allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΧΑΙΒΑΝ ΝΤΟΚΤΟΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξερεις το λογο που σκαω και κοψε τις μαλακιες
σουχω πει να μην λες τα μυστικα δημοσια
μεχρι οντεσα φτανω,εεε?
καλα ξαναρωτα τιποτα για χαρκοβο ,ντανιεσκ,κ θα σε παραπεμψω στον σοριτα,η μαλλον στον μπετονιερα
υγ.μουπε ο "ξαδερφος" για το θεμα σας,τοψαξε κιαλλο,δεν γινετε τιποτα φετος..
οποτε κοιτα να "θαψεις" κανα παππου,θειο οτι ναναι,να παρεις παλι καμμια κληρονομια,
αλλιως οχι οντεσα,ουτε μεχρι διοδια αφιδνων δεν σε βλεπω να φτανεις > > > > >
Δεν εμεινα ενθουσιασμενος απο Τιρασπολ,το αντιθετο μαλλον θα ελεγα.Ενταξει δεν καθισαμε βραδυ αλλα απο αυτο που ειδα...πολλη ησυχια ρε αδερφε μου,νεκρα μιλαμε και γενικα αχαρη και αχρωμη πολη.Οσο για τις γυναικες εχει μερικες που ειναι ΚΟΡΥΦΗ αλλα στο συνολο μετρια πραγματα,αλλα περιμεναμε.Επαναλαμβανω στις λιγες ωρες που ειμασταν...οποτε σιγουρα τα συμπερασματα μου δεν μπορει να ειναι και τοσο ολοκληρωμενα.
Τελικα Chisinau και παλι Chisinau τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα....την παω με χιλια αυτη την πολη πολυ πιο φτηνα ...για 3 καφεδες ,3 νερα 3 κοκες,1 πιτσα μεγαλη σε ενα απο τα καλυτερα (μαλλον το καλυτερο) καφε της πολης 10 ευρα
θα προτεινα σε οσους μπορουν βεβεα ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕς ΕΛΛΑΔΑ και να κανουν το ταξιδακι σε ολο το ανατολικο μπλοκ!!!!! μετα της 10 ιανουαριου οπου τα καλα σκηλια γυρνανε kai oi sponsores ειναι αφραγκοι!!! ειδικα μολδαβοτιρασπολουκρανια ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΠΑ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙς ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑς!!!!!!!!!! ΟΛΕς ΤΗς ΑΛΛΕς ΒΡΑΔΙΕς ΠΕΖΕΙ ΝΕΚΡΑ εξω!!!!! ολοι την περνανε οικογενιακα!!!!! εχουμε φαει πολες φορες παπαρα!!!!!! χριστουγενα που στους ρωσοανατολικους ειναι 7 ιανουαριου κουφαλιτσαα μολντο το πεζεις κινεζος εεεε εχεις υποχρεοσεις εεεεεεεε φολα μιλαμε της γιορτες!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟ!!! Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟςςς ΜΕΤΑ!! ΤΗς ΓΙΟΡΤΕς!!!!
olee αμα ερθει ο ορεινος θα ερθουμε και οι 5 κοκινος ρεντ νεμιροφ γιαντις νταβαριτς δεν το χανουμε τετοιο παρτι !!!!! ποτε πατε να ερθουμε!!!???
κατσε γραψε κανα ποιημα γιατρε κανε και κανα τρεξιμο,κι αστα αυτα..
αλλιως σε βλεπω να κανεις τον "βουδα" στο βιντεοκλιπ του ξαδερφου
εμενα μουπε θα με βαλει στο στορυ,να του κανω λεει τον μποντυγκαρντ,οταν θα μπαινει στο κλαμπ,στο στορυ του βιντεοκλιπ -εκει θα το γυρισουμε,μαλλον στο eleven,πουναι στα κονε
με τον γιατροσουσι μιλησες?θα στα στειλει τα χρηματα,να βαλει το στοιχημα?αλλος σοριτας προεκυψε
να τα πιουμε στην υγεια του δηλαδη
γιατι ,απο σοριτα αν θυμασαι...ολο στοιχημα εβαζε,αλλα ποτε δεν πληρωσε
πουναναι ο ορεινος?τον προγκυξε ο γιατροσουσις
με τον γιατροσουσι μιλησες?θα στα στειλει τα χρηματα,να βαλει το στοιχημα?αλλος σοριτας προεκυψε
να τα πιουμε στην υγεια του δηλαδη
γιατι ,απο σοριτα αν θυμασαι...ολο στοιχημα εβαζε,αλλα ποτε δεν πληρωσε
πουναναι ο ορεινος?τον προγκυξε ο γιατροσουσις
με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω
anyway,welcome back ορεινε
μονο ο γιατρος μουχε μεινει να τσακωνομε τελευταια
πολυ ευγενικος ως συνηθως
ναι φυσικα,αυτο κυριως...και ακριβής!
agorina μου περσι τα χρηστουγενα στο κριβοι ρογκ στην ουκρανια 20 ατομα σε ολα τα μαγαζια το βραδυ!!!!!!! το ιδιο και δνιπροπετροφσκ εκτος απο το βραδυ τις προτοχρονιας αρχιβλημα!!!!!!! εεε και τα μορα που γαμας τσαμπα τα μαθαμεεε και τα δικα σου!!!!!!!!!!!!! αστακομακαροναδαα εε χαααα χααααααα ορινε σπονσορας οπα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στη φοτο αλλες φορες η εισοδος ειναι τεζα με κοσμο !!! εδω ειναι παραμονη χρηστουγενον αδειο μιλαμεεεε παντου !!!!Σε άφησα για λίγο, αλλά δεν λες να βάλεις μυαλό.
Πάλι αηδίες τσαμπουνάς.
Η καλύτερη περίοδος για μωρά είναι όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των εορτών! Άντε άσχετε.
TS TS TS ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΑσ φτασο εσενα και τον σοριτα σε σπονσοριλικη !!!!!!!! αλλος εχει το ονομα ντοκτορ σουσις !!!!! και αλλοι σπονσοραρουν << ρεντ!!!!! θα σου αγορασω σπιτι και παρε 500 ευρα για την αρωστη μαμα σου!!! 3 φορες τον μινα!!!! σοριτας νε μορο μου !!!!!! παμε για φαι και να οι αστακομακαροναδεςςςςςςςς και να οι σαμπανιεςςς τεζααα ο ορεινος !!!!!!!!!!!!>> μονο στον μολντο την περνανε με ενα καφε και χωριατικη αμ τα μαθαμεε με τηςςς καψουρρεςςςς σασ και το δακρυ κορομιλοοοο λεμεεεεε!!!!!!!! οργιεφ κριβοι ειναι το μαγαζι οταν θα πας με το καλο !!!!!! λεγε τωρα που πεζουν φτωχειες ποσα δινεις να σου φερω το μορο που βλ!!!!ανταξες στο κλαμα την κισηινιοτησα λε3ω????? αντε γιατι εχουμε και εξοδα!!!!!!δεκα μηνες!!!!!ουτε το ευρωομολογο νασουνα
μην φοβασε τον σουσι'ντοκτορ
αυτο το διαστημα δεν σπονσοραρει λογο φτωχειας,οποτε δεν εχετε κ τιποτα να χωρισετε
kala αφου κανεις τον κινεζο θα στηλο την ζαζμινα τωρα που ερχετε στο βουκουρεστι στον ξαδερφο!!!!!! να καλοπεραση λιγο αμα αλαξεις γνομη βεβεα πεσ μου κοντρα παξιμαδιι εε και πιγενε επιτελους κανα κριβοι στο κλαμπ τροπικι και κλαψεεε για την χαμενη σου αγαπη!!!!!! δεν μου λες ρε τορα ο βιρτουαλ ειμαι εγω???!@!!!!!!! εεμμμ βλεπεις σε κολησε ο σοριτας !!!! αχχχ ετσι ειναι αν δεν ειμουνα εγω !!!!!! ακομα την χουφταλο σασ θα γαμαγατε στην ρουμανια με τον στραβο!!! σου εμαθα και τα σαιτ ΑΣΤΕΡΑΡΟς ΜΑς ΕΓΙΝΕς ΚΑΙ ΜΑς ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΣΕΕ Η ΖΑΣΜΙΝΑ οταν θα την δω ξερεις την μελαχρινι 1.77 που μου ειπε οτι σε εχει ηχογραφηση στο κινητο που εκλεγες σαν μαλακας!!!! απο την πολη αγαπη !!! θα παρω το ντοκουμεντο να το βαλω εδωωω να δειςς βιρτουαλλ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΝ ΣΟΡΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙςςς ΓΕΛΙΑ ΔΙΜΕΤΡΟς ΠΟΥΡΟς ΜΕ ΜΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ!!! και να κερναει αστακομακαροναδες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΤΕΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑς ΛΕΜΕ!! ΜΠΑς ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΕΙ!!!!!!!!! γελιαααα πολλα λεεεμεεε!!!!!! βιρτουααλλλλ!!!!!!!!!! αντε και καλα κρασιααα ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΕΕΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΙΡΑΣΠΟΛ κριβοι ρογκ οπα τεζαααα λεμε!!!!!!!!!! σσσοουυττ μιν το ακουσει κανεις!!!!!!!! και οπιος παει απο κριβοι τα καλητερα μαγαζια για καμακι ειναι το 1 κουμπα 2 φαιβε ελεμεντ 3τροπικι που σασ ειπα ειναι το καλητερο !! οπα λεμε φτηνα ακομα και καριολε ολεε τεζα περσι τα χριστουγενα αν δεν ειμασταν καλεσμενοι στο ντιπρο για προτοχρονια!!!!! στο κριβοι θα μεναμε μαλλον μεχρι σιμερα!!!!!!!!!! ξερο ξερο !!!!!!!!! αρχιστε της μαλακιες τωρα κλονους παπαριες κτλ μεχρι που θα πατε παλι και θα μετακομιζετε ολοι εκει αλλα τιρασπολ!!!!!!!!!!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΟ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ κλευτοκοτα οταν πας πιγενε κατεθθειαν στο голливуд ο μπαρμαν ειναι μολδαβος στην κεντρικι μπαρα!!!!!! θα μιλας ρουμανικα ΡΩΣΟΜΑΘΗ Υ.Γ ΤΣΑΡΟς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!! ΔΙΜΙΤΡΙΟς Ο ΜΕΓΑς ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!!!!!!! ΟΠΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!
σφιξε λιγο τα παξιμαδια,
απο λαδια βαλε οτι βρεις,τοκαψες εντελως
υγ.κισινιοτισα?ποια κισινιοτισα ρε τσαρε της ΒΑ Αττικης?
κριβοι δεν ειναι αυτο,,τουλαχιστον απο τα γνωστα,πως λεγετε?αν σου ειπανε η το γραφει απο κατω η φωτογραφια που βρηκες
axx mayre γερασεςς ρεε και ΟΤΙ ΜΙΑΛΟ ΕΙΧΕς ΤΟ ΧΑΣΕς !!! 5 ελεμεντ λεγετε το μαγαζι πεντε στοιχεια διλαδη απο την ομονιμη ταινια και οταν θα πας εκει θα καταλαβεις γιατι οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑΞΙΝΤΖΙΔΕς ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΑ-ΙΒ ΕΛΕΜΕΝΤ ΓΛΩΣΟΜΑΘΗ ΠΙΕΤ ΕΛΕΜΕΝΤ!!!! ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΡΑ ΕΦΑΓΕς ΖΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΓΕς ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΛΙ~!!!!!!! και αρχισες τησ αρλουμπες ελεμεντ στα ρωσικα βρες ποσ ειναι ???!!! παρε τα μαγαζια στα ρωσικα μπασ και τα θυμασε οταν πας !!!!! αλλα ξεχασα κλανεις μεντες αμα εισε μονος μεχρι την οδεσσα και το κερσον η χερσον οπος λεω ΦΤΑΝΕΙς!!!! 5-елемент, голливуд, тропики, куба καλα σε ελεγε ο σορβλιτας βιρτουαλ !!!!!λακαμα εεεεεεεε που εισε ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΕΙς ΟΠΟς ΠΕΡΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙς ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!!!! ΠΟΥ ΣΕ ΣΟΡΙΤΑ ΤΟΥς ΑΣΤΑΚΟΥς ΠΟΣΟ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΝΕΙς στο κισηινεου???? τιρασπολ και εση εεε???? καλα που μας διαβαζεις και περνεις χαμπαρι τι γινετε!!!!! ΤΥΧΕΡΟΥΛΙ!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!!! Υ.Γ ΤΟ ΜΟΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΗς ΟΠΟΤΕ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ !!!! ΑΡΕΕΕ ΓΙΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ 2011 !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Y.G2 YPARXEI ΣΤΟ ΚΡΙΒΟΙ αμα σου τελιοσαν τα χαπια σου και η ντισκο χολιγουντ μεταφρασετη μας και αυτη στα ρωσσικα ΓΛΩΣΟΜΑΘΙ!!!! παρε και του σοριταα εε και αυτουνου του τελιοσαν!!!οσο για το κριβοι,αν καμμια φορα πατε,προσεξτε μην σκισετε κανα καλσον,ειδικα "τροπικι" κ πιατ-ελεμεντ"-ακου φαιβε ,που το διαβασες παλι αυτο?- απο το πολυ καμακι κ τις ντεβουσκες που θα "βγαλετε"