Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ασε τις μαγκιες ετσωμε ...το μωρο ειναι στο ιντερνετ φατσα καρτα...δε τη ξερεις πρωσοπικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που σε φιλε ασσε για μια μερα καλη ειναι,μη τη κλεινεις για περισσοτερο,γιατι οταν ερθεις θα εχεις πολλες επιλογες ...και ποτε εδω μη μενεις με μια γκομενα ,δε θα σε αφησει να κανεις βημα...θα στο παιζει και καλα ερωτευμενη για να σου φαει τα φραγκα μονο αυτη...ενταξει 100 ευρα για μια μερα ...αλλα οχι και 100 ευρα καθε μερα!!!!παει πολυ
ειπα οτι εχω ποιο πολλά στοιχεια για την εν λόγο κοπέλα τωρα όλλα τα υπολοιπα ηταν να ειχαμε να λέγαμε.
Και που ξερεις εσυ τι ραντεβου και συναντησεις ειχα εγω στο  χωριό σου;;;
είσουν μηπως μαζί μου και δεν το θυμάμαι;;;;;;;;;;;

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Σημ.: Ως προς τις υπολοιπες συμβουλές σου - προτασεις σου
συμφωνω απόλυτα μαζί σου.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε ρε πορνογερε που θες και παρέα,  θα κατεβης με ενα  μωρο κλπ.
κατεβα με 2 μωρά να εχει παρεα το παιδι τι θα κανη μονος του στο αμάξι τόσες ώρεσ;;; θες να κανης και στάσεις τα νευρα του και η απραξία τσατάλια θα γινουν ,θα κραταει το φαναρι μαζί σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  έχω αδικο;;;;;;;;;;;;;;;
εεεεεεεεεεεεε οπου νους και γνωση μην τρελαθούμε τωρα......
αγαπητε φιλε ευσωμε δεν θα αισθανθει μοναξια στο δρομο γιατι στα χοτελς της βουλγαριας παιρνουμε και κανα μωρο αμα τυχη...γκεκε???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αγαπητε φιλε ευσωμε δεν θα αισθανθει μοναξια στο δρομο γιατι στα χοτελς της βουλγαριας παιρνουμε και κανα μωρο αμα τυχη...γκεκε???

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τα κολαράκια στο αβαντάρ τα ειδες;;;; Χριστουγεννιατικα ειναι........

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τα κολαράκια στο αβαντάρ τα ειδες;;;; Χριστουγεννιατικα ειναι........
να δεις τα κολαρακια που γαμαω εδω ...ειπα για κολαρακια και θυμηθηκα το πρωκτολογο...τι εγινε αυτος ???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ανοιξε σουσι-μπαρ στην γειτονια του κ κανει προπονηση ,δεν εχει χρονο για το σαιτ
ωχ!!!! τσιμογιαννη τι μπασιμο ηταν αυτο??? θα κανει την εμφανιση του συντομα και θα ειναι καταιγιστικος

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ωχ!!!! τσιμογιαννη τι μπασιμο ηταν αυτο??? θα κανει την εμφανιση του συντομα και θα ειναι καταιγιστικος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δώσε ρεπορτάζ για τους δρομους αν υπάρχει χιονι παγος ή ολλα καλά και ασε τον ΡΕντ.
Λεω δευτέρα ή Τρίτη να ανεβω εξαρτάται και απο μια υποθεση που εχω εδω Βουλγαρια άν ειμαι ετοιμος τήν κάνω άμεσα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δώσε ρεπορτάζ για τους δρομους αν υπάρχει χιονι παγος ή ολλα καλά και ασε τον ΡΕντ.
Λεω δευτέρα ή Τρίτη να ανεβω εξαρτάται και απο μια υποθεση που εχω εδω Βουλγαρια άν ειμαι ετοιμος τήν κάνω άμεσα.
εδω δεν εχει προβληματα στους δρομους ...ολα ειναι καλα ...οσο για το ρεντ ...δε μπορω να ζησω αν δε το κολαω...ειναι το χαπι μου για τις δυσκολες στιγμες...ξερω οτι ερχεται πανω....χι χι χι τη γαμησε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
molnto ο κλευτοκοτας μεταμφιεστικε για να μιν τον μαζεψουν στα συνορα :2funny: :2funny: :2funny: μαλον απο ουκρανια θα παει τιρασπολ στα κοτετσια του  :2funny: :2funny: :2funny: τι νεα απο το μετοπο???  πωσ τα βλεπεις τα χρηστουγενα ???? υ.γ εχε τον νουσου !!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
molnto ο κλευτοκοτας μεταμφιεστικε για να μιν τον μαζεψουν στα συνορα :2funny: :2funny: :2funny: μαλον απο ουκρανια θα παει τιρασπολ στα κοτετσια του  :2funny: :2funny: :2funny: τι νεα απο το μετοπο???  πωσ τα βλεπεις τα χρηστουγενα ???? υ.γ εχε τον νουσου !!!!!!
επιτελουσ εσκασες μυτη ...τονουσου τον εχω διπλα,χτες εσκασε μυτη με 2 μπεντεριοτισες αλογο πραμα ,στο μαγαζι...τελικα οι κοτες της τρασνιστριας ειναι πολυ καλες ...λες να συναντησω το φιλο μας τσιμογιαννη στη τιρασπολη μεθαυριο???θα εχει μεγαλη πλακα...εδω ολα καλα...δεν εχει πολλες αλεπουδες και οι κοτες μας κοιμουνται υσηχα...ομως η αλεπου της τρασνιστριας μου φαινεται θα πονεσει οταν παμε στο κοτετσι της

domatas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κάθομαι αμαλαχι να δούμε και καθαρίζω τα λάχανα και μαρμελαδιαζω το λαρακι-κο της πιστιρικοτης που έχω στο κατάστημα  :cum: και πολλά βαρύ περικαλο κόψε κάτι να το πάρω μιλάμε  :grin: :grin: :grin:και διαβάζω τον αρκανς βας χαλβάς που έχει χαζέψει από την παλαμάκια ο μπακλαβάς Φαρσάλων  :2funny: :2funny: :2funny:καλά αυτός είναι χειρότερος από τον ταβερνιάρη ο ταβερνατζης γαμαει τουλάχιστον όταν του σηκώνετε κάτι γριεντζουλες :knockinb: αμαλαχι να ουμε ο άρπα λάκα αρκανσο 80 παλάμες έχει ναδει μουνι από τότε που το αεκοτο πήρε πρωτάθλημα δράμα λέμε το κυδώνι :P :P :P :P :P χάλασε και το φαγαν τα μερμήγκια  γιαυτο δεν του έμεινε τίποτα στο κεφάλι Αιγάλεω σπρεχεν λέμε τώρα και ρε καραφλοτε λακαμα του πιτερσμπουργκεν σάλτα και κορνάρισε μας τα ουμπαλα  δεξιόστροφα και άμα ίσε μάγκας στείλε καμιά κορασίδα με κολάρα σαν σφυρίδα να τα κονομήσουμε όπως ο αλλανταλον στο Σόφια σίτυ αμαλαχι να ούμε η να δουμε άμα έχεις καμιά ψόφια να ποστάρεις  σαν και αυτές που πουλάει ο εύσωμος :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: αμαλαχι να ουμε αιγαλεαρα σπρεχεν λέμε τώρα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάθομαι αμαλαχι να δούμε και καθαρίζω τα λάχανα και μαρμελαδιαζω το λαρακι-κο της πιστιρικοτης που έχω στο κατάστημα  :cum: και πολλά βαρύ περικαλο κόψε κάτι να το πάρω μιλάμε  :grin: :grin: :grin:και διαβάζω τον αρκανς βας χαλβάς που έχει χαζέψει από την παλαμάκια ο μπακλαβάς Φαρσάλων  :2funny: :2funny: :2funny:καλά αυτός είναι χειρότερος από τον ταβερνιάρη ο ταβερνατζης γαμαει τουλάχιστον όταν του σηκώνετε κάτι γριεντζουλες :knockinb: αμαλαχι να ουμε ο άρπα λάκα αρκανσο 80 παλάμες έχει ναδει μουνι από τότε που το αεκοτο πήρε πρωτάθλημα δράμα λέμε το κυδώνι :P :P :P :P :P χάλασε και το φαγαν τα μερμήγκια  γιαυτο δεν του έμεινε τίποτα στο κεφάλι Αιγάλεω σπρεχεν λέμε τώρα και ρε καραφλοτε λακαμα του πιτερσμπουργκεν σάλτα και κορνάρισε μας τα ουμπαλα  δεξιόστροφα και άμα ίσε μάγκας στείλε καμιά κορασίδα με κολάρα σαν σφυρίδα να τα κονομήσουμε όπως ο αλλανταλον στο Σόφια σίτυ αμαλαχι να ούμε η να δουμε άμα έχεις καμιά ψόφια να ποστάρεις  σαν και αυτές που πουλάει ο εύσωμος :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: αμαλαχι να ουμε αιγαλεαρα σπρεχεν λέμε τώρα

καλημερα λαχανοντολμα -μαναβη-κλεφτη του κλεφτοκοτα, δεν εχω ξαναδει πιο ωραια κριτικη,εισαι και πολυ μαγκας ταχει παρει λιγο ο ευσωμος αλλα επειδη γαμαει τις κοτες μου ειναι ηρεμος ...οποτε εισαι τυχερος...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μολντε μπονντζιορνο
κοιτα τα πμ,που στειλα τωρα,κι ασε τα μαναβικα
θαμαι αλλα 15 λεπτα στο ιντερνετ,οποτε γραφε τι θες στο πμ
τι λεει η ομαδα,ακμαια?ο αλλαν με αμαξι ηρθε?
ειμαι ο μολντο απο τιρασπολη ...ξυπνηστε ρε!!!!!! ποσο δικιο τελικα ειχε ο πρωκτολογος,,,,του βγαζω το καπελο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κι εχει κκι αλλα χαρτια κρυφα ο γιατρος,τι..τζαμπα εχει φαει τοσο σουσι νομιζεις :grin: :grin: :grin:

Μάγκες μακρυάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κόψτε τις παπαριες μακρυάααααααααααααα απο Τιρασπόλ και τρανσιστεριααααααααααα
χαλια χαλια χαλια μαύραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

ουτε κατα διανοια να σκεφτέιτε  να πάτε.

Να μην πατησετε το ποδάρι σας ποτε μα ποτέ εκει........

Τουλάχιστον εως να ιδρύσουμε την εξοχική μας χειμερινή κοινοπραξια -  κατοικια εκει..............

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ .................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κι εχει κκι αλλα χαρτια κρυφα ο γιατρος,τι..τζαμπα εχει φαει τοσο σουσι νομιζεις :grin: :grin: :grin:
τσιμο χωρις μαλακιες η τιρασπολη και το μπεντερ ειναι παρθενα ακομα ...και φτηνα ...τ ακους μπετονιερα???? βεβαια υπαρχουν και οι επαγγελματιες που δουλευουν κισινιεφ ...αλλα αυτες φευγουν τα βραδια και μενουν οι καθαρες τιρασπολιοτισες που μπορεις να γαμησεις με 20 ευρα την ωρα η 50 ευρα ολη νυχτα ,αναλογα με τα παζαρια που γινονται...εγω προσωπικα δε πηρα επαγγελματια αλλα μονο ενα μπαζακι για πιπα και ισπανικη ...ομως οι αλλοι που πηραν περασαν καλα ...οι δυο μερες ειναι πολοι λιγες για να κανεις παιχνιδι και πολλες γνωριμιες...τα λεμε και μετα ...η αρχη εγινε ...το σπιτι 20 δολαρς το βραδυ ...πολυ καλο σπιτι και καθαρο ...τα καφε κυριλατα και οχι γεματα ...στο δρομο λιγα αυτοκινητα και υσυχια πολυ....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες μακρυάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κόψτε τις παπαριες μακρυάααααααααααααα απο Τιρασπόλ και τρανσιστεριααααααααααα
χαλια χαλια χαλια μαύραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

ουτε κατα διανοια να σκεφτέιτε  να πάτε.

Να μην πατησετε το ποδάρι σας ποτε μα ποτέ εκει........

Τουλάχιστον εως να ιδρύσουμε την εξοχική μας χειμερινή κοινοπραξια -  κατοικια εκει..............

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ .................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μουναχοφαη

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ουτε απ'εξω δε ξαναπερναω!!!
Ασε που στα συνορα υπαρχει υποχρεωτικη κολονοσκοπηση :o
Στη δε πολη αν τολμησεις και κοιταξεις κωλο υπαρχει προστιμο 23$ πρασινα και  :s&m_3: μετα Σοβιετικων εμβατηριων!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στη δε πολη αν τολμησεις και κοιταξεις κωλο υπαρχει προστιμο 23$ πρασινα και  :s&m_3: μετα Σοβιετικων εμβατηριων!
  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:  αντε κοιμησου και λιγο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΚΑΡ.........Η  ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  AKOMA πονάω αξαιτίας σου κα.......η αθηναίε,
απο αυτόν μάγκες ακόμη ποιο μακρυά -  Μου  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: την Βίζιτα που ειχα προγραμματιση για μένα και οχι μονο αυτο αλλά την πλήρωσε εξτρα πρασινο χρήμα για να μην με επισκεφτή το βράδι απο αυτον να μείνετε ακομη ποιο μακρυάααααααααααααααααααααα  ειναι επικίνδυνος  προσοχή μεγάληηηηηηηηηηηηη.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom