Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
XXX στο άπειρο

πάρε ματι ενα μάπα κοριτσακι απο το Κισινεφ και πές μου αν  λές  χαλαλι και τα 100, 200 τα 300 € ?? :think: :think: :think: :think:
σαν τον βαμβακουλα ειναι ρε αλλαν  που το βρηκες το μορο??!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αμα την βαλο να πεξη μπαλα με τον δικο μας τον μουστακαλι :grin: :grin: :grin: θα βαλει γκολ!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• μπετονοβλαχος.png
    μπετονοβλαχος.png
    219,1 KB · Εμφανίσεις: 66

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτο δεν το καταλαβα
θα ρωτησω τον "γιατρο" :grin: :grin: :grin:
δες πμ παντως

τα τσεκαρα, ναι εχω account  πανω απο δυο χρόνια εκει μου πέφτη λιγο μακρυά ρε φίλε και αυτό που θέλω να σου πω ειναι οτι δεν θα ξεκινούσα ποτε να παω σε να μέρος μονο και μονο για  :knockinb: :fuck2: :fuck1: :tits2: :tits: :2on1: :knockinb:
καλα περνάω και στην Ελλαδα και στην Βουλγαριά και γενικά οπου μετακινούμε με το αναλογο κόστος βέβαια αλλα εγω ψαχνω και ενα πλήρες πακετο που εχει να κάνη με παρεα , χαβαλέ, διασκεδαση, και αν δεν τα εχω ολλα αυτα δεν πάω.
Προτιμώ μερη οπου μου δινη ολλα αυτα τωρα αν στο μελλον κατση καλη παρεα μπορεί να τα επισκεφτούμε τα μέρη και βέβαια καλα εκανες και μου τα εστειλες τουλαχιστον ελπίζω να ειναι αλληθινες οι τιμές καθότι εγω δεν εχω την δυνατοτητα της επαληθευσης αλλα ειναι προτιμότερο κοστος ως προς την συγκριση έιτε με Μολδαβία είτε με Βουλγαρια ας μην μιλήσουνε για άλλα μερη.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σαν τον βαμβακουλα ειναι ρε αλλαν  που το βρηκες το μορο??!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αμα την βαλο να πεξη μπαλα με τον δικο μας τον μουστακαλι :grin: :grin: :grin: θα βαλει γκολ!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνεις ετσι;;;;;;
ελα ρε χαιβάν καλημερα οχι και Βαμβακούλα και που τον ξερεις ρε συ τον βαμβακούλα καθ'ότι μεταναστης;;;;
αστερι ειναι δεν σου αρεσε το μελαχρινο ;;; προτιμάς τα ξανθά;;; θα τις ζητησω να τα βαψη.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η κοπέλα δεν ειναι βιζιτα ρεεεεεεεεε ειναι της διπλανής πόρτας μια καθημερινη κοπέλα που ερωτευτικε εναν greek lover

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: χαιβαν-νταλαν  απο κοτοπουλα πος πατε στα σοφια??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: τι σχεση εχει το ξενιτεμενος με τον βαμβακουλα!!?? μπας και εγινα και κινεζικης καταγογης τορα :2funny: :2funny: :2funny: παλι ουζα επινες χτες βραδυ???  :2funny: :2funny: :2funny:   γκρρεκ λοβερρ ?????  με τριχα για πουλοβερ????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• μπετονοβλαχος.png
    μπετονοβλαχος.png
    219,1 KB · Εμφανίσεις: 60

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: χαιβαν-νταλαν  απο κοτοπουλα πος πατε στα σοφια??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: τι σχεση εχει το ξενιτεμενος με τον βαμβακουλα!!?? μπας και εγινα και κινεζικης καταγογης τορα :2funny: :2funny: :2funny: [size=10pt]παλι ουζα επινες χτες βραδυ???[/size]  :2funny: :2funny: :2funny:   γκρρεκ λοβερρ ?????  με τριχα για πουλοβερ????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πως το καταλαβες;;;;;;;;;;;;;;; (τσιπουρα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ.: δεν εχω τριχες για πουλόβερ ειμαι ΚαστανοΞανθος..  :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η μολδαβια ειναι για ανθρωπους που θελουν να περασουν καλα και να γαμησουν καλα ...εσυ ρε μπετονιερα δε μπορεις να ερθεις γιατι απλα η εταιρια σου δε δικαιολογει τα εξοδα για μολδαβια αλλα μονο για τα χωρια της ουκρανιας ...κοιτα λογω κρισης μη μεινεις ανεργος και μετα θα σε φαει η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ασε για αλους τα γαμησια λοιπον της μολδαβιας δεν ειναι για σενα ...υπαλληλακο ...μπετονιερααααα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κυριε πρωκτολογε,ο αλλαν θελει μαθημα ρωσικων για να γαμαει τσαμπα τις μολδαβεζες ...να του δωσω???να γινω κι εγω δασκαλος της μολδαβιας???δεν θα με παρεις στο ψιλο???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κυριε πρωκτολογε,ο αλλαν θελει μαθημα ρωσικων για να γαμαει τσαμπα τις μολδαβεζες ...να του δωσω???να γινω κι εγω δασκαλος της μολδαβιας???δεν θα με παρεις στο ψιλο???

ασε τις παπαριες θελεις τιτλο δασκάλου και ντρεπεσαι να το πεις κατευθείαν.
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom