Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι στη Μολδαβία και βρήκα αυτήν την κοπέλα με 100 ευρώ τη μέρα. Ερώτηση για τους γνώστες της περιοχής... Παίζει κάτι ανάλογο σ' αυτή την τιμή? Να το ψάξω ακόμα?
γεια σου φιλε ...μερικες φορες οι φωτο δεν ειναι πραγματικες...κανουν πολυ μακιγιαζ και τετοια για να τις βγαλουν και να πρωοθεισουν αυτας στο ιντερνετ...μονο οταν ερθεις θα δεις την αληθεια...με αυτη τη τιμη βρισκεις κι εδω χωρις καμια προετοιμασια ...καλως ναρθεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κυριλικα εγραφαν παλια και στην ρουμανια,αλλα η γλωσσα εινε η σημερινη,δεν δειχνει κατι αυτο
Ενδιαφερον αυτο!δεν το ηξερα.Και οι Πολωνοι παλια εγραφαν Κυριλικα αλλα η Καθολικη εκκλησια τους τα αλλαξε.Οι Ρουμανοι ομως ειναι ορθοδωξοι χριστιανοι γιατι να το αλλαξουνε σε λατινικο?Για πες αν ξερεις ποια εποχη εγραφαν Κυριλικα?και για πόσο διαστημα?Οι δε Βουλγαροι πριν παρουν το Κυριλικο αλφαβητο εγραφαν με το Ελληνικο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
σορρυ μακη αλλα μολδαβικη γλωσσα δεν υπαρχει. H επισημη γλωσσα σε ολα ειναι τα ρουμανικα
απλα οι μολδαβοι  που δυσκολευοντε να την μιλησουν κ λενε ιδιωμτισμους,την βαφτισαν με το ζορι μολδαβικη.;Oπως κι οι κυπριοι ενω γραφουν ελληνικα  και μιλανε κατι αλλο,σαν να λεγανε η επισημη γλωσσα ειναι κυπριακη κι οχι ελληνικη
οι διαφορες στην  επισημη κ γραπτη γλωσσα της μολδαβιας με την ρουμανια  εινε ανυπαρκτες ,με το ζορι νανε 100 λεξεις ησοονος σημασιας,κι αυτες βαλτες με το ζορι για να στηριζετε η υπαρξη της "μολδαβικης" γλωσσας,ου σημειοτεον δεν την αποδεχονται οι διεθνεις φορεις ως διαφορετικη απο την ρουμανικη γλωσαα.κυριλικα εγραφαν παλια και στην ρουμανια,αλλα η γλωσσα εινε η σημερινη,δεν δειχνει κατι αυτο.
Μάλλον δεν με κατάλαβες σύντροφε.
Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι η Μολδαβική γλώσσα δεν είναι ίδια με τη Ρουμάνικη. Ιδια είναι.
Απλά οι Μολδαβοί εθνικισές θεωρούν εαυτούς πρόγονους των Ρουμάνων και της γλώσσας. Σε αυτό έχουν δίκιο γιατί κοιτίιδα του σύγχρονου Ρουμανικού κράτους ήταν η Μολδαβία. Για να διαφοροποιηθούν απλά από τους Ρουμάνους δηλώνουν τη γλώσσα τους ως Μολδαβική (γι' αυτό και ο εθνικός τους ύμνος αναφέρεται στη γλώσσα τους). Φυσικά οι γλωσσολόγικοί οργανισμοί δεν αποδέχονται τον χαρακτηρισμό αυτό και απλά την θεωρούν ως διάλεκτο της Ρουμανικής . Ουσιαστικά οι διαφορές είναι ελάχισες . Σαν να μιλά Θεσσαλονικίος με Πατρινό.Δηλ. τίποτα.
Και φυσικά είναι γνωστό (μάλλον σε σε μένα μόνο  :grin: γιατί έχω ψώνιο με αυτά τα θέματα) ότι χρησιμοποιούσαν οι Ρουμάνοι το Κυριλλικό μέχρι το 1860 με κάποιες παραλλαγές (είχαν ψ, θ,ου όπως στα ελληνικά, ι, s κτλ).

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάλλον δεν με κατάλαβες σύντροφε.
Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι η Μολδαβική γλώσσα δεν είναι ίδια με τη Ρουμάνικη. Ιδια είναι.
Απλά οι Μολδαβοί εθνικισές θεωρούν εαυτούς πρόγονους των Ρουμάνων και της γλώσσας. Σε αυτό έχουν δίκιο γιατί κοιτίιδα του σύγχρονου Ρουμανικού κράτους ήταν η Μολδαβία. Για να διαφοροποιηθούν απλά από τους Ρουμάνους δηλώνουν τη γλώσσα τους ως Μολδαβική (γι' αυτό και ο εθνικός τους ύμνος αναφέρεται στη γλώσσα τους). Φυσικά οι γλωσσολόγικοί οργανισμοί δεν αποδέχονται τον χαρακτηρισμό αυτό και απλά την θεωρούν ως διάλεκτο της Ρουμανικής . Ουσιαστικά οι διαφορές είναι ελάχισες . Σαν να μιλά Θεσσαλονικίος με Πατρινό.Δηλ. τίποτα.
Και φυσικά είναι γνωστό (μάλλον σε σε μένα μόνο  :grin: γιατί έχω ψώνιο με αυτά τα θέματα) ότι χρησιμοποιούσαν οι Ρουμάνοι το Κυριλλικό μέχρι το 1860 με κάποιες παραλλαγές (είχαν ψ, θ,ου όπως στα ελληνικά, ι, s κτλ).

Φον εισα Τιρασπόλ;;;;;;;;;;
Ασε τα ψωνια με τις γλώσες καί παμε....................... για ψωνια στά Μολδαβικά αλογα,( λεω εγω ) να κανουμε καμια επενδυση της προκοπής.
Σπεύδω ταχέως.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ταδε εφη ο "ξενιος μολντο-ζευς" :rockon:
πεστου μονο να προσεχει μην δωσει τιποτα προκαταβολες η του πουν πληρωσε ,μπες στο ταξι κι εμεις με το αλλο για τι εχει "πολιτσια" :grin: :grin: :grin: :grin:
κια μετα ψαχνει να βρει τα 100ευρα που κ σε ποια ταδωσε :grin: :grin: :grin:
σωστα τα λες ....οοοοχι δωρακια πριν το γαμησι ποτεεεεε ειναι ο νομος της μολδαβιας κανα κερασμα μονο  και μετα κανα σοκολατα απο την ελλαδα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Οχι, Πειραια΄.
Μάλλον θα ανέβω Πρωτοχρονιά.
Λέω μάλλον γιατί λόγω του προσφάτου θανάτου του πεθερου μου το κλίμα θάναι κάπως βαρύ,οπότε δεν ξέρω.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φον εισα Τιρασπόλ;;;;;;;;;;
Ασε τα ψωνια με τις γλώσες καί παμε....................... για ψωνια στά Μολδαβικά αλογα,( λεω εγω ) να κανουμε καμια επενδυση της προκοπής.
Σπεύδω ταχέως.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επενδυση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ταδε εφη ο "ξενιος μολντο-ζευς" :rockon:
πεστου μονο να προσεχει μην δωσει τιποτα προκαταβολες η του πουν πληρωσε ,μπες στο ταξι κι εμεις με το αλλο για τι εχει "πολιτσια" :grin: :grin: :grin: :grin:
κια μετα ψαχνει να βρει τα 100ευρα που κ σε ποια ταδωσε :grin: :grin: :grin:
ρεντ μηπως εισαι αρρωστος???? ειπες οτι απεχεις απο το γραψιμο...τι εγινε ξαφνικα??? πεθυμησες τις κοτες???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οχι, Πειραια΄.
Μάλλον θα ανέβω Πρωτοχρονιά.
Λέω μάλλον γιατί λόγω του προσφάτου θανάτου του πεθερου μου το κλίμα θάναι κάπως βαρύ,οπότε δεν ξέρω.
φιλε δικηγορε με συγχωρεις αλλ σαν το γεωργακι εισαι... ολο θα και μη μου πεις κι εσυ ,σαν το τσαρο ,οτι εισαι απο πειραια και εισαι ΑΕΚ???

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
τετοιες με 100ευρα-ΤΗΝ ΩΡΑ,ΑΝΤΕ ΔΙΩΡΟ-εχει πολλες
πιο καλες  δεν εχει
100 ευρώ την μέρα μου έχει ζητήσει και αυτά όταν θα πάω εκει... αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο δεκτές οι υποδείξεις....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
100 ευρώ την μέρα μου έχει ζητήσει και αυτά όταν θα πάω εκει... αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο δεκτές οι υποδείξεις....

Aν θελεις  εχω ποιο πολλα στοιχεια απο τους εκει αγαπουλιδες την λένε Inga  εχω και το τηλεφωνό της
τα 100 για ολο το 24ωρο ειναι καλά τζάμπα αν την γουστάρης αλλα δεστην πρώτα και το συζητάμε.
ποτε θα ανέβης επάνω;;;;;;
Μηπως :2funny: :2funny: :2funny: την εχω αγκαρισμένη εγω κατάλαβες γιατι ρωτάω;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να μην ξεχάσω αν εχεις BMW X6  το κυκλοφορείς ανετα τζάμπα το μωρό. θα την βγάλεις με μερικά δωράκια......

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Aν θελεις  εχω ποιο πολλα στοιχεια απο τους εκει αγαπουλιδες την λένε Inga  εχω και το τηλεφωνό της
τα 100 για ολο το 24ωρο ειναι καλά τζάμπα αν την γουστάρης αλλα δεστην πρώτα και το συζητάμε.
Μηπως :2funny: :2funny: :2funny: την εχω αγκαρισμένη εγω κατάλαβες γιατι ρωτάω;;;;;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να μην ξεχάσω αν εχεις BMW X6  το κυκλοφορείς ανετα τζάμπα το μωρό. θα την βγάλεις με μερικά δωράκια......
Σκέφτομαι για μετά τις γιορτές. Από τις φώτο τουλάχιστον φαίνεται πολύ καλό μωρό.. BMW και να είχα δεν θα ανέβαινα με αυτοκίνητο... δύο φορές το έκανα και το μετάνιωσα... εκτός κι αν ενοικιάσω εκεί καποιο....

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357

Ξέχασα να ρωτήσω.... απ' ότι κατάλαβα την έχεισ συναντήσει...έχει μεγάλη διαφορά από τις φώτο?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ασε τις μαγκιες ετσωμε ...το μωρο ειναι στο ιντερνετ φατσα καρτα...δε τη ξερεις πρωσοπικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που σε φιλε ασσε για μια μερα καλη ειναι,μη τη κλεινεις για περισσοτερο,γιατι οταν ερθεις θα εχεις πολλες επιλογες ...και ποτε εδω μη μενεις με μια γκομενα ,δε θα σε αφησει να κανεις βημα...θα στο παιζει και καλα ερωτευμενη για να σου φαει τα φραγκα μονο αυτη...ενταξει 100 ευρα για μια μερα ...αλλα οχι και 100 ευρα καθε μερα!!!!παει πολυ

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τετοιες με 100ευρα-ΤΗΝ ΩΡΑ,ΑΝΤΕ ΔΙΩΡΟ-εχει πολλες
πιο καλες  δεν εχει
κατσε ρε τσιμογιαννη ποσο καιρο εχεις να κυνηγησεις κοτες??? ο συντροφος μας λεει 100 ευρα τη μερα και οχι το διωρο...και βεβαια εχει καλυτερες και το ξερεις...γιατι παλι τα λες αυτα??? μαλλον εχεις καιρο να ρθεις στα μερη μας...το τι μουνοπεινα εχει τωρα τελευταια εδω δε μπορεις να φανταστεις...πας να το κλεισεις τον ανθρωπο με μια γκομενα ???αστον να γαμησει να το διαδωσει οτι η μολδαβια ειναι ο καλυτερος σεξοπροορισμος της ευρωπης...με ολο το σεβασμο βεβαια και χεραιτισμους στη κυρα οπως θα ελεγε και ο πρωκτολογος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σκέφτομαι για μετά τις γιορτές. Από τις φώτο τουλάχιστον φαίνεται πολύ καλό μωρό.. BMW και να είχα δεν θα ανέβαινα με αυτοκίνητο... δύο φορές το έκανα και το μετάνιωσα... εκτός κι αν ενοικιάσω εκεί καποιο....
μετα τις γιορτες κατεβαινω ελλαδα με ενα μωρο για μια βδομαδα ...με αυτοκινητο αν θελεις να ερθουμε μαζι επανω γραψε πμ

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
μετα τις γιορτες κατεβαινω ελλαδα με ενα μωρο για μια βδομαδα ...με αυτοκινητο αν θελεις να ερθουμε μαζι επανω γραψε πμ
Πολλές οι ώρες με αυτοκίνητο... τι να σου πώ... θα το δούμε όταν θα ξέρω και σίγουρα πότε θα ανέβω....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πολλές οι ώρες με αυτοκίνητο... τι να σου πώ... θα το δούμε όταν θα ξέρω και σίγουρα πότε θα ανέβω....
κανω και στασεις στο δρομο  βουλγαρια ,ρουμανια ...σε χοτελς ειναι οπως το παρεις ...καταλαβαινω οτι περασες δυσκολα αλλα αν εχεις σωστη παρεα ειναι καλυτερα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κανω και στασεις στο δρομο  βουλγαρια ,ρουμανια ...σε χοτελς ειναι οπως το παρεις ...καταλαβαινω οτι περασες δυσκολα αλλα αν εχεις σωστη παρεα ειναι καλυτερα

αντε ρε πορνογερε που θες και παρέα,  θα κατεβης με ενα  μωρο κλπ.
κατεβα με 2 μωρά να εχει παρεα το παιδι τι θα κανη μονος του στο αμάξι τόσες ώρεσ;;; θες να κανης και στάσεις τα νευρα του και η απραξία τσατάλια θα γινουν ,θα κραταει το φαναρι μαζί σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  έχω αδικο;;;;;;;;;;;;;;;
εεεεεεεεεεεεε οπου νους και γνωση μην τρελαθούμε τωρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom