Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα αυτα τα νουμερα ειναι απο δικο μου ψαξιμο μονο...  θα βαλω και τη μικρη να ψαξει ...τουλαχιστον αν δεν βρει κατι πιο φτηνο απο 30 να ειναι κατι που να της αρεσει...  :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οπα πραγμα που σαλευηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!αγρια μορα τιρασπολιοτικα !!!!!!!!!  ΜΟΛΝΤΟ ΠΑΛΗ ΠΙΠΑ????? :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΙΟ!!!!!!  ???????
πρωκτολογε το εργαλειο μου ειναι τρικαλινο μη το ξεχνας αυτο..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα αυτα τα νουμερα ειναι απο δικο μου ψαξιμο μονο...  θα βαλω και τη μικρη να ψαξει ...τουλαχιστον αν δεν βρει κατι πιο φτηνο απο 30 να ειναι κατι που να της αρεσει...   :grin:
αν βρηκες να ειναι στο κεντρο με 30 τοτε μη τη βαλεις να ψαξει...το μωρο καλο???

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το μωρο καλο.. για σοβαρη σχεση...  τωρα αν δεν κατσει το σοβαρη...  μαλλον θα παω για κανα ποτακι μονος  :grin:
το σοβαρη εννοω οτι ειναι στην ιδια ηλικια με μενα (30) και με σοβαρη δουλεια.... θα δειξει...  ουτε η πρωτη δεν ειναι...  χλωμο το κοβω να ειναι και η τελευταια 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το μωρο καλο.. για σοβαρη σχεση...  τωρα αν δεν κατσει το σοβαρη...  μαλλον θα παω για κανα ποτακι μονος  :grin:
το σοβαρη εννοω οτι ειναι στην ιδια ηλικια με μενα (30) και με σοβαρη δουλεια.... θα δειξει...  ουτε η πρωτη δεν ειναι...  χλωμο το κοβω να ειναι και η τελευταια 
αν θες μια συμβουλη απο ενα παθων και πολλυ ενημερωμενο με οτι παιζει εδω μα κρια απο σοβαρη σχεση εδω ...γαμα οσο μπορεις και μετα βλεπεις...30 εσυ και 30 αυτη???πλακα μας κανεις ???εδω 30 ειναι γιαγια με εγγονια

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πω....  μου αρεσουν οι μεγαλες   :2funny: ...  οπως ειπα θα δειξει....  παω 1ον για να περασω καλα... ολα τα αλλα μετα....  

Μια αναλυση του "σοβαρη" ειναι να την εχω για 1-2 χρονια και να κατεβει και ελλαδα μερικες φορες...
( τωρα αν η κοπελα ειναι πανεξυπνη,μαμαει απιστευτα και σφουγκαριζει τελεια...  μπορει να ...την κρατησω για λιγο παραπανω....)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πρωκτολογε το εργαλειο μου ειναι τρικαλινο μη το ξεχνας αυτο..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για κανα σαγανακι με λουκανικα καλος εισαι κατα τα αλλα  :think: :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  molnto γραψεε ντε  τι γυνετε με την κυβερνηση!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!    και μιας και ειπαμε για φαγητο το καινουργιο εστιατοριο μιαντορα φατε ματα ψαριααα     πριν ενα μινα ανακαινηστηκε και οπος βλεπετε !!! πεινανε οι κισινιοτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο τυπος ριχει και αλους 2οροφους απο πανο  πεινα μιλαμεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2011-01-01_005018.png
    2011-01-01_005018.png
    221,4 KB · Εμφανίσεις: 51
  • loukaniko2.jpg
    loukaniko2.jpg
    73,9 KB · Εμφανίσεις: 25

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εκει πραγματικα ειναι χωριο οπως λες ,αλλα ρε φιλε αμα ξερεις και τη γκαβη τοτε σου βγαζω το καπελο
Δημήτρη δεν τα ξέρω μόνο εγώ. Το μισό Τιράσπολ έμαθε για την εκδρομή - επιδρομή σας  .
Οι δε Βικά και Τάσια είναι φίλες με τη γυναίκα μου , η δε Ηρα είναι πολύ καλή φίλη και η ίδια μου είπε ότι με ανέφερε σε σένα αλλά εσύ μάλλον τα ...βυζιά :tits: της κοίταζες εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχες τπτ άλλο. :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δημήτρη δεν τα ξέρω μόνο εγώ. Το μισό Τιράσπολ έμαθε για την εκδρομή - επιδρομή σας  .
Οι δε Βικά και Τάσια είναι φίλες με τη γυναίκα μου , η δε Ηρα είναι πολύ καλή φίλη και η ίδια μου είπε ότι με ανέφερε σε σένα [size=10pt]αλλά εσύ μάλλον τα ...βυζιά :tits: της κοίταζες εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχες τπτ άλλο[/size].

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν  να εισουν εκει.. ακριβώς ετσι............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το μισο Τιρασπόλ εεεεεεεεεεεεεε;; :think: :think: :think: :think: :think:
γι αυτό μας κοιτούσαν περιεργα οι σερβιτώρες και οι αντμινιστρειτορς;;ακομα και στα καφέ που πηγαίναμε;;;
Και γω που νομιζα οτι θαυμάζαν τα πάχη μου τα κάλη μου... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΜΟΛΝΤΟ ο αλλαν ειναι συντροφοςς καλος πλακα κανουμεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οταν θα ξεσουρωσει βεβεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    [size=10pt]ευτηχος τον λογαριασμο τον πληρωνει σουρωμενος [/size]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε κτηνιατρε εγω δεν πινω σου ειπα και τελος ο Μολντο δεν με αφησε να πληρώσω αυτός κάλυπτε ολα τα εξοδά μου....

επισης θελω να σε ενημερώσω οτι εχω τον καλλητερο φοροτεχνικό λογιστη της Ελλάδος και σου τον προτείνω προκειμένου να εξασφαλίσης μερικά χρηματακια για την εξορμηση σου  διοτι αντιλαμβάνομαι την οικονομικη σου απραξία  και την βλέψη σου σε προσφορες αεροπορικών εισητηρίων κλπ κλπ ετσι για να δεις οτι ειμαι καλός συντροφος οπως λές.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Δημιουργία εικόνας.JPG
    Δημιουργία εικόνας.JPG
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν κάνετε ένα ξεχωριστό θρεντ για τιρασπόλ λέω εγώ;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δημήτρη δεν τα ξέρω μόνο εγώ. Το μισό Τιράσπολ έμαθε για την εκδρομή - επιδρομή σας  .
Οι δε Βικά και Τάσια είναι φίλες με τη γυναίκα μου , η δε Ηρα είναι πολύ καλή φίλη και η ίδια μου είπε ότι με ανέφερε σε σένα αλλά εσύ μάλλον τα ...βυζιά :tits: της κοίταζες εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχες τπτ άλλο. :2funny:
απο οτι θυμαμαι η τασια μας ελεγε οτι εχει ενα γαλο ...τωρα τι να σου πω...μπορει να μου ειπε αλλα λογω ποτου και βυζιων να μη καταλαβα ...αλλα ειναι μπαζακι ...μονο βυζιζ και ωραια πιπα ...εισαι ακομα εδω ???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγπητοι αγαμητοι καλημερα σας...πηγα μετα τη παραμονη ελλαδα με ενα μωρο {τη ξανθια ευσωμε} και εμεινα 7 μερες...τα πραγματα ειναι χειροτερα απο οτι φανταζομουν ,οι υπερηφανοι ελληνες εσκυψαν το κεφαλοι στα οικονομικα προβλημτα που τους εχουν πλεον γονατισει , τους περισσοτερους ,τα μουνοπανα πως καταντησαν την ελλαδα...με το μωρο οπου και να πηγαιναμε τη κοιτουσαν και τους επεφταν τα σαλια ...θυμαμαι σε ενα καφε στο κεντρο που ειμουν με κατι φιλους τους ειπα οτι το μωρο αυτο ειναι βητα εθνικη και ενας φιλος μου ειπε "τι βητα ρε φιλε αλφα εθνικη και να σου πεφτουν και τα σαλια"εκει οι ελληνες απο τη πεινα και τα απλα μωρα τα βλεπουν σα θεες...το πασχα τους υποσχεθηκα να τους θαμπωσω με αλλο πιο καλο...ο τονουσου και ο αλλαν ξερουν με ποιο...οχι μονο λογια μαγκες αλλα και εργα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Aντε ρε παπου  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:που θελεις και να γινης και  show.............. :fuck2: :tits2: :fuck1: :tits: :knockinb:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μοικανε και η τιρασπολη δικια μας ειναι ...εσυ τι κανεις ερχεσαι καθολου απο τα μερημας???
σαφώς
αλλά καφέ δεν κερνάς - χαχαχα
η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψάξει να βρω ρε συ το μαγαζί σου.
Πρέπει να μου δώσεις οδηγίες από το Λεογκραντ πώς να έρθω. Δεν μένω εκεί, αλλά επειδή εκεί πρωτοέμεινα όταν ήρθα, το έχω σαν αφετηρία για να καταλάβω.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αγπητοι αγαμητοι καλημερα σας...πηγα μετα τη παραμονη ελλαδα με ενα μωρο {τη ξανθια ευσωμε} και εμεινα 7 μερες...τα πραγματα ειναι χειροτερα απο οτι φανταζομουν ,οι υπερηφανοι ελληνες εσκυψαν το κεφαλοι στα οικονομικα προβλημτα που τους εχουν πλεον γονατισει , τους περισσοτερους ,τα μουνοπανα πως καταντησαν την ελλαδα...με το μωρο οπου και να πηγαιναμε τη κοιτουσαν και τους επεφταν τα σαλια ...θυμαμαι σε ενα καφε στο κεντρο που ειμουν με κατι φιλους τους ειπα οτι το μωρο αυτο ειναι βητα εθνικη και ενας φιλος μου ειπε "τι βητα ρε φιλε αλφα εθνικη και να σου πεφτουν και τα σαλια"εκει οι ελληνες απο τη πεινα και τα απλα μωρα τα βλεπουν σα θεες...το πασχα τους υποσχεθηκα να τους θαμπωσω με αλλο πιο καλο...ο τονουσου και ο αλλαν ξερουν με ποιο...οχι μονο λογια μαγκες αλλα και εργα
εδώ και με τρίτη εθνική και έχουν πρόβλημα
με πρώτη θα έχουμε καρδιακά
θα ανέβω συντόμως

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην Ελλάδα κυκλοφορούνε τα 18χρονα με κάτι πατσοκοίλια να κρέμονται και το παίζουνε θεές
μην κάνεις συγκρίσεις
Μπες στο θρεντ "ανεξάρτητες" να δεις τι πηδάνε και με πόσα και δεν θέλουνε να κάνουνε ούτε σκόντο
στην Ελλάδα οι Έλληνες είναι άξιοι της τύχης τους

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
στην Ελλάδα κυκλοφορούνε τα 18χρονα με κάτι πατσοκοίλια να κρέμονται και το παίζουνε θεές
μην κάνεις συγκρίσεις
Μπες στο θρεντ "ανεξάρτητες" να δεις τι πηδάνε και με πόσα και δεν θέλουνε να κάνουνε ούτε σκόντο
στην Ελλάδα οι Έλληνες είναι άξιοι της τύχης τους
συμφωνώ απολύτως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom