγκας κ πονηρος γενικα, μεσα αυτο..και δεν εχει καποιο νοημα εδωαλλα αφου επιμενεις ρε στελιο μου,θα σου πω
οτι εγω δουλευω χρονια στην περιοχη γυρω απο οντεσα κ γενικα ουκρανια,μιλαω την γλωσσα αρκετα καλα,κι εχω κ καποια εμφανιση πολυ ανω τουθ εκει μεσου ορου κ του ελληνικου επισης,η δε ηλικια μου ειναι στην σωστη πλευρα,αντερ φορτυ
αυτα μεταφραζοντε σε πιο πολλες ουκρανες μουναρες και ανω ,απο οσες μπορω να προλαβαιινω να γαμαω..

..........
βαση χρονου κ δυναμεων,δεν μπορει να γαμαει καπιος 3 γκομενες την μερα καθε μερα-να γνωριζεις ,ειναι ευκολο 5 κ 6 την μερα,αν βαλεις κ το ιντερνετ κ 10 την μερα ειναι που θελουν να βγουν μαζι σου-
οποτε δεν χριαζετε να ξοδευω παρα πολλα χρηματα για καποια συγκεκριμενη γκομενα,,,
,επ ουδενι πανω απο 100$ την μερα,συνηγως γυρω στα 70-80$,εαν κανω νεα γνωριμια παντα,ειδαλως πεφτω κ στα 50..
εαν ομως συνυπολογισεις κ τα εξοδα μετακινησης καθε φορα κ διαμονης σιγουρα τα 200ο ειναι η βαση
οποτε καταλαβαινεις ,εχοντας αυτα τα αβανταζ,κ παλι ξοδευω αυτα τα χρηματα χωρις ναμαι τουριστας κ θυμα αγγλοφωνος,βασικα θυματα θεωρω καποιες απο αυτες που νομιζουν οτι θα με κοροιδεψουν κ μετα πεφτουν μες την ιδια την παγιδα τους,ως βουρλα που ειναι ,αυτου του ειδους οι "πονηρες",
γι αυτο λοιπον βαζω τον ελαχιστο πηχυ στα 2000$ η 1500ε το μηνα,για οσους ΝΜΙΛΑΝΕ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ,για τους λοιπους ταχω γραψει κ πριν,δεν φτανουν αυτα,χωρις βεβεα να συμφωνω στα εξωφρενικα ποσα που αναφερει ο φιλτατος νταβαροιτσ απο το διακοφτο!!
παντως αν ειναι καποοιος τουριστας κι ασχετος απο γλωσσα νοοτροπιες κλπ,πιο πιθανον ειναι να χαλαει αυτα που λεει ο νταβαριτσ,παρα τα 400-600ε που λετε εσεις.. ;)
στο κανω λιανα,λοιπον το τσαμπα δεν υπαρχει γαιτι το να εισαι εκει κ να κυκλοφορεις μονο θες τα 50$ υην μερα,βαλε κ τον καφε που λες εσυ η κανα φαγητο προχειρο,αλλα 10-20 ανα ραντεβου,ΜΙΝΙΜΟΥΜ
το τσαμπα λοιπον  ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕς Κ ΝΟΜΙΖΕΙς,ειναι 60-70$ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΔΑΙ ΕΚΕΙ
,αλλα ειπα κ πριν εσυ ως αυθεντικος παντογνωστης ελλην ,δεν τοχεις αντιληφθει,,σορρυ αλλα ετσι ειναι φιλτατε,,

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι μια πορνοεκδρομη στο Λβοφ ειναι ιδανικη πιστευω. Ειναι και ο Βλαντιμηρ που ισως βοηθησει. Θα του μιλησω για αν κανονισουμε καμια πορνοεκδρομη .
Αλλα εκει πρεπει να εχουν εναν ηλιθιο ουκρανικο εθνηκησμο ε?
Ρε παιδια καλα τα λετε εγω μια ουκρανεζα που γνωρισα μου ειπε οτι ουκρανια δεν μπορεις να βγεις εξω το βραδυ,υπαρχει ιδια ασφαλεια οσο με το κισινιεφ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στα 600 το μηνα συμπεριλαμβανεται το δικο σου αμαξι,τα μοδατα ρουχα που εχεις απο ελλαδα,που δεν εχουν καμια σχεση με μολδαβια,και τα λεφτα που εχεις αλλα τα εχεις για σενα και οχι για να σου τα τρων τα πορνιδια,σιγουρα μιλαμε για κελεπουρι...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
φιλος ειναι ασχετος ειναι προφανες,οπως ηρθε ,ετσι κι εφυγε,δεν σημαινει τοποτε αυτο,ειναι εντελως αναξιοπιστος,η δεν αντιλαμβανετε οπως κι οι περισοτεροι ελληνες που πανε εξω,,εγω ξερω 100 φορες πιο πολλα απ αυτον χωρις ναχω ερθει ποτε,γιατι γνωριζω τον ευρυτερο χωρο αρκετα χρονια μιλαω κι αρκετα ρωσσικα ,δεν ειμαι τουριστας,πορνο η μη ;)!! ;)
Τι ξερεις ρε φιλε θα μας τρελλανεις εντελως,οτι το κισινιεφ ειναι γεματο με φαστ φουντ,και οτι για να γαμησεις θελεις να δινεις 50 ευρω την μερα ,μου την πεσαν 20 γκομενες οσο ημουν εκει και θα μου πεις οτι θα πρεπει να δινω 50ευρα για να γαμησω,μιλα καλυτερα για την ουκρανια που γνωριζεις και ασε τις μολδαβιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom