Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καταλαβενω την αγωνια των αγαπητον συντροφον που λογο οξιας ψωμολισιασης τρεμουν μην μαθουν τα συντροφια που υπαρχει ακομα τσαμπα μουνι !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οι ιταλοι και οι τουρκοι βεβεα το εχουν τουμπανο οπος και οι αγκλοσαξονες απο το γιουτουμπε οπου φενετε το επιπεδο τον μαγαζιον οπος και τα αυτοκινιτα και οι σαμπανιες και τα ρουχα κτλ δινο και τα μολδαβικα σιτε οπου φενονται καθαρα οι τιμες τι να λεμε τορα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βλεπετε ρε μαγκες μου ομος ποσο κουτοπονηρος ειναι ο ελληνας !!! και διστιχος εκτος απο το μουνι ειναι σε ολα τα πραγματα !! γιαυτο πιασαμε πατο!@!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γελια πολλα παντος  !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω αγαπητε κ φιλτατε ,αναλυτηκοτατα κ περιεκτικοτατα εδωσα με τρια τεσσερα ποστ τι παιζει σε ουκρανια
κ τιμες κ πολεις κι επιπεδο κ τροπο ανευρεσης συντροφων
εδω ξερεις καλα οτι μπηκα με τις μ,,,,ες που διαβασα με τα 50ε την νυχτα οι μουναρες κλπ
τωρα βεβα λεμε τα αναποδα 2000ε τη μερα :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εκτοτε,παρεμβαινω,γγιατι δεν γουσταρω τις μπαρουφες
δεν εχω να δωσω κατι για μολδαβια,σωστος ,αλλα κι αυτα που διαβαζω,απλα ειναι αδυνατον να συμβαινουν,απο την εμπειρια μου την μεγαλη που εχω ουκρανια,που ειναι το ιδιο εργο,ενταξει οχι σε γυναικες δεν συγκρινετε,αλλ στο συστημα
αυτια..που λεει κι ο διδασκαλος

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εκανα κι εγω το διδακτορικο μου στη πρωκτολογια παλια ...στη πολωνια...τη πουτσισαμε,αλλα χωρις λεφτα ποιοτητα δεν εχει οπου κι αν παμε οπως λεει κι ο σοφος τσαρος
ασε και καμμια χωρα ρρε μεγαλε
παντου παιζεις,μολδαβια ρουμανια,ουκρανια,τωρα κ πολωνια
μηπως εχεις ιδιωτικο αεροπλανο?
πως τα προλαβαινεις ολα??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσαμπα μουνι ποιοτικο αμεσα γαμισιμο!!!!  1τιρασπολ 2λβοβ  3 ζατοκα <καλοκαιρη>  4 δνιπροπετροφσκ χαρκιβ!!!!!!!      μουνι με λεφτα και πεδεμα 1 κιεβο 2 κισηινεου 3 οδεσσα 4 γιαλτα συμφερουπολι   τα καλητερα οργιοπαρε να χεις ολος ο νομος του λβοβ και ολος ο νομος της ζαπορογιε ΤΕΛΟς!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τσαμπα μουνι ποιοτικο αμεσα γαμισιμο!!!!  1τιρασπολ 2λβοβ  3 ζατοκα <καλοκαιρη>  4 δνιπροπετροφσκ χαρκιβ!!!!!!!      μουνι με λεφτα και πεδεμα 1 κιεβο 2 κισηινεου 3 οδεσσα 4 γιαλτα συμφερουπολι   τα καλητερα οργιοπαρε να χεις ολος ο νομος του λβοβ και ολος ο νομος της ζαπορογιε ΤΕΛΟς!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το "ζαπορογιε" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που ειναι ,διπλα στο βιλαμπαχο?
δεν μας χ..σ ρε νταβαριτς
εγινες και στην ουκρανια ειδικος?
1 τιρασπολ !!!! και 4 ντιπροπετροφσκ ,χαρκιβ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
τι να πω...
αν υπαρχει καποιος που να λαμβανει σοβαρα αυτα που λετε εδω...... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
5-6.000.000 οι δυο πολεις-νομοι με τα κορυφαια αλογα τη; ευρωπης ισως,τις μισες κ πλεον "μισσ ουκρανια" ειναι πολυ πισω απο ενα χωριο πεινασμενων με 100-150000 της "πρινιστροβιε" :jerking:
ελεος ρεεεεε..
δημητρη βοηθεια... :grin: :grin: :grin: :grin:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι μπαινοβγαινεισ?κατσε εδω να τα πουμε αφου ξερεις
η μηπως οχι? ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συνάδελφοι, οκέι ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά πολλά τα λεφτά που ακούω. Πρέπει να γουστάρεις τη φάση γενικά, γιατί με 3 και 4 χιλιάρικα τη βδομάδα γαμάς όπου νά'ναι. Και πάρτε και κάνα ταξί ρεεεεεεεε  :2funny:

Σου ειπε κανεις το αντιθετο;;;;;;;;;;;;;;;
και εδω στην Βουλγαρια εχει ιδια σκηνικά αλλα το κοστος ειναι το ιδιο και πρεπει να καταλάβεις και εσυ και διαφοροι άλοι οτι υπάρχουν ανθρωποι που τα χώνουν χοντρά για να περάσουν μια εβδομάδα βασιλικά ασχετου κόστους ειναι αδιάφορο, η παρέα μετράει.

Οπως καταλαβαίνης  Καλή σου μερα γιατι εγω λέω να πάω για υπνο τώρα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αποδειξεις εχει κι ο μλντλαγνος πολλες :2funny: :2funny:
οσο για τα ρωσσικα σου,μαλλον ουτε ρωσσικα ξερεις :think: :think: :think:,ας πει κι ο δημητρης που ειναι ειδικος εγω παντως ακρη δεν βγαζω :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν ειναι ρωσικα φιλε μου ειναι ρουμενικα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν ηταν μολδαβια αρχοντα της πληροφοριας δεν θα σκοτονονταν προ 20ετιας μεταξυ τους,ουτε θαχαν αλλο νομισμα βουλη,τραπεζες.νομους κλπ,ουτε θαγραφες δηλωσεις και θα πληρωνες οταν πηγαινες απο κισινιοφ τιρασπολ-φονμακουλης-ουτε κι αλλα πολλα
στο τελος θα πεις οτι μιλανε κ ρουμανικα στο τιρασπολ
αλλα..ασε θα γινω μπαν...γιατι παρεμβαινω στις πληροφοριες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
η σεριφ τιρασπολης παιζει στο μολδαβικο πρωταθλημα ,τα διαβατηρια τους ειναι μολδαβικα ,και οταν μπαινεις απο τα συνορα γραφει...καλως ηρθατε στη πρεδνεστροβσκαια δημοκρατια της μολδαβιας.οταν δεν ξερεις πρεπει να σωπαινεις η απλα να λες δε ξερω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο που το ξερεις οτι ειναι αληθινα? βρεθηκες μαζι του? τετοιες φωτο βρισκεις χιλιαδες στα σαιτ γνωριμιων  :2funny: εξαλου διαβαζοντας και τα προυγουμενα ποστς ουτε εσυ είπες στους εκδρομεις την πληρη αληθεια
επειδη δε φαινεσε για λαμογιο σου λεω οτι ολοι καποια στιγμη κανουμε λαθος η εχουμε προσωπικες αποψεις πανω στις πληροφοριες που δινουμε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συνάδελφοι, οκέι ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά πολλά τα λεφτά που ακούω. Πρέπει να γουστάρεις τη φάση γενικά, γιατί με 3 και 4 χιλιάρικα τη βδομάδα γαμάς όπου νά'ναι. Και πάρτε και κάνα ταξί ρεεεεεεεε  :2funny:
τερμα τα ταξι φιλε μου ...μαρσουτες και αγιος ο θεος...οταν ακου πολλα κεραςια παρε μικρο καλαθι

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε και καμμια χωρα ρρε μεγαλε
παντου παιζεις,μολδαβια ρουμανια,ουκρανια,τωρα κ πολωνια
μηπως εχεις ιδιωτικο αεροπλανο?
πως τα προλαβαινεις ολα??
αγοραρε  τις βολτες μου στην ανατολικη ευρωπη τις ξεκινησα απο κει...για ρουμανια και ουκρανια δε μπορω να πω γιατι απλα πολυ λιγο εχω βρεθει εκει...οπου εχω παει εχω αφησει και καποια φραγκα ΔΙΚΑ μου και οχι αλλων :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: δεν εχω καλο αμαξι και δεν εχω τζετ ουτε αρχοντας νκανενος ειμαι ,ουτε γαμαω εδω πουτανες επειδη μενω μονιμα και εχω τη δυνατοτητα να γαμαω σχεδον τσαμπα,δεν μπορω να δινω πληροφοριες για πουτανες μονο αυτα που βλεπω που κανουν διαφοροι φιλοι λεω  τη πληροφορηση περι τιμων και πουτανιας την αφηνω σε αυτους που ξερουν,...προσεξε λοιπον τι γραφουν αλλοι που ερχονται εδω και θα μαθεις πολλα...δε με ξερεις και σε καταλαβαινω...παραδειγμα,παλια ελεγα τον ρεντ αγαμητο και αλλα ...ομως οταν το γνωρισα ζητησα συγνωμη επισημα στο θρεντ ...οπως λοιπον δε ξερεις τιποτα απο μολδαβια μη φερνεις συνεχεια αντιρρησεις...εκτος κι αν εχεις κατι πρωσοπικο με μας η ακομα και με τη μολδαβια ...οταν αρχισα να κανω τις βολτες μου (επαγγελματικες ) στην ανατολικη ευρωπη ,το 1994, εσυ μαλλον δεν ηξερες που ειναι αυτα τα μερη ,για τα οποια σημερα μιλας

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το "ζαπορογιε" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που ειναι ,διπλα στο βιλαμπαχο?
δεν μας χ..σ ρε νταβαριτς
εγινες και στην ουκρανια ειδικος?
1 τιρασπολ !!!! και 4 ντιπροπετροφσκ ,χαρκιβ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
τι να πω...
αν υπαρχει καποιος που να λαμβανει σοβαρα αυτα που λετε εδω...... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
5-6.000.000 οι δυο πολεις-νομοι με τα κορυφαια αλογα τη; ευρωπης ισως,τις μισες κ πλεον "μισσ ουκρανια" ειναι πολυ πισω απο ενα χωριο πεινασμενων με 100-150000 της "πρινιστροβιε" :jerking:
ελεος ρεεεεε..
δημητρη βοηθεια... :grin: :grin: :grin: :grin:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φιλε μου και παλι το λεω εδω στη μολδαβια οι γυναικες ειναι ομορφες γιατι οι περισσοτερες ειναι μιγαδες ,με μιξη απο ουκρανια ,ρωσια ,ρουμανια ,τουρκια ,βουλγαρια ακομα και ελληνες ...και οπως θα συμφωνησεις οι γυναικες μιγαδες ειναι και πιο ομορφες και πιο καβλιαρες

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η σεριφ τιρασπολης παιζει στο μολδαβικο πρωταθλημα ,τα διαβατηρια τους ειναι μολδαβικα ,και οταν μπαινεις απο τα συνορα γραφει...καλως ηρθατε στη πρεδνεστροβσκαια δημοκρατια της μολδαβιας.οταν δεν ξερεις πρεπει να σωπαινεις η απλα να λες δε ξερω
ετσι λεγετε σωστο
κ τι σημαινει αυτο?οτι ειναι το ιδιο κρατος?δηλ βορεια κ νοτια κορεα ειναι το ιδιο
διαβατηρια εχουν δικα τους κ ρωσσικα,τωρα αν καποιοι λιγοι εχουν κ μολδαβικα..αμφιβαλλω ειδικα για τιρασπολ,μπορει μερικοι στις αλλες περιοχες που ειναι στην συνοριακη γραμη τους
εδω εχουν κοινοβουλιο εθνικο υμνο κλπ
επιμενεις να λες ειναι το ιδιο κρατος..στα συνορα προφανος συμπληρωνεις το εμιγκρεσιον καρτα οπως κ ρωσσια η και ουκρανια εως κ το καλοκαιρι,ισχυε
αυτα τα βρηκα σε ενα σαιτ
δεν νομιζω οτι λενε ψεματα για να στην χαλασουν

State insignia
Statehood
NATIONAL FLAG
FlagThe official flag of Pridnestrovie was adopted at the time of declaration of independence of the republic in the year 1990. It consists of three horizontal bands, red-green-red and is flown throughout the nation as a sign of statehood. No other flag is flown anywhere in the country.
» Find out more...

NATIONAL COAT OF ARMS
Coat of armsThe official coat of arms of Pridnestrovie is a modified version of the historic MSSR coat of arms. It respectfully reflects our historical legacy but should not be misinterpreted as adherence to communism or the extinct Soviet system.
» Find out more...

NATIONAL ANTHEM
National AnthemThe official anthem of Pridnestrovie is called "We Glorify You, Pridnestrovie." Read the lyrics, get the sheet music, download it and listen to online.
» Find out more...

NATIONAL DAY: 2 SEP
Independence DayThe national Day of Independence of Pridnestrovie is September 2nd, 1990. On that day, the country declared its independence and became a separate, sovereign nation.
» Find out more...

Pridnestrovie has its own currency, postage stamps, etc.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου και παλι το λεω εδω στη μολδαβια οι γυναικες ειναι ομορφες γιατι οι περισσοτερες ειναι μιγαδες ,με μιξη απο ουκρανια ,ρωσια ,ρουμανια ,τουρκια ,βουλγαρια ακομα και ελληνες ...και οπως θα συμφωνησεις οι γυναικες μιγαδες ειναι και πιο ομορφες και πιο καβλιαρες
φιλτατε μετα απο αυτα που γραφει,ο μαλλον,κατα φαντασιαν "γιατρος",αυτα τα ευφανταστα τα δικα σου,ωχριουν σε αυτα που βλεπει ο νταβαριτς στο youtube και τα μεταφερει εδω...ειδικα που το παιζει γνωστης της ουκρανιας :2funny: :2funny: :2funny:
οι γυναικες το ναναι μιγαδες,ναι θα συμφωνησω,ειναι θετικο
παντως ,χωρις ναχει πια καποια ιδιαιτερη σημασια,απο οτι εχω δει σε σαιτ κι εχω δει κι εδω κι αλλου φωτογραφιες,μην συγκρινουμε τα ρετιρε,χαρκιβ,ντιπροπετροφσκ,με τα ισογεια κισινιοφ κλπ
σιγουρα θαχει γκομενες καλες,δεν ειμαι τρελλος,απλα οπως λεει κι ο δημητρης29,σημασια εχει κ το πως καθονται
'κι εκει φιλε ,οτι κ να λες,οι λιγες η περισοτερες μουναρες,τα παιρνουν κ χοντρα μαλιστα,ισως κ πιο χοντρα απο οπουδηποτε,ισως κ λογω ρουμανικης νοοτροπιας κ συγγενειας των λαων αυτων >:( >:( >:(οποτε,θα επαναλαβω,ανθρακες ο θησαυρος....κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα.. αν το κοκο δεν ειναι ευκολο σε καμακι-θεωρητικο αυτο- ,και το βασικο η βιζιτα ξεκινα απο 100 κ 200 την ωρα,βρασε ρυζι
τωρα αν εχει κ με λιγοτερα τιποτα πουτανακια της πλακας,εμενα αυτο μου ειναι αδιαφορο αυτο
αν κανω τοσα χλμ κι εξοδα,θελω να μπορω να παιρνω μουναρες σε τιμες ουκρανιας το πολυ
για μολδαβια θαχα απαιτησεις ναναι πιο φτηνα ,κι οχι δυο τρεις νφορες πανω κ με χειροτερες γκομενες
αυτια..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτα που λες ειναι λαθος γιατι επισημα δε αναγνωριστικε απο κανενα κρατος αρα δεν ειναι κρατος...ακομα και οι ρωσοι δε τους αναγνωρισαν...το 70% κατεχει μολδαβικο διαβατηριο το 35% ειναι ρουμανομολδαβοικαι οι θπολοιποι ρωσοι και ουκρανοι...στα δηθεν συνορα δε βαζουν σφραγιδα στα διαβατηρια και η μολδαβια εκει δεν εχει τελωνειο απλα ενα αστυνομικο σταθμο που ελεγχουν τα αυτοκινητα για λαθραια...πολοι απο αυτους παρα την απαγορευση ψηφιζουν στις εκλογες του νομιμου κρατους

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλτατε μετα απο αυτα που γραφει,ο μαλλον,κατα φαντασιαν "γιατρος",αυτα τα ευφανταστα τα δικα σου,ωχριουν σε αυτα που βλεπει ο νταβαριτς στο youtube και τα μεταφερει εδω...ειδικα που το παιζει γνωστης της ουκρανιας :2funny: :2funny: :2funny:
οι γυναικες το ναναι μιγαδες,ναι θα συμφωνησω,ειναι θετικο
παντως ,χωρις ναχει πια καποια ιδιαιτερη σημασια,απο οτι εχω δει σε σαιτ κι εχω δει κι εδω κι αλλου φωτογραφιες,μην συγκρινουμε τα ρετιρε,χαρκιβ,ντιπροπετροφσκ,με τα ισογεια κισινιοφ κλπ
σιγουρα θαχει γκομενες καλες,δεν ειμαι τρελλος,απλα οπως λεει κι ο δημητρης29,σημασια εχει κ το πως καθονται
'κι εκει φιλε ,οτι κ να λες,οι λιγες η περισοτερες μουναρες,τα παιρνουν κ χοντρα μαλιστα,ισως κ πιο χοντρα απο οπουδηποτε,ισως κ λογω ρουμανικης νοοτροπιας κ συγγενειας των λαων αυτων >:( >:( >:(οποτε,θα επαναλαβω,ανθρακες ο θησαυρος....κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα.. αν το κοκο δεν ειναι ευκολο σε καμακι-θεωρητικο αυτο- ,και το βασικο η βιζιτα ξεκινα απο 100 κ 200 την ωρα,βρασε ρυζι
τωρα αν εχει κ με λιγοτερα τιποτα πουτανακια της πλακας,εμενα αυτο μου ειναι αδιαφορο αυτο
αν κανω τοσα χλμ κι εξοδα,θελω να μπορω να παιρνω μουναρες σε τιμες ουκρανιας το πολυ
για μολδαβια θαχα απαιτησεις ναναι πιο φτηνα ,κι οχι δυο τρεις νφορες πανω κ με χειροτερες γκομενες
αυτια..
αρα λοιπον εχω δικιο οταν λεω ελα και θα δεις ...δεν μπορεις να εχεις απολυτη αποψη για κατι που δεν εχεις δει...δεν μπορεις να σκοτωσεις καποιον μονο και μονο γιατι σου ειπαν τοι ειναι ψευτης

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτα που λες ειναι λαθος γιατι...το 70% κατεχει μολδαβικο διαβατηριο το 35% ειναι ρουμανομολδαβοικαι οι θπολοιποι ρωσοι και ουκρανοι...στα δηθεν συνορα δε βαζουν σφραγιδα στα διαβατηρια και η μολδαβια εκει δεν εχει τελωνειο απλα ενα αστυνομικο σταθμο που ελεγχουν τα αυτοκινητα για λαθραια.
μαλιστα ειμαι λαθος,,το 70% ειναι αυτο ..το 35% ειναι το αλλο κ οι υπολοιποι το αλλο...
δηλ μλδλαγνε το 105% ειναι αυτο κι οι υπολοιποι,ποσο δηλαδη ?αλλο 35%,ΣΥΝΟΛΟ 140% :grin: :grin: :grin: :grin:
η ουσια..ειναι κρατος οπερετα σωστο,αλλα για τον επισκεπτη αυτα ειναι αδιαφορα
για τον επισκεπτη ειναι αλλο κρατος,γιατι κ συνορα αλλα εχει κ απο οτι ειδα καπιια παλια ποστ,θελει οχι μονο συνορα αλλα κ ρετζιστρατσια αλλα ρωσσια κλπ μαλακιες κ ταλαιπωριες
κ σιγουρα αν μπεξεις με την εκει αστυνομια,δεν θα απευθηνθεις στο κισινιοφ
οποτε φιλε,αστο μην το παλευεις105-,140% οπως λες πιο πανω :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαλιστα ειμαι λαθος,,το 70% ειναι αυτο ..το 35% ειναι το αλλο κ οι υπολοιποι το αλλο...
δηλ μλδλαγνε το 105% ειναι αυτο κι οι υπολοιποι,ποσο δηλαδη ?αλλο 35%,ΣΥΝΟΛΟ 140% :grin: :grin: :grin: :grin:
η ουσια..ειναι κρατος οπερετα σωστο,αλλα για τον επισκεπτη αυτα ειναι αδιαφορα
για τον επισκεπτη ειναι αλλο κρατος,γιατι κ συνορα αλλα εχει κ απο οτι ειδα καπιια παλια ποστ,θελει οχι μονο συνορα αλλα κ ρετζιστρατσια αλλα ρωσσια κλπ μαλακιες κ ταλαιπωριες
κ σιγουρα αν μπεξεις με την εκει αστυνομια,δεν θα απευθηνθεις στο κισινιοφ
οποτε φιλε,αστο μην το παλευεις105-,140% οπως λες πιο πανω :2funny: :2funny: :2funny:
μη πιανεσαι απο μικρολεπτομερειες ...εχω παει εκει και εχω δει τι παιζει ...εχω γαμησει εδω στο κισιναου γκομενες απο εκει οπως και οι περισσοτεροι που ερχονται...ειναι μολδαβικη γη οπως και η κυπρος...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλα ρε φιλε,εσυ σοβαρα τα σχολιαζεις αυτα???
ελεος ρε παιδια...
τι τα γραφω θα μου πεις...
μπας κ τα διαβασει κανας φουκαρας των 592ε τα παρει σοβαρα κι αυτοκτονησει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε μου ναι τα λεω και τα συζητώ σοβαρα... τα εχω ζήση δεν ειναι παράλογο ουτε τρελό το κοστολόγιο των 2.000 ευρο βαρια βαρια διοτι δεν καταλαβες οτι αφορά 4 ζευγάρια αρα  500 ευρα στον καθε μαντράχαλο για μια ονειρεμένη εξοδο οταν στην Αθήνα ακουμπάτε 500 ευρά για να περάσετε ενα διωρο με ενα  ΣΙΤΥ ΤΟΥΡ.
Που ειναι το παράλογο;;;;;;;;;;;;

υγ, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΓΟΥΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ 592 € ΜΙΣΘΟΤΟΥς  ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥς ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ.
    και γενικά για κανεναν μισθωτό εξαρτώμενο να επιβιώση απο το μισθό του.
    Παμε σε άλλη κατηγορία δεν το καταλαβες;;;;.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom