Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πολυ πιο κοντα στην πραγματικοτητα οτι λεεειο μιτσος-εαν πας για μια βδομαδα κ φυγεις-
αν πας για 2 βδομαδες,τοτε ο μεσος ορος πεφτει φυσικα,αλλα οχι κ 500,που γραφει ο αλλαν,
κ που χαλασε κ τα διπλα,απ οτι μουπε :grin: :grin: :grin:

ρε μαθετε να διαβάζετε χωρις τις κοππέλες ειπα ξοδεψα συνολο αυτά αλλά μην ξεχνιώμαστε οτι ειχαμε και τον τονου σου μαζι μας ο οποιος δεν σταματούσε να κερνά τραπεζια ολόκληρα αλλα τα χρηματα που ανεφερα ειναι για συνολικα εξοδα χωρις τις κοππέλες.
εεεεε ποσα θελατε  αυτα ειναι τα εξοδα τι να κάνω τωρα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
10ε το τριωρο..αρ 20 τη σουτκα-24H- ;)
δεν πιανομε εγω κοροιδο,τι με περασες,..σπονσορα :2funny: :2funny: :2funny:
υγ.αν παω καλα κ φτασω νωρις SOFIA θα σου στειλω sms

οκ.

ναι ετσι μου ειπαν δεν εχω αλλη εμπειρια σου μετεφερα οτι μου ειπαν.
ο δρομος ανοιξε...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
10ε το τριωρο..αρ 20 τη σουτκα-24H- ;)
δεν πιανομε εγω κοροιδο,τι με περασες,..σπονσορα :2funny: :2funny: :2funny:
υγ.αν παω καλα κ φτασω νωρις SOFIA θα σου στειλω sms

Αυτα πέστα στον Μόλντο αυτος ειναι ρωσσόφωνος αυτος ακουγε τα ραντεβου της κυριας για τα διαμερίσματα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
συμφωνο με το Μακη οτι LUX στο Τιρασπολ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ με τα Ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον.Εγω τα εξοδα θα τα υπολογιζα γυρω στο 1000ρικο τη βδομαδα για καποιον μη Ρωσσοφωνο.Τη βγαζεις και με 500 αλλα πρεπει να τα υπολογιζεις ολα
Μήτσο είναι γεγονός ότι το LUX ανταποκρίνεται στα ρώσσικα γούστα και όχι στα ελληνικά (γιαυτό και χρησιμοποιούν το όρο Euro-standart). Πάντως υπάρχουν και πολυτελέστατα διαμερίσματα που η αισθητική τους όμως με φρικάρει.
Όσο για τα έξοδα 500$ είναι ΟΚ (με τόσα περνάω άνετα μήνα -εννοείται χωρίς να πληρώνω στέγη).

Παράκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους.

ΠΜΡ και Μολδαβία διαφέρουν. Καλύτερα να γράφετε στο σχετικό θρεντ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοιτα τωρα με τη κριση πολοι αναγκαστηκαν σταματησαν να ερχονται εδω ...τα ρημαδια τα λεφτα τα κανουν ολα...παντως εκει στη τιρασπολη ξενος δεν υπαρχει και αυτο ειναι καλο...με το τονουσου ετοιμαζομαστε για νεα εξορμηση αυτη τη βδομαδα...σε αυτο ειχε δικιο ο γιατρος εκει ειναι πολυ καλος προορισμος για  :knockinb: :knockinb: τα αλλα που λες για σοριτα και πρωκτολογο δε τα συζητω δε με πειραξαν ...ασε που εφαγαν και μουσακα στο μαγαζι μου οποτε τους εχω υποχρεωση ...οπως κι εσενα βεβαια
ΜΑΓΚΕς πλακα πλακα ο μουσακας και το σουβλακι του μολντο ειναι ΑΠΕΧΤΑ μιλαμε αλφααα εθνικη!!!! φτιαχνει και φραπε οπα λεμε!!!!!!  ΑΜΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ !!!!!! ΘΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ MEINH ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΜΙΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΟ!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΜΑΓΚΕς πλακα πλακα ο μουσακας και το σουβλακι του μολντο ειναι ΑΠΕΧΤΑ μιλαμε αλφααα εθνικη!!!! φτιαχνει και φραπε οπα λεμε!!!!!!  ΑΜΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ !!!!!! ΘΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ MEINH ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΜΙΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΟ!!!!
και μετα μου λες οτι φταιει ο κλεφτοκοτας που σου κλεβει τις κοτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: α ρε πρωκτολογε πρωτος εισαι !!!!!! μου αρεσει ομως που συμφωνει και οστρατηγος αλλαν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που παρολο που δε μου σηκωνεται δε μπορεσε να μου φαει τη ξανθια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και μετα μου λες οτι φταιει ο κλεφτοκοτας που σου κλεβει τις κοτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: α ρε πρωκτολογε πρωτος εισαι !!!!!! μου αρεσει ομως που συμφωνει και οστρατηγος αλλαν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που παρολο που δε μου σηκωνεται δε μπορεσε να μου φαει τη ξανθια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μα μολις ήρθα εγω η Ξανθια εξαφανήστικε ρεεεεεεεεεεεε την εκρυψες... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και μας πηρες αρον αρον να φυγουμε για Τιρασπολ ενω εισαι 16 χρονια εκεί πρωτη φορα  πηγες Τιρασπολ  για .... επενδύσεις.  Τυχαίο;;; Δεν νομιζω.

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΣΟΣ  ΣΟΣ ΣΟΣ

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟς  καπου αναμεασα στο Πλέβεν και στην Σοφια :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επικοινωνια τηλεφωνική μαζί του αδυνατον ...... τελευταίο του στιγμα το μεσημερι απο πλεβεν εως τουδε αγνοείτε η τυχη του.
οποιος  γνωριζη ας ενημερώση.............

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΣΟΣ   ΣΟΣ ΣΟΣ

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟς  καπου αναμεασα στο Πλέβεν και στην Σοφια :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επικοινωνια τηλεφωνική μαζί του αδυνατον ...... τελευταίο του στιγμα το μεσημερι απο πλεβεν εως τουδε αγνοείτε η τυχη του.
οποιος  γνωριζη ας ενημερώση.............
min anisixeis αλλαν εκει παντοτε χανετε !!! τριτι στρουγκα δευτερο κοτετσι μαλλον η στον περιφεριακο κατο απο  τα δεντρα  :knockinb: :knockinb: φτιαχνει το προ-βλημα του :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• neoellinas - em-vlima.jpg
    neoellinas - em-vlima.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 23

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χχμμμ μολντο τα ειδες που σασ τα ελεγα!!!!  καμια φωτο τιποτα??? και φιγατε παρασκευη και σαββατο!!!! :2funny: :2funny:  τελικα για να το λεει  και ο αλλαν ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ ΤΣΙΜΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΒΛΙΚΟΥ ΓΡΥΛΟΥ!!! Η ΑΛΑΦΑ ΕΘΝΙΚΗ στο τιρασπολ θελλη τρια τουλαχιστον χερια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: απο γλωσα καλα τα πας???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χχμμμ μολντο τα ειδες που σασ τα ελεγα!!!!  καμια φωτο τιποτα??? και φιγατε παρασκευη και σαββατο!!!! :2funny: :2funny:  τελικα για να το λεει ο και ο αλλαν ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ ΤΣΙΜΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΒΛΙΚΟΥ ΓΡΥΛΟΥ!!! Η ΑΛΑΦΑ ΕΘΝΙΚΗ στο τιρασπολ θελλη τρια τουλαχιστον χερια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: [size=10pt]απο γλωσα καλα τα πας??? [/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΣΟΣ   ΣΟΣ ΣΟΣ

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟς  καπου αναμεασα στο Πλέβεν και στην Σοφια :think: :think: :think: :think: :think: :think:

οποιος  γνωριζη ας ενημερώση.............
ρε ευσωμε ακομα δε το πηρες χαμπαρι τον τσιμο....αυτος δε χανεται απλα εξερευνει τα χωρια οπου παει...κι εκει οπως καταλαβαινεις ιντερνετ και τηλεφωνο δε παιζει...του χρονου θα το δεις

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χχμμμ μολντο τα ειδες που σασ τα ελεγα!!!!  καμια φωτο τιποτα??? και φιγατε παρασκευη και σαββατο!!!! :2funny: :2funny:  τελικα για να το λεει  και ο αλλαν ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ ΤΣΙΜΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΒΛΙΚΟΥ ΓΡΥΛΟΥ!!! Η ΑΛΑΦΑ ΕΘΝΙΚΗ στο τιρασπολ θελλη τρια τουλαχιστον χερια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: απο γλωσα καλα τα πας???
το οτι ειχες δικιο δε το συζηταμε...φωτο δε βαζω με τιποτα...τωρα παμε παρασκευη και σαββατο....η πρωτη επισκεψη ηταν εξερευνητικη η δευτερη κανονικη...εγω αγοραρε δεν ειμαι εργατης αςσε τους αλλους (βλεπε τσιμο )να δουλευουν για μενα ...εγω καθε μερα γαμαω εδω ,αν ειναι να γαμαμε 3 φορες την ημερα τοτε τη κατσαμε...απο γλωσσα καλα και απο δαχτυλο επισης...μην ανησυχεις ...υπαρχουν και τα βοηθηματα που μου προμηθευσε ο τσιμος οποτε...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το οτι ειχες δικιο δε το συζηταμε...φωτο δε βαζω με τιποτα...τωρα παμε παρασκευη και σαββατο....η πρωτη επισκεψη ηταν εξερευνητικη η δευτερη κανονικη...εγω αγοραρε δεν ειμαι εργατης αςσε τους αλλους (βλεπε τσιμο )να δουλευουν για μενα ...εγω καθε μερα γαμαω εδω ,αν ειναι να γαμαμε 3 φορες την ημερα τοτε τη κατσαμε...απο γλωσσα καλα και απο δαχτυλο επισης...μην ανησυχεις ...υπαρχουν και τα βοηθηματα που μου προμηθευσε ο τσιμος οποτε...
kala ρε μολντο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω σε ρωταο για το αν ξερης καλα γλωσα ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΛΑΔΗ  :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΕΣΗ ΜΟΥ ΛΕς ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!!!!!  πορνολαγνος μου εγινεεεςςς  !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  ωχχχ ο κατσικοκλευτης ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕΕΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΕΙΙ  :headbang: :headbang: :headbang: ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ :2funny: :2funny: ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΛΝΤΟΟΟ!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
kala ρε μολντο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω σε ρωταο για το αν ξερης καλα γλωσα ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΛΑΔΗ   :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΕΣΗ ΜΟΥ ΛΕς ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!!!!!  πορνολαγνος μου εγινεεεςςς  !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  ωχχχ ο κατσικοκλευτης ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕΕΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΕΙΙ  :headbang: :headbang: :headbang: ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ :2funny: :2funny: ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΛΝΤΟΟΟ!!!!!!!!
isvini ne ponel ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλα ρε αλλαν,εγω δεν χανομε αναμεσα χαρκοβο κ ντανιεσκ,εδω στην πορτα μας θα χαθω?
συμβουλη παροτρυνση
ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ πηγαινοντας για πανω ,κ θα εκπλαγεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ειδικα που τα "χωνεις" κιολας,με 50ε θα βρεις απιθανα πραγματα εκει,θυμισου με.. ;) ;) ;) ;)
εγω για 7 ωρες εμμεινα λιγο σε μια πανσιον με 30λεβα κι ειδα πολυ θεμα πηρα κι ενα στο "φτερο",τριτσετ μινουτι,30λεβα,επιπεδου σαν ουκραινα, :rolleyes:και στο γαμησι πολυ καλη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:αμα λεω γω οτι η κατασταση του!!!  :uglystupid: :uglystupid: :idiot: τον εχουν πειραξει οι ιοι που εχει μαζεψει απο τησ πουτανες  στον δρομο στο ανατολικο μπλοκ  η πανσιον που λεει ξερετε εε τριτος σταβλος δεξια και η πουτανα η καλη ξερετε απο τον δρομο απο αυτες που γαμανε οι νταλικεριδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!  χαρκοβο και ντανιεσκ  στον χαρτι μονο τα εχει δει!!! καθε φορα που ξεκιναει μεχρι οδεσσα φτανει και μετα γυρναει πισο απο τα χωρια!!!τησ μολδαβιας :2funny: :2funny: :2funny: οταν θελουμε να κανουμε πλακα στο βουκουρεστι τον περνουμε τιλεφονο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!! αλλαν τα εμαθες τα παρατσουκλια του στο βουκουρεστι εεε????  ΚΟΥΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΛΙΜΠΙΑΔΑ :2funny: :2funny: :2funny:  ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΛΛΑΝ ΜΟΛΝΤΟ ΜΙΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΔΕΙ ΚΑΝΑς ΜΠΑΤΣΟς ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ << ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ>> ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟ ΖΟΥΜΠΙΤΟΥς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΒΕΒΕΑ ΓΙΑ να λες μαλακιες και να γελας ειναι πρωτοςς μιλαμεε στην μαλακια δεν τον φτανει κανενας!!!!!!!!!!! παω να πιο το γαλα μου τωρα και μετα με το χαρτζιλικι του μπαμπα μου θα παω για σουσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:αμα λεω γω οτι η κατασταση του!!!  :uglystupid: :uglystupid: :idiot: τον εχουν πειραξει οι ιοι που εχει μαζεψει απο τησ πουτανες  στον δρομο στο ανατολικο μπλοκ  η πανσιον που λεει ξερετε εε τριτος σταβλος δεξια και η πουτανα η καλη ξερετε απο τον δρομο απο αυτες που γαμανε οι νταλικεριδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!  χαρκοβο και ντανιεσκ  στον χαρτι μονο τα εχει δει!!! καθε φορα που ξεκιναει μεχρι οδεσσα φτανει και μετα γυρναει πισο απο τα χωρια!!!τησ μολδαβιας :2funny: :2funny: :2funny: οταν θελουμε να κανουμε πλακα στο βουκουρεστι τον περνουμε τιλεφονο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!! αλλαν τα εμαθες τα παρατσουκλια του στο βουκουρεστι εεε????  ΚΟΥΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΛΙΜΠΙΑΔΑ :2funny: :2funny: :2funny:  ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΛΛΑΝ ΜΟΛΝΤΟ ΜΙΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΔΕΙ ΚΑΝΑς ΜΠΑΤΣΟς ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ << ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ>> ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟ ΖΟΥΜΠΙΤΟΥς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΒΕΒΕΑ ΓΙΑ να λες μαλακιες και να γελας ειναι πρωτοςς μιλαμεε στην μαλακια δεν τον φτανει κανενας!!!!!!!!!!! παω να πιο το γαλα μου τωρα και μετα με το χαρτζιλικι του μπαμπα μου θα παω για σουσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και που να τον δεις να γαμαει !!!!!!!!!!! εκει να δεις !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και ρε χαιβαν αλλαν καμια φοτο απο τιρασπολ δεν ειδα ???? τι διαλο δεν τραβηξες καμια?????????

Τι να τις κάνεις τις φωτο  ρεεεεεεεεε.
δεν χρειαζόταν ολλα τα εχω μπροστά μου.. μετακομιζω και χωριζω λέμέεεεεεεεεεεε
Πες τον μολντο τωρα που θα ξαναπάη να τραβηξη μερικες φωτο  να δεις να δουμε τι θα καταλάβης.
φάτε ματια ψαρια και κοιλιά περίδρομο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τι να τις κάνεις τις φωτο  ρεεεεεεεεε.
δεν χρειαζόταν ολλα τα εχω μπροστά μου.. μετακομιζω και χωριζω λέμέεεεεεεεεεεε
Πες τον μολντο τωρα που θα ξαναπάη να τραβηξη μερικες φωτο  να δεις να δουμε τι θα καταλάβης.
φάτε ματια ψαρια και κοιλιά περίδρομο.
 na kablosoyn και οι αλλοι ρεε αλλανιαρη να πλακοσουμε ολοι εκει ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΚΟΛΟΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΕΚΕΙ!!!!!! ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΑΡΧΙΔΙ ΙΤΑΛΟ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΝΟ ΤΩΡΑ !!!! ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ 18 ΧΡΟΝΟΝ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ  ΤΑ ΠΜ ΣΟΥ ΕΙΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΙΜΠΙΑΔΑ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom