Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ  ποιο πολλα θελω εδω(αν οχι τα ιδια) για τετοια γουστα (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) και δεν ειναι αλογα ράτσας.
υπαρχον και πιο ακριβα γουστα αμα θελης που αντι για τραπεζι μεσα στον κοσμο υπαρχουν τραπεζια για τους πιο χαι και δεν φενονται απο τον κοσμο ουτε φανταζεσε οτι υπαρχουν στα δυο καλητερα τους κλαμπ και οπου μπορεισ να κανεις οτι γουσταρεις!!!!!!!! και μετα να σκασεις σε βιλαρα  τεζα μαρμαρα γιακουζια κτλ το κανα και αυτο τον γυρο πριν 2 χρονια !!!!  τελος παντον αμα εισε φορτομενος καλα αυτα θα τα βρεις!!!  και ο αλλαν σαν σχετικος καταλαβε !!! οτι και εγω να μην ειμαι θα τα βρει ολα!!!  και αν καπιος συναγονιστης ειναι κισηινεου και εχει αμαξι  ασ παει στο γκραφιτυ καφε απο τεταρτη και μετα για καφεδακι και μετα ασ παρι απο πισο καπια απο της λιμουζινες που ανα ορα ερχοντε συνεχεια και θα δει ακριβος τη σας εξυγησα εδω!!  απλα τα πραγματα!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οι βρισιες χαρακτιριζουν παντα αυτον που τις λεει, Αλλαν, φαινεσαι σοβαρο ατομο, σε βλεπω αν πας πανω με το οργιο, να μενεις με το  :jerking: στο χερι ¨) φιλικα

ρε φιλε κανε μας την χάρη και καταλαβε το το εχω πει πολλές φορρές αυτα τα σπόρ θέλουν να το εχεις μεσα σου αλλοιώς δεν κανης κατσε σπίτι σου.
Ερθη δεν ερθη γινη δεν γινη το  event να είσαι σίγουρος οτι ξέρω να κινηθώ και μόνος μου.
Την παρεα θέλω να φτιάξω σιγά το θέμα.......
Money speaking κατάλαβες;;;;;σιγα το κοστολόγιο η παρεα μετράει.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
υπαρχον και πιο ακριβα γουστα αμα θελης που αντι για τραπεζι μεσα στον κοσμο υπαρχουν τραπεζια για τους πιο χαι καιδεν φενονται απο τον κοσμο ουτε φανατζεσε οτι υπαρχουν στα δυο καλητερα τους κλαμπ και οπου μπορεισ να κανεις οτι γουσταρεις!!!!!!!! και μετα να σκασεις σε βιλαρα  τεζα μαρμαρα γιακουζια κτλ το κανα και αυτο τον γυρο πριν 2 χρονια !!!!  τελος παντον αμα εισε φορτομενος καλα αυτα θα τα βρεις!!!  

Αρκετα σε δημόσια θεα τα λεμε σε άλλη φαση τετατετ.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Συνάδελφοι, οκέι ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά πολλά τα λεφτά που ακούω. Πρέπει να γουστάρεις τη φάση γενικά, γιατί με 3 και 4 χιλιάρικα τη βδομάδα γαμάς όπου νά'ναι. Και πάρτε και κάνα ταξί ρεεεεεεεε  :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, οκέι ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά πολλά τα λεφτά που ακούω. Πρέπει να γουστάρεις τη φάση γενικά, γιατί με 3 και 4 χιλιάρικα τη βδομάδα γαμάς όπου νά'ναι. Και πάρτε και κάνα ταξί ρεεεεεεεε  :2funny:
φιλε οπως σωστα καταλαβες,ρεσιταλ φαντασιωσεων
ο γιατρος αυτα που λεει κ γραφει,σορρυ αλλα πλεον αμφιβαλω βασιμα και για το "γιατρος"
κι εγω απο σημερα δηλωνω ,ειμαι "αστροναυτης" κ χαλαω 2000ε την μερα
εδω στο θρεντ  αυτο κολαει
τελος το 7Χ,αστροναυτης μονιμα διαμενων στο καναβεραλ,παω ουκρανια αυθημερον με το πρωσωπικο μου τζετ,κι εχω κονε με την ανυ λορακ-αυτη πουταν γιουροβιζιον
παμε με λιμο  λιαρ τζετ κ πριβε παρτυ στο γιωτ μου στην οντεσσα
υγ.γιατρε,το μονο που ελπιζω ειναι να τα λες οντως για πλακα,αλλιως.....
υγ2"σεβαλιε",αυτα  δηλαδη ειναι οκ,τα δικα μου που σχολιασα τις μπαρουφες ηταν για να γινουν μπαν?
τι να πω...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αρκετα σε δημόσια θεα τα λεμε σε άλλη φαση τετατετ.
καλα ρε φιλε,εσυ σοβαρα τα σχολιαζεις αυτα???
ελεος ρε παιδια...
τι τα γραφω θα μου πεις...
μπας κ τα διαβασει κανας φουκαρας των 592ε τα παρει σοβαρα κι αυτοκτονησει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατρε θες να γινουμε κολλητοι μπας και γαμησω κι εγω κανα τετοιο μουνι ...ρε και η τιρσπολη μολδαβια ειναι...κοιταξτε τι μουνια υπαρχουν εδω ...αυτη ειναι ποιοτητα
αν ηταν μολδαβια αρχοντα της πληροφοριας δεν θα σκοτονονταν προ 20ετιας μεταξυ τους,ουτε θαχαν αλλο νομισμα βουλη,τραπεζες.νομους κλπ,ουτε θαγραφες δηλωσεις και θα πληρωνες οταν πηγαινες απο κισινιοφ τιρασπολ-φονμακουλης-ουτε κι αλλα πολλα
στο τελος θα πεις οτι μιλανε κ ρουμανικα στο τιρασπολ
αλλα..ασε θα γινω μπαν...γιατι παρεμβαινω στις πληροφοριες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αλλανιαρη κοιτα να δεις το κισηινεου για μενα εχει λιξει εχω το ενα απο τα δυο μορα που σπονσοραριζα και τερμα :rockon: :rockon: αλλα επειδη ειμαι αθεραπευτα κλαμπομπαρακιας και ξερο ολο το καλο καργιολε ολε του κισηινεου που και που σκαο μυτη κρυφα για γουστα!!! βρες κανα 4-5 χιλιαρικακια  τοσα περνο σινηθος μαζι για τουλαχιστον βδομαδα !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν προσεξεις ειπα οτι στο ΚΙΣΙΝΙΟΦ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!οι φωτο που εδειξε ο Πιτσιλιστης που  :knockinb: με 100 Ευρω την ωρα ηταν το επιπεδο του Νοβγκοροντ!με τη διαφορα οτι εκει δεν δινεις 100 Ευρω!γενικα μια ωραια γκομενα απο Μολδαβια δεν εχω δει!Δεν μπορουν να συγκριθουν με της Ουκρανες με τιποτα!
τι αλλο θα πει ο ανθρωπος ρε δημητρη!!!
κι εχεις το σεβαλιε" και μας βαζει χερι,να μην κριτικαρουμε,τα εξοφθαλμα :new_shocked:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατρε θες να γινουμε κολλητοι μπας και γαμησω κι εγω κανα τετοιο μουνι ...ρε και η τιρσπολη μολδαβια ειναι...κοιταξτε τι μουνια υπαρχουν εδω ...αυτη ειναι ποιοτητα
οσο κανεις εσυ κουμαντο στο κισινιοφ,αλλο τοσο κανει κι ο ντοκτορ :think: :think: :think: :think:στο τιρασπολ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επιτελους ο τσαρος συμφωνει οτι στη μολδαβια υπαρχει ποιοτητα και η ποιοτητα φιλοι πληρωνεται και κυριοι υη ποιοτητα τη πληρωνουν λιγοι βλεπε γιατρος ,τονουσου,τασος3....κλπ
"ας τον τρελλο στην τρελλα του"
αυτο που βγαινει ρε φιλε με βαση αυτο το ποστ του δημητρη?ημαρτον κυριε... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ταπα κ ξεθυμανα
αντε καλη συνεχεια παιδες
αυριο εχω πτηση κι εγω απο κιεβο για καναβεραλ,με το λιαρ τζετ μου και την αννυ-λορακ- με καποιες φιλες της
αλλαν ελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαγκες λισαξε ο κατσικοκλευτης εχω σκασει στα γιελια μι μι μακρυα απο το τιρσπολ βοηθειααα μου τρων της κοτες!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απα πα τιρασπολ  !! επηκηνδηνα!!!  απα πα πα πα χαλία χαλια κατι κοντες ακολες ασχημες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αν ηταν μολδαβια αρχοντα της πληροφοριας δεν θα σκοτονονταν προ 20ετιας μεταξυ τους,ουτε θαχαν αλλο νομισμα βουλη,τραπεζες.νομους κλπ,ουτε θαγραφες δηλωσεις και θα πληρωνες οταν πηγαινες απο κισινιοφ τιρασπολ-φονμακουλης-ουτε κι αλλα πολλα
στο τελος θα πεις οτι μιλανε κ ρουμανικα στο τιρασπολ
αλλα..ασε θα γινω μπαν...γιατι παρεμβαινω στις πληροφοριες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα θα αφησουμε και κανα μπουτακι για σενα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχον και πιο ακριβα γουστα αμα θελης που αντι για τραπεζι μεσα στον κοσμο υπαρχουν τραπεζια για τους πιο χαι και δεν φενονται απο τον κοσμο ουτε φανταζεσε οτι υπαρχουν στα δυο καλητερα τους κλαμπ και οπου μπορεισ να κανεις οτι γουσταρεις!!!!!!!! και μετα να σκασεις σε βιλαρα  τεζα μαρμαρα γιακουζια κτλ το κανα και αυτο τον γυρο πριν 2 χρονια !!!!  τελος παντον αμα εισε φορτομενος καλα αυτα θα τα βρεις!!!  και ο αλλαν σαν σχετικος καταλαβε !!! οτι και εγω να μην ειμαι θα τα βρει ολα!!!  και αν καπιος συναγονιστης ειναι κισηινεου και εχει αμαξι  ασ παει στο γκραφιτυ καφε απο τεταρτη και μετα για καφεδακι και μετα ασ παρι απο πισο καπια απο της λιμουζινες που ανα ορα ερχοντε συνεχεια και θα δει ακριβος τη σας εξυγησα εδω!!  απλα τα πραγματα!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΝΟVA η CONNNEX βλεπετε στο σπιτι ΝΤΑΒΑΡΙΤς?σε ποια εκπομπη,σηριαλ τλσπαντων τα δειχνει?γιατι στα αλλλα καναλια μονο ΔΝΤ βλεπουμε εμεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓτο "γιατρε" τελος,δεν το πολυπιστευω πλεον οτι εισαι γιατρος αγαπητε φιλε ;)

9

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και να αναλησο τον λογαριασμο της βραδιας 4 αλογα 1.75 και απανο τεζα απο γνοστο καζινο 4 επι 300 ευρα 1200 τα κοριτσια εσκορτ και μετα σπιτι για γαμιση 300 η λιμο που θα μας παρει απο το σπιτι κατα της 12 και θα μας παει στο κλαμπ ντραιβ και το πρωι θα μας γυρισει σπιτι εντος του κισηινεου παντα ... στο ντραιβτραπεζι δυο μπουκαλες εισοδομαλακιες κτλ κανα 300 αρι ολα μαζι και κανα φαι το προη πριν το γαμηση κανα 200 2000 χιλαρικακια θελουμε!!!!  αυτη την φαση την κανουνε πολυ γνοστοι μολδαβοι και ιταλοτουρκοι φορτομενη !! καθε σαβατοκυριακο υπαρχουν και γουστα πιο καλα!!! απλα περιγραφω τα καλα απλα γουστα!!!! αντε και καλη χρονια
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: εδωσα και τα στοιχια και τι κοστηζει τι και ποσ θα τα βρει ο οπιοσδιποτε υπαρχουν και τα βιντεο απο το γιου τουμβεπ!!!! και οs συνηθος μονο εγω δινω πληροφοριες  παντα με  αποδειξεις  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: αιντε χαιβαν τραχαναδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα κρασια μπαρμπασταθης :2funny: :2funny: :2funny:  orgief scimba viteza care joci lamba ta diminatsa  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαγκες λισαξε ο κατσικοκλευτης εχω σκασει στα γιελια μι μι μακρυα απο το τιρσπολ βοηθειααα μου τρων της κοτες!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απα πα τιρασπολ  !! επηκηνδηνα!!!  απα πα πα πα χαλία χαλια κατι κοντες ακολες ασχημες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον την τεταρτη φορα θα αντιληφθεις
ακολες κοντες εχει η νοτια ουκρανια
το τιρασπολ δεν  ειναι μολδαβια ειπα,
ειχανε πολεμο προ εικοσαετιας ειπα,οχι χτες
επικινδυνα,δεν νομιζω,εσυ ξερεις μαλλον :grin: :grin: :grin:η μηπως οχι?? :think: :think: :think:
τωρα "κοντα" η "μακρια",αυτα δεν ειναι καταληπτα ,βρες τα με τον εαυτο σου,η μαθε γραφη κι αναγνωση :grin: :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: εδωσα και τα στοιχια και τι κοστηζει τι και ποσ θα τα βρει ο οπιοσδιποτε υπαρχουν και τα βιντεο απο το γιου τουμβεπ!!!! και οσ συνηθος μονο εγω δινω πληροφιριες που παντα της δινο με της απο δειξεις τους αιντε χαιβαν τραχαναδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα κρασια μπαρμπασταθης :2funny: :2funny: :2funny:
πεστο λοιπον
τωρα καταλαβαμε
youtube τα βλεπεις :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ειπα και εγω,να πληρωνει συνδρομες ο νταβαριτς σε nova k connex?
τωρα μαλιστα ;)
κατι αλλο? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
οχι αρκει...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παντως να ξερεις οτι τα youtubeειναι οπως αυτα που γραφουν οι γκομενες στα σαιτ με τις βιζιτες
κοινως η "τριχα" γινετε  "τριχια" :grin:
μην τα παιρνεις κ σοβαρα,σαν αυτα που λεει ο μλδλαγνος ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: εδωσα και τα στοιχια και τι κοστηζει τι και ποσ θα τα βρει ο οπιοσδιποτε υπαρχουν και τα βιντεο απο το γιου τουμβεπ!!!! και οs συνηθος μονο εγω δινω πληροφοριες  παντα με  αποδειξεις orgief scimba viteza care joci lamba ta diminatsa  
αποδειξεις εχει κι ο μλντλαγνος πολλες :2funny: :2funny:
οσο για τα ρωσσικα σου,μαλλον ουτε ρωσσικα ξερεις :think: :think: :think:,ας πει κι ο δημητρης που ειναι ειδικος εγω παντως ακρη δεν βγαζω :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom