Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κατσε ρε μεγαλε ...πριν ελεγες οτι παιρνεις 3000 το μηνα τωρα βγαινουν σχεδον 6000 τι εγινε νες τη κριση πηρες αυξηση???μεγαλε εκανες το ακατορθωτο...το μηχανακι που ειχες στα 16 σου τι μαρκα ηταν ...φλορετα ???
ακου στουρνε
5500-6000 ειναι το μπατζετ για 15μερεςς
βγαλε τα εξοδα αεροπλανα αμαξι φαγητα κλπ κανα 2000ε,μενουν 3500 σε μενα στο μηνα
κι επειδη ειπες εσυ τα 590ε,εκανα κι ενα λογοπαιγνιο,τασπασα στις 10-11 μερες που στ αληθεια δουλευω εκει,κ που βγαινει στα 500-600 τη μερα,που αληθεια ειναι στο 95%,γκεγκε?
οποτε,αμτε να παιξεις αλλου κωλοτουμπακο ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε αλλαν κι εσυ τωρα...ειναι δυνατον να περιμενεις τωρα κατι με "γιατρο" κ "μλντουμπα"? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ο ενας ειναι κατα φαντασιαν σεξοτουριστας κι ο αλλλος κατ επαγγελμα παραπληροφορηση
ειμαρτον εισαι κ μεγαλο παιδι :helpplea: :helpplea: :helpplea:

επι του θέματος δεν ξέρω για τον γιατρό αλλα για μόλντο εισαι ΟΦΦ εχω ίδια αποψη δεν χρειάζομαι την κριτική σου  (εχω υπάρξη  δίς  στο Χισινάου)
εισαι  :offtopic: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :offtopic:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επι του θέματος δεν ξέρω για τον γιατρό αλλα για μόλντο εισαι ΟΦΦ εχω ίδια αποψη δεν χρειάζομαι την κριτική σου  (εχω υπάρξη  δίς  στο Χισινάου)
εισαι  :offtopic: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :offtopic:
καλα ρε αλαν,τι να πεις κ εσυ τωρα,,,οκ
ντουκου

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
"spam" παντως ειναι ο κολοτουμπας ανθρωπος λαστιχο,ο νικος γκαλης του κισινιοφ,κι οχι εγω :grin: :grin: :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα ο "γιατρος" :headbang:,,,,,θαναι τωρα σε κανα θρεντ και θα γραφει για κουβα τζαμαικα φιλιπινες βορεια κορεα  :helpplea:κι οτι αλλο προκυψει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παντως ο γιατρος κωλοτουμπες δεν κανει,τις ιδιες μαλακιες τις στηριζει,οσο ρομπα και να γινει
ο λαγνος σε λιγο θα στειλει στον τσαρο λουλουδια με αυτο το κουριερ το ρωσσικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παω για υπνο να κανω κι οικονομια στο 3000 το μηνα ,ειναι λιγα εχσει δικιο ο "γκαλης",α ρε φτωχια καταραμενη :grin: :grin: :grin: :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακου στουρνε
5500-6000 ειναι το μπατζετ για 15μερεςς
βγαλε τα εξοδα αεροπλανα αμαξι φαγητα κλπ κανα 2000ε,μενουν 3500 σε μενα στο μηνα
κι επειδη ειπες εσυ τα 590ε,εκανα κι ενα λογοπαιγνιο,τασπασα στις 10-11 μερες που στ αληθεια δουλευω εκει,κ που βγαινει στα 500-600 τη μερα,που αληθεια ειναι στο 95%,γκεγκε?
οποτε,αμτε να παιξεις αλλου κωλοτουμπακο ;)
εισαι πολυ μικρος αγορι μου οχι με 3500 αλλα και με 10000 το μηνα αν ερθεις καμια φορα στο κισιναου ρωτα για μενα ...γωνια κτιριο στο καρακεντρο του κισιναου με μαγαζια ,γραφεια και εστιατοριο ολα δικα μου αγοραρα μου και φερνω σε λιγο το καινουργιο slk ασε ρε μπετονιερα πηγαινε και κλασε παραπερα αγορι μου ...εκτος απο αυτα που εχω ελλαδα φιλακια

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και οταν ξυπνησεις μη ξεχνας τουαλετα κλανουμε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εισαι πολυ μικρος αγορι μου οχι με 3500 αλλα και με 10000 το μηνα αν ερθεις καμια φορα στο κισιναου ρωτα για μενα ...γωνια κτιριο στο καρακεντρο του κισιναου με μαγαζια ,γραφεια και εστιατοριο ολα δικα μου αγοραρα μου και φερνω σε λιγο το καινουργιο slk ασε ρε μπετονιερα πηγαινε και κλασε παραπερα αγορι μου ...εκτος απο αυτα που εχω ελλαδα φιλακια

ANTE MIA KALIMERA POU NA AKSIZEI!!!....

Συνημμένα

• mro4.JPG
    mro4.JPG
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 25

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κι εγω εχω στο χαρκιβ,καρακεντρο ενα τριωροφο,με μαγαζια ,γαρφεια εστιατοριο κ πισινα στο ρετιρε,κι ελικοδρομιο αν ερθει καμμια φορα κι ο "γιατρος" μεε τα κονε κ με σενα ναχετε που να προσγειωθειτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρωτα κι εσυ εκει για μενα :helpplea: :helpplea:
οσο για slk...ρε γαμωτι,οχι, δεν εχω εγω >:(
στο χαρκοβο ειναι μαλακας ο δημαρχος :jerking: ,κατι παλιοκαμαζ εχει για λεωφωρεια μασρουτκες "γιαζ" κλπ :jerking:
βλεπω κισινιοφ,ο δημαρχος ειναι μαγκας κ πηρε μασρουτκες slk,τις καινουριες κιολας, :rockon:μπραβο του του δημαρχου σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα λες "παραδεισος",αντε κ με "μπεντλευ" τρολλευ,να σε καμαρωσουμε :helpplea: :helpplea: :helpplea:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ελλαδα εχω κι εγω ενα ακινητο στο συνταγμα
πισω απο τον αγνωστο στρατιωτη,Βουλη το λενε,ρωτα κι εκει για μενα.. :grin: :grin: :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κι εγω εχω στο χαρκιβ,καρακεντρο ενα τριωροφο,με μαγαζια ,γαρφεια εστιατοριο κ πισινα στο ρετιρε,κι ελικοδρομιο αν ερθει καμμια φορα κι ο "γιατρος" μεε τα κονε κ με σενα ναχετε που να προσγειωθειτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρωτα κι εσυ εκει για μενα :helpplea: :helpplea:
οσο για slk...ρε γαμωτι,οχι, δεν εχω εγω >:(
στο χαρκοβο ειναι μαλακας ο δημαρχος :jerking: ,κατι παλιοκαμαζ εχει για λεωφωρεια μασρουτκες "γιαζ" κλπ :jerking:
βλεπω κισινιοφ,ο δημαρχος ειναι μαγκας κ πηρε μασρουτκες slk,τις καινουριες κιολας, :rockon:μπραβο του του δημαρχου σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα λες "παραδεισος",αντε κ με "μπεντλευ" τρολλευ,να σε καμαρωσουμε :helpplea: :helpplea: :helpplea:
κοιτα αγορι εμενα με ξερουν και ευκολα μπορεις να μαθεις τι εχω εσενα ομως δε σε ξερει κανενας οποτε ...πισω απο την ανωνυμια πολλα λες...πες μας ποιος εισαι και τοτε τα λεμε ...κλανιαρη...οπως λεν και στο χωριο μου δουλειες με πορδες δε γινονται θελει λεφτα ρεεεε....οσο για τη δουλεια σου θα μαθω ποιες εταιρειες πανε ουκρανια και θα βρω ποιος εισαι...σιγα μη δινουν φραγκα σε λαμογια υπαλληλακους τετοια εποχη

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σπακοι νοτς κυριες μου
μολντοπτουμπα,κανε διατατικες μην παθεις κανα λουμπακο απο τις πολλες κωλοτουμπες σημερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
.οσο για τη δουλεια σου θα μαθω ποιες εταιρειες πανε ουκρανια και θα βρω ποιος εισαι...σιγα μη δινουν φραγκα σε λαμογια υπαλληλακους τετοια εποχη
ναι ρε παρε τηλ τον γιανουκοβιτς κ πεστου,αφου μιλας κ ρωσσικα καλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλιως ρωτα το "γιατρο",αυτος θα ξερει σιγουρα ,κατι κονε θαχει,μια πορτα διπλα ειναι η ουκρανια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα αγορι εμενα με ξερουν και ευκολα μπορεις να μαθεις τι εχω εσενα ομως δε σε ξερει κανενας οποτε ...πισω απο την ανωνυμια πολλα λες...πες μας ποιος εισαι και τοτε τα λεμε ...κλανιαρη...σιγα μη δινουν φραγκα σε λαμογια υπαλληλακους τετοια εποχη
αν σου πω κι εγω πως να μαδησεις ελβετους ιταλους κ λοιπα μετα θα με "γλυφεις " κι εμενα ρε κωλοτουμπα? :2funny: :2funny: :2funny:
νικος γκαλης μειντ ιν κισινιοφ ,κυριοι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom