Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σύντροφε Αλλαν πέρα από την πλάκα, έχετε υπόψη σας ότι το Τιράσπολ είναι ένα μικρό χωριό. Όλοι ξέρουν όλους.
Όπως αντιλαμβάνεσαι η παρουσία 4 Ελλήνων σεξοπεριηγητών ΔΕΝ πέρασε απαρατήρητη. Και φυσικά ως από τους λίγους Ελληνες μόνιμους πληροφορήθηκα το τι συνέβη από πρώτο χέρι.
Οχι τίποτα άλλο αλλά σας πληροφόρησε κάποια κοπέλλα ότι έχει έναν ¨ελληνα φίλο το Μάκη, αλλά δεν καταλάβατε τπτ.
Οσο αφορά τον τύπο που λέμε πλήρωσε μεν , αλλά πληροφορήθηκα ότι η τύπισσα θα τον επαιρνε και τζάμπα γιατί το ευχαριστήθηκε !!!
xi xi xi xi ...alla gia maki den mas ipan mono gia turkus

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλη χρονια σε ολους τους αγαμητους...γιατι ρε σεις τα βαλατε με το πρωκτολογο???απο τη ζηλεια σας στραβωθηκατε??? τσιμο μη ξεχνας οτι αν δεν ηταν αυτος δεν θα γαμουσες σημερα τις βοσκοπουλες που μυριζουν γαλα...αλλαν μεχρι προχτες εσταζες μελι και μονο που ακουγες γι αυτον ,για κοψτε τις μαλακιες και σταματηστε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δικηγορε φιλε μου καλη χρονια ...δε ξερω αν εισαι εδω,δηλαδη τιρασπολη,εκει που πηγαμε μεγαλο ρολο επαιξε ο μικρος τονουσου και μικροτερο οι αλλοι...ειμαστε 3 ελληνες κι ενας μολδαβος που ξερει καλα ελληνικα ...αυτη που πιπωσα εγω ,η ιρα ,ηταν ψιλομπαζο και δε μου ειπε κουβεντα για μακη και τετοια ...γνωρισα ομως μια θεα ,με την οποια εχω επικοινωνια  εκει πραγματικα ειναι χωριο οπως λες ,αλλα ρε φιλε αμα ξερεις και τη γκαβη τοτε σου βγαζω το καπελο

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
moldo...  ποσο ειναι το κοστος του φαγητου εκει πανω ?  αεροπορικα και διαμονη ξερω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
moldo...   ποσο ειναι το κοστος του φαγητου εκει πανω ?  αεροπορικα και διαμονη ξερω
ξερεις το κοστος των αλλων που ειναι τα πιο σημαντικα...το φαι ειναι περιπου στα 20 ευρα την ημερα αναλογα βεβαια που θα τρως

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Οκ ευχαριστω....  παντως δεν καταλαβαινω γιατι το airtickets δεν εμφανιζει την airmoldova.... ενω στο σαιτ της εταιριας εχει πτησεις απο και προς αθηνα...

anyway...ετσι οπως τα εκοψα θα μου παει κανα 600αρι/700αρι το 5μερο ( 280 εισ. 150+διαμονη και κανα 200αρι για μασα και ποτακια)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλη χρονια σε ολους τους αγαμητους...γιατι ρε σεις τα βαλατε με το πρωκτολογο???απο τη ζηλεια σας στραβωθηκατε??? τσιμο μη ξεχνας οτι αν δεν ηταν αυτος δεν θα γαμουσες σημερα τις βοσκοπουλες που μυριζουν γαλα...αλλαν μεχρι προχτες εσταζες μελι και μονο που ακουγες γι αυτον ,για κοψτε τις μαλακιες και σταματηστε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• milk_bath.jpg
    milk_bath.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 21

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οκ ευχαριστω....  παντως δεν καταλαβαινω γιατι το airtickets δεν εμφανιζει την airmoldova.... ενω στο σαιτ της εταιριας εχει πτησεις απο και προς αθηνα...

anyway...ετσι οπως τα εκοψα θα μου παει κανα 600αρι/700αρι το 5μερο ( 280 εισ. 150+διαμονη και κανα 200αρι για μασα και ποτακια)
aderfe 280 ευρω?????????????????????? εισητηρια πιγενε ελλα???????  που τα βρηκες??????????????????????????????????????????????????????????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οπα πραγμα που σαλευηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!αγρια μορα τιρασπολιοτικα !!!!!!!!!  ΜΟΛΝΤΟ ΠΑΛΗ ΠΙΠΑ????? :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΙΟ!!!!!!  ???????

Συνημμένα

• 2011-01-09_200757.png
    2011-01-09_200757.png
    304,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • IMG_5971.jpg
    IMG_5971.jpg
    281,3 KB · Εμφανίσεις: 43

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΟΛΝΤΟ ο αλλαν ειναι συντροφοςς καλος πλακα κανουμεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   οταν θα ξεσουρωσει βεβεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    ευτηχος τον λογαριασμο τον πληρωνει σουρωμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 3683988704_5d2d99185b.jpg
    3683988704_5d2d99185b.jpg
    70 KB · Εμφανίσεις: 60

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το σαιτ τους εχει και αγγλικα τι να πω...δεν το κοιταξα παραπανω μιας και αργω να ανεβω ακομα ...  θα τους στειλω μαιλ παντως να δω αν οντως ειναι τουτες οι τιμες... μην φαμε καμια χρεωση εξτρα (βλπ ελληνικους φορους)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το σαιτ τους εχει και αγγλικα τι να πω...δεν το κοιταξα παραπανω μιας και αργω να ανεβω ακομα ...  θα τους στειλω μαιλ παντως να δω αν οντως ειναι τουτες οι τιμες... μην φαμε καμια χρεωση εξτρα (βλπ ελληνικους φορους)
αδερφε οτι βρης γραψτο για τα αεροπορικα  !!!!!  πως και κισηινεου???  εχεις ξαναπαει??

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα φτηνοτερα που εχω βρει εγω πιγενε ελλα 420 με καρπαταιρ το καλοκαιρη απο αθηνα  τι εγινε φθηνηναΝΝ//????
τωρα δεν ειναι η σεζον και τα εισητηρια ειναι φτηνα ...αλλα 150 για διαμμονη ακριβα τα βρισκω

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Οχι...  μην βαρατε αλλα εχω γνωρισει μια κοπελια και θελω να ανεβω....   :rolleyes:  μεχρι τωρα ειχα κοπελια απο το κιεβο αλλα την ακυρωσα (δεν γουσταρε την μηχανη μου)...
ε... να μην αλλαξω λιγο χωρα ?  ολο τα ιδια ρε γμτ...   :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οχι...  μην βαρατε αλλα εχω γνωρισει μια κοπελια και θελω να ανεβω....   :rolleyes:  μεχρι τωρα ειχα κοπελια απο το κιεβο αλλα την ακυρωσα (δεν γουσταρε την μηχανη μου)...
ε... να μην αλλαξω λιγο χωρα ?  ολο τα ιδια ρε γμτ...   :grin:
ρε συ δε σε βαραει κανεις αλλα μια και ρωτησες για το φαι ...το σπιτι το βρισκω ακριβουτσικο

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Βρηκα διαμερισματα με 30/35 την ημερα... οποτε εκει θα τα υπολογιζω ....  αν εχετε να προτεινετε κατι φτηνοτερο αλλα σχετικα καλο...  προς θεου  :grin:  καντε το !!!!   :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βρηκα διαμερισματα με 30/35 την ημερα... οποτε εκει θα τα υπολογιζω ....  αν εχετε να προτεινετε κατι φτηνοτερο αλλα σχετικα καλο...  προς θεου  :grin:  καντε το !!!!   :grin:
φιλε 30 καλα ειναι αλλα οχι παραπανω...προσεχε τους πονηρους ...τι να προτεινω ...αν βρεις με 30 ενταξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom