Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μαλλον σημερα στο ιατρειο δεν ειχε πελατες :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν πληρωσε το σαιτ που παιρνει τις αλλες φωτο,ε κκι εβαλε ο ανθρωπος απο τις δικες του
πως κανετε ετσι μωρε??ειπε ο χριστιανος να χρησημοπειοισει κ το "αρχειο "του μια φορα κ του την πεσατε?ντροπη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θες να τα ακουσης και συ μου φαινετε για ποσταρισε να δούμε τι εχει το δικό σου αρχειο.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θες να τα ακουσης και συ μου φαινετε για ποσταρισε να δούμε τι εχει το δικό σου αρχειο.
εχω κονε στο ναγκορνο-καραμπαχ,εισαι μεσα?βαζω τα κρανη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υγ.δεν εχω τιποτα,εχω διπλη-διχασμενη πρωσοπικοτητα, :tits2:ειμαι κλωνος του "πιστολετο" >:( >:( >:(
κ κλεφτοκοτας σοκοφρετας ρεντ δημητρης29 κ αλλα πολλα :birdman:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχω κονε στο ναγκορνο-καραμπαχ,εισαι μεσα?βαζω τα κρανη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υγ.δεν εχω τιποτα,εχω διπλη-διχασμενη πρωσοπικοτητα, :tits2:ειμαι κλωνος του "πιστολετο" >:( >:( >:(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω ξέρω οτι με τετοιες μαλακιες και ανουσιες αντιπαραθεσεις το :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: το θέμα για την Μολδαβία αντι να ασχολείστε με καμιά σοβαρη πληροφορια.
μπαινουμε στο θρεντ για χαβαλέ τελικα και οχι για κατι ουσιώδες.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
"γιατρε" ακου μεταξυ μας
θα πας στο θυρωρειο στο Δαφνι και θα ζητησεις τον Κιτσο,ειναι συνθηματικο αυτο
θαρθει εκει,εχω μιλησει,ενας γιατρος,κανονικος αυτος, ενας μελος του σαιτ,εχει κονε αυτος αφγανισταν,με καμπουλιωτισσες α εθνικη κλπ
,θα τα πειτε κιολας, :helpplea:
κ θα σε βαλει χωρις παραπεμπτικο στα επειγοντα
σου ριξει κ δυο ενεσεις στα γρηγορα
,αστου ενα 50αρικο με τροπο,κ θασαι περδικι μουπε για 6 μηνες,μετα ξαναπας αν θες ;)
τριτη τεταρτη παρασκευη μεχρι τις τρεις ;)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω ξέρω οτι με τετοιες μαλακιες και ανουσιες αντιπαραθεσεις το :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: το θέμα για την Μολδαβία αντι να ασχολείστε με καμιά σοβαρη πληροφορια.
μπαινουμε στο θρεντ για χαβαλέ τελικα και οχι για κατι ουσιώδες.
"πληροφοριες" κονε κλπ Α.Ε.ΝΤΟΚΤΟΡ,εμεις οι λοιποι χαβαλε ρε αλλαν.αναγκαστικα,τι να κανουμε,ταπε ολα ο γιατρος
μεχρι κι ο δημητρης29 του ζητα πληροφοριες για ρωσσικη ψυχολογια,τι αλλο να πουμε ?? :think: :think: :think:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατρεεεεε?
που εισαι?
στειλε τον "πιστολετο" κ βλεπουμε..
ωχ,βαζελος εισαι :helpplea: :helpplea:
στεναχωρηθηκες με την μπαρτσα κ δεν γραφεις... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
γιατι?καλα πηγατε :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
"γιατρε" ακου μεταξυ μας
θα πας στο θυρωρειο στο Δαφνι και θα ζητησεις τον Κιτσο,ειναι συνθηματικο αυτο
θαρθει εκει,εχω μιλησει,ενας γιατρος,κανονικος αυτος, ενας μελος του σαιτ,εχει κονε αυτος αφγανισταν,με καμπουλιωτισσες α εθνικη κλπ
,θα τα πειτε κιολας, :helpplea:
κ θα σε βαλει χωρις παραπεμπτικο στα επειγοντα
σου ριξει κ δυο ενεσεις στα γρηγορα
,αστου ενα 50αρικο με τροπο,κ θασαι περδικι μουπε για 6 μηνες,μετα ξαναπας αν θες ;)
τριτη τεταρτη παρασκευη μεχρι τις τρεις ;)
θαναση πλιζ μην το σβησεις,μ αρεσει,δεν ξαναγραφω αλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υγ. 7χ δεν γινετε να ξαναγινω?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη σε μένα αναφερεσαι;;;;;
Πόσο Μαλακια εγκεφάλου μπορει να έχεις;;;;;
για να μην σου αρχισω στα γαλικα τιποτα για τον θεο σου κλπ.εγω δεν ειμαι πιτσιλιστης ουτε κανενας της παρεας σου, να φροντίσης να με σεβεσαι και να μιλάς σωστα μαζί μου εγω ξερω ολη την ιστορία και φωνάζω απο την αρχη οτι δεν αφορα κανεναν το θέμα.
Και σου ειπα να κρατάς τους τυπους και οτι δεν εχεις ουτε εσυ ουτε κανενασ το δικαιωμα να ασχολείστε με θεματα που δεν σας αφορουν.

ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΠΟΡΤΑ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

Και να εισαι σιγουρος οτι αν εγω εχω να πω κατι θα το πω ανοιχτά γιατι με ξερουν αρκετοι ποιος ειμαι, απαιτω να με σεβεσαι οπως σεβωμαι τους παντες εδω αν δεν σου αρεσει αυτο που σου λέω ΑΙ στον αγυριστο χαμένε.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟς ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΕΙς ΠΑΡΕΑ ..............
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΜΕ  IQ  ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ;;;
Δεν θελω να πιστευω οτι ξεμωραθηκες!!!!Αυτο το οτι ξερεις αυτο το στελεχος της ΤΣΙΠΙΤΑ πιθανοτατα ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗδιοτι αυτη ειναι μια πληροφωρια που δεν την ξερει ο καθενας!βεβαια μπορει να ειναι και τυχαιο? :think:ΕΓΩ ΠΑΝΤΟς ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ.Ας ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ?Σιγουρος 100% δεν μπορω να ειμαι!Παντος και τον Πιτσιλιστη καπως ετσι τον επιασα οτι ηταν αυτος που εκανε της :jerking:!ηταν ο μονος που του ειχα γραψει απο το 24οπεν!Οσο για το ποιος εχει το προβλημα εγω ή αυτος τι να πω.εγω  :knockinb: γυναικες και οχι code dressed που ειναι αντρες με πουτσες :2funny:!που γαμαει (και πιθανοτατα τον  :knockinb:κιολας :2funny:!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν θελω να πιστευω οτι ξεμωραθηκες!!!!Αυτο το οτι ξερεις αυτο το στελεχος της ΤΣΙΠΙΤΑ πιθανοτατα ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗδιοτι αυτη ειναι μια πληροφωρια που δεν την ξερει ο καθενας!βεβαια μπορει να ειναι και τυχαιο? :think:ΕΓΩ ΠΑΝΤΟς ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ.Ας ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ?Σιγουρος 100% δεν μπορω να ειμαι!Παντος και τον Πιτσιλιστη καπως ετσι τον επιασα οτι ηταν αυτος που εκανε της :jerking:!ηταν ο μονος που του ειχα γραψει απο το 24οπεν!Οσο για το ποιος εχει το προβλημα εγω ή αυτος τι να πω.εγω  :knockinb: γυναικες και οχι code dressed που ειναι αντρες με πουτσες :2funny:!που γαμαει (και πιθανοτατα τον  :knockinb:κιολας :2funny:!

Δημήτρη βάλε το μυαλο σου να δουλεψη σου το εχω ζητηση και με πμ να προσεχεις τι γραφεις γιατι ξεπερνάς τα ορια δεν εχεις κανενα δικαίωμα να ασχολείσε με θεματα που δεν σε αφορούν ακόμα και το ονομα του φίλου μου ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να το γράψης;;;;
Και γιατι προσωπικος μου φίλος ο οποίος δεν εχει καμια σχεση με τα εδω δρώμενα πρεπει να ξέρη τον Μολδο απο που και ως που;;;;;;;;;;;
Για καποια πραγματα πρεπει να προσέχεις εισαι απαραδεκτος.

2) Σου το ξαναειπα εγω ξερω την Ιστορία καλλήτερα απο τον καθενα σας και δεν εχουν χαθεί χρήματα ουτε παρθηκαν δάνεια αρα λέτε παπαριες.

3) Με τον τροπο που αναφερεσαι σε διαφορα γεγονοτα ονοματα κλπ κακώς αναφερεσαι διοτι δεν τα γνωρίζης και τα υποστιρίζης σαν να τα εζησες εσυ οποτε εισαι λάθος και το χειρότερο αναφερεις ονοματα που δεν εχεις το δικίωμα αν θελεις να το καταλάβης εχει καλώς αν οχι προβλημά σου.
Το κυριότερο ομως ειναι οτι δεν σε αφορά.... για ποιό λόγο ασχολείσε συνεχως με ενα θέμα ανευ ουσιας  για ολλους εμας που θέλουμε να διαβάζουμε σχετικά με σεξοτουρισμό;;;;;

4)Αν υπήρχε πρόβλημα ο μόνος που δικαιούτο να μιλήση ειναι ο ΦΛ αφου αυτός δεν δίνη κανενα δικαίωμα εμας δεν μας πέφτη λόγος και να τελειώνει εδω το θέμα εκτος κι αν εχεις καποιο ιδιαίτερο λογο  να ασχολείσε και δεν μας το λές.

5) Οι σχεσεις σου με το πίτσι εχουν ψυχραθη διοτι τον εχεις εκθεση αρκετες φορές με την συμπεριφορά σου και την ανεγκεφαλη  διαθεση σου να ανακατευεσαι σε πράγματα και θεματα που δεν σε αφορούν με αποτελεσμα να τον εκθέτης χωρις λογο και αιτία,
αλλα το τι κανετε ή κανατε οι δυό σας δεν αφορά κανενα εδω μέσα ως πρός την σχεση σας.

Τελος ελπίζω να καταλαβεις επιτέλους οτι εγω δεν κρυβωμαι πισω απο μαλακιες και ανουσια θέματα και σε παρακαλώ να εισαι σοβαρός και να με σεβεσαι οπως σε σεβωμαι και σενα και όλους εδω μέσα.
Εγω δεν ειμαι ουτε φιλος σου ουτε γνωστος σου για να μπορεις να κανεις πλακίτσες μαζι μου η ανοχή εχει και ορια εγω δεν ειμαι κανενας καυμένος παιρνω το αεροπλάνο και ερχωμαι πάνω  και σε βρισκω σε χρονο μηδέν, μάθε για μενα και ελα μετα να μιλήσουμε.
Ελπίζω να μην ασχοληθης με μαλακιες ξανά και να μου ζητησης συγνωμη για το τροπο σου και την σκεψη σου απεναντι μου και να μην ασχοληθης ξανα σε προσωπικό επιπεδο, δεν σου δίνω το δικαίωμα για να μην ανεβω πάνω ......

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην εκανα λαθος που νομιζα οτι ηταν ο RED.Μηπως το Τερας69 εισαι εσυ?εχω καποιες υποψιες?......
ειπαν ολοι να μην ασχοληθω μαζι σου γιατι εισαι χαζος...αλλα εσυ εισαι επικινδυνος χαζος...δεν εισαι σιγουρος για τιποτα απλα εχεις υποψιες ...υποψιες οτι εγω εκλεψα καποιον ,υποψιες οτι παραλιγο να φαω τα λεφτα του φιλου μου φλ,υποψιες οτι γαμιεται ο πιτσι,υποψιες οτι ηταν ο ρεντ ,υποψιες οτι ειναι ο τερας1232,υποψιες οτι ο πιτσι στα ειπε...θαθελα να ξερω ...υποψιες οτι εισαι ενας βλακας και μισος ειχες ποτε??? .Ο αλλαν που ξερει τα πραγματα απο πρωτο χερι σου απαντησε...κανεις κακο με αυτα που λες οχι μονο σε μενα αλλα και σε πολλους αλλους που σεβονται ορισμενα πραγματα...δεν εχεις τι να κανεις εκει πανω και λες μαλακιες ...σταματα επιτελους ,ρε παπαρολογε της συμφορας,χαζομαλακολογε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι ο βαρώνος προσπάθησε και κατάφερε να εξυπατύσει ελληνα επιχειρηματια με 5000 ευρώπουλα δήθεν οτι να δημιουργήσουν αντιπροσωπεία κρουασάν τσιπιτα στην Μολδοβλαχία. Ο Βλάχος το εχάψε και εχασε 5000----Γραψανε ή εγραψες αυτο!--------Καταρχην ο Flower δεν ειναι απλως βλακας αλλα με πατεντα :2funny:!ειναι πολυ αγαθος.Εβγαινε και ελεγε την ιστορια με της 50.000 Ευρω ΠΑΝΤΟΥ και σε ολους.Εγω το ειχα μαθει απο τον Πιτσιλιστη χωρις να ξερω το ακριβη ποσό και το οτι πηρε δανειο!.Αν ειχε αρχηδια ας εκανε οπως εγω που οτι ειχα να πω για το Μολδολαγνο βγηκα και τα ειπα οτι ηθελα να του πω!Και οχι να το λεει σε ολους στα κρυφα!------Οσο για την ΤΣΙΠΙΤΑ κανεις μας ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο RED ΟΥΤΕ Ο YANTIS.ΕΣΥ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕς!και θα το αποδειξω απο που:Θυμηθικα που πριν κανα χρονο μου ειχες πει οτι ηξερες ενα παιδι τον Βελησαριο που ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ στην Αγια Πετρουπολη!και αν θυμαμαι ηθελες να με φερεις σε επαφη για να τον παρω στις Ντισκο.Τελικα εφυγα για Βαρσοβια και δεν ηρθα σε επαφη με το παιδι.Αλλο ειναι το ζητουμενο ΕΧΕΙς ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ!ΜΗΠΩς ΑΥΤΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΔΟΛΑΓΝΟ ΚΑΙ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ!σιγουρα αυτος θα το 'ξερε αν ειχε γινει κατι τετοιο :think:!ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΛΑ η ολη αυτη ιστορια μου φενεται πολυ περιεργη :think:
α ρε κεφτε βεσυ τελικα θελεις πολυ ξυλο ,οχι γι αυτα που λες για μενα ,στα παπαρια μου ,αλλα επειδη βριζεις φιλους...αν σε συναντησω καπου θα σου δειξω τι εστι τρικαλινο γαιδουρι...αχ και να σε βρω!!!!να παρακαλας το θεο μη σε βρω καπου...τη γαμησες...φτανει πια πρεπει να μπει ενα οριο και αυτο θα στο βαλω εγω ...θα σου μαθω που να στματας ,οταν αρχιζεις να μιλας

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
που εισε ρε χαιβαν αλλανιαρη παλι γαμας πιπινια!!! ετοιμασε το αμαξι ερχονταιι χιονια!!!! τιρασπολ ολε !! τσιμπα και μια τιρασπολιοτισα τσα τσα  :dancing: :dancing: :dancing:
γιατρε γιατι πεταμε Β εθνικη ???τι εγινε ξαφνικα ???η μηπως ειναι γκομενες καποιου φιλου σου που δε θελεις ν ακουμπησουμε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ευσωμος ειναι πολυ σωστος και δε του αρεσουν οι φασαριες μεσα στα θρεντ...μαλιστα με ειχε συμβουλεψει να μην ασχοληθω με το τσαρο της παπαρολογιας τοτε που παλι εβριζε ...τωρα ομως βλεπω υπερτσαντιστικε ...αυτο σημαινει οτι φτανει πια ...και ετσι και ανεβει πανω ο ευσωμος πρωην οικοδομος μονο αν το κερασεις καμια 20αρια τσισμπεργκερ θα ηρεμησει αλιως δε σε βλεπω καλα...μια φιλικη συμβουλη σου δινω...ενω εγω που ειμαι γνωστος κωλομπαρας ελεγα να σε γαμηςω αλλα φοβαμαι μη σου αρεσει και κολησεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη βάλε το μυαλο σου να δουλεψη σου το εχω ζητηση και με πμ να προσεχεις τι γραφεις γιατι ξεπερνάς τα ορια δεν εχεις κανενα δικαίωμα να ασχολείσε με θεματα που δεν σε αφορούν ακόμα και το ονομα του φίλου μου ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να το γράψης;;;;
Και γιατι προσωπικος μου φίλος ο οποίος δεν εχει καμια σχεση με τα εδω δρώμενα πρεπει να ξέρη τον Μολδο απο που και ως που;;;;;;;;;;;
Για καποια πραγματα πρεπει να προσέχεις εισαι απαραδεκτος.

2) Σου το ξαναειπα εγω ξερω την Ιστορία καλλήτερα απο τον καθενα σας και δεν εχουν χαθεί χρήματα ουτε παρθηκαν δάνεια αρα λέτε παπαριες.

3) Με τον τροπο που αναφερεσαι σε διαφορα γεγονοτα ονοματα κλπ κακώς αναφερεσαι διοτι δεν τα γνωρίζης και τα υποστιρίζης σαν να τα εζησες εσυ οποτε εισαι λάθος και το χειρότερο αναφερεις ονοματα που δεν εχεις το δικίωμα αν θελεις να το καταλάβης εχει καλώς αν οχι προβλημά σου.
Το κυριότερο ομως ειναι οτι δεν σε αφορά.... για ποιό λόγο ασχολείσε συνεχως με ενα θέμα ανευ ουσιας  για ολλους εμας που θέλουμε να διαβάζουμε σχετικά με σεξοτουρισμό;;;;;

4)Αν υπήρχε πρόβλημα ο μόνος που δικαιούτο να μιλήση ειναι ο ΦΛ αφου αυτός δεν δίνη κανενα δικαίωμα εμας δεν μας πέφτη λόγος και να τελειώνει εδω το θέμα εκτος κι αν εχεις καποιο ιδιαίτερο λογο  να ασχολείσε και δεν μας το λές.

5) Οι σχεσεις σου με το πίτσι εχουν ψυχραθη διοτι τον εχεις εκθεση αρκετες φορές με την συμπεριφορά σου και την ανεγκεφαλη  διαθεση σου να ανακατευεσαι σε πράγματα και θεματα που δεν σε αφορούν με αποτελεσμα να τον εκθέτης χωρις λογο και αιτία,
αλλα το τι κανετε ή κανατε οι δυό σας δεν αφορά κανενα εδω μέσα ως πρός την σχεση σας.

Τελος ελπίζω να καταλαβεις επιτέλους οτι εγω δεν κρυβωμαι πισω απο μαλακιες και ανουσια θέματα και σε παρακαλώ να εισαι σοβαρός και να με σεβεσαι οπως σε σεβωμαι και σενα και όλους εδω μέσα.
Εγω δεν ειμαι ουτε φιλος σου ουτε γνωστος σου για να μπορεις να κανεις πλακίτσες μαζι μου η ανοχή εχει και ορια εγω δεν ειμαι κανενας καυμένος παιρνω το αεροπλάνο και ερχωμαι πάνω  και σε βρισκω σε χρονο μηδέν, μάθε για μενα και ελα μετα να μιλήσουμε.
Ελπίζω να μην ασχοληθης με μαλακιες ξανά και να μου ζητησης συγνωμη για το τροπο σου και την σκεψη σου απεναντι μου και να μην ασχοληθης ξανα σε προσωπικό επιπεδο, δεν σου δίνω το δικαίωμα για να μην ανεβω πάνω ......
Εγω δεν ειπα 100% οτι εσυ εισαι το Τερας69.Απλως εδωσα στους αναγνωστες την πληροφωρια οτι εχεις γνωστο στην Τσιπιτα.Πιθανον να ειναι απλη συγκηρια.Δεν μπορω να πιστεψω οτι εσυ 50 χρονων ανθρωπος παιζεις σα μωρο :rockon:Υποψιαστηκα τον REDPAEINZ διοτι αυτος συνεχεια βαζει κλωνους και κανει  :jerking:Το πιθανοτερο ειναι και καποιος αλλος να εχει γνωστο στην Τσιπιτα και να του το ειπε?Δεν ειπα οτι εσυ εισαι το ΤΕΡΑς69!Δεν εχω αποδιξεις γι'αυτο.Αν ειχα μη φοβασαι θα σου τα βγαζα στη φορα.Εγω μιλαω μονο με αποδιξεις.-----Για το δανειο μου φανηκε και μενα περιεργο :think:διοτι ο Πιτσιλιστης Δεν μου ειπε τιποτα τοτε.Ουτε για το ακριβες ποσο ηξερα.Προφανος να ειναι της φαντασιας του Τερατος69.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
α ρε κεφτε βεσυ τελικα θελεις πολυ ξυλο ,οχι γι αυτα που λες για μενα ,στα παπαρια μου ,αλλα επειδη βριζεις φιλους...αν σε συναντησω καπου θα σου δειξω τι εστι τρικαλινο γαιδουρι...αχ και να σε βρω!!!!να παρακαλας το θεο μη σε βρω καπου...τη γαμησες...φτανει πια πρεπει να μπει ενα οριο και αυτο θα στο βαλω εγω ...θα σου μαθω που να στματας ,οταν αρχιζεις να μιλας
Εγω δεν θα κατσω να σε απειλησω.Αν θελω να τα βαλω με καποιον θα τα βαλω με καποιον στα μετρα μου και οχι με καποιον καταχρεωμενο,που δεν εχει ουτε αμαξι.Ειναι αμαρτια απο το θεο!Αν τα βαλω με καποιον  δεν θα τα βαλω με καποιον που εχει μια ταβερνα και παει να βγαλει το μεροκαματο.Ο Ιταλος που  :knockinb: και του εκλεισα το μαγαζι στελνωντας του την αγορονομια ΗΤΑΝ ΓΙΟς ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥ!και το παιζε μαγκας!και μου κλασε και ενα αρχηδι μετα.Δεν ηταν φτωχος επαρχιωτης.ΤΟ ΤΕΡΑς69 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!Δες την IP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΡΩΣΣΙΚΗ!οσο για ΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.Αυτος που την εκανε ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ!ειναι αρκετα πιθανον να μην ειναι καν κανενας απο μας που γραφουμε στο σα'ι'τ.Παντος ο RED δεν ειναι και του ζητω συγγνωμη.-----Αν υποψιαζεσαι οτι εγω ειμαι το Τερας69 τι να πω δεν σου κωβει καθολου?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν ειπα 100% οτι εσυ εισαι το Τερας69.Απλως εδωσα στους αναγνωστες την πληροφωρια οτι εχεις γνωστο στην Τσιπιτα.Πιθανον να ειναι απλη συγκηρια.Δεν μπορω να πιστεψω οτι εσυ 50 χρονων ανθρωπος παιζεις σα μωρο :rockon:Υποψιαστηκα τον REDPAEINZ διοτι αυτος συνεχεια βαζει κλωνους και κανει  :jerking:Το πιθανοτερο ειναι και καποιος αλλος να εχει γνωστο στην Τσιπιτα και να του το ειπε?Δεν ειπα οτι εσυ εισαι το ΤΕΡΑς69!Δεν εχω αποδιξεις γι'αυτο.Αν ειχα μη φοβασαι θα σου τα βγαζα στη φορα.Εγω μιλαω μονο με αποδιξεις.-----Για το δανειο μου φανηκε και μενα περιεργο :think:διοτι ο Πιτσιλιστης Δεν μου ειπε τιποτα τοτε.Ουτε για το ακριβες ποσο ηξερα.Προφανος να ειναι της φαντασιας του Τερατος69.
τελικα ρε, μισο μετρο ανθρωπακι ,δεν εχεις αποδειξεις για τιποτα ,κι ομως μιλας...γιατι μιλας ρε κεφτε???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν θα κατσω να σε απειλησω.Αν θελω να τα βαλω με καποιον θα τα βαλω με καποιον στα μετρα μου και οχι με καποιον καταχρεωμενο,που δεν εχει ουτε αμαξι.Ειναι αμαρτια απο το θεο!Αν τα βαλω με καποιον  δεν θα τα βαλω με καποιον που εχει μια ταβερνα και παει να βγαλει το μεροκαματο.Ο Ιταλος που  :knockinb: και του εκλεισα το μαγαζι στελνωντας του την αγορονομια ΗΤΑΝ ΓΙΟς ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥ!και το παιζε μαγκας!και μου κλασε και ενα αρχηδι μετα.Δεν ηταν φτωχος επαρχιωτης.ΤΟ ΤΕΡΑς69 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!Δες την IP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΡΩΣΣΙΚΗ!οσο για ΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.Αυτος που την εκανε ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ!ειναι αρκετα πιθανον να μην ειναι καν κανενας απο μας που γραφουμε στο σα'ι'τ.Παντος ο RED δεν ειναι και του ζητω συγγνωμη.-----Αν υποψιαζεσαι οτι εγω ειμαι το Τερας69 τι να πω δεν σου κωβει καθολου?
οταν δηλωσα οτι εισαι επικινδυνος χαζος ειχα δικιο...εστειλες ρε γυναικουλα στον ανθρωπο την αγορονομια να τον κλεισει??? εισαι φοβερος ρε ...και δε σε γαμησε ο ανθρωπος...ε ρε πουσταρα και το εκανες σε μενα αυτο!!!!! ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΟΝΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οταν δηλωσα οτι εισαι επικινδυνος χαζος ειχα δικιο...εστειλες ρε γυναικουλα στον ανθρωπο την αγορονομια να τον κλεισει??? εισαι φοβερος ρε ...και δε σε γαμησε ο ανθρωπος...ε ρε πουσταρα και το εκανες σε μενα αυτο!!!!! ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΟΝΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Καταρχην θα μου κλανες ενα αρχιδι :2funny:πουλας μαγκια εκει που σε παιρνει!Και Μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.Μιλαμε για παμπλουτο Ιταλο ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!Τοτε που ερχοντουσαν Ιταλοι οι Αστυνομικοι λεγαν οι ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑς!Τους ειχαν ξεσκισει :2funny:απο τους αστυφιλακες στο δρομο που τους κλεβαν μεχρι και ελενχους στις επιχηρισεις τους :2funny:Εσυ εισαι ενας 50αρης ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,και ΛΕΦΤΑ.Και εδω να ησουνα τι θα εκανες?Ντισκο θα πηγαινες?Δεν προκειται να σε κοιταγε καμια.Ασε που σε καλα Club μπορει καν να μη σε βαζανε μεσα!Μετα με τι θα εφευγες απο την ντισκο αφου ουτε αμαξι δεν εχεις?!θα καθοσουνα στην ταβερνα σου(παντος οι Ιταλοι ειναι μεγαλα θυματα.θα μπορουσες να κανεις περιουσια μαζι τους! :2funny:).Πισω απο την ανωνημια κανεις το μαγκα!Βαλε μας καμια φωτο σου να σε δουμε να :2funny:.και μετα μιλα :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην θα μου κλανες ενα αρχιδι :2funny:πουλας μαγκια εκει που σε παιρνει!Και Μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.Μιλαμε για παμπλουτο Ιταλο ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!Τοτε που ερχοντουσαν Ιταλοι οι Αστυνομικοι λεγαν οι ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑς!Τους ειχαν ξεσκισει :2funny:απο τους αστυφιλακες στο δρομο που τους κλεβαν μεχρι και ελενχους στις επιχηρισεις τους :2funny:Εσυ εισαι ενας 50αρης ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,και ΛΕΦΤΑ.Και εδω να ησουνα τι θα εκανες?Ντισκο θα πηγαινες?Δεν προκειται να σε κοιταγε καμια.Ασε που σε καλα Club μπορει καν να μη σε βαζανε μεσα!Μετα με τι θα εφευγες απο την ντισκο αφου ουτε αμαξι δεν εχεις?!θα καθοσουνα στην ταβερνα σου(παντος οι Ιταλοι ειναι μεγαλα θυματα.θα μπορουσες να κανεις περιουσια μαζι τους! :2funny:).Πισω απο την ανωνημια κανεις το μαγκα!Βαλε μας καμια φωτο σου να σε δουμε να :2funny:.και μετα μιλα :2funny:
πρεπει να ηταν πολυ μαλακας ο ιταλος τελικα ...για πες μου ρε φιλε γιατι με ενδιαφερει ...σοβαρα μιλαω

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εισαι φοβερος ρε ...και δε σε γαμησε ο ανθρωπος...ε ρε πουσταρα και το εκανες σε μενα αυτο!!!!! ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΟΝΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
αγανακτισμενος ο κυριος ,μλντλαγνος λεγει αυτο.... :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom