Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 8003050ZkXX.jpg
    8003050ZkXX.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 24

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτο να το βαλεις στο κωλο σου για να μη κλανεις
νομιζω μαζι με την ψυχραιμια σου,απωλεσες κ την λογικη σου νεε μου :2funny: :2funny: :2funny:
αντε σπακοι νοτς κι ονειρα γλυκα νικ :helpplea: :helpplea: :helpplea:γραψε για καμμια  επταρι,γκομενες που στην πεσαν στο μπρεντρερι κι εσυ :2funny: :2funny: :2funny:
διατασεις εκανες να μην πιαστεις?
πολυ κολοτουμπα σημερα σδερφε....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντα ντα   :rockon: :rockon: :rockon:
ντιρλανταντα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:javascript:void(0)
εχει ο καιρος γυρισματα ...και τοτε να δεις τι αστραπες θα πεσουν ...μονο μην εισαι αυτος που υποπτευομαι... ερε τι εχει ναγινει θα χτυπανε τα καμπναρια σε ολες τις εκκλησιες της ανατολικης ευρωπης

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχει ο καιρος γυρισματα ...και τοτε να δεις τι αστραπες θα πεσουν ...μονο μην εισαι αυτος που υποπτευομαι... ερε τι εχει ναγινει θα χτυπανε τα καμπναρια σε ολες τις εκκλησιες της ανατολικης ευρωπης
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ paΩ gia ύπνο diaole ..
nai ΑΥΤΟς ΕΙΜΑi nai .. μην μου κανεις κακο
meta ΑΥΤΑ πουκανες του δημητρη,τρεμω,,
τοσο"γλυψιμο" δεν αντεχετε ρε συ κωλοτουμπιε ξανά, ΟΤΙ και να σε ειπα,σχωρα με νικολα μου :2funny: :2funny: :2funny:
βαρα καμμια καμπανα παντως,να ξυπνησει ο γιατρος..ρε συ,τωρα καταλαβα
πρεπει να πηγε δαφνι που τουπα..αλλα θ ελειππε ο γιατρος ο δικος μας ο "μιλημενος" :headbang: :headbang:αμαν,αυτο εγινε.....
επεσε στον εφημερευοντα και θα τον κρατησε μεσα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε θηριο,εχεις και τη ΔΕΗ  δικια σου στο κισινιοφ? κ ριχνεις αστραπες?αμαν εμπλεξα ασχημα :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εσυ φιλε εισαι γνωστος και κατι εχεις μαζι μου δεν εξηγειται αλιως ...αυτη η πουτανα η ανωνυμια ....και μη φοβασαι εγω δε βαραω...μονο γαμαω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θελω να κανω μια δηλωση ...ο δημητρακης ειναι τελικα φιλος ενος πολυ καλου μου φιλου και δε προκειται (το ευχομαι)ποτε να ξανατσακωθω μαζι του...ο φιλος λοιπον αυτος ειπε οτι ειναι καλο παιδι και οπως καταλαβαινετε ειναι δυσκολη η θεση μου....αρκει και ο τσαρος βεβαια να μην επαναλαμβανει να λεει κατι που δεν ειναι σιγουρος...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 079458143.jpg
    079458143.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 23

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θελω να κανω μια δηλωση ...ο δημητρακης ειναι τελικα φιλος ενος πολυ καλου μου φιλου και δε προκειται (το ευχομαι)ποτε να ξανατσακωθω μαζι του...ο φιλος λοιπον αυτος ειπε οτι ειναι καλο παιδι και οπως καταλαβαινετε ειναι δυσκολη η θεση μου....αρκει και ο τσαρος βεβαια να μην επαναλαμβανει να λεει κατι που δεν ειναι σιγουρος...

ρε σεις τι εγινε εδώ;;;;;;;;;;; λες να εχει δικαιο ο μπετατζής????????????
Μολντο εισαι μεγάααααααααααααααααααααααααααααααααααλος κολοτουμπας τελικα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρά καλα εκανα και σας  το αφιερωσα.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ μπετοσεχ εσκασες μυτη στο σάιτ μονο και μονο για να την πεις στο μολδολαγνο.Δηλαδη αν δεν ειναι αυτο εμπαθεια τοτε τι ειναι?
Ασε που ειναι και υποπτο το να εχεις τοση εμπαθεια με καποιον "αγνωστο" για σενα!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πολυ καυλα.δεν ξερω αν το πηρε καποιος στα αληθεια αλλα πολυ θα ηθελα να το παρω σε ενα πορνοτριημερο βουλγαρια.

το το λες και δεν το κάνεις;;;;;;;;;;;
εχεις το λινκ το τηλεφωνό, αντε και καλα κρασσά.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ μπετοσεχ εσκασες μυτη στο σάιτ μονο και μονο για να την πεις στο μολδολαγνο.Δηλαδη αν δεν ειναι αυτο εμπαθεια τοτε τι ειναι?
Ασε που ειναι και υποπτο το να εχεις τοση εμπαθεια με καποιον "αγνωστο" για σενα!
δες τα ποστ κ θα δεις οτι κανεις λαθος
μπηκα στην αρχη ουκρανια,που ειδα κατι μ,,κιες για κιεβο οτι ειναι ωραια πολη κ φτηνη κ πολυ μουνι  κλπ μπουρδες κι εγραψα δινοντας οδηγιες συγκεκριμενες κ συνοπτικες που κ πωςμε 30-40 ευρα το διωρο γαμας καλα,αποκλειστικα κ μονο επαρχια ουκρανια
μετα ειδα τα φιδια τα γαμαμε μουναρες  :2funny: :2funny: :2funny:κισινιοφ, με 50ε το βραδυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,και επειδη δεν μπορω να διαβαζω αερολογιες κ ψεματαρεες,αρχισε το πανηγυρι,,
υγ.κ τον τομσεν του ΔΝΤ δεν τον ξερω αλλα με τα "παραμυθια" που λεει ,ανταγωνιστηκοτητες κλπ ευφιολογιες αμα τον πετυχω σε φορουμ παλι θα του τα χωσω με "εμπαθεια"
εν τωμεταξει αυτοι οι δηθεν επισκεπτες που θα γραφαν κ θα βαζαν ψωτογραφιες,δεν ξαναγραψαν :think: :think: :think: :think:
αυτα αγαπητε κυριε δικηγορε του κωλοτουμπα" νικ γκαλης" κισινιοφ :2funny: :2funny: :2funny:
κατι αλλο(γο)? ;)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Με όλες τις μακακιες που διαβάζω εδω ζητησα ακρόαση θεού και αλλαγη πλανήτη,

και μάλον βρήκα το ιδανικό σημείο...... τωρα διαβάζω..
ρωτησες "γιατρο" αν εχει κονε κι εκει?πιθανον,αρκeι να τοχει το youtube :2funny: :2funny: :2funny:
για μογγολια τελικα ο ντοκτορ δεν εδωσε πληροφοριες,απ τον επιασα κ καπου χωρις κονε :grin: :grin: :grin: :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

ρε σεις τι εγινε εδώ;;;;;;;;;;; λες να εχει δικαιο ο μπετατζής????????????
Μολντο εισαι μεγάααααααααααααααααααααααααααααααααααλος κολοτουμπας τελικα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα αυτο τωρα ειναι ερωτηση?παγκοσμιος πρωταθλητης
νεος μελισσανιδης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom