vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εννοείται ότι μλούσα για την όλη φάση.εκτος κι αν ο φόν παρανόησε τον χρόνο αντιστοιχίας.
Πάντως κάποιος από σας θα πηδούσε και τζάμπα μου είπαν. ;)
Εννοείται ότι μλούσα για την όλη φάση.εκτος κι αν ο φόν παρανόησε τον χρόνο αντιστοιχίας.
Εννοείται ότι μλούσα για την όλη φάση.
Πάντως κάποιος από σας θα πηδούσε και τζάμπα μου είπαν. ;)
oi βοσκοπουλες της μολδαβο-τιρασπολ σας ευχονται καλη χρονια!!!! και σας περιμενουν!!!
Πάντως την Ηρα την πλήρωσε .Ρωτα τον Μόλντο εγω δεν ξερω αυτος ειναι ο μονος που δεν πληρώνη και καλά κάνη καθότι μιλά την Ρωσική διάλεκτο..
Πάντως την Ηρα την πλήρωσε .
Για τα ρώσσικα πληροφορήθηκα ότι όντως τα ομιλεί και μάλιστα πολύ καλά.
Ορθότερον εστί το αυνανίζεσθαι παρά τω spammαρίζεσθαι ΡΕΕΕ ΑΛΛΑΝΝ ΓΕΡΡΜΑΝΙΙΙΔΕςςς ΒΑΑΖΕΙς ΠΙΓΕς ΚΑΙ ΤΙΡΑΑΑΣΠΟΛ!!!!!!!!!!! για αυτο ο μολντοο σε εβγαλεε απο την ομαδα !!1 οταν πινειςςςς αλαα ντααλαα χαλας και την πιατσαααα πιες κανα γαλα καλητεραα να χεις και καλητερες αποδοσειςςς!!!!!!!!!!!Πώς ειπατε δεν άκουσα , ειπατε κάτι;;;;;;;;;;;; για τις Βοσκοπουλες της τιρασπόλης;;;;
Ορθότερον εστί το αυνανίζεσθαι παρά τω spammαρίζεσθαι ΡΕΕΕ ΑΛΛΑΝΝ ΓΕΡΡΜΑΝΙΙΙΔΕςςς ΒΑΑΖΕΙς ΠΙΓΕς ΚΑΙ ΤΙΡΑΑΑΣΠΟΛ!!!!!!!!!!! για αυτο ο μολντοο σε εβγαλεε απο την ομαδα !!1 οταν πινειςςςς αλαα ντααλαα χαλας και την πιατσαααα πιες κανα γαλα καλητεραα να χεις και καλητερες αποδοσειςςς!!!!!!!!!!!
re χαιβαν αλλαννν στο αγαλμααα δεν φενομαιιι καλαααα!!!!!!!!!!!!
Σύντροφε Αλλαν πέρα από την πλάκα, έχετε υπόψη σας ότι το Τιράσπολ είναι ένα μικρό χωριό. Όλοι ξέρουν όλους.
Όπως αντιλαμβάνεσαι η παρουσία 4 Ελλήνων σεξοπεριηγητών ΔΕΝ πέρασε απαρατήρητη. Και φυσικά ως από τους λίγους Ελληνες μόνιμους πληροφορήθηκα το τι συνέβη από πρώτο χέρι.
Οχι τίποτα άλλο αλλά σας πληροφόρησε κάποια κοπέλλα ότι έχει έναν ¨ελληνα φίλο το Μάκη, αλλά δεν καταλάβατε τπτ.
Οσο αφορά τον τύπο που λέμε πλήρωσε μεν , αλλά πληροφορήθηκα ότι η τύπισσα θα τον επαιρνε και τζάμπα γιατί το ευχαριστήθηκε !!!
Μια φίλη μούπε να στείλω πολλά φιλάκια στην παρέα που τις τίμησε
kala ρεε σε σουρονουν οι καργιες και σου τα τρωνεε ??????? μας χαλας και την πιατσα!!!!!!!! γιαυτο και στην σοφιααα οπος γραφουν οι συντροφοι τα μορααα ξεπσαρωσααανν!!!!!!!!!!! εεεεεε ρεεεε αλλαν πιες κανα ΓΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΗΝΤΡΟΦΙΑ!!! ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟς ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ!!!!!! ΣΤΗ ΦΟΤΟ ΦΕΝΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΟς ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑΑ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΟΥΡΟΣΕΕΕ ΕΨΑΧΝΕ ΤΑ 400 ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΕ ΜΑΖΙΙΙ!!!!!!!! ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ !!! ΑΚΡΙΒΙΝΑΝ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕς?????!!!!!!!!!!!!!Να απαντηση ο τονουσου εγω δεν ξέρω τιποτα μονο απο Βουλγάρες
Ειμαι Σοφια BG. τωρα.
kala ρεε σε σουρονουν οι καργιες και σου τα τρωνεε ??????? μας χαλας και την πιατσα!!!!!!!! γιαυτο και στην σοφιααα οπος γραφουν οι συντροφοι τα μορααα ξεπσαρωσααανν!!!!!!!!!!! εεεεεε ρεεεε αλλαν πιες κανα ΓΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΗΝΤΡΟΦΙΑ!!! ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟς ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ!!!!!! ΣΤΗ ΦΟΤΟ ΦΕΝΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΟς ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑΑ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΟΥΡΟΣΕΕΕ ΕΨΑΧΝΕ ΤΑ 400 ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΕ ΜΑΖΙΙΙ!!!!!!!! ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ !!! ΑΚΡΙΒΙΝΑΝ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕς?????!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου ρε allan αλανιαρι!
Βον στειλε και συ φιλακια απο τα παιδια με τα πρασινα$$$
Ψες γυρισα....45 και σημερα μεινανε
eee ρεεε ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑΑ!!!!!! Ο ΑΛΛΑΝ ΣΥΜΦΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ συντροφους οταν βλεπει μουνι το πεζει και πολη γαμαο !! τυπος να τα μπουκαλια να τα χαιλικια να και ο λογαρΙασμος!!!!!!!!!!!!!!! οπααααα!!!!! βεβεα μετα δεν μπορει να παρει τα ποδια του!!! που να γαμισει!!!!!!! και οσα του λενε τα δινει!!!! γιαυτο εχουν αρχισει και ζιτανε οπου εχει σκασει ο αλλαν 5 φορες απανο!!!!!!!!!! να και η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ!!!! ΔΕΝ ΓΑΜΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙ ΧΩΡΙς ΛΕΥΤΑ!!!! ΑΝΟΙΓΗ ΜΠΑΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΤΣΑΑΑΜΠΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΕΕ ΡΕΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕς!!!!!! ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΛΕΥΤΟΚΟΤΑς !!!!!!Ελα να σε κερασω με τα λεφτά σου ετοιμάζω ενα καφε κλάμπ εδω για φορτωμένους σαν εσενα...