allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αλλανιαρη κοιτα να δεις το κισηινεου για μενα εχει λιξει εχω το ενα απο τα δυο μορα που σπονσοραριζα και τερμα αλλα επειδη ειμαι αθεραπευτα κλαμπομπαρακιας και ξερο ολο το καλο καργιολε ολε του κισηινεου που και που σκαο μυτη κρυφα για γουστα!!! λογο ρουμανικον και αναμνησεον!!! αλλα θελη καλα ευρα για τα καλα μουνια αλλιος δεν εχει νοημα τοσα χιλιομετρα!!!!!!!!! και αφου τα χω χωσει που τα χω πλεροσει πολυκατικιες κραταο της επαφες μου !!!!! ειμαι ουκρανος τον τελευτεο ενεμιση χρονο!!! και οταν βαριεμε τα χιλιομετρα τιρασπολ οπα!! πιο πολυ καθομαι στο μπεντερι!! για τους σχετικους τερμα!! τιρασπολ και ουκρανια βαθια!! μπας και μου μηνη κανα σπιτι απουλητο για τα γεραματα βρες κανα 4-5 χιλιαρικακια τοσα περνο σινηθος μαζι για τουλαχιστον βδομαδα !!πες και του μπλασκου να σου δωσει αδεια γιατι εχεις φαει απαγορευτικο !!!! αλλα θελη να σε σιναντισει να τα πειτε και θα κανουμε καμια καταδρομικη!! οπα!!!
Μεσα αρκει να φροντισης για τα αλογα της ιππασιας να ειναι ράτσας αλλοιως δεν εχει νόημα
να ασχοληθούμε με το σπόρ..
ΥΓ.: ασε τον μπλασκο λογο συγγενειας εχουμε κληρονομικές διαφορες οπότε δεν τον βάζεις στο τραπεζι μας.