καλά περάσαμε ,στοχος ήταν να πάρουμε μια γευση - εμπειρία της Τιρασπολ και περιχώρων
ήταν καταπληκτική εμπειρία.
Τωρα καποια πμ που στελνουν φιλοι για κοστολογιο κλπ. θα σας απαντησω εδω δεν χρειαζετε να σας κανω πμ.
1) βενζινες απο θεσσαλονικη στο κισινεφ 1150 ΚΜ απο (Σοφια 850 ΚΜ.)
βαρια βαρια τα εξοδα 200 ευρο πηγαινε ελα με το δικο μου Αυτοκινητο.
(το δικο σας μπορει να καίη λιγοτερο εγω εχω βαρύ πόδι.)
2) Διαμερισμα λουξ σουπερ λουξους 65 τμ = 30 € την βραδυά στο κεντρο του Κισινεφ.
4 Χ 30 = 120 € ευρω.
3) φαι ποτα κλπ βαρια βαρια 100 € αντε 150 € το πολυ πολύ.
4) διαμερισμα (ΛΟΥΞΟΥΣ ΠΑΛΛΑΣ) στο Τιρασπολ με δυο δωματια 30 Δολλάρια τα μοιραστηκαμε
με τον συγκάτοικο δηλ 30 Χ2 βραδυα = 60 δολλάρια δια 2 = 30 δολλάρια ο καθενας = 25
ευρω (12,5 ευρο ανα νυχτα).
5) Γυναικιες παρουσιες Βιζιτες κλπ τα ανεφερε ο μολντο ειναι επιλογη του καθένα
αν και πόσα θα διαθέση.
Τιρασπολ απο 15 ευρω την ωρα εως 30 - ολλονυκτιο απο 55 ευρω εως 100.
Κισινεφ απο 50 ευρω την ωρα εωσ οσο σας δαγκάση η ντεβουσκα.
6) Απαραίτητα Ρωσικα σε αντιθετη περίπτωση σας εφοδιαζη με καποιον διερμηνέα ο Μόλντο και την
βγαζετε ζάχαρη.
ετσι λοιπον Χονδρικα εχουμε και λεμε κοστος χωρις τις κορασιδες και τα κερασματα.
200 + 120 + 150 + 25+ 5 διοδια = 500 ευρα για 6 νυχτες 7 μερρες συνολικη διαρκεια της εξορμησης
ειναι πολύυυυυυυυυυ καλάαααααααααααααα θα έλεγα.
και αν μοιραστείτε την διαδρομή δυο τρεις φιλοι μαζί + δωματια θα ειναι ακόμη φθηνότερα.
αυτά εν ολίγοις.
Ερχωμαι ταχιστα επάνω παιδιάαααααααααααααα το νου σου - τονουσου μην χασουμε το Λουξους παλλας
οταν ερθω... αντε να ξαναπάς με Μολντο και να μείνης μεγαλύτερο χρονικο διαστημα να μας ανοιξης πορτα για τον Χειμώνα.
υγ.: ωωχχχχχχχχχχχ παλι θα μου πηδηξης την Ντεβούσκα ρεεεεεε;;;;;;;;;;;;