Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΕ καπιους δυνατους τιρασπολιοτες που μιλαγα της προαλλες μου ελλεγαν για την οικονομικη κατασταση εκει οτι υπαρχουν δυο καταστασεις υπαρχουν οι προυχοντες απο την μια οπου  εχουν τα παντα στα χερια τους και απο την αλλη αυτοι που δεν εχουν τιποτα και δεν προκειτε να αποκτησουν ποτε τιποτε οπος μου ειπαν!!!! οσον αφορα της γυναικες απο την οπτικη την δικη τους ειναι στα αρχιδια τους γενικα δεν δινουν  αξια στο μουνι οπος του δινουν στο κισηινεου!!! αλλα εχουν αρχισει την επιδειξη και αυτοι σπιτια αυτοκινιτα κτλ!! μηλαο παντα για τους προυχοντες !!!! οχι για τους αλλους !! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑς ΤΟΥς ΞΕΝΟΥς ειναι πραγματικα απο τους τελευτεους παραδεισους !!  τελος για την γλωσα ΑΜΑ ΠΑς ΣΤΟ ΜΠΕΝΤΕΡΙ στο τουριστικο γραφειο που ειναι στο κεντρο ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!! περνης ξεναγο σε απταιστα αγκλικα και ταξιτσι ΠΑΜΘΗΝΑ!! και στα αρχιδια σου γαριφαλα ξερης δεν ξερης ρωσικα !!!  ξυπνατε ρε τα πραγματα αλλαζουν δραματικα γρυγορα ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
α εδω εισαι φιλε !!!! ειπα κι εγω!!! εγω αυτα που ειδα εκει γιατρε μου αρεσαν εσυ εχεις παει μαλλον περισσοτερες φορες δωσε μας την αποψη σου ...τι παιζετε εκει???
που να ξερει αυτος ρε μλντλσγνε?
εδω εσυ εισαι διπλα κ δεν ξερεις
ο νταβαριτς απο που?απο το youtube??αστα να πανε
υγ.τον ξερεις εσυ προσωπικα?ειναι γιατρος?ασε τι λεει εγω
εχει ιατριο?εχεις παει εσυ?αμφιβαλλω τα μαλλα :think: :think: :think:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΜΕ καπιους δυνατους τιρασπολιοτες που μιλαγα της προαλλες μου ελλεγαν για την οικονομικη κατασταση εκει οτι υπαρχουν δυο καταστασεις υπαρχουν οι προυχοντες απο την μια οπου  εχουν τα παντα στα χερια τους και απο την αλλη αυτοι που δεν εχουν τιποτα και δεν προκειτε να αποκτησουν ποτε τιποτε οπος μου ειπαν!!!! οσον αφορα της γυναικες απο την οπτικη την δικη τους ειναι στα αρχιδια τους γενικα δεν δινουν  αξια στο μουνι οπος του δινουν στο κισηινεου!!! αλλα εχουν αρχισει την επιδειξη και αυτοι σπιτια αυτοκινιτα κτλ!! μηλαο παντα για τους προυχοντες !!!! οχι για τους αλλους !! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑς ΤΟΥς ΞΕΝΟΥς ειναι πραγματικα απο τους τελευτεους παραδεισους !!  τελος για την γλωσα ΑΜΑ ΠΑς ΣΤΟ ΜΠΕΝΤΕΡΙ στο τουριστικο γραφειο που ειναι στο κεντρο ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!! περνης ξεναγο σε απταιστα αγκλικα και ταξιτσι ΠΑΜΘΗΝΑ!! και στα αρχιδια σου γαριφαλα ξερης δεν ξερης ρωσικα !!!  ξυπνατε ρε τα πραγματα αλλαζουν δραματικα γρυγορα ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!
ποσο δυνατους δηλαδη?10 20 τοννους?
ναι κ ξεναγος χρειαζετε να σε παει απο τη μια πλατεια στην αλλη,μην χαθεις προσεχε
απορω ρε φιλε που σε παιρνουν σοβαρα ανθρωποι που ζουν εκει :headbang: :headbang: :headbang:
εσυ ολο για κονε κ μπαρουφες λες.βαζω στοιχημα ουτε πουχεις περασει απο εκει στη ζωη σου

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ασ'τον xxxxxx στην ακρη,βαλτος ειναι ετσι κι αλλιος.
Θα ερθω εγω και ο Αλλαν αυτον θα τον κερνας φαγητο και μενα πιοτο...παει? :2funny:
ναι με εχει βαλει ο γιανουκοβιτσς να ανυψωσω το γοητρο της ουκρανιας σε σχεση με την μολδαβια
ακου τον νταβαριτς κ το μλντλαγνο να ενημερωνεσαι
ξερουν,ειδικα ο νταβαριτς απο πρωτο χερι τι γινετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΗΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ!!!! ΑΝΤΕ στην τιρασπολ   οποτε εχω παει μαγκες θυμαμε της παλιες καλες καταστασεις της ρουμανιας την δεκαετια του 90 φορτομα κατευθειαν απο το δρομο την ντισκο κτλ γαμιση αμεσα και φτου μανα και απο την αρχη!!!  
τι παοδυκνειεις?που ποτε κ σε ποιον ?
ασε μας ρε νταβαριτς
απο που γραφεις?100% απο ελλαδα :think:
ολα αυτα πως τα προλαβαινεις?αλλου γραφεις εχεις 3 στην οντεσα σπονσοριζομενες,μετα εχεις αλλες 3 στο κισινιοφ,τωρα εχεις κ στιο τιρασπολ
δηλ ελλαδα ποσο εισαι 1 μερα το εξαμηνο?
μαλλον συνεχεια εδω εισαι λεω εγω :grin: :grin: :grin:
οσον αφορα που στην πεφτουνε στα μπαρ κλπ..
αυτο το εργο χτες το βραδυ το ειδες ρε μεγαλε?ωραιο κ πολυ αληθοφανες
μπραβο γραψε κι αλλα,εχεις εμπειρια
φαινετε
που κανεις με ποσο κ σε ποσες μερες ρετζιστρατσια?για πες μας

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου ναι τα λεω και τα συζητώ σοβαρα... τα εχω ζήση δεν ειναι παράλογο ουτε τρελό το κοστολόγιο των 2.000 ευρο βαρια βαρια διοτι δεν καταλαβες οτι αφορά 4 ζευγάρια αρα  500 ευρα στον καθε μαντράχαλο για μια ονειρεμένη εξοδο οταν στην Αθήνα ακουμπάτε 500 ευρά για να περάσετε ενα διωρο με ενα  ΣΙΤΥ ΤΟΥΡ.
Που ειναι το παράλογο;;;;;;;;;;;;

υγ, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΓΟΥΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ 592 € ΜΙΣΘΟΤΟΥς  ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥς ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ.
    και γενικά για κανεναν μισθωτό εξαρτώμενο να επιβιώση απο το μισθό του.
    Παμε σε άλλη κατηγορία δεν το καταλαβες;;;;.
το παραλογο ειναι οτι αυτοι που ταγραφουν οτι χαλανε 4000ε την εβδομαδα,ειμαι σιγουρος οτι χαλανε 4000ε το εξαμηνο κ ειναι στην ελλαδα μονιμοι
εκει
τωρα αν εσυ που εισαι,το βλεπω,οντως μονιμος σοφια πιστευεις κ βαζισεσε στον νταβαριτς,πεστου να πατε καπου αμεσα κ να δουμε,αν κ με ποσα θαρθει κι αν εκει που θα πατε,περα κισινιωφ,θα χει εστω κι ενα κονε
σκεψου το λιγο...κ δοκιμασε το ;)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
.οταν αρχισα να κανω τις βολτες μου (επαγγελματικες ) στην ανατολικη ευρωπη ,το 1994, εσυ μαλλον δεν ηξερες που ειναι αυτα τα μερη ,για τα οποια σημερα μιλας
δεν τα ηξερα φυσικα
ομως την ουκρανια  σημερα την ξερω πολυ καλα, ειμαι συνεχεια παντου κ δεν γραφω μ,,,ες κ φιδια

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Pridnestrovie is home to 555,000 people made up of 35 different nationalities. It is a multi-ethnic, tolerant society where languages, cultures and religions coexist peacefully side by side. Meet the people of this young nation.  αυτο το αντιγραψα απο το επισημο σιτε που σασ εβαλα οπου επισιμα η πρινεστροβιε εχει 550 000 κοσμο απο 35 εθνικοτητες οπος εγραψε ο μολντο  !!!!!!!!!! !!!!!!!! φιδεμπορα  το μουνι που πεζει στο τιρασπολ
κλπ κλπ
35 εθνικοτητες
ε αν το γραφει το επισημο σαιτ ετσι θαναι :2funny: :2funny:
35 εθνικοτητες,μοιαζει με νεα υορκη καπως απ οτι καταλαβαινω
σορρυ λαθος δεν τα ηξερα αυτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο προεδρος σμιρνοφ και οι δικοι του περνανε ζωη και κοτα !! και υπαρχουν μερη διπλα στο ποταμι που θα σου φιγει το κεφαλι αμα τα δεις!!!!!! αλλα εκει πρεπει να σε πανε!!!! να εχεις γνωριστη με τον καλο τον κοσμο!! να χαλασεις λευτα!!!!!! στα κοτετσια και στα χωρια που γυρνας εση με της σοκοφρετες ΠΟΥ  ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙς ΚΑΝΑ ΑΝΘΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤ!!!!!!!!!!!
α εισαι δικτυωμενoς με τον σμιρνωφ εκει?
τωρα μαλιστα,ετσι εξηγειται που ΕΙΣΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :helpplea: :helpplea:
κ τον καλο τον κοσμο εκει?μπραβο ρε συ
ποιο ειναι το μυστικο σου?
ξερεις κι ουκρανια καποιον απο την κυβερνηση?βοηθα λιγο
αντε εστω καμμια ηθοποιο κανενα μοντελλο,εστω αοπο οντεσα ας ειναι
βοηθα ρε "γιατρε"  :think: :think: :think::2funny: :2funny:
εχεις κ ιατρειο κι εκει μηπως?στο ποταμι που?τιρασπολ?μπεντρερι?οντεσα?νας εχεις μπερδεψει κ με τα κονε σου..εχει κ ντισνευλαντ καπου ειδα στο τιρασπολ ?ναι? :2funny: :2funny: :2funny:
κοτετσια που παω ειναι η ουκρανια δηλαδη?μαλιστα
σοκοφρετες εχι?τι μαρκα ειναι?ξερεις? :think: :think: :think:μμμ?δεν νομιζω,δεν τα γραφει στο youtube αυτα:2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΣΟΡΡΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΣΤ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΕΝΟΨΕΙ,ΒΛΕΠΕΤΕ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το παραλογο ειναι οτι αυτοι που ταγραφουν οτι χαλανε 4000ε την εβδομαδα,ειμαι σιγουρος οτι χαλανε 4000ε το εξαμηνο κ ειναι στην ελλαδα μονιμοι
εκει
τωρα αν εσυ που εισαι,το βλεπω,οντως μονιμος σοφια πιστευεις κ βαζισεσε στον νταβαριτς,πεστου να πατε καπου αμεσα κ να δουμε,αν κ με ποσα θαρθει κι αν εκει που θα πατε,περα κισινιωφ,θα χει εστω κι ενα κονε
σκεψου το λιγο...κ δοκιμασε το ;)

TΣΟΥΚ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΜΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ  ΜΑΓΓΚΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΑΛΛΟΝΙΚΙΟΣ.
Σόφια κανω μονιμο σεξοτουρισμό και οταν βρίσκω καλή παρεα παω παντου γιατι εχω αρκετο χρόνο ελευθερο και πολλά  για φαγωμα αφου δεν τα ακουμπισα στις εφοριες και  στις τραπεζες και στο ΙΚΑ.
(και μην βιαστής να πεις κατι πανω απο 4 μυρια €. γκεγκε??)
Εκπαιδευω αλογα για ιππασια καθένας με τα ελατωματα του, τι να κανουμε.
Αφου εχουμε μπουρδελο κρατος και ηλιθιους Τραπεζιτες ευθυνόφοβους υπαλλήλους ας ερθουν να τα παρουν τωρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ.¨εγω θα παω τωρα συντομα επανω οποτε  οποιος εχει χρόνο κι διαθεση  ευπροσδεκτος  να τα χωση και ν περάση καλά και να μην ερθη ο Νταβαριτσ τι εγινε λές να μην περασουμε καλά και να φαμε  ήττα;;;;;;;;

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
TΣΟΥΚ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΜΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ  ΜΑΓΓΚΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΑΛΛΟΝΙΚΙΟΣ.
Σόφια κανω μονιμο σεξοτουρισμό και οταν βρίσκω καλή παρεα παω παντου γιατι εχω αρκετο χρόνο ελευθερο και πολλά  για φαγωμα αφου δεν τα ακουμπισα στις εφοριες και  στις τραπεζες και στο ΙΚΑ.
(και μην βιαστής να πεις κατι πανω απο 4 μυρια €. γκεγκε??)
Εκπαιδευω αλογα για ιππασια καθένας με τα ελατωματα του, τι να κανουμε.
Αφου εχουμε μπουρδελο κρατος και ηλιθιους Τραπεζιτες ευθυνόφοβους υπαλλήλους ας ερθουν να τα παρουν τωρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ.¨εγω θα παω τωρα συντομα επανω οποτε  οποιος εχει χρόνο κι διαθεση  ευπροσδεκτος  να τα χωση και ν περάση καλά και να μην ερθη ο Νταβαριτσ τι εγινε λές να μην περασουμε καλά και να φαμε  ήττα;;;;;;;;
1.σαν μονιμος εισαι.εφοσον πας συνεχεια
το μειον σου βεβεα δεν μιλας την γλωσσα,πολυ βασικο.αλλα παλι δεν εισαι τουριστας
2.με νταβαριτς να πατε,αλλιως οχι
..ναχετε μονο usb stick να συνδεετε με το youtube και να σας λεει τι πρεπει να κανετε
κ ναχει κ καβα 10000ε τρομαρα του,για το δεκαημερο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τιρασπολ μαγκες μου ολα τα λευτα!!! μιλαμε

Συνημμένα

• κοκορομιαλος.png
    κοκορομιαλος.png
    367,3 KB · Εμφανίσεις: 56
  • κλευτοκοτας.png
    κλευτοκοτας.png
    283 KB · Εμφανίσεις: 40

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ξεχασα να γραψω και το πιο βασικο για τον πορνοτουριστα στο τιρασπολ αμα δεν εχεις γνωριμιες και δεν σου αρεσει το καμακι στα κλαμπ αγοραζεις μια εφιμεριδα Makler απο το τιρασπολ υπαρχει και στο διαδικτιο  απλα χρησημοποιης τον οπερα μπροουζερ οπου εχει μεταφραση αμεσα απο ρωσικα σε ελληνικα και περνης τηλεφονα σου ζητανε για μια ορα 30 δολαρια και για ολο το βραδυ 100 δολαρια  :2funny: :2funny:  δεν εχω παρει ποτε καργιολα ετσι μου το σφιριξανε ντοπιοι  !!! αλλα υπαρχει και αυτο για να ξερετε!! πηρα τηλεφονο ομος αρκετες φορες μιλαγαμε σε αγκλορουμανορωσικα γελια πολλα !!!! :2funny: :2funny: :2funny: το μορο ειναι απο το μπεντερι κανονικη οχι με λευτα!  και η αλλη φοτογραφια οπιος παει θα καταλαβει που ειναι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εε ρε συντροφια ΓΕΛΙΑ ΠΟΛΑ !!!!!  μακρυα απο τα κοτοπουλα !!!  μακρια απο τα κοτετσια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εεε ρε γελιαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  χα χα ο κλασικος τυπος ελληναρα στο ανατολικο μπλοκ   ειναι και ομνορφαντρας τρομαρα του  σοκοφρετα και γαλα ντορνα στα μορα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!  ο0 κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Συνημμένα

• φωτο298.png
    φωτο298.png
    374,3 KB · Εμφανίσεις: 50
  • φωτο312.png
    φωτο312.png
    352 KB · Εμφανίσεις: 54

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι με εχει βαλει ο γιανουκοβιτσς να ανυψωσω το γοητρο της ουκρανιας σε σχεση με την μολδαβια
ακου τον νταβαριτς κ το μλντλαγνο να ενημερωνεσαι
ξερουν,ειδικα ο νταβαριτς απο πρωτο χερι τι γινετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτος δε χρειαζεται ενημερωση ειναι...μαγκας ,αμα το γνωρισεις θα καταλαβεις

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν τα ηξερα φυσικα
ομως την ουκρανια  σημερα την ξερω πολυ καλα, ειμαι συνεχεια παντου κ δεν γραφω μ,,,ες κ φιδια
με ολο το σεβασμο ...τοτε γραψε για τη ουκρανια που τη ξερεις καλα και ασε τους αλλουσ να γραψουν για τη μολδαβια που εχουν παει

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με βαρεθηκα κι εγω
αλλα για το μλδλαγνο μπηκα να "μαζεψω" κι επεσα πανω στον "τεραστιο" νταβαριτς κι εμπλεξα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μανια που την εχεις ρε φιλε.....τοση ζηλια???γιατι ???εμεις περναμε καλα μη με κανεις κι εμενα να βαλω φωτο ...σε παρακαλω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σύντροφοι, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την ΠΜΡ.
Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση με την Βόρεια Κύπρο. Είναι ένα de facto ανεξάρτητο κράτος με αρχές, κοινοβούλιο, νόμισμα, σημαία κλπ. Κατέκτησε την ανεξαρτησία του στον πόλεμο του 1992 (με τη βοήθεια των Ρώωσων -έδρα της 12η Σοβιετικής Στρατιάς γαρ) και έκτοτε έχει αυτονομηθεί πλήρως από τη Μολδαβία.
Οι κάτοικοι έχουν κατά ένα 40% Μολδαβικά διαβατήρια και οι υπόλοιποι ρώσσικα,ουκρανικά, βουλγάρικα κλπ.
Στην οικογένεια της γυναίκας μου η γυναίκα μου και η κόρη της έχουν Μολδαβικό, ο πεθερός μου Ρώσσικο, η πεθερά μου Λευκορώσσικο και η αδελφή της Ουκρανικό!!!
Βίζα δεν χρειάζεται για να περάσεις και δεν σου σφραγίζουν το διαβατήριο αλλά ένα χαρτί που ισχύει για τράνζιτ διέλευση και πρέπει να το επικυρώσεις στο ιμιγκρέσιον αν θες να μείνεις για πολύ ή λίγο στη χώρα.
Αναγνωρισμένο επίσημα είναι από την Αμπχαζία και την Οσσετία (αλοίμονο) που έχουν και πρεσβείες.
Εξαρτάται απόλυτα από τη Μόσχα που δεν θα την αφήσει με τίποτα.
Τύποις είναι τρίγλωσσο (ρώσσικα, ουκρανικά και μολδαβικά) αλλά στην πράξη καθαρά ρωσσόφωνο (Η γυναίκα μου και η οικογένειά της δεν ξέρουν γρυ μολδαβικά) και ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε Μολδαβικό έδαφος. Πάντα ανήκε στην ΕΣΣΔ (αρχικά στη ΣΣΔ Ουκρανίας και μετά το 1940 όταν προσήρτησε ο Στάλιν τη Μολδαβία από τη Ρουμανία δημιουργήθηκε η ΣΣΔ της Μολδαβίας οπότε και το τμήμα αυτό αποσπάσθηκε από την ΣΣΔ Ουκρανίας.).
Όσο αφορά για γυναίκες και τιμές, ο σ. davarits (παραδόξως) δεν υπερβάλει. Και όσον αφορά τις τιμές στο 1/4 του Κισινίοφ και ακόμη πιό κάτω . Αλλά χωρίς ρώσσικη βοήθεια είσαι χαμένος από χέρι. Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα.
Το ότι οι ομάδες τους παίζουν στο Μολδαβικό πρωτάθλημα (Σερίφ , Ντυναμό Μπεντέρι, ΦΚ Τιράσπολ και Πίμπνιτσα)μην ξεχνάτε ότι κάποτε συνεβαινε και το ίδιο στην Ελλάδα με τις Κυπριάκές ομάδες.
Για ότι πληροφορία θέλετε στη διάθεσή Σας αλλά όχι σε αυτό το θρεντ που (τύποις) αναφέρεται στο Κισινιώφ.  

ΥΓ: σ. νταβάριτς , το Τιμοτέι ξανάνοιξε? Και αν ναι εξακολουθεί να έχει τις ίδιες απαράδεκτες τιμές ?  
εχεις τιποτα τηλεφωνα απο σπιτια??? δεν χρειαζομαι απο μωρα θα βρω μονος μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom