Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι ο βαρώνος προσπάθησε και κατάφερε να εξυπατύσει ελληνα επιχειρηματια με 5000 ευρώπουλα δήθεν οτι να δημιουργήσουν αντιπροσωπεία κρουασάν τσιπιτα στην Μολδοβλαχία. Ο Βλάχος το εχάψε και εχασε 5000.  Ο Βαρώνος το γλέντησε στο Τσιτσινάου ανάλογα.και ακούγοντας το παρακάτω ασμα,,,,
[youtube=425,350]2R0Grc7xPJg[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Red μηπως το ΠΑΡΑΚΑΝΕς?Μονο ΕΣΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕς ΕΣΥ ΑΥΤΑ!Τι εχεις παθει με ολους?Και τους βριζεις!ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕς ΜΕ ΤΟΥς ΚΛΩΝΟΥς ΣΟΥ?Εμεις τι σου φταιμε να μας χαλας το σα'ι'τ :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε πιστευω να εισαι ο ρεντ γιατι αυτος ξερει οτι θα το βρω και θα του απαντησω προσωπικα γι αυτα που γραφει ....και δεν τον εχω για τοσο μαλακα...πιστευω οτι εισαι καποιος που με ξερεις και εχεις καποιο λογο να δημιουργεις θεμα εναντιον μου και εναντιον της μολδαβιας...οποιος και να εισαι παντως ενα να ξερεις οτι δεν εισαι ανδρας ...και δεν εχεις παντελονια να βγεις να τα πεις ...κρυβεσαι πισω απο τη ψευδωνυμια σου ...ομως ευτυχως αφτοι που με ξερουν καλα ξερουν τη πραγματικοτητα οπως επισης και ο φλ...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαι καποιος που σου αρεσει να δημιουργεις εντασεις και ιντριγκες μεταξυ των συντροφων γιατι μαλλον βαριεσαι απο την αγαμια και τη ζηλεια ...γιατι μαλλον δε σου σηκωνεται παρολο που χαλας πολλα λεφτα για γκομενες...νομιζεις ειμαστε μαλακες να κατηγορησουμε το ρεντ για να βγεις εσυ κερδισμενος...οχι ρε φιλαρακο μπορει το ρεντ να το δουλευω και ισως να το βριζω αλλα δεν ειναι αυτος ο τυπος του...και ειναι μαλακας που δε βγαινει να πει ποιος εισαι...γιατι εχει αποδειξεις για το ποιος εισαι με βιντεο...αλλα να ξερεις ρε παπαροαγμητε θα τα πουμε καποια στιγμη...αργα η γρηγορα και θα σου δωσω πολα φιλακια τοτε απο κοντα  ...προς το παρων την αγαπη μου

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλοι γιασας,

Γνώρισα κατα τύχη καποιον φιλο που εγραφε σαν Flower Lover απο Καλαμαριά μεριά.  Μου ανέφερε οτι ειρθε σε επαφή με τον Βαρώνο της Μολδαβίας και απεφασισαν να συνεργασθούν. Φέρε 50000 ευρωπουλα και θα βαλω και εγω αλλα 50000."ειπε ο Βαρώνος". Δώστου λοιπόν ο Flower Lover βουρ στο δάνειο και μεσα στην Τσιτσινάου.  Ο Βαρώνος του ειπε μόλις πήγε εκει, δεν εχω τα 50000 αλλα βαλε εσυ τα δικά σου και τα βρίσκουμε στην πορεία. Φυσικά αρνήθεικε ο λοβερ και η δουλειά χαλασε.  Ο Βαρώνος εμεινε με ενα αρχιδι και ενα μυδι στα χερια...........

β
ο φλ δεν ειναι απο καλαμαρια ...αλλα απο μουδανια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φίλοι γιασας,

Γνώρισα κατα τύχη καποιον φιλο που εγραφε σαν Flower Lover απο Καλαμαριά μεριά.  Μου ανέφερε οτι ειρθε σε επαφή με τον Βαρώνο της Μολδαβίας και απεφασισαν να συνεργασθούν. Φέρε 50000 ευρωπουλα και θα βαλω και εγω αλλα 50000."ειπε ο Βαρώνος". Δώστου λοιπόν ο Flower Lover βουρ στο δάνειο και μεσα στην Τσιτσινάου.  Ο Βαρώνος του ειπε μόλις πήγε εκει, δεν εχω τα 50000 αλλα βαλε εσυ τα δικά σου και τα βρίσκουμε στην πορεία. Φυσικά αρνήθεικε ο λοβερ και η δουλειά χαλασε.  Ο Βαρώνος εμεινε με ενα αρχιδι και ενα μυδι στα χερια...........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ξερετε οτι ειστε πολύ μαλάκες διοτι και δεν ξερετε τι ακριβως εγινε και ποιο ηταν το ποσο και το κυριότερο
ασχολείστε με ενα θέμα που δεν σας αφορά.
ο ΦΛ ουτε κανενα μωρό παιδι ειναι ουτε χαιβάνι ουτε σημερινός στην πιάτσα ουτε χρειαζετε αγράμματους δικηγόρους ειναι σε φαση να κρινη και να διευθετεί τα θεματα του χωρίς υποδείξης και εξυπναδες απο τον καθε τυχώντα  αγαμητο που δεν εχει δικά του προβλήματα-ενδειαφέροντα και ασχολείτε με αλλονων υποθέσεις.

ΡΕ τι σας νοιάζη;;;;; και αν εχετε κατι εναντιον καποιου να βγήτε και να τον κράξετε επώνυμα και οχι Ανανδρα κρυμενοι στην ανωνυμια. Αρσενικά του κώλου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
που εισαι ρε γιατρέεεεεεεεεεεε
ποσταρισε κανενα μωρό να γουστάρουμε και ασε τους άλους που θελουν να γίνουν δικηγόροι.
Τα ενδειαφεροντά μας λοιπόν αυτα.....

Συνημμένα

• nikosweb.jpg
    nikosweb.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 67
  • MamaJenna-small02.jpg
    MamaJenna-small02.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 25

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Φίλοι γιασας,

β

Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι ο βαρώνος προσπάθησε και κατάφερε να εξυπατύσει ελληνα επιχειρηματια με 5000 ευρώπουλα δήθεν οτι να δημιουργήσουν αντιπροσωπεία κρουασάν τσιπιτα στην Μολδοβλαχία. Ο Βλάχος το εχάψε και εχασε 5000.  Ο Βαρώνος το γλέντησε στο Τσιτσινάου ανάλογα.και ακούγοντας το παρακάτω ασμα,,,,
[youtube=425,350]2R0Grc7xPJg[/youtube]

Μεγάλε έχεις τελειώσει το δημοτικό? Γιατί για γυμνάσιο ούτε από έξω δεν σε κόβω να πέρασες. Α ρε πούστη μου να σε είχε μαθητή ο σαδιστής δάσκαλος που είχαμε στο δημοτικό. Θα σε σάπιζε στο ξύλο, και στο μάθημα της ορθογραφίας, αλλά και της Γεωγραφίας. Άκου! Μολδοβλαχία !!!! :2funny: :2funny: :2funny: Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι? Στην εποχή του Υψηλάντη? :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
που εισε ρε χαιβαν αλλανιαρη παλι γαμας πιπινια!!! ετοιμασε το αμαξι ερχονταιι χιονια!!!! τιρασπολ ολε !! τσιμπα και μια τιρασπολιοτισα τσα τσα  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• 7ghiug.png
    7ghiug.png
    239,7 KB · Εμφανίσεις: 67

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• moldgirl.png
    moldgirl.png
    353,6 KB · Εμφανίσεις: 54
  • moldogirl.png
    moldogirl.png
    273,6 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ξερετε οτι ειστε πολύ μαλάκες διοτι και δεν ξερετε τι ακριβως εγινε και ποιο ηταν το ποσο και το κυριότερο
ασχολείστε με ενα θέμα που δεν σας αφορά.
ο ΦΛ ουτε κανενα μωρό παιδι ειναι ουτε χαιβάνι ουτε σημερινός στην πιάτσα ουτε χρειαζετε αγράμματους δικηγόρους ειναι σε φαση να κρινη και να διευθετεί τα θεματα του χωρίς υποδείξης και εξυπναδες απο τον καθε τυχώντα  αγαμητο που δεν εχει δικά του προβλήματα-ενδειαφέροντα και ασχολείτε με αλλονων υποθέσεις.

ΡΕ τι σας νοιάζη;;;;; και αν εχετε κατι εναντιον καποιου να βγήτε και να τον κράξετε επώνυμα και οχι Ανανδρα κρυμενοι στην ανωνυμια. Αρσενικά του κώλου.
Καταρχην εκανα λαθος που νομιζα οτι ηταν ο RED.Μηπως το Τερας69 εισαι εσυ?εχω καποιες υποψιες?......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι ο βαρώνος προσπάθησε και κατάφερε να εξυπατύσει ελληνα επιχειρηματια με 5000 ευρώπουλα δήθεν οτι να δημιουργήσουν αντιπροσωπεία κρουασάν τσιπιτα στην Μολδοβλαχία. Ο Βλάχος το εχάψε και εχασε 5000----Γραψανε ή εγραψες αυτο!--------Καταρχην ο Flower δεν ειναι απλως βλακας αλλα με πατεντα :2funny:!ειναι πολυ αγαθος.Εβγαινε και ελεγε την ιστορια με της 50.000 Ευρω ΠΑΝΤΟΥ και σε ολους.Εγω το ειχα μαθει απο τον Πιτσιλιστη χωρις να ξερω το ακριβη ποσό και το οτι πηρε δανειο!.Αν ειχε αρχηδια ας εκανε οπως εγω που οτι ειχα να πω για το Μολδολαγνο βγηκα και τα ειπα οτι ηθελα να του πω!Και οχι να το λεει σε ολους στα κρυφα!------Οσο για την ΤΣΙΠΙΤΑ κανεις μας ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο RED ΟΥΤΕ Ο YANTIS.ΕΣΥ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕς!και θα το αποδειξω απο που:Θυμηθικα που πριν κανα χρονο μου ειχες πει οτι ηξερες ενα παιδι τον Βελησαριο που ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ στην Αγια Πετρουπολη!και αν θυμαμαι ηθελες να με φερεις σε επαφη για να τον παρω στις Ντισκο.Τελικα εφυγα για Βαρσοβια και δεν ηρθα σε επαφη με το παιδι.Αλλο ειναι το ζητουμενο ΕΧΕΙς ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ!ΜΗΠΩς ΑΥΤΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΔΟΛΑΓΝΟ ΚΑΙ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ!σιγουρα αυτος θα το 'ξερε αν ειχε γινει κατι τετοιο :think:!ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΛΑ η ολη αυτη ιστορια μου φενεται πολυ περιεργη :think:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
που εισε ρε χαιβαν αλλανιαρη παλι γαμας πιπινια!!! ετοιμασε το αμαξι ερχονταιι χιονια!!!! τιρασπολ ολε !! τσιμπα και μια τιρασπολιοτισα τσα τσα  :dancing: :dancing: :dancing:
πολυ αστερι "γιατρε" το μωρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει κι αλλες τετοιες εκει?? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
α εθνικη ειναι κι αυτη??μπρεντρερι?απο το κλαμπ με τις 7 που στην πεσαν?
ουαου :headbang: :headbang: :headbang:
η τιρασπολ,απο αυτες με τα κοτερα ,κ τα κρυφα τα μερη,στο ποταμι? :2funny: :2funny: :2funny:
το χειροτερο απ ολα...ειναι κι η μονη φωτο απο οσες εχεις βαλει που-δυστυχως- για εσενα,και σε αντιθεση με τις αλλες πουχες παρει απ τα διαφορα σαιτ,μου μοιαζει αληθινη απο δικη σου "μηχανη" :rolleyes: :rolleyes:
κλαφτα χαραλαμπε δηλαδη :priest: :priest: :priest:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ti xtυπιεσαι ρε χαιβαν αλλαν!!! αφου ο δικος μας ειναι καψουρις με το μορο!!!!  τον κολισε ο κλευτοκοτας καψουριαση!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη τουλαχιστον,παρα το χαλι της,ειναι συμπαθης..
εχεις δικιο ρε "ντοκτορ"-χαιβαν,σορρυ για τα παλια,πουλεγα οτι εινε μουναρες οι ουκρανες,μας αποστομωσες πλεον :headbang: :headbang: :headbang:
μες στα κολπα εισαι κ τα α εθνικη μωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαλε κι αλλο "θεμα", :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι ο βαρώνος προσπάθησε και κατάφερε να εξυπατύσει ελληνα επιχειρηματια με 5000 ευρώπουλα δήθεν οτι να δημιουργήσουν αντιπροσωπεία κρουασάν τσιπιτα στην Μολδοβλαχία. Ο Βλάχος το εχάψε και εχασε 5000----Γραψανε ή εγραψες αυτο!--------Καταρχην ο Flower δεν ειναι απλως βλακας αλλα με πατεντα :2funny:!ειναι πολυ αγαθος.Εβγαινε και ελεγε την ιστορια με της 50.000 Ευρω ΠΑΝΤΟΥ και σε ολους.Εγω το ειχα μαθει απο τον Πιτσιλιστη χωρις να ξερω το ακριβη ποσό και το οτι πηρε δανειο!.Αν ειχε αρχηδια ας εκανε οπως εγω που οτι ειχα να πω για το Μολδολαγνο βγηκα και τα ειπα οτι ηθελα να του πω!Και οχι να το λεει σε ολους στα κρυφα!------Οσο για την ΤΣΙΠΙΤΑ κανεις μας ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο RED ΟΥΤΕ Ο YANTIS.ΕΣΥ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕς!και θα το αποδειξω απο που:Θυμηθικα που πριν κανα χρονο μου ειχες πει οτι ηξερες ενα παιδι τον Βελησαριο που ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ στην Αγια Πετρουπολη!και αν θυμαμαι ηθελες να με φερεις σε επαφη για να τον παρω στις Ντισκο.Τελικα εφυγα για Βαρσοβια και δεν ηρθα σε επαφη με το παιδι.Αλλο ειναι το ζητουμενο ΕΧΕΙς ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΙΤΑ!ΜΗΠΩς ΑΥΤΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΔΟΛΑΓΝΟ ΚΑΙ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ!σιγουρα αυτος θα το 'ξερε αν ειχε γινει κατι τετοιο :think:!ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΛΑ η ολη αυτη ιστορια μου φενεται πολυ περιεργη :think:
σορρυ δημητρη,αλλα λες οτι ο μλντλαγνος κατηγορει τον εαυτο του?? :think: :think: :think:
ετσι βγαινει απο το ποστ σου,μηπως θελει διωρθωμα??
τι με νοιαζει θα μου πεις...
τιποτα,ετσι για το σασπενς...
πως τις ειδες τις α εθνικη με τα κοτερα στη λιμνη του νταβαριτς?
ξερω,εινε φιλος σου,δεν υα απαντησεις..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καταρχην εκανα λαθος που νομιζα οτι ηταν ο RED.Μηπως το Τερας69 εισαι εσυ?εχω καποιες υποψιες?......

Δημητράκη σε μένα αναφερεσαι;;;;;
Πόσο Μαλακια εγκεφάλου μπορει να έχεις;;;;;
για να μην σου αρχισω στα γαλικα τιποτα για τον θεο σου κλπ.εγω δεν ειμαι πιτσιλιστης ουτε κανενας της παρεας σου, να φροντίσης να με σεβεσαι και να μιλάς σωστα μαζί μου εγω ξερω ολη την ιστορία και φωνάζω απο την αρχη οτι δεν αφορα κανεναν το θέμα.
Και σου ειπα να κρατάς τους τυπους και οτι δεν εχεις ουτε εσυ ουτε κανενασ το δικαιωμα να ασχολείστε με θεματα που δεν σας αφορουν.

ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΠΟΡΤΑ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

Και να εισαι σιγουρος οτι αν εγω εχω να πω κατι θα το πω ανοιχτά γιατι με ξερουν αρκετοι ποιος ειμαι, απαιτω να με σεβεσαι οπως σεβωμαι τους παντες εδω αν δεν σου αρεσει αυτο που σου λέω ΑΙ στον αγυριστο χαμένε.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟς ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΕΙς ΠΑΡΕΑ ..............
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΜΕ  IQ  ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ;;;

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πολυ αστερι "γιατρε" το μωρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει κι αλλες τετοιες εκει?? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
α εθνικη ειναι κι αυτη??μπρεντρερι?απο το κλαμπ με τις 7 που στην πεσαν?
ουαου :headbang: :headbang: :headbang:
η τιρασπολ,απο αυτες με τα κοτερα ,κ τα κρυφα τα μερη,στο ποταμι? :2funny: :2funny: :2funny:
το χειροτερο απ ολα...ειναι κι η μονη φωτο απο οσες εχεις βαλει που-δυστυχως- για εσενα,και σε αντιθεση με τις αλλες πουχες παρει απ τα διαφορα σαιτ,μου μοιαζει αληθινη απο δικη σου "μηχανη" :rolleyes: :rolleyes:
κλαφτα χαραλαμπε δηλαδη :priest: :priest: :priest:
η μηπως απο το βιλαμπαχο κι αυτες???
καζακσταν αναλυση περιμενω,κι αν εχεις κονε,παρακαλει ενας φιλος,επισης ιατρος κι αυτος,μαγαδασκαρης βεβεα,οχι βουλγαριας :grin: :grin: :grin:
κ για  μογγολια,με α εθνικη κι εκει ,ως ειθιστε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εινε λιγο κοντος κ τα φοβαται τα "αλογα" που εχεις ευρωπαικη πρωην εσσδ,οποτε,μογγολια σε παρακαλει δωσε ενημερωση,βιντεο,πληροφοριες,κονε κλπ,ξερεις εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ti xtυπιεσαι ρε χαιβαν αλλαν!!! αφου ο δικος μας ειναι καψουρις με το μορο!!!!  τον κολισε ο κλευτοκοτας καψουριαση!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συγνώμη ρε γιατρε  αλλά ειναι χάλια όλες
κατα αρχάς το ντυσιμό τους ειναι σαν να βγήκαν απο το παρελθόν πχ 1930

Βρες κατι καλυτερο να ποστάρης έλεος....

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συγνώμη ρε γιατρε  αλλά ειναι χάλια όλες
κατα αρχάς το ντυσιμό τους ειναι σαν να βγήκαν απο το παρελθόν πχ 1930

Βρες κατι καλυτερο να ποστάρης έλεος....
μαλλον σημερα στο ιατρειο δεν ειχε πελατες :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν πληρωσε το σαιτ που παιρνει τις αλλες φωτο,ε κκι εβαλε ο ανθρωπος απο τις δικες του
πως κανετε ετσι μωρε??ειπε ο χριστιανος να χρησημοπειοισει κ το "αρχειο "του μια φορα κ του την πεσατε?ντροπη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
μην μασας " :headbang: :headbang: :headbang:γιατρε"
βαλε  απο μογγολια τις α εθνικη,λαμα-ιωτισσες :rockon:
αστους αυτους  να ζηλευουν ,εχεις τα κονε πρωχωρα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom