allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε ευσωμε η ερωτηση που σου εκανα ειναι ρητορικη και εχει το σκοπο της,,,ναι η οχι ??? και βεβαια εισαι φιλος
ξαναδες το εχει νόημα η αφιερωση
ρε φιλε ευσωμε η ερωτηση που σου εκανα ειναι ρητορικη και εχει το σκοπο της,,,ναι η οχι ??? και βεβαια εισαι φιλος
εχε χαρη που εισαι φιλος ....ρε συ απαγορευται να γινω κολλητος με καποιον παρα τξς διαφωνιες μας??? σε καταγγελω για μεροληπτικο(που το βρηκα ο πουστης)και μουναχοφαη(αυτο ειναι παλιο)Αφιερωμένο στους Πορνομεταναστες = Δημητράκης + Μολντο
μου αρεσει ρε μητσαρα που λες για γεροντια 50+ δηλαδη εσυ εισαι εισαι μικροτερος;Αν σου πω οτι το μετανιωσα !μαζι τους εσπαγα πλακα! Ηταν κατι γεροντια!50+ ετων Ιταλοι τους πηγαινα της γκομενες που γνωριζα της τα'ι'ζαν θυμαμαι οι γκομενες ντρεποντουσαν και εγω τους ελεγα παρε κ'αυτο μην ντρεπεσαι!μετα οταν τρωγανε της επαιρνα και φευγαμε !ειχε χαβαλε! Το κακο στη Μολδαβια ειναι οτι 1.Δεν υπαρχει οργανωση!ουτε σαλον δεν εχει.Οι Ρωσσοι ειναι πιο εξυπνοι τα σαλον τα ελεγχει η αστυνομια οποτε τα κονομανε χοντρα γιατι να τα κλεισουν αν παιρνουν απ'το καθενα 1000-1500 Ευρω το μηνα?ΚΑΙ 2.το οτι οι Μολδαβοι ειναι πολυ ΒΛΑΚΕς!οι Ουκρανοι που δεν ειναι τιποτα Φωστηρες λενε ΜΟΛΔΑΒΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ! !αν ηταν εξυπνοι θα ειχαν ξεσκιστει στα λεφτα εκμεταλευοντας τον Πορνοτουρισμο!Αντι να φευγουν οι Μολδαβες για να δουλεψουν στα Μπουρδελα της Ελλαδας θα ερχονταν εκει οι ξενοι για να
κατσε ρε φιλε εμενα με λεει γερο και ειμαι 48...αυτος ποσο ειναι δηλαδη????μου αρεσει ρε μητσαρα που λες για γεροντια 50+ δηλαδη εσυ εισαι εισαι μικροτερος;
καμια 50αρα δεν θα ειναι?για τοσο φαινεται στα βιντεο.κατσε ρε φιλε εμενα με λεει γερο και ειμαι 48...αυτος ποσο ειναι δηλαδη????
αυτος λεει οτι ειναι μικροτερος...δε ξερω σιγουρα βεβαια ...εσυ ομως φαινεσαι σοβαρος και πιστευω αυτα που λες ...αλλα στο βιντεο δε το προσεξα γιατι προσπαθουσα να βρω τις θεες που ειπε οτι ειχε αυτοκαμια 50αρα δεν θα ειναι?για τοσο φαινεται στα βιντεο.
εχε χαρη που εισαι φιλος ....ρε συ απαγορευται να γινω κολλητος με καποιον παρα τξς διαφωνιες μας??? σε καταγγελω για μεροληπτικο(που το βρηκα ο πουστης)και μουναχοφαη(αυτο ειναι παλιο)
και τη θεια του την μεροπη πουναι 70χρονων να βαλει τα ιδια θαπειςαδερφια ο τσαρος στο ρωσικο θρεντ εβαλε ενα φοβερο μωρο...χωρις πλακα
υποκλινομε μεγαλε,jogler εεισαιαυτος λεει οτι ειναι μικροτερος...δε ξερω σιγουρα βεβαια ...εσυ ομως φαινεσαι σοβαρος και πιστευω αυτα που λες ...αλλα στο βιντεο δε το προσεξα γιατι προσπαθουσα να βρω τις θεες που ειπε οτι ειχε αυτο
ρε καλωσ το κλανιαρη ...τι εγινε ρε μπετονιερα παλι φασολαδα εφαγες???? ακου να σου πω ρε φιλε ζηλευεις που εγινα κολλητος με το τσαρο??? υπαληλακο των 590 ευρω εμεις μπορουμε να γαμαμε τετοια μωρα γιατι δε προκειται να δωσουμε αναφορα σε κανενα ποσα χαλασαμε ,ενω εσυ ....ασε ρε φιλε σε κανενα ενηλικο τις σπαταλιες και τρεχα πισω μπας και παρεις κανα ευρω παραπανω απο το αφεντικο σου να πιεις κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας σου που ειναι και φτηνος...αφου ρε παπαρα το γιατρο δε το ξερεις ουτε κι εμενα τοτε γιατι μιλας???πιο πανω ελεγεσ δε συμφωνεις με αυτα που εγραφε ο τσαρος ,γιατι παλι τα αναφερεις ???αν δεν εχεις να πεις κατι μοκο ...οταν μιλας βρωμαει λες και κλανειςκαι τη θεια του την μεροπη πουναι 70χρονων να βαλει τα ιδια θαπεις
καλα ρε μολντοτουμπα,τετοιο "σπασιμο μεσης" ουτε ο γκαλης στις δοξες του
τουλαχιστον εμαθες απο τον τσαρο πως θα τα φας απο ιταλους,μπας κ γλυτωσουν οι αδαεις ελληνες απο σενα κ τις πληροφοριες σου ;) ;) ;) ;)
η τζαμπα οι ανακυβισθησεις?
παντως σιγουρα θα κανεις καλο γλυφομουνι,τοσο "γλυψιμο" ρε μεγαλε ουτε ο Παπακωνσταντινου στον Στροσκαν δεν ριχνει
ρε συ λαγνοτουμπα χανεσαι
εδω αυτοι της ουκραινα γιανουκοβιτς τιμοσενκο κι ο "βλογιοκομενος" χαρτωσια δεν πιανουν μπροστα σου,ξερεις κ ρωσσικα,ελα ουκραινα να βγεις τουλαχιστον δημαρχος στο κιεβο για αρχη
υγ.μηπως εκανες "ενοργανη" μικρος κ σουμεινε?
στο αβαταρ σου,ποιος εισαι εσυ? αυτος που φαινετε?αριστερα?η ο αλλος?καμια 50αρα δεν θα ειναι?για τοσο φαινεται στα βιντεο.
των 590ευρω ,σωστα,την μερα ομως για δεκα μερες καθε μηνα κολωτουμπακορε καλωσ το κλανιαρη ...τι εγινε ρε μπετονιερα παλι φασολαδα εφαγες???? ακου να σου πω ρε φιλε ζηλευεις που εγινα κολλητος με το τσαρο??? υπαληλακο των 590 ευρω εμεις μπορουμε να γαμαμε τετοια μωρα γιατι δε προκειται να δωσουμε αναφορα σε κανενα ποσα χαλασαμε ,ενω εσυ ....ασε ρε φιλε σε κανενα ενηλικο τις σπαταλιες και τρεχα πισω μπας και παρεις κανα ευρω παραπανω απο το αφεντικο σου να πιεις κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας σου που ειναι και φτηνος...αφου ρε παπαρα το γιατρο δε το ξερεις ουτε κι εμενα τοτε γιατι μιλας???πιο πανω ελεγεσ δε συμφωνεις με αυτα που εγραφε ο τσαρος ,γιατι παλι τα αναφερεις ???αν δεν εχεις να πεις κατι μοκο ...οταν μιλας βρωμαει λες και κλανεις
μαλλον θα σου βρει καμμια της "ενοργανης" ο τουμπολαγνος,απο εκει που εμαθε το "σπασιμο" μεσης
Αμην και ποτε μπας και ιπεύσουμε
κανενα αλογο της προκοπής.(μονο εσύ θα τα ιπεύης;;;;)
κατσε ρε μεγαλε ...πριν ελεγες οτι παιρνεις 3000 το μηνα τωρα βγαινουν σχεδον 6000 τι εγινε νες τη κριση πηρες αυξηση???μεγαλε εκανες το ακατορθωτο...το μηχανακι που ειχες στα 16 σου τι μαρκα ηταν ...φλορετα ???των 590ευρω ,σωστα,την μερα ομως για δεκα μερες καθε μηνα κολωτουμπακο
δεν εχω περιμενει μασρουτκα απο 16 ετων που αγορασα το πρωτο μου μηχανακι
οποτε μην με λυπασαι
αυτα τα κομψα που λες "κλανεις" κλπ,μου θυμιζουν τον "γιατρο" που μετα τα ρεζιλικια του,ελεγε κατι κοτες σοκοφρετες κι αλλα ακαταληπτα
κατσε ρε μεγαλε ...πριν ελεγες οτι παιρνεις 3000 το μηνα τωρα βγαινουν σχεδον 6000 τι εγινε νες τη κριση πηρες αυξηση???μεγαλε εκανες το ακατορθωτο...το μηχανακι που ειχες στα 16 σου τι μαρκα ηταν ...φλορετα ???