και μετα αμεσως αυτο!!!!πρεπει να ηταν πολυ μαλακας ο ιταλος τελικα ...για πες μου ρε φιλε γιατι με ενδιαφερει ...σοβαρα μιλαω
"ΦΙΛΕ" κλπ
ο "κωλοτουμπας" στα μολδαβικα πως λεγεται?
μην ξαναπειλησεις ρε "γιγαντα",σκιζεις τα καλσον σου αδικως
και μετα αμεσως αυτο!!!!πρεπει να ηταν πολυ μαλακας ο ιταλος τελικα ...για πες μου ρε φιλε γιατι με ενδιαφερει ...σοβαρα μιλαω
μπετονιεραςκαι μετα αμεσως αυτο!!!!
"ΦΙΛΕ" κλπ
ο "κωλοτουμπας" στα μολδαβικα πως λεγεται?
μαλλον οχι....μπετονιερας
τωρα τουβαλες ιδεα.μεχρι να του πεις,απο εκει που σε εβριζε,θα σε προσκυναει ο μολντοτουμπας!θα καθοσουνα στην ταβερνα σου(παντος οι Ιταλοι ειναι μεγαλα θυματα.θα μπορουσες να κανεις περιουσια μαζι τους! )
Ολοι οι Ιταλοι ειναι μαλακες !παντος δεν θα το ελεγα οτι αυτος ειναι πολυ μαλακας ειχε πολυ χρημα και ηταν θα ελεγα απο τους επιφανεις Ιταλους επιχηρηματιες της πολης.Αλλου ειναι το θεμα οτι εγω αν προσεξες εχω παντου γνωστους.Παρακαλεσα μια γκομενα που ειχα στην καταληλη θεση και τον !Του το κλεισαν! !Το γέλιο ειναι οτι σε ενα σα'ι'τ Ιταλικο για μπιζνες στη Ρωσσια γραφανε οτι στην Αγια Πετρουπολη εχει ΚΑΚΟΥς Ελληνες που θα σας χαλασουν της δουλειες σας !πρεπει να ηταν πολυ μαλακας ο ιταλος τελικα ...για πες μου ρε φιλε γιατι με ενδιαφερει ...σοβαρα μιλαω
και με σενα ταιριαζω ...απλα ο πρωκτολογος με βοηθαει στις κωλοεξερευνησεις...ενω εσυ εχεις το κατι που μενει σε καθε επαφη που κανειςμαζι μας...οι πορδες σουμαλλον οχι....
ατα τρικαλα,απ οπου λες οτι καταγεσαι,εχει αλλους τετοιους λεβεντες κ λιονταρια σαν εσενα?
"κωλοτουμπολαγνε"
colo-tube ESY
YOU-TUBE ο "γιατρος",γι αυτο ταιριαζετε
δεν συμφωνω με αυτα,απλα τα βαζω,γιατι ο μολντοτουμπας,σε λεει αμεσως μετα,"φιλε" μουΚαταρχην θα μου κλανες ενα αρχιδι πουλας μαγκια εκει που σε παιρνει
:Εσυ εισαι ενας 50αρης ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,και ΛΕΦΤΑ.Και εδω να ησουνα τι θα εκανες?Ντισκο θα πηγαινες?Δεν προκειται να σε κοιταγε καμια.Ασε που σε καλα Club μπορει καν να μη σε βαζανε μεσα!Μετα με τι θα εφευγες απο την ντισκο αφου ουτε αμαξι δεν εχεις?!θα καθοσουνα στην ταβερνα σου
Πισω απο την ανωνημια κανεις το μαγκα!Βαλε μας καμια φωτο σου να σε δουμε να .και μετα μιλα
σε καταλαβαινω απολυτα τσαρε αλλα γιατι ομως το γαμησες το παλιοιταλο???Ολοι οι Ιταλοι ειναι μαλακες !παντος δεν θα το ελεγα οτι αυτος ειναι πολυ μαλακας ειχε πολυ χρημα και ηταν θα ελεγα απο τους επιφανεις Ιταλους επιχηρηματιες της πολης.Αλλου ειναι το θεμα οτι εγω αν προσεξες εχω παντου γνωστους.Παρακαλεσα μια γκομενα που ειχα στην καταληλη θεση και τον !Του το κλεισαν! !Το γέλιο ειναι οτι σε ενα σα'ι'τ Ιταλικο για μπιζνες στη Ρωσσια γραφανε οτι στην Αγια Πετρουπολη εχει ΚΑΚΟΥς Ελληνες που θα σας χαλασουν της δουλειες σας !
να σου πω κι εγω ενα κολπο να ποιασεις κοροιδα ελβετουςκαι με σενα ταιριαζω ...απλα ο πρωκτολογος με βοηθαει στις κωλοεξερευνησεις...ενω εσυ εχεις το κατι που μενει σε καθε επαφη που κανειςμαζι μας...οι πορδες σου
"τσαρε","κολοιταλος"σε καταλαβαινω απολυτα τσαρε αλλα γιατι ομως το γαμησες το παλιοιταλο???
ρε μπετονιερα τι μανια ειναι αυτη που εχεις να επεμβαινεις στις συζητησεις που καμω με το τσαρο...εμεις μπορει να μαλωνουμε αλλα τα βρισκουμε παλι λογω της μακροχρονιας διαμμονης μας σε αυτες τις χωρεςδεν συμφωνω με αυτα,απλα τα βαζω,γιατι ο μολντοτουμπας,σε λεει αμεσως μετα,"φιλε" μου
ελεος ρεεεεεε....
εχει κι η ξεφτυλα υα ορια της
ρε παιδια διαβαστε τι γραφει 3 ποστ πριν για τον "φιλο" του "τσαρο" τωραα ρε κεφτε βεσυ τελικα θελεις πολυ ξυλο ,οχι γι αυτα που λες για μενα ,στα παπαρια μου ,αλλα επειδη βριζεις φιλους...αν σε συναντησω καπου θα σου δειξω τι εστι τρικαλινο γαιδουρι...αχ και να σε βρω!!!!να παρακαλας το θεο μη σε βρω καπου...τη γαμησες...φτανει πια πρεπει να μπει ενα οριο και αυτο θα στο βαλω εγω ...θα σου μαθω που να στματας ,οταν αρχιζεις να μιλας
Κουβαλαγε αγαμητους Ιταλους στις ντισκο.και γενικα την επαιφτε παντου!η πλακα ειναι οτι πιο πολυ το χαρηκαν που τον γαμησα οι φιλοι μου οι Νοτιοι Ιταλοι!!!!!Αυτος ηταν απο τους Βοριους απο Μιλανο.Τους Νοτιους Ιταλους δεν τους πειραζω ειναι δικοι μας.Οι βοριοι ειναι οι !Ειναι τελειως αγαμιτοι!σε καταλαβαινω απολυτα τσαρε αλλα γιατι ομως το γαμησες το παλιοιταλο???
τουλαχιστον ο "γιατρος" ειναι μονο γραφικοςεσυ ρε φιλε....πω πω πωρε μπετονιερα τι μανια ειναι αυτη που εχεις να επεμβαινεις στις συζητησεις που καμω με το τσαρο...εμεις μπορει να μαλωνουμε αλλα τα βρισκουμε παλι λογω της μακροχρονιας διαμμονης μας σε αυτες τις χωρες
ρε συ μπετονιερα εγω καταλαβα εστω και αργα οτι ο τσαρος ειναι αντρακλας και παω πασο εσυ γιατι κλανεις τωρα ???"τσαρε","κολοιταλος"
ελεεεος ρεεεεεε
μην γραφεις αλλο
εχεις εκθεσει τον ελληνα "αντρα"
ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχεις ρε κολοτουμπα?
αυτο που θελει δεν του το λεςΚουβαλαγε αγαμητους Ιταλους στις ντισκο.και γενικα την επαιφτε παντου!η πλακα ειναι οτι πιο πολυ το χαρηκαν που τον γαμησα οι φιλοι μου οι Νοτιοι Ιταλοι!!!!!Αυτος ηταν απο τους Βοριους απο Μιλανο.Τους Νοτιους Ιταλους δεν τους πειραζω ειναι δικοι μας.Οι βοριοι ειναι οι !Ειναι τελειως αγαμιτοι!
δηλαδη ο αρχιδις σου πειραζε τις γκομενες σου???υπαρχουν τετοιοι πουστηδες ιταλοι κι εδωΚουβαλαγε αγαμητους Ιταλους στις ντισκο.και γενικα την επαιφτε παντου!η πλακα ειναι οτι πιο πολυ το χαρηκαν που τον γαμησα οι φιλοι μου οι Νοτιοι Ιταλοι!!!!!Αυτος ηταν απο τους Βοριους απο Μιλανο.Τους Νοτιους Ιταλους δεν τους πειραζω ειναι δικοι μας.Οι βοριοι ειναι οι !Ειναι τελειως αγαμιτοι!
ρε συ μπετονιερα εγω καταλαβα εστω και αργα οτι ο τσαρος ειναι αντρακλας και παω πασο εσυ γιατι κλανεις τωρα ???
μακαρι να σουρθουν κι αλλοι κισινιοφδηλαδη ο αρχιδις σου πειραζε τις γκομενες σου???υπαρχουν τετοιοι πουστηδες ιταλοι κι εδω