Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πρωκτολόγε  + ρεντ  + Μόλντο  και κύριε ΦΟΝ  μην ξανααναφερθέιτε Για τιρασπολ κλπ θα
:knockinb: :knockinb: :pipa1: :2on1: :pipa2: :fuck1: :tits: :tits2: :pipa3: :fuck2: :knockinb:
σκοτωθούμε.....

Ο μολντο λει Μ......ιες για εκει εχει προσωπικές βλέψεις μην τον ακούτεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε σεις..παρασκευη φυγατε??? :headbang: :headbang: :headbang:
οτι παιζει εξω,σημερα ειναι
ακομα κ σαβατο χειροτερα εινε,γιατι βγαινουν οι αγαπητικοι ,αλλα παρασκευη εναι η καλυτερη μερα
δες κ πμ
αλλαν ποτε ξεκινας?αν ειναι στειλε πμ,να σε περιμενω βουκουρεστι
  σου απαντησα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΚΑΡ.........Η  ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  AKOMA πονάω αξαιτίας σου κα.......η αθηναίε,
απο αυτόν μάγκες ακόμη ποιο μακρυά -  Μου  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: την Βίζιτα που ειχα προγραμματιση για μένα και οχι μονο αυτο αλλά την πλήρωσε εξτρα πρασινο χρήμα για να μην με επισκεφτή το βράδι απο αυτον να μείνετε ακομη ποιο μακρυάααααααααααααααααααααα  ειναι επικίνδυνος  προσοχή μεγάληηηηηηηηηηηηη. πιτσοφαγε αχορταγε... θυμαμαι τη φατσα σου μετα που τη γαμησες πως ηταν...αντε στη σοφια για πιτσες

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε ευσωμε ,που να μη ξαναβρεις λεφτα να πας τιρασπολη, αυτος ηταν η αιτια που γαμησες την α...α αν και ηταν γι αυτον στη παραχωρησε...εσυ φευγεις αγορι μου ενω εμεις ειμαστε και θα ειμαστε για πολυ εδω...πιτσοφαγε αχορταγε...θυμαμαι τη φατσα σου μετα που γαμησες την α΄΄΄΄α ...αντε στη σοφια για κανα πιτσα που μιλας κι ολας

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε ευσωμε ,που να μη ξαναβρεις λεφτα να πας τιρασπολη, αυτος ηταν η αιτια που γαμησες την α...α αν και ηταν γι αυτον στη παραχωρησε...εσυ φευγεις αγορι μου ενω εμεις ειμαστε και θα ειμαστε για πολυ εδω...πιτσοφαγε αχορταγε...θυμαμαι τη φατσα σου μετα που γαμησες την α΄΄΄΄α ...αντε στη σοφια για κανα πιτσα που μιλας κι ολας

Εσυ τι πεταγεσε σαν ντικ ρε αγραμματε δικηγόρε ποιος σε ρωτισε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βιζιτα ηταν δεν ηταν η γκομενα του τι σε νοιάζει εσενα?????
σου ενοχλήσαμε το φιλαράκι σου;; το κολητάρι σου;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ΡΕ μακρυάααααααααααααααααααααα απο Τιρασπολ  δεν ασχολούμαστε ξανά  είπα τέλοςςςςςςςςς

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ουδεποτε ΕΓΩ εχω αναφερθει σε τρανσνιστεια , αλλαν-boy :think: :think: :think: :think:
ο ιατροσουσιολογος κανει τα ραπορτς :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά δεν ειπα οτι εσυ λες απλα σας ζητώνα μην αναφερθείτε ξανά σε αυτον το γαμημενο προορισμο .
Να μην ερθει κανενας ούτε απο εξω ουτε καν να σκεφτουν να περασουν
Χαλι μαύρα μαύρααααααααααααααα.
===========================================================

Λέω να φυγω  την Κυριακή λες να σταματήσω Βουκουρεστι;;;;;;;;;;;;;
στειλε πμ.. παω Σόφια με το ΝΑΒΑΡΑ.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ τι πεταγεσε σαν ντικ ρε αγραμματε δικηγόρε ποιος σε ρωτισε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βιζιτα ηταν δεν ηταν η γκομενα του τι σε νοιάζει εσενα?????
σου ενοχλήσαμε το φιλαράκι σου;; το κολητάρι σου;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ΡΕ μακρυάααααααααααααααααααααα απο Τιρασπολ  δεν ασχολούμαστε ξανά  είπα τέλοςςςςςςςςς
στο τελευταιο θα συμφωνησω κι εγω ...μακριαααααααα!!!!! και μη σε δω απο τα μερη μας μπετονιερα ειναι χαλια οι γκομενες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
στο τελευταιο θα συμφωνησω κι εγω ...μακριαααααααα!!!!! και μη σε δω απο τα μερη μας μπετονιερα ειναι χαλια οι γκομενες

Μπετονιερα ??? εγω???????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μπερδευτικες πάλι  οχι ρε δεν θα ερθω να μην πατηση κανενας ξανα εδώ μαγκεψαν οι καριόλες και ζητούν 200 ευρω 2 ωρες ρε ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπετονιερα ??? εγω???????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μπερδευτικες πάλι  οχι ρε δεν θα ερθω να μην πατηση κανενας ξανα εδώ μαγκεψαν οι καριόλες και ζητούν 200 ευρω 2 ωρες ρε ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ.
  ρε ευσωμε για τον μπετοσεξ μιλαω ...καλα απο το πολυ γαμησι τα παιξες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παρε κ κανα τηλ,δεν φτωχαινεις,με 0.25 το λεπτο μιλας σε ρουμανικο κινητο :grin:
αν ερθεις νωρις,εχω κ μινι προγραμμα :fuck2: :fuck2: για πλοεστι 50χλμ απο βουκουρεστι,αν θες ;)κι  αν αντεχεις :2funny:

Κολονουν τα κομάντα ρε;;;;;;;;;;;;;;;
αντεχω  εκτος απροοπτου στους δρομους απο κακοκαιρία ερχωμαι...
ετσι κι αλοιώς περνω απο το Βουκουρεστι.
ειμαστε σε επαφη.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αστους φον
μαλλον "χαιδευοντε" ;)
με το μολντο πηγαν,δεν πηγαν μονοι τους ;)δεν ξερει ρωσσικα ο μολντος ;)
ηερει κ παραξερει,απλα βιαζοταν να φυγει λογω δουλειας μαλλον
παντως,πολυ σωστα επισημαινεις,τοχω διαπιστωσει,οτι αν δεν ξερεις ρωσσικα,δεν βγαζεις ακρη τιρασπολ,αν ξερεις βγαζεις βεβα κ καλη ακρη ;)

Παπαρια δουλειά ειχε -
:booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
ειποα δεν θα  .......  καιδεν θα μιλήσω.

Μακρυααααααααααααααααα ρε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να μην πατε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και γιατί τάχεις μαζί μου σύντροφε ? Εγώ πρώτος δεν είπα να μην πάτε (αν δεν ξέρετε ρώσσικα).
δικηγορε μη τσιμπας επιτηδες το λεει για να μη του γαμησουνε αλλοι τις κοτες του εκει...περασαμε πολυ καλα ...μου θυμησε το κισιναου στις αρχες του 2000...με ωραιες γυναικες και χωρις ξενους...λιγα αλλα καλα μαγαζια ...πολυ φτηνα ,ειδικα για μπετονιερα, καμακι αν ξερεις τη γλωσσα ανετο...ομως τα κλαμπ τη τεταρτη και πεμτη αδεια και οπως μας ειπαν παρασκευη και σαβατο γινεται χαμος...πηγαμε πλασμα, σερι,μπακαρα.7 παρασκευες ...εκτος το πλασμα που μου θυμισε σοβιετικη εποχη τα αλλα ηταν πολυ γαματα μαγαζια...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με τον γιατροσουσι μιλησες?θα στα στειλει τα χρηματα,να βαλει το στοιχημα?αλλος σοριτας προεκυψε :helpplea:
να τα πιουμε στην υγεια του δηλαδη :grin: :grin: :grin: :grin:
γιατι ,απο σοριτα αν θυμασαι...ολο στοιχημα εβαζε,αλλα ποτε δεν πληρωσε :2funny: :2funny: :2funny:
πουναναι ο ορεινος?τον προγκυξε ο γιατροσουσις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα τωρα με τη κριση πολοι αναγκαστηκαν σταματησαν να ερχονται εδω ...τα ρημαδια τα λεφτα τα κανουν ολα...παντως εκει στη τιρασπολη ξενος δεν υπαρχει και αυτο ειναι καλο...με το τονουσου ετοιμαζομαστε για νεα εξορμηση αυτη τη βδομαδα...σε αυτο ειχε δικιο ο γιατρος εκει ειναι πολυ καλος προορισμος για  :knockinb: :knockinb: τα αλλα που λες για σοριτα και πρωκτολογο δε τα συζητω δε με πειραξαν ...ασε που εφαγαν και μουσακα στο μαγαζι μου οποτε τους εχω υποχρεωση ...οπως κι εσενα βεβαια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλά περάσαμε ,στοχος ήταν να πάρουμε μια γευση - εμπειρία της Τιρασπολ και περιχώρων
ήταν καταπληκτική εμπειρία.

Τωρα καποια πμ που στελνουν φιλοι για κοστολογιο κλπ. θα σας απαντησω εδω δεν χρειαζετε να σας κανω πμ.

1) βενζινες απο θεσσαλονικη στο κισινεφ 1150 ΚΜ  απο (Σοφια 850 ΚΜ.)
  βαρια βαρια τα εξοδα 200 ευρο πηγαινε ελα με το δικο μου Αυτοκινητο.
    (το δικο σας μπορει να καίη λιγοτερο εγω εχω βαρύ πόδι.)

2) Διαμερισμα λουξ σουπερ λουξους 65 τμ =  30 € την βραδυά στο κεντρο του Κισινεφ.
    4 Χ 30 = 120 € ευρω.
3) φαι ποτα κλπ βαρια βαρια 100 € αντε 150 € το πολυ πολύ.

4) διαμερισμα (ΛΟΥΞΟΥΣ ΠΑΛΛΑΣ) στο Τιρασπολ με δυο δωματια 30 Δολλάρια  τα μοιραστηκαμε
  με τον  συγκάτοικο δηλ 30 Χ2 βραδυα = 60 δολλάρια  δια 2 = 30 δολλάρια  ο καθενας = 25
  ευρω  (12,5 ευρο ανα νυχτα).
5) Γυναικιες παρουσιες Βιζιτες κλπ τα ανεφερε ο μολντο ειναι επιλογη του καθένα
  αν και πόσα θα διαθέση.
  Τιρασπολ  απο 15 ευρω την ωρα εως 30 -  ολλονυκτιο απο 55 ευρω εως 100.
  Κισινεφ  απο 50 ευρω την ωρα  εωσ οσο σας δαγκάση η ντεβουσκα.

6) Απαραίτητα Ρωσικα σε αντιθετη περίπτωση σας εφοδιαζη με καποιον διερμηνέα ο Μόλντο και την
  βγαζετε ζάχαρη.

ετσι λοιπον Χονδρικα εχουμε και λεμε κοστος χωρις τις κορασιδες και τα κερασματα.

200 + 120 + 150 + 25+ 5 διοδια = 500 ευρα για 6 νυχτες 7 μερρες συνολικη διαρκεια της εξορμησης
  ειναι πολύυυυυυυυυυ καλάαααααααααααααα θα έλεγα.

και αν μοιραστείτε την διαδρομή δυο τρεις φιλοι μαζί + δωματια θα ειναι ακόμη φθηνότερα.

αυτά εν ολίγοις.

Ερχωμαι ταχιστα επάνω παιδιάαααααααααααααα  το νου σου - τονουσου μην χασουμε το Λουξους παλλας
οταν ερθω... αντε να ξαναπάς με Μολντο και να μείνης μεγαλύτερο χρονικο διαστημα  να μας ανοιξης πορτα για τον Χειμώνα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ.: ωωχχχχχχχχχχχ παλι θα μου πηδηξης την Ντεβούσκα ρεεεεεε;;;;;;;;;;;;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που θελω να συμπληρωσω σε αυτα που ανεφερε ο αλλαν ειναι οτι τα 20 ευρα πανω κατω δε παιζουν τοσο μεγαλο ρολο γι αυτους που θελουν πραγματικα να περασουν καλα...στα μερη μας μπορεις να περασεις καλα και με λιγα και με πολλα λεφτα .Εδω οι γκομενες συμμετεχουν ...οι πιπες ειναι χωρις καποτα ,στο γαμησι κανεις οτι θελεις ,δε σε πιεζουν να τελειωσεις και θυμαμαι ο φιλος εκανε πλακα σε μια οτι δεν εχει αλλα λεφτα και αυτη του ειπε δε πειραζει δωσε μου μονο για το ταξι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλά περάσαμε ,στοχος ήταν να πάρουμε μια γευση - εμπειρία της Τιρασπολ και περιχώρων
ήταν καταπληκτική εμπειρία.

Τωρα καποια πμ που στελνουν φιλοι για κοστολογιο κλπ. θα σας απαντησω εδω δεν χρειαζετε να σας κανω πμ.

1) βενζινες απο θεσσαλονικη στο κισινεφ 1150 ΚΜ  απο (Σοφια 850 ΚΜ.)
   βαρια βαρια τα εξοδα 200 ευρο πηγαινε ελα με το δικο μου Αυτοκινητο.
     (το δικο σας μπορει να καίη λιγοτερο εγω εχω βαρύ πόδι.)

2) Διαμερισμα λουξ σουπερ λουξους 65 τμ =  30 € την βραδυά στο κεντρο του Κισινεφ.
     4 Χ 30 = 120 € ευρω.
3) φαι ποτα κλπ βαρια βαρια 100 € αντε 150 € το πολυ πολύ.

4) διαμερισμα (ΛΟΥΞΟΥΣ ΠΑΛΛΑΣ) στο Τιρασπολ με δυο δωματια 30 Δολλάρια  τα μοιραστηκαμε
   με τον  συγκάτοικο δηλ 30 Χ2 βραδυα = 60 δολλάρια  δια 2 = 30 δολλάρια  ο καθενας = 25
   ευρω  (12,5 ευρο ανα νυχτα).
5) Γυναικιες παρουσιες Βιζιτες κλπ τα ανεφερε ο μολντο ειναι επιλογη του καθένα
   αν και πόσα θα διαθέση.
   Τιρασπολ  απο 15 ευρω την ωρα εως 30 -  ολλονυκτιο απο 55 ευρω εως 100.
   Κισινεφ  απο 50 ευρω την ωρα  εωσ οσο σας δαγκάση η ντεβουσκα.

6) Απαραίτητα Ρωσικα σε αντιθετη περίπτωση σας εφοδιαζη με καποιον διερμηνέα ο Μόλντο και την
   βγαζετε ζάχαρη.

ετσι λοιπον Χονδρικα εχουμε και λεμε κοστος χωρις τις κορασιδες και τα κερασματα.

200 + 120 + 150 + 25+ 5 διοδια = 500 ευρα για 6 νυχτες 7 μερρες συνολικη διαρκεια της εξορμησης
  ειναι πολύυυυυυυυυυ καλάαααααααααααααα θα έλεγα.

και αν μοιραστείτε την διαδρομή δυο τρεις φιλοι μαζί + δωματια θα ειναι ακόμη φθηνότερα.

αυτά εν ολίγοις.

Ερχωμαι ταχιστα επάνω παιδιάαααααααααααααα  το νου σου - τονουσου μην χασουμε το Λουξους παλλας
οταν ερθω... αντε να ξαναπάς με Μολντο και να μείνης μεγαλύτερο χρονικο διαστημα  να μας ανοιξης πορτα για τον Χειμώνα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ.: ωωχχχχχχχχχχχ παλι θα μου πηδηξης την Ντεβούσκα ρεεεεεε;;;;;;;;;;;;
συμφωνο με το Μακη οτι LUX στο Τιρασπολ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ με τα Ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον.Εγω τα εξοδα θα τα υπολογιζα γυρω στο 1000ρικο τη βδομαδα για καποιον μη Ρωσσοφωνο.Τη βγαζεις και με 500 αλλα πρεπει να τα υπολογιζεις ολα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Που είναι αυτό σύντροφε ?  :hmm:

Μεγάλη ιστορια Φόν θα τα πουμε απο κοντα ή ζητα να σου εξηγηση ο τονου σου ή ο Μόλντο εγω ειμαι ο ΝΟΝΟΣ του Λουξους Παλλάς.
βρισκετα απεναντι απο το μαιευτηριο λιγο ποιο κάτω 300 μετρα απο το Πλαζμα.
Διαμερισματα ειναι τυπου Σοβιετικής ενωσης αλλα το διασκεδασαμε αφανταστα
σε καλο να μας βγή τοσο γελιο που επεσε. αλλα αν μεναμε καμια εβδομάδα εκει το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μας εδειωχναν απο την  φασαρια και τα γελια που καναμε προς το παρόν μας χτυπούσαν τους σωλήνες του καλοριφερ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΛΛΑΝ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΡΙΚΑΤΕ?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ανεβασετε κ την τιμη ηδη :helpplea: :helpplea: 20 δολαρια εδινα εγψ την μερα..
α ρε πουστη,εχει δικιο ο ντοκτορ,παει θα το "καψετε " κ το τιρασπολ,σαν το κισιναου θα γινει... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
υγ.ενταξει εφτασες?εγω τωρα πλεβεν ειμαι,συνεχιζω απτοητος,παρα το "προβλημα" ;)

don't worry be happy
Απο τους Ρωσσώφωνους παίρνει 10 δολλάρια αρα και τον δικο σου  :kissass2: :kissass2: :kissass2:
τον επιανε η τυππισσα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom