allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ωραιος ο αλλαν
αλλα τον γιατρο μ αυτες πουβαλε απο τιρασπολ,τις δυο τελευταιες δηλ πουταν κι αληθινες,δεν τον ποιανει
ωραιος ο αλλαν
αλλα τον γιατρο μ αυτες πουβαλε απο τιρασπολ,τις δυο τελευταιες δηλ πουταν κι αληθινες,δεν τον ποιανει
νομιζω μαζι με την ψυχραιμια σου,απωλεσες κ την λογικη σου νεε μουαυτο να το βαλεις στο κωλο σου για να μη κλανεις
εχει ο καιρος γυρισματα ...και τοτε να δεις τι αστραπες θα πεσουν ...μονο μην εισαι αυτος που υποπτευομαι... ερε τι εχει ναγινει θα χτυπανε τα καμπναρια σε ολες τις εκκλησιες της ανατολικης ευρωπηςντα ντα
ντιρλανταντα javascript:void(0)
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ paΩ gia ύπνο diaole ..εχει ο καιρος γυρισματα ...και τοτε να δεις τι αστραπες θα πεσουν ...μονο μην εισαι αυτος που υποπτευομαι... ερε τι εχει ναγινει θα χτυπανε τα καμπναρια σε ολες τις εκκλησιες της ανατολικης ευρωπης
ρε θηριο,εχεις και τη ΔΕΗ δικια σου στο κισινιοφ? κ ριχνεις αστραπες?αμαν εμπλεξα ασχηματοτε να δεις τι αστραπες θα πεσουν ...
εσυ φιλε εισαι γνωστος και κατι εχεις μαζι μου δεν εξηγειται αλιως ...αυτη η πουτανα η ανωνυμια ....και μη φοβασαι εγω δε βαραω...μονο γαμαωρε θηριο,εχεις και τη ΔΕΗ δικια σου στο κισινιοφ? κ ριχνεις αστραπες?αμαν εμπλεξα ασχημα
ευσωμε γιατι δε κοιμασε ακομα ???
θελω να κανω μια δηλωση ...ο δημητρακης ειναι τελικα φιλος ενος πολυ καλου μου φιλου και δε προκειται (το ευχομαι)ποτε να ξανατσακωθω μαζι του...ο φιλος λοιπον αυτος ειπε οτι ειναι καλο παιδι και οπως καταλαβαινετε ειναι δυσκολη η θεση μου....αρκει και ο τσαρος βεβαια να μην επαναλαμβανει να λεει κατι που δεν ειναι σιγουρος...
πολυ καυλα.δεν ξερω αν το πηρε καποιος στα αληθεια αλλα πολυ θα ηθελα να το παρω σε ενα πορνοτριημερο βουλγαρια.ANTE MIA KALIMERA POU NA AKSIZEI!!!....
πολυ καυλα.δεν ξερω αν το πηρε καποιος στα αληθεια αλλα πολυ θα ηθελα να το παρω σε ενα πορνοτριημερο βουλγαρια.
δες τα ποστ κ θα δεις οτι κανεις λαθοςΡε συ μπετοσεχ εσκασες μυτη στο σάιτ μονο και μονο για να την πεις στο μολδολαγνο.Δηλαδη αν δεν ειναι αυτο εμπαθεια τοτε τι ειναι?
Ασε που ειναι και υποπτο το να εχεις τοση εμπαθεια με καποιον "αγνωστο" για σενα!
ρωτησες "γιατρο" αν εχει κονε κι εκει?πιθανον,αρκeι να τοχει το youtubeΜε όλες τις μακακιες που διαβάζω εδω ζητησα ακρόαση θεού και αλλαγη πλανήτη,
και μάλον βρήκα το ιδανικό σημείο...... τωρα διαβάζω..
καλα αυτο τωρα ειναι ερωτηση?παγκοσμιος πρωταθλητης
ρε σεις τι εγινε εδώ;;;;;;;;;;; λες να εχει δικαιο ο μπετατζής????????????
Μολντο εισαι μεγάααααααααααααααααααααααααααααααααααλος κολοτουμπας τελικα...
ρωτησες "γιατρο" αν εχει κονε κι εκει?πιθανον,αρκeι να τοχει το youtube