Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: exo σκασει στα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: ΛΥΣΑΞΕ Ο ΚΛΕΥΤΟΚΟΤΑς  θα πανε οι ελληναραδες στο κοτετσι και θα του φανε  της κοτες  ΧΑ ΧΑ ΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  θα λεει τα δικα του  :jerking: :jerking: :jerking: κανα  10 δεκαημερο ετσι κανει και στην πραγματικη του ζωη μιλαει ασιναρτιτα κανα τετραορο μετα κανει καμια 100 χιλίομετρα με το αμαξι και μετα του περναει  :2funny: :2funny: :2funny:  αν παρατηρησατε ουτε μια πληροφορια για του μουνιου το πανηγηρη που γινετε στο τιρασπολ δεν εγραψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:στο θεμα μας τορα συντροφε βον το αντυς πιτσα ειναι το γνοστοτερο σημειο συναντισης στο τιρασπολ για ραντεβου για οσους πανε !!!  συνιθος τα γκομενακια απο το ιντερνετ εκει τα σιναντας !!!!!!!!!γι αυτο το ανεφερα οπος παραδειγμα το μακ ντοναλτς στο κεντρο του κισηινεου ααααχχ πληζιαζει ο κερος παλι και ειμαι οπα :dancing: :dancing: :dancing: για πανο κατσε να αναψω και κανα τσιγαρο για να συνελθο απο τα γελια με τον κλευτοκοτα!!!!!  Υ.Γ τορα που ακριβηνε το πετρελαιο στην μολδαβια βρηκε αλλο οχημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tiraspoliotiko moyni.png
    tiraspoliotiko moyni.png
    240,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • καθηστεριμενος κλευτοκοτας.png
    καθηστεριμενος κλευτοκοτας.png
    273,4 KB · Εμφανίσεις: 57

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παω παλι τα σκυλια μου στο παρκο
γεια προς ωρας
εμπα νταβαριτς,εφυγα μην φοβασαι
γραψε αφοβα
αντε δεν στην ξαναχαλαω,λεγε οτι σου κατεβει παλι
ετσι κι αλλιως χωρις εσενα  τους δικους σου τα κονε κ τις "πληροφοριες" σου δεν λεει το θρεντ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
βαλε βαλε πραγμα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
για καζακσταν μην ξεχασεις να γραψεις κατι που ρωτησα,παρε καμμια αστανα-ιωτισα τηλεφωνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 βαζο πραγμα !!!!!! φουλ χαιρετισματα εχεις απο της ξανθιες απο το καζακσταν πριν κανα τετραμινο μου λεγαν τα κατορθοματα σου μεγαλΕΕΕΕΕ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ειρθαν και τα εξαρτηματα στο βουκουρεστι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  λυσα !!!!!!κακια!!! αρεεεε γελια αλλα ετσι ειναι οταν γαμας τιρσπολ τσαμπα και εισε αφραγκος χαβαλες κατσικοκλευτης κουτοπονηρος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ολεε παει την βολτα του τωρα οπος σασ εργραψα για να ηρεμισει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: exo σκασει στα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: ΛΥΣΑΞΕ Ο ΚΛΕΥΤΟΚΟΤΑς  θα πανε οι ελληναραδες στο κοτετσι και θα του φανε  της κοτες  ΧΑ ΧΑ ΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  θα λεει τα δικα του  :jerking: :jerking: :jerking: κανα  10 δεκαημερο ετσι κανει και στην πραγματικη του ζωη μιλαει ασιναρτιτα κανα τετραορο μετα κανει καμια 100 χιλίομετρα με το αμαξι και μετα του περναει  :2funny: :2funny: :2funny:  αν παρατηρησατε ουτε μια πληροφορια για του μουνιου το πανηγηρη που γινετε στο τιρασπολ δεν εγραψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:στο θεμα μας τορα συντροφε βον το αντυς πιτσα ειναι το γνοστοτερο σημειο συναντισης στο τιρασπολ για ραντεβου για οσους πανε !!!  συνιθος τα γκομενακια απο το ιντερνετ εκει τα σιναντας !!!!!!!!!γι αυτο το ανεφερα οπος παραδειγμα το μακ ντοναλτς στο κεντρο του κισηινεου ααααχχ πληζιαζει ο κερος παλι και ειμαι οπα :dancing: :dancing: :dancing: για πανο κατσε να αναψω και κανα τσιγαρο για να συνελθο απο τα γελια με τον κλευτοκοτα!!!!!  Υ.Γ τορα που ακριβηνε το πετρελαιο στην μολδαβια βρηκε αλλο οχημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεγαλεεεε!!!!!! εγραψες,,,,παντως αν θεωρεις κλεφτοκοτα το ρεντ και πιστευεις οτι ειναι αυτος ο 7χ τοτε πεφτω απο τα συνεφα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πηγα στη τιρασπολη σε ενα καφε το λενε 7 πεντε μου αρεσε ...ειχε και wi fi το ξερετε???

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Κάπου θα ξενογαμήσω κι εγώ κατά τις γιορτές  :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τελος παντον αλλα επιδη συγουρα διαβαζουν συντροφοι που ειναι σοβαροι και πηγενουν για τιρασπολ  τσεκαρετε τα γραφομενα μου μαγκες !!! συγκρινετε τα  με αυτα που γραφει ο βον μακουλις ο οποις ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και μπινγκο εισαστε στο ακριβες νοημα της καταστασης  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελος παντον αλλα επιδη συγουρα διαβαζουν συντροφοι που ειναι σοβαροι και πηγενουν για τιρασπολ  τσεκαρετε τα γραφομενα μου μαγκες !!! συγκρινετε τα  με αυτα που γραφει ο βον μακουλις ο οποις ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και μπινγκο εισαστε στο ακριβες νοημα της καταστασης  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σιγουρα πρωκτολογε θα σε τσεκαρουμε συντομως...ομως για τον ρεντ δεν απαντησες  ,,,αν ειναι αυτος τοτε εχω πολλα για τη γουνα του που θα γελασουν και οι κλεμενες κοτες

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
για σου ρε μολντολαγνε γιγαντα!!! οντος ο βορονιν ειναι μπροστα αλλα οι υπολιποι εχουν παρει χοντρα λευτα απο τον επιχειρηματια ΣΤΑΤΙ και αγοραζουν ψιφους αερα!!!!  ολα ειναι ανοιχτα για της εκλογες της επομενης κυριακης αμα βγει βορονιν καθομαστε κισηινεου λογο καλον μαγαζιον και ζωης αν βγει φιλατ αραζουμε τιρασπολ και ειμαστε φαι γαμηση και επιστροφη στην φηση με της αλογες εκει !!! ζοη και κοτα μολντο!!!!!!! θα ερχετε και ο κλευτοκοτας να μας φερνει και καμια σοκοφρετα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οταν γυρισεις απο τιρασπολ γραυτα και εση!!!!! δεν πιστευο να την κανεις γαργαρα και εση απο της πολες της πιπες που θα σου κανουν!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για σου ρε μολντολαγνε γιγαντα!!! οντος ο βορονιν ειναι μπροστα αλλα οι υπολιποι εχουν παρει χοντρα λευτα απο τον επιχειρηματια ΣΤΑΤΙ και αγοραζουν ψιφους αερα!!!!  ολα ειναι ανοιχτα για της εκλογες της επομενης κυριακης αμα βγει βορονιν καθομαστε κισηινεου λογο καλον μαγαζιον και ζωης αν βγει φιλατ αραζουμε τιρασπολ και ειμαστε φαι γαμηση και επιστροφη στην φηση με της αλογες εκει !!! ζοη και κοτα μολντο!!!!!!! θα ερχετε και ο κλευτοκοτας να μας φερνει και καμια σοκοφρετα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οταν γυρισεις απο τιρασπολ γραυτα και εση!!!!! δεν πιστευο να την κανεις γαργαρα και εση απο της πολες της πιπες που θα σου κανουν!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοψε τις μαλακιες ...ειμαι γνωστος πιπολογος της περιοχης ...χωρις πιπα δε γαμαω ...δεν ειμαι εγω εργατης ρεεεε....δε προκειται να πνιξω τιποτα αλλωστε ενδεχομενως να εχω μαζι μου εκτος του ευσωμου διδασκαλου της βουλγαρικης σχολης και το γνωστο γαμια ρουμανομολδαβοτιρασπουλιωτη τονουσου....αρα και ναθελα θα φαω μπουκετα αν δε γραψω...τα παντα θελω να ξερεις οτι μιλαω καλα ρωσικα και ενδεχεται λογω και των δοντιων να νεχω μεγαλη επιτυχια...πες μου για το ρεντ αν ειναι ο χχχχχχχ...εχω το λογο μου

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Στο θεμα μας τορα συντροφε Φον το αντυς πιτσα ειναι το γνοστοτερο σημειο συναντισης στο τιρασπολ για ραντεβου για οσους πανε ! συνιθος τα γκομενακια απο το ιντερνετ εκει τα σιναντας !
Ναι με τη διαφορά ότι δεν καμακώνω 14χρονα.
Μακράν το καλύτερο μέρος για πίτσι-πίτσι είναι το "ФАРАОН" (στην Ούλιτσα 8 Μάρτη, δίπλα στο  Χοτέλ "Ντρουζμπα' και ένα υπόγειο μπαρ (χωρίς παράθυρα , τίποτα !!) στην Ούλιτσα Σεβτσένκο (καρακέντρο, στο πλαϊ των σκαλιών του μεγάλου κομμωτηρίου της Ουλ. 20 Οκτωβριγια) που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του.
Οι κυριλλάτες γκόμενες (τιμές πάνω από 50$ μέχρι όσο μαλάκα σε πιάσουν ) συχνάζο0ν στο "Σνεζιοκ" δίπλα στο "ΠΛΑΣΜΑ".
Το κεντρικό "Σιεμ Ντιεμ" (υπάρχουν πολλά, Σερίφφ γαρ) που ανέφερε ο Moldo είναι όντως ένα καλό μέρος για καφέ και φαγητό, αλλά όχι για ραντεβού (φαίνεσαι από παντού).
Το καλύτερο βέβαια είναι το "ΣΕΡΡΥ" κοντά στο σταθμό των λεωφορείων όπου συχνάζουν και επαγγελματίες πουτάνες (από 15& μέχρι όσο σε κόψουν). Εκεί, αν ξέρεις, βρίσκεις τα πάντα (γυναίκες, ναρκωτικά, ποτά και κανά Καλασνικωφ αμά λάχει! :2funny: . Προσοχή , ποτέ ασυνόδευτοι  :knuppel:.
Davarits, το ότι έχω γυναίκα από κεί, δεν λέει και πολλά πράγματα. Στο Τιράσπολ ζώ τα τελευταία 6 χρόνια για 4 περίπου μήνες το χρόνο. Εχω σπίτι, οικογένεια, φίλους κλπ εκεί οπότε το θεωρώ, και το ξέρω , σαν την πόλη μου.
Αν ενδιαφέρεστε όμως τόσο για την ΠΜΡ γιατί δεν ανοίγουμε άλλο θρεντ ώστε να μην απασχολούμε το παρόν.  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι με τη διαφορά ότι δεν καμακώνω 14χρονα.
Μακράν το καλύτερο μέρος για πίτσι-πίτσι είναι το "ФАРАОН" (στην Ούλιτσα 8 Μάρτη, δίπλα στο  Χοτέλ "Ντρουζμπα' και ένα υπόγειο μπαρ (χωρίς παράθυρα , τίποτα !!) στην Ούλιτσα Σεβτσένκο (καρακέντρο, στο πλαϊ των σκαλιών του μεγάλου κομμωτηρίου της Ουλ. 20 Οκτωβριγια) που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του.
Οι κυριλλάτες γκόμενες (τιμές πάνω από 50$ μέχρι όσο μαλάκα σε πιάσουν ) συχνάζο0ν στο "Σνεζιοκ" δίπλα στο "ΠΛΑΣΜΑ".
Το κεντρικό "Σιεμ Ντιεμ" (υπάρχουν πολλά, Σερίφφ γαρ) που ανέφερε ο Moldo είναι όντως ένα καλό μέρος για καφέ και φαγητό, αλλά όχι για ραντεβού (φαίνεσαι από παντού).
Το καλύτερο βέβαια είναι το "ΣΕΡΡΥ" κοντά στο σταθμό των λεωφορείων όπου συχνάζουν και επαγγελματίες πουτάνες (από 15& μέχρι όσο σε κόψουν). Εκεί, αν ξέρεις, βρίσκεις τα πάντα (γυναίκες, ναρκωτικά, ποτά και κανά Καλασνικωφ αμά λάχει! :2funny: . Προσοχή , ποτέ ασυνόδευτοι  :knuppel:.
Davarits, το ότι έχω γυναίκα από κεί, δεν λέει και πολλά πράγματα. Στο Τιράσπολ ζώ τα τελευταία 6 χρόνια για 4 περίπου μήνες το χρόνο. Εχω σπίτι, οικογένεια, φίλους κλπ εκεί οπότε το θεωρώ, και το ξέρω , σαν την πόλη μου.
Αν ενδιαφέρεστε όμως τόσο για την ΠΜΡ γιατί δεν ανοίγουμε άλλο θρεντ ώστε να μην απασχολούμε το παρόν.  
syntrofe αμα δεν ξεκινησο εγω αντιπαραθεση ΚΑΝΕΝΑς δεν γραφει ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΟΥΜΠΕΚΑ  οταν ομος αρχιζουν και καταλαβενουν οτι τα ΠΑΝΤΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ τρεχουν και με κλονους προσπαθουν να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥς ΣΥΝΤΡΟΦΟΥς!!! ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ!!!!  τουλαχιστον εση εισε αξιοπηστος !!!!!!!!!! για το τιρασπολ μιας και η γυναικα σου  ειναι απο εκει !!!!! αχω ανοιξη σχετικο θρεντ απο καιρο Tiraspol (Transnistria) λεγετε δεν βλεπο ομος να το τιμησες!!!!!!!! ουτε εση ουτε κανενας αλλος σχετικος του σαιτ!!!!!!! ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!! ????   και τελος βον μακουλι ΓΡΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΗ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥς ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχω ανοιξη σχετικο θρεντ απο καιρο Tiraspol (Transnistria) λεγετε δεν βλεπο ομος να το τιμησες!!!!!!!! ουτε εση ουτε κανενας αλλος σχετικος του σαιτ!
Δεν το είχα αντιληφθεί.
Θα γράψω σύντομα ενα μακροσκελές πόνημα για τον σεξοτουρίστα που θάθελε να επισκευτεί την ΠΜΡ.
Οψόμεθα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν το είχα αντιληφθεί.
Θα γράψω σύντομα ενα μακροσκελές πόνημα για τον σεξοτουρίστα που θάθελε να επισκευτεί την ΠΜΡ.
Οψόμεθα.
ετσι μπραβο ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΓΡΑΨΤΑ!!!!!!!!!!!  ΕΥΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΤΕ μαγκες μου πηρατε μια ιδεα απο εμενα θα τα γραψει και αναλητηκοτατα ο συντροφος βονμακουλις ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:                    bourdela.com > Εκτός Ελλάδος > Ευρώπη > Μολδαβία > Tiraspol (Transnistria)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ένας βλάχος κλευτοκοτας πήγε σε μια βρύση να πιει νερό. Εκείνη την στιγμή πήγε και ένας Άγγλος στην βρύση. Ο Άγγλος ευγενικά του παραχωρεί την θέση του λέγοντας:
- Please.
Και ο βλάχος:
- Όχι, όχι εσύ πλυσ’, εγώ νερό θέλω να πιω.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τετοια αντιληψη των πραγματον εχουν οι ελληναραδες στο anatolικο μπλοκ γαμιαδες ολοι !!! μπιζνεςσμαν !! το τι λενε και τι κανουν προκειμενου να γαμησουν δεν λεγετε!!! ετοιμαζο θρεντ με τους ελληναρες του ανατολικου μπλοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βεβεα της περιοχες που βρισκουν απο τους ιταλους και τους τουρκους και μπορουν και γαμανε της κρατανε μιστικες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• agent-tsolias2 (1).jpg
    agent-tsolias2 (1).jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • κλευτοκοταζεβιτζι.png
    κλευτοκοταζεβιτζι.png
    297 KB · Εμφανίσεις: 55

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επειδη εισαι ο μονος που ξερω απο εδω, μαζι με τον χαιβαν-γιατρο, μπαινω κι ασχολουμε
σου θυμιζω γιατι το ξεχασες οτι τελευταια φορα που μπηκα ηταν να σε υποστηριξω οταν λεγανε οτι κανεις εσυ κλωνους κ γραφεις κατα λαθος απο το λαπ-τοπ σου
οποτε αμα σουκοβε λιγο δεν θα σε δουλευε ΠΑΛΙ ο γιατρος κ θα εγραφες ετσι
φιλακια στο λαιμο και στα χειλακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom