Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα γιατρε ....συντομσ θα παω περιμενω παρεα...αποτελεσματα συμφωνα με το 92% τω εγκυρων...κνιτες  41,2 %  φιλατ φιλελλην 28,9 % λουπου 13,5 % γκιμπου 8 % προεδρο δε βγαζουν αλλα θα κυβερνησουν με προθυπουργο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα γιατρε ....συντομσ θα παω περιμενω παρεα...αποτελεσματα συμφωνα με το 92% τω εγκυρων...κνιτες  41,2 %  φιλατ φιλελλην 28,9 % λουπου 13,5 % γκιμπου 8 % προεδρο δε βγαζουν αλλα θα κυβερνησουν με προθυπουργο
:2funny: :2funny: :2funny: κνιτες  :2funny: :2funny: :2funny: μου αρεσει που εισε νεολαιος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: κνιτες  :2funny: :2funny: :2funny: μου αρεσει που εισε νεολαιος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χι χι χι ...και να τη πεσεις σε αυτη θα φας πορτα ευσωμεεεεεε!!!!!!!! κοιτα στο καθρεφτη να δεις ποιος ειναι πιο ομορφος ??? το μονο που καπως φοβαμαι ειναι ο ρεντ για τι εχει μια σοκολατεμια ομορφια...που αρεσει στο ανατολικο μπλοκ σορρι ντοκτορ λαθος παραθεση

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• mak gipsies 003_0001 (1).jpg
    mak gipsies 003_0001 (1).jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 46

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ολο μαλακιες εδω μεσα :idiot: :idiot:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λοιπον οι εκλογες γιναν εχτες στην μολδαβια οι κουμουνιστες βγηκαν προτοι με 44 τοις εκατο και τα τρια κοματα της αντιπολητευσης μαζι πιραν 55 της εκατο που αμα σηνεργαστουν μπορουν να βγαλουν κιβερνηση και προεδρο της βουλης αλλα οχι προεδρο της χωρας!!!!!!!!! παπαρια μεντολες παλι!!!!!! μολντο γραψτα και εση!!! υ.γ καπιον ελληνα τον μαζεψαν στα σηνορα με ρουμανια!!!!! οταν οι μολδαβοι ειδαν στο καινουργιο συστημα ελενχου διαβατηριον της μολδαβιας που σηνεργαζετε με το συστημα σενγκεν!!! οτι ειχει διαπραξει αστικα αδηκιματα προσοχη μεγαλη!!! στα σηνορα!!!! ψαχνουν πλεον τα παντα!! οι μολδαβοι και την πληρωνεις στα ευρωπαικα δικαστηρια καπακι!!!! τιρασπολ γεραα  μιλαμε!!!! αντε ρε μολντο ποτε θα πας!!!!!!!???  ΚΑΙ ΟΠΟς ΠΑΝΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΟ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατρε βλεπωψ η θεραπια σου εκανε καλο,εν μερει παντα,δεν περιμενουμε να στρωσεις κ με τη μια..
εχις βελτιωθει καπως στις ασυναρτησιες που λες κ γραφεις
μπραβο,τελικα στο Δαφνι ,γινετε δουλεια
τωρα ,χωρις ναχω απαιτηση για λογικη απαντηση,τι σχεση εχει ποιος θα βγει προεδρος στην μολδαβια,εσενα τι σε νοιαζει?
ακομα κι αν δεχτω,μετα απο αυτα που λεν οι αλλοι για εσενα,εγω δεν τα πολυπιστευω,αλλα κι ετσι ακομα ναναι,κ πατας εκει μια δυο φορες το χρονο,τι σημασια εχει ποιος θα βγει προεδρος η δημαρχος?
θα μοιρασει λεφτα,η θα φερει επενδυυτες? :grin: :grin:
ααλλα κ να; φερει τι εγινε?θα γινουν πλουσιοι?
η νοοτροπια εχει σημασια κ οι τιμες που "παιζοντε" οι ντεβουσκες.κ που ειναι βεβεα "απογοητευκικες" κι ακριβοτατες σε σχεση κ με το "εμπορευμα" που αγοραζεις..
τλσπαντων,αυτα τα ασυναρτητα τωρα εχουν τουλαχιστον κατι να πουν,σε σχεση με τα προηγουμενα σου
οσο για το περιστατικο που γραφεις,με τον ελληνα κ τα "ευρωπαικα" δικαστηρια" που πληρωνεις στη μολδαβια.. :2funny: :2funny:....ειναι απο τις παρενεργεισς,μαλλον,απο την θεραπεια σου
"αστικα αδικηματα"....εχω μια κληση κ δικαστηριο απληρωτα, για ταχυτητα στα μουδανια,κινδυνευω? :2funny: :2funny: :2funny:
περαστικα γιατρε,σιδερενιος :grin: :grin:
τα χαπια σου μη σταματησεις μονο προσεχε κ σε κανα 6μηνο θασαι περδικι
μεχρι τοτε δινε "πληροφοριες"  :headbang: :helpplea: :idiot:γιατι ολοι οι αλλοι "ΤΟΥΜΠΕΚΑ" οπως ευστοχα παρατηρησες :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε τσαρε ολοι οι ελληνες ανεξαιρετως ειναι αρρωστοι με τις γυναικες ...αλλα και καυλιαρηδες ...γι αυτο οπου παμε ειμαστε περιζητητοι...ο αλλαν ασ πουμε ...η ο γιατρος ,παρα την ασκημια τους γαμανε και μαλιστα τους πληρωνουν οι γκομενες...ο ρεντ εχει γαμησει ακομα και στην ακρη του κοσμου ...εδω στη μολδαβια οταν παω να γνωρισω γκομενα ρωταω αν ειχε ποτε γαμηθει με ελληνα και μετα προχωραω μαζι της...τοσες που εχουν γαμησει εδω ο τονουσου η ο τασος 3η ο μουνοπανας η ο ρεντ η ο σοριτας παλια η ο φλ παλια ενω ο μοικανος εχει γαμησει γκομενα που ειχα εγω παλια...εδω γινετε το ελα να δεις πεφτω καμια φορα σε πουτσες γνωστων αστα τσαρε σε λιγο δε θα μεινει μουνι αγαμητο απο ελληναρες ...γαματε αδερφια και αφηστε τις μπετονιερες να ζηλευουν
απεκαλυφθην τελικως φιλε "εμπροσθιοκυβιστη",κωλοτουμπα δηλαδη
ο φθονος μου ειναι η αιτια.. :S :S :S

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλως τον αγαμητο...τι εγινε ρε συ δε σε πληρωσαν αυτο το μηνα ...αντε να τους μιλησω μπας και γαμησεις κι εσυ ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακουσα καποιον Ρουμανο αξιωματουχο στην τηλεωραση πριν λιγο να λεει οτι σε 20-25 χρονια η ΒΕΣΣΑΡΑΒΙΑ (εννοωντας τη Μολδαβια χωρις το Πρινιεστροβιε.που ανηκε στη Ρουμανια μεχρι το 1940 οταν την προσαρτησε ο Σταλιν στη Σοβιετικη Ενωση) Ειπε δε οτι αυτο θα γινει οταν η Μολδαβια μπει στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση!?!?!.Ισως ο Μακης εχει δικιο μου ειχε πει αυτη την αποψη.Αφου το ειπε και Ρουμανος ισως το μεθοδευουν.Για πειτε μου εσεις που ειστε εκει:Εχει κανει κινησεις (εκτος της μονομερης καταργησεις βιζας για τους πολιτες της Ευρωπα'ι'κης Ενωσης) για την εισοδο της στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση?Π.Χ.αλλαγη καποιον νομον για να ταυτιστουνε με τους Ευρωπα'ι'κους.Ο κοσμος στη Μολδαβια τι θελει? (Εκτος του να φυγει στο εξωτερικο :2funny:) Να ενωθει με τη Ρουμανια?ή να παει με τη Ρωσσια?Τη Ρωσσικη τηλεωραση δεν την πιστευω! :rockon:!Νιωθουν οι Μολδαβοι Ρουμανοι?ή λενε οτι ειναι κατι αλλο?Για γραψτε αν μπορειται οποιος ξερει.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ακουσα καποιον Ρουμανο αξιωματουχο στην τηλεωραση πριν λιγο να λεει οτι σε 20-25 χρονια η ΒΕΣΣΑΡΑΒΙΑ (εννοωντας τη Μολδαβια χωρις το Πρινιεστροβιε.που ανηκε στη Ρουμανια μεχρι το 1940 οταν την προσαρτησε ο Σταλιν στη Σοβιετικη Ενωση) Ειπε δε οτι αυτο θα γινει οταν η Μολδαβια μπει στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση!?!?!.Ισως ο Μακης εχει δικιο μου ειχε πει αυτη την αποψη.Αφου το ειπε και Ρουμανος ισως το μεθοδευουν.Για πειτε μου εσεις που ειστε εκει:Εχει κανει κινησεις (εκτος της μονομερης καταργησεις βιζας για τους πολιτες της Ευρωπα'ι'κης Ενωσης) για την εισοδο της στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση?Π.Χ.αλλαγη καποιον νομον για να ταυτιστουνε με τους Ευρωπα'ι'κους.Ο κοσμος στη Μολδαβια τι θελει? (Εκτος του να φυγει στο εξωτερικο :2funny:) Να ενωθει με τη Ρουμανια?ή να παει με τη Ρωσσια?Τη Ρωσσικη τηλεωραση δεν την πιστευω! :rockon:!Νιωθουν οι Μολδαβοι Ρουμανοι?ή λενε οτι ειναι κατι αλλο?Για γραψτε αν μπορειται οποιος ξερει.
βασικα στη πολιτικη αναλυση καλυτερος ειναι ο πρωκτολογος...θα προσπαθησω ομως εφοσον αυτος μαλλον τωρα πηδαει τις κοτες του κλεφτοκοτα...οι κομουνιστες που πηραν στις εκλογες το 40 % ειναι ρωσοφιλοι ...οι μονοι που ακουνε ρουμανια και χυνουν ειναι περιπου το 12% της χωρας οι υπολοιποι ουτε να του ςβλεπουν δε θελουν τους ρουμανους...το 1994 εγινε εδω δημοψηφισμα αν θελουν την ενωση με τη ρουμανια και το 98 % απαντησε οχι...η ευρωπη ειναι ακομα μακρια ,ευτυχως για μας ,...η μολδαβια εξαρτατε οικονομικα απο τη ρωσια ...το 70 % των εξαγωγων πανε εκει ,κρασια,σταρι,σταφθλια κλπ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο ενδιαφέρον το θέμα που έθεσες. Από την επαφή μου όμως που έχω με αυτό το λαό έχω διαπιστώσει σε μεγάλο βαθμό το εξής. Οι (ρουμανόφωνοι) Μολδαβοί θεωρούν εαυτούς ΜΟΛΔΑΒΟΥΣ γνήσιους απόγονους των Δακών, τους δε Ρουμάνους τους θεωρούν και αυτούς Μολδαβούς !!! :idiot:
Πρόσεχε τα εξής παρανοϊκά.
Τη γλώσσα τους την ονομάζουν Μολδαβική και θεωρουν (και έχουν δίκαιο) ότι η ρουμάνικη είναι απλά μολδαβική διάλεκτος !!
Η σημαία τους είναι ίδια στα χρώματα με τη ρουμάνικη, αλλά θεωρουν (και εδώ έχουν πάλι δίκαιο) ότι η ρουμάνικη (προγενέστερη !!!) σημαία πήρε τα χρώματα της μολδαβικής .
Το 1991 με την πτώση της ΕΣΣΔ τους δώθηκε η ευκαιρία να εκφραστουν με δημοψήφισμα υπερ της ενωσης με Ρουμανία. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε.
Ισχυρίζονται ότι η Ρουμανία χρωστα την ανεξαρτησία της στη Μολδαβία . Και εδώ πάλι έχουν δίκιαο.
Θάθελαν να ενωθούν με τη Ρουμανία αλλά με τη μορφη προσχώρησης της Ρουμανίας στη Μολδαβία. :headbang:
Είναι πραγματικά τρελλοί.
Αυτά φυσικά και δεν ισχύουν για τους Ρωσσόφωνους . Αυτοί απλά αναπολούν τα μεγαλεία της ΣΕ και αισθάνονται εγκλώβισμένοι.
Αυτιά !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο ενδιαφέρον το θέμα που έθεσες. Από την επαφή μου όμως που έχω με αυτό το λαό έχω διαπιστώσει σε μεγάλο βαθμό το εξής. Οι (ρουμανόφωνοι) Μολδαβοί θεωρούν εαυτούς ΜΟΛΔΑΒΟΥΣ γνήσιους απόγονους των Δακών, τους δε Ρουμάνους τους θεωρούν και αυτούς Μολδαβούς !!! :idiot:
Πρόσεχε τα εξής παρανοϊκά.
Τη γλώσσα τους την ονομάζουν Μολδαβική και θεωρουν (και έχουν δίκαιο) ότι η ρουμάνικη είναι απλά μολδαβική διάλεκτος !!
Η σημαία τους είναι ίδια στα χρώματα με τη ρουμάνικη, αλλά θεωρουν (και εδώ έχουν πάλι δίκαιο) ότι η ρουμάνικη (προγενέστερη !!!) σημαία πήρε τα χρώματα της μολδαβικής .
Το 1991 με την πτώση της ΕΣΣΔ τους δώθηκε η ευκαιρία να εκφραστουν με δημοψήφισμα υπερ της ενωσης με Ρουμανία. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε.
Ισχυρίζονται ότι η Ρουμανία χρωστα την ανεξαρτησία της στη Μολδαβία . Και εδώ πάλι έχουν δίκιαο.
Θάθελαν να ενωθούν με τη Ρουμανία αλλά με τη μορφη προσχώρησης της Ρουμανίας στη Μολδαβία. :headbang:
Είναι πραγματικά τρελλοί.
Αυτά φυσικά και δεν ισχύουν για τους Ρωσσόφωνους . Αυτοί απλά αναπολούν τα μεγαλεία της ΣΕ και αισθάνονται εγκλώβισμένοι.
Αυτιά !
Μπραβο Μακη!με εκανες και γελασα :2funny:δηλαδη ειναι σα να λεμε οτι οι Κυπριοι θελουν να ενωθει η Ελλαδα με την Κυπρο.Και οτι οι Ελληνες προηρθαν απο τους Κυπριους!Τι ποσοστο ειναι οι Ρωσσοφωνοι στη Μολδαβια? (εκτος του Πρινιεστροβιε που ειναι ολοι Ρωσσοι).εννοω αυτους που θεωρουν τους εατους τους Ρωσσους,Ουκρανους και οχι Ρουμανους.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και όμως Μήτσο, έτσι είναι.
Ρωσσοφωνοι είναι σχεδόν όλοι (ΕΣΣΔ γαρ). Μάλιστα και μέχρι πρότινα τα μολδαβικά γραφόντουσα με το κυριλλικό αλφάβητο. Οι νέοι μιλάνε ρώσσικα γιατί είναι της μόδας και θεωρούνται cool !!!
Ως μητρική γλώσσα την Μολδαβική νομίζω ότι έχει το 60% περίπου.  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και όμως Μήτσο, έτσι είναι.
Ρωσσοφωνοι είναι σχεδόν όλοι (ΕΣΣΔ γαρ). Μάλιστα και μέχρι πρότινα τα μολδαβικά γραφόντουσα με το κυριλλικό αλφάβητο. Οι νέοι μιλάνε ρώσσικα γιατί είναι της μόδας και θεωρούνται cool !!!
Ως μητρική γλώσσα την Μολδαβική νομίζω ότι έχει το 60% περίπου.  
Αυτο που ειπες οτι τα Ρωσσικα ειναι της μοδας το πιστευω!Ειδα στην Αθηνα (στην πλατεια Βικτωριας) πιτσηρικια απο τη Μολδαβια 16-17 ετων που φοραγανε μπλουζακια της εθνικης Ρωσσιας :2funny:!Η γλωσσα που μιλανε ειναι θα ελεγα ενα κραμα Ρουμανικων και Ρωσσικων :2funny:!Αν ειναι κατοικοι Ελλαδας πολλα χρονια βαζουνε και μερικα Ελληνικα μεσα!Οπως Π.Χ.οι Ουκρανοι στο Λβοφ μιλανε καθαρα Πολωνικα στην κεντρικη Ουκρανια εχουν μια αλλη διαλεκτο μισα Ρωσσικα μισα Ουκρανικα.Το κυριλικο αλφαβητο το θυμαμαι που το ειχαν μεχρι το 1994 (περιπου) ολες σχεδον οι ντοματες και τα αγγουρακια στα βαζακια γραφανε МССР και γραφανε και στα Μολδαβικα με Κυρηλικο αλφαβητο.Θυμαμαι ακομα ενα λαδι ηλιελαιο μη ραφηναρισμενο (που βρωμαει) που ηταν σε σιδερενιες κονσερβες του μισου κιλου :2funny:!και αυτο απο'κει!------------δηλαδη Μακη η επιδραση της Ρωσσιας ειναι πολυ μεγαλη ακομα και στους Ρουμανοφωνους.Το θεμα ειναι η Ρωσσια θα τους στηριζει συνεχεια?μικρη χωρα ειναι οποτε δεν θελει και πολλα λεφτα για να τους στηριξει.Η Ουκρανια με τα 55 εκατομυρια κατοικους πιστευω θα ειναι βαρος στη Ρωσσια.Οσο για το Πρινιεστροβιε ειδη χρωσταει στη Ρωσσια πανω απο 1 ΔΙς $.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε δικηγορε ,που ακομα σε περιμενω,η ρουμανια αποτελειται απο μικρα αλλα κρατη ,που με την ενωση τους, καναν τη πουμανια ενα απο αυτα ειναι και η μολδαβια ...ενα κομματι που αποτελειται απο πολλες μεγαλες πολεις οπως το ιασιο το βοτοσανι το βασλουι το γαλατσι τη βραιλα το μπακεου κ.α αυτες οι πολεις μαζι με τη σημερινη αποτελουσαν τη μεγαλη μολδαβια ...οπως και στην ουκρανια οπως το ισμαιλ,το τερνοφτσι κ.α που ακομα μιλαν μολδαβικα...η γλωσσα ....ειναι ενα κραμα ρουμανικων και σλαβικων λεξεων...και οπως λεει ο τσαρος τα ρωσικα ειναι μοδατα που ακομα και οι φανατικοι αντιρωσοι τα μαθαινουν στα παιδια τους ...βγαζουν ρουμανικα διαβατηρια ,με την ανοχη της ρουμανιας, που πιστευει οτι με αυτο το τροπο θα παρει αυτο που εχασε το 1994 με το δημοψιφισμα...πραγματικα η δακοι κατοικουσαν στη περιοχη που σημερα ανηκει στη ρουμανια...εμεις σαν ελληνες εχουμε παλιους και στενους δεσμους με τη χωρα ...αυτοι μας λενε αντιν κροβ ...ιδιο αιμα ...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.334
Πόντοι
6.495
Όλοι οι λαοί τα ίδια έχουν. Οι Βούλγαροι αισθάνονται και ως "μακεδόνες", οι Αλβανοί εκτιμούν ότι το κράτος τους θα έπρεπε να είναι διπλάσιο, οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει την οθωμανική αυτοκρατορία κι εμείς τον πελλοπονησιακό πόλεμο. Όμως, όπως και να έχουν τα πράγματα, γαμήσεις δε γαμήσεις περνάει ο καιρός  :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όλοι οι λαοί τα ίδια έχουν. Οι Βούλγαροι αισθάνονται και ως "μακεδόνες", οι Αλβανοί εκτιμούν ότι το κράτος τους θα έπρεπε να είναι διπλάσιο, οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει την οθωμανική αυτοκρατορία κι εμείς τον πελλοπονησιακό πόλεμο. Όμως, όπως και να έχουν τα πράγματα, γαμήσεις δε γαμήσ
σωστος ο παιχτης ...αντε και καλα γαμησια

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι στη Μολδαβία και βρήκα αυτήν την κοπέλα με 100 ευρώ τη μέρα. Ερώτηση για τους γνώστες της περιοχής... Παίζει κάτι ανάλογο σ' αυτή την τιμή? Να το ψάξω ακόμα?

Συνημμένα

• 521469862_huge.jpg
    521469862_huge.jpg
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 499508087_huge.jpg
    499508087_huge.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 53

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom