Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
373-777-76633
                           +373 68059921   ayta περνο εγω αλλα απο την μακλερ βρισκεις οτι γουσταρης απο 15 εω 30 ευρο  ΓΙΑ ΕΝΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟς ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!!!!!!χα χα δεν πιστεβο μολντο να γαμισεις καμια γκομενα του κλευτοκοτα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
spasibo davarits ...kai mi kolas i zilia ftei

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξερω ξερω φωναζει η κυρα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ οπιος παει  στο τιρασπολ και του την πεσει αλογο να ρωτατε  !!!!! ΜΗΠΟς ΕΙΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗς ΣΟΚΟΦΡΕΤΕς???? και αμα σας απαντησει ναι αλλα απλα τον ξερο  ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΙΔΕΞΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΙΛΕΓΚΙΗ !!!! ΤΗ συντροφοι ειμαστε????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε γελια με τον κλευτοκοτα σημερα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ασ βαλει φωτος να ξερουμε να μη τις γαμησουμε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε πρωκτολογε....συμφωνα με τις τελευταιες εκτιμησεις προηγειτε με 35% οβαρονιν ,που χτες στη γκαγκαουζια τον εβρισαν,με 28% ο φιλατ ,18% ο λουπου 12% ο γκιμπου ,3% μαε και 2% ουρικεανου

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
re megale giati tosi kakia??? o davarits dini sostes plirofories
πληροφοριες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
κι εσυ αν μπεις στα σαιτ κ  youtube,google κλπ οτι πληροφοριες θες βρισκεις,οχι ομως κ τα παντα
τον ρωτησα επανηλεομενα ,ποτε πως κ με ποσα γινετε η ΡΕΤΣΙΣΤΡΑΤΣΙΑ,πραγμα που ειναι δυσκολο να βρεθει στο ιντερνετ-εγω βεβεα το ειχα βρει οταν τον ρωτησα ;)για να ξερω να δω αν απαντησει,υπεθεσα οτι κατι θα εγραφε
αυτος δεν τα καταφερε να το βρει,και φυσικα εχει γραψει του κοσμου τις "πληροφοριες",αλλα αυτο που θα το ηξερε αν ειχε παει κ μεινει τοσες φορες,ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα τι να πει αν δεν εχει παει ποτε?πρεπει απο καπου να το βρει,αλλα δεν ειναι ευκολο να βρει στο ιντερνετ αυτη την πληροφορια....ουτε κ θαχει καποιο γνωστο που ναχει παει...
ακομα κι αν το βρει σημερα,που αμφιβαλλω,ειναι η περιτρανη αποδειξη οτι ΠΟΤΕ δεν εχει πατησει εκειτιρασπολ κλπ
βασικα αμφιβαλλω αν εχει παει κι ουκρανια οπουδηποτε,κισινιοφ φινετε οτι καποτε περασε απο εκει,τωρα εσυ καταλαβαινεις καλυτερα αυτα που γραφει αν ισχυουν για κισινιοφ.....
για πρινιστροβιε ,απλα ειμαι σιγουρος 100% μετα απο αυτο,γνωριζοντας κ στην ρωσσια την διαδικασια,που ειναι υποχρεωτικη για καποιον που μενει μερες,ειναι 100% βεβεο,οτι δεν την ξερει γιατι απλα ποτε δεν την εκανε :grin: :grin: :grin:αφου ποτε δεν εχει παει :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι ομως με διαφορα ο πιο γραφικος μες στο σαιτ κ γι αυτο,μ αρεσει να τον διαβαζω,ειναι μια μορφη ψυχαγωγιας
εμπαινε νταβαριτς!!!ωπ λαθος..εμπαινε "γιατρε" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΕς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υγ.καζακσταν,αλμαατι .αστανα,τι παιζει?
που κινουνται οι χαι γκομενες?ξερεις δυνατους αστανιωτες εκει??
για γραψε,βαλε κ κανα βιντεο "γιΑΤΡΕ" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΣΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕς?ποσες ?7 παλι?η πιο πολλες? :rockon: :rockon: :rockon:
βαλε κ καμμια φωτο απο αλμαατι-ωτισες που πηρες..χωρις λεφτα,1.78,οπως τιρασπολ κ μπρεντρερι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πληροφοριες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
κι εσυ αν μπεις στα σαιτ κ  youtube,google κλπ οτι πληροφοριες θες βρισκεις,οχι ομως κ τα παντα
τον ρωτησα επανηλεομενα ,ποτε πως κ με ποσα γιβετε η ΡΕΤΣΙΣΤΡΑΤΣΙΑ,πραγμα που ειναι δυσκολο να βρεθει στο ιντερνετ-εγω βεβεα το ειχα βρει οταν τον ρωτησα ;)για να ξερω να δω αν απαντησει,υπεθεσα οτι κατι θα εγραφε
αυτος δεν τα καταφερε να το βρει,και φυσικα εχει γραψει του κοσμου τις "πληροφοριες",αλλα αυτο που θα το ηξερε αν ειχε παει κ μεινει τοσες φορες,ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα τι να πει αν δεν εχει παει ποτε?πρεπει απο καπου να το βρει,αλλα δεν ειναι ευκολο να βρει στο ιντερνετ αυτη την πληροφορια....ουτε κ θαχει καποιο γνωστο που ναχει παει...
ακομα κι αν το βρει σημερα,που αμφιβαλλω,ειναι η περιτρανη αποδειξη οτι ΠΟΤΕ δεν εχει πατησει εκειτιρασπολ κλπ
βασικα αμφιβαλλω αν εχει παει κι ουκρανια οπουδηποτε,κισινιοφ φινετε οτι καποτε περασε απο εκει,τωρα εσυ καταλαβαινεις καλυτερα αυτα που γραφει αν ισχυουν για κισινιοφ.....
για πρινιστροβιε ,απλα ειμαι σιγουρος 100% μετα απο αυτο,γνωριζοντας κ στην ρωσσια την διαδικασια,που ειναι υποχρεωτικη για καποιον που μενει μερες,ειναι 100% βεβεο,οτι δεν την ξερει γιατι απλα ποτε δεν την εκανε :grin: :grin: :grin:αφου ποτε δεν εχει παει :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι ομως με διαφορα ο πιο γραφικος μες στο σαιτ κ γι αυτο,μ αρεσει να τον διαβαζω,ειναι μια μορφη ψυχαγωγιας
εμπαινε νταβαριτς!!!ωπ λαθος..εμπαινε "γιατρε" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΕς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υγ.καζακσταν,αλμαατι .αστανα,τι παιζει?
που κινουνται οι χαι γκομενες?ξερεις δυνατους αστανιωτες εκει??
για γραψε,βαλε κ κανα βιντεο "γιΑΤΡΕ" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγω αυτες τις πληροφοριες που ηθελα τις πηρα ...οσο για ρεγκιστρατσια αυτος που σου δινει το σπιτι στη κανει ,δηλαδη οταν μπαινεις στα συνορα δηλωνεις την ακριβη διευθυνση και ποσο θα μεινεις

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω αυτες τις πληροφοριες που ηθελα τις πηρα ...οσο για ρεγκιστρατσια αυτος που σου δινει το σπιτι στη κανει ,δηλαδη οταν μπαινεις στα συνορα δηλωνεις την ακριβη διευθυνση και ποσο θα μεινεις
:grin: :grin: :grin: :grin:θα μπορουσε να σε ρωτησει ισως κι εσενα
εγω βρηκα ακριβως πως γινετε κ ποσο κοστιζει,αν την κανεις ο ιδιος ειτε αλος
ο νταβαριτς,θαξερε εστω αυτο που ειπες,αν ειχε πατησει εστω μια φορα,αλλα αν πηγαινεις  μονο απο youtube δεν σου ζητανε ρετζιστρατσια :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα θα με λεει παλι κατσικοκλευφτη κλπ,θαχει φαση :dancing: :dancing: :dancing:περιμενω εναγωνιως κ νεες" πληροφοριες" :rockon: :rockon:
υγ.το ωραιο,βλεποντας χτες τα βιντεο απο παρελασεις που εβαλε,καπου στα βιντεο,φαινετε μια πιτσαρια,"αντυ" η κατι τετιοο,ο "γιατρος" τοδε κι αυτος,και δηλωσε "εκει για ΡΑΝΤΕΒΟΥ με τα μωρα "κλπ :2funny: :2funny: :2funny:οτι δηλ το δινει κι αυτο πληροφορια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η διαδικασια παντως,οπως κ πιο παλια στη ουκρανια,δεν ειναι μονο συνορα-αυτο μονο αν περασεις τρανζιτ
αν μεινεις
πας κ αστυνομια κ πληρωνεις κ κατι
εχει δυο φασεις λοιπον
ετσι ηταν κ παλια στην βουλγαρια που ειχα παει,ετσι ειναι κ ρωσσια ακομα απ οσον ξερω-δημητρη29?ξερεις επ αυτου σιγουρα
αα..θα μας πει κι ο νταβαριτς,απο σημερα κ μετα :2funny: :2funny: :2funny:
θαδινα κ το σαιτ που τα γραφει συνολικα για τις σοβιετιες τις διαδικασιες εισοδου για ξενους,αλλα θα το δει ο νταβαριτς κι αντε να γλυτωσεις μετα απο τις "πληροφοριες" του :grin: :grin: :grin: :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αντε να σας ενημερώσω εγώ το τι γίνεται.
¨οταν φτάσεις στα σύνορα της ΠΜΡ συμπληρώνεις ένα έγγραφο που δηλώνεις αν θα διέκθεις τρανζιτ τη χώρα ή αν και πόσο θα μείνεις. Αν μείνεις πάνω από 12 ώρες δηλώνεις διεύθυνση. Μετά πρέπει να πας στο ιμιγρεϊσιον και αφού πληρώσεις ενα ασήμαντο ποσό σου σφραγίζουν το χαρτί που σου έχουν δώσει στα σύνορα. Αν πέφτει Σ/Κ ή αργία πρέπει να πας στην Αστυνομία για να στο επικυρώσουν προσωρινά και την επόμενη εργάσιμη στο ιμιγκράσιον.
Αν μένεις σε ξενοδοχείο αυτά τα αναλαμβάνει ο ξενοδόχος.
Τα Αntie's Pizza που αναφέρεις είναι νέο φρούτο, είναι αλυσίδα πίτζαρίας του υιου Βορονίν που ήλθε (με 2 μαγαζιά στο Τιράσπολ). Αλλά ΔΕΝ ενδεικνυται για καμάκι γιατί είναι το μόνο ίσως μέρος στην ΠΜΡ που απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα. Και καμάκι χωρίς τσιγάρο δεν λέει. Μουνί πάντως έχει άφθονο.
πήγαινω με την κόρη μου (16ετών) και τις φίλες της και μου ανεβαίνει η μυωπία. Αλλά μέχρι εκεί !

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
¨οταν φτάσεις στα σύνορα της ΠΜΡ συμπληρώνεις ένα έγγραφο που δηλώνεις αν θα διέκθεις τρανζιτ τη χώρα ή αν και πόσο θα μείνεις. Αν μείνεις πάνω από 12 ώρες δηλώνεις διεύθυνση. Μετά πρέπει να πας στο ιμιγρεϊσιον και αφού πληρώσεις ενα ασήμαντο ποσό σου σφραγίζουν το χαρτί που σου έχουν δώσει στα σύνορα. Αν πέφτει Σ/Κ ή αργία πρέπει να πας στην Αστυνομία για να στο επικυρώσουν προσωρινά και την επόμενη εργάσιμη στο ιμιγκράσιον.
Αν μένεις σε ξενοδοχείο αυτά τα αναλαμβάνει ο ξενοδόχος.
Τα Αntie's Pizza που αναφέρεις είναι νέο φρούτο, είναι αλυσίδα πίτζαρίας του υιου Βορονίν που ήλθε (με 2 μαγαζιά στο Τιράσπολ). Αλλά ΔΕΝ ενδεικνυται για καμάκι γιατί είναι το μόνο ίσως μέρος στην ΠΜΡ που απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα. Και καμάκι χωρίς τσιγάρο δεν λέει. Μουνί πάντως έχει άφθονο.
πήγαινω με την κόρη μου (16ετών) και τις φίλες της και μου ανεβαίνει η μυωπία. Αλλά μέχρι εκεί !
δικηγορε ευχαριστω πολυ για ολα περιμενω απαντηση για το ποτε θα εισαι εκει...αυτα γινοταν παλια και στη μολδαβια

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστουμε συντροφε για τις διασαφησεις :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
θα το σκεφτηκε ο φουκαρας νταβαριτς να σε ρωτησει,αλλα πως να ριξει τα μουτρα του απο "ειδημων" να ρωτα πως γινετε η ρετζιστρατσια... :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα βλεπω.μαλλον, εκανε κ κλωνο "πιστολετο" :helpplea: :helpplea: :helpplea:
βαλτε τα αλεξισφαιρα γιλεκα σας,θα πυροβολησει εναντιον παντων μαλλον :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pistleto33

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
μαλακομπουκομα εγω δεν ειμαι κλονος κανενος

Stories

Νέο!

Stories