Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
TIRASPOL ΖΗΤΩ Η ΑΓΡΟΤΙΑ!!!!!!!! ΔΕΝ θα πεινασουμε ποτε :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ντισκο πλασμα ολα τα πλασματα για παρτη μας  :knockinb: :knockinb: :knockinb:!!!!!!!!!!!!! νανε καλα αυτο το παλικαρι ο σταλιν παλι μας ξελασποσε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καμαρι με το εργαλειο!!! το μορο τεζα μιλαμε μουρη !!!!! φερραρι!!!!!!!
γιατρε θες να γινουμε κολλητοι μπας και γαμησω κι εγω κανα τετοιο μουνι ...ρε και η τιρσπολη μολδαβια ειναι...κοιταξτε τι μουνια υπαρχουν εδω ...αυτη ειναι ποιοτητα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατρε εχεις δικιο αλλα οχι σε ολα...αν στις εκλογες παρουν οι κουμουνιστες 35 εδρες οφιλατ 30 μενουν αλλες 35 που θα μοιραστουν οι υπολοιποι...αυτοι δεν θελουν τους κουμουνιστες και θα κανουν συναινετικη κυβερνηση με φιλατ προεδρο και γκιμπου πρωθυπουργο...η παιζει λουπου πρωθυπουργο...αρα ο φιλατ δεν θα κανει οτι θελει,απλα επειδη δεν θα ειναι μονος...ευρωπη ξεχασε τη οι ρωσοι δε τους αφηνουν με τιποτα...ο φιλατ ειναι μαγκας οι δουλειες του πανε καλα χωρις ευρωπη...αυτα ειναι προεκλογικα"θα" και τιποτε αλλο εμεις εδω λοιπον εχουμε ακομη ζωη (σεξουαλικη) για κανα πενταετια ...οι ρωσοι εδω εχουν αγορασει τα παντα και τους παντες και οι μολδαβοι δε γουσταρουν τους ρουμανους γι αυτο και ο γκιμπου παει κατα διαολου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γιατρε εχεις δικιο αλλα οχι σε ολα...αν στις εκλογες παρουν οι κουμουνιστες 35 εδρες οφιλατ 30 μενουν αλλες 35 που θα μοιραστουν οι υπολοιποι...αυτοι δεν θελουν τους κουμουνιστες και θα κανουν συναινετικη κυβερνηση με φιλατ προεδρο και γκιμπου πρωθυπουργο...η παιζει λουπου πρωθυπουργο...αρα ο φιλατ δεν θα κανει οτι θελει,απλα επειδη δεν θα ειναι μονος...ευρωπη ξεχασε τη οι ρωσοι δε τους αφηνουν με τιποτα...ο φιλατ ειναι μαγκας οι δουλειες του πανε καλα χωρις ευρωπη...αυτα ειναι προεκλογικα"θα" και τιποτε αλλο εμεις εδω λοιπον εχουμε ακομη ζωη (σεξουαλικη) για κανα πενταετια ...οι ρωσοι εδω εχουν αγορασει τα παντα και τους παντες και οι μολδαβοι δε γουσταρουν τους ρουμανους γι αυτο και ο γκιμπου παει κατα διαολου
το ιδιο πραγμα λεμε ρε μολντο!!!!!! αμα γουσταρουν να βγαλουν οι ρωσοι προεδρο τον βορονιν θα τον βγαλουν!!!!!  οπος εγινε στο τελευτεο διμοψηφισμα οπου κανενας δεν πηγε να ψηφησει το σχεδιο τον αντικουμουνιστον και ο βωορονιν εκανε παρτυ!!!!!!!! ολα πεζονται!!! στην ουκρανια  τον κουμουνιστη βγαλανε προεδρο κοντρα στα προγνοστικα!!!  παρε και μια τιρασπολιοτησα να γουσταρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• foto456.png
    foto456.png
    182,3 KB · Εμφανίσεις: 55

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το ιδιο πραγμα λεμε ρε μολντο!!!!!! αμα γουσταρουν να βγαλουν οι ρωσοι προεδρο τον βορονιν θα τον βγαλουν!!!!!  οπος εγινε στο τελευτεο διμοψηφισμα οπου κανενας δεν πηγε να ψηφησει το σχεδιο τον αντικουμουνιστον και ο βωορονιν εκανε παρτυ!!!!!!!! ολα πεζονται!!!   παρε και μια τιρασπολιοτησα να γουσταρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαλια η γκομενα και που εισαι αντε :knockinb: γιατρε κι εχω 2 μερες να γαμησω ..ποσο το μαλι??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χαλια η γκομενα και που εισαι αντε :knockinb: γιατρε κι εχω 2 μερες να γαμησω ..ποσο το μαλι??
καλα ρε μολντο και της δικες μου θελης να  :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αμαν ρε αδερφε θα αφησεις τιποτα και για καναν αλλον??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για αυτα που γραφτηκαν περι ουκρανιας και ρωσιας στο θρεντ...ρε παιδια μη τρελαθουμε κι ολας η ουκρανια εχει 50000000 κοσμο και η ρωσια 150000000 ,,,σιγουρα λοιπον μεσα σε αυτο το συνοθυλευμα θα υπαρχουν και ωραιες γκομενες ...η μολδαβια ειναι 3500000 ανθρωποι φανταζεστε λοιπον τη διαφορα ???εδω ομως η μια στις δυο γυναικες ειναι ωραια...εμεις που ζουμε εδω θυμαμαι παλια ηταν οι δυο στις τρεις ωραιες βεβαια εφυγαν πολλες απο αυτες η παντρευτηκαν αλλοδαπους οποτε επεσε το ποσοστο...απο το γυρισμα του λαιμου που κανουμε καθε φορα που περναει διπλα γκομενα δεν εχουμε και προβλημα με τα αλατα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γκομενες φιλων δε γαμω ...σου εκανα μια απλη ερωτηση ποσο το μαλι??
ενα 1000 ευρα εση ενα 1000 ευρα εγω θα νικιασουμε μια λιμουζινα στο ντριβε προτο τραπεζι πιστα με τα μπουκαλια μας και τα πουραμας και οπιο καργιολοαλογο απο αυτα που θα το γουσταρης δικο σου!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• katia067.png
    katia067.png
    243,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • katia078.png
    katia078.png
    290,7 KB · Εμφανίσεις: 80

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ενα 1000 ευρα εση ενα 1000 ευρα εγω θα νικιασουμε μια λιμουζινα στο ντριβε προτο τραπεζι πιστα με τα μπουκαλια μας και τα πουραμας και οπιο καργιολοαλογο απο αυτα που θα το γουσταρης δικο σου!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραία οι υπολοιπες που περισσεουν θα τις πάρω εγω και εφ'οσον θα τα εχετε ακουμπήση εσεις τα χιλιάρικα εγώ τζάμπα θα  την βγάλω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ωραία οι υπολοιπες που περισσεουν θα τις πάρω εγω και εφ'οσον θα τα εχετε ακουμπήση εσειςτα χιλιάρικα εγώ τζάμπα θα  την βγάλω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλος τον πετηνο!!!!!!!!!  τα ΛΕΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΕ!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΟΥ εισε μολντο??!!! αντε θα κανουμε καμια καταστροφη οπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    απο εδω οσες φορες  χρειαστηκα λιμο νοικιασα  300 ευρο το βραδυ εδωσα !! :rockon: :rockon: :rockon:ζηταγανε 500 αλλα τους κλαφτηκα ρουμανικα και τα ποτα στην λιμο δικα μου :2funny: :2funny: :2funny: τορα με βλεπουν και κανουν παρτυ !!!  τους εστηλα πολη κοσμο και με εχουν οπα λεμε!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΠΟΥ εισε μολντο??!!! αντε θα κανουμε καμια καταστροφη οπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    απο εδω οσες φορες  χρειαστηκα λιμο νοικιασα  300 ευρο το βραδυ εδωσα !! :rockon: :rockon: :rockon:ζηταγανε 500 αλλα τους κλαφτηκα ρουμανικα και τα ποτα στην λιμο δικα μου :2funny: :2funny: :2funny: τορα με βλεπουν και κανουν παρτυ !!!  τους εστηλα πολη κοσμο και με εχουν οπα λεμε!!!!

Ασε τον Μόλντο τώρα του το χάλασες αυτός ειναι ομορφάντρας και δεν πλερώνη για να.......
  :knockinb: :fuck1: :fuck2: :knockinb:
οποτε εδω θαμαστε και θα δεις τα δυό μας θα παμε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Γιατρεεεε παίζη να κανονισω καλή παρεα για Πρωτοχρονια με  αλλους δυο παρεα απο Αθηνα καλα παιδια και με λεφτα αισθήματα.;;;;;;;;;;;;;;;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατρε σου βγαζω το καπελο εισαι πρωτος φιλε μπραβο...για το 1000 μεσα και οποτε γουσταρεις...αστο ευσωμο να λεει αυτος εχει να πληρωσει τη περαιωση ...αυτα ειναι τα μουνια στο κισιναου ρεεεεεεεεεεεεε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αποψε θα γαμησω οποτε βααααλεεε και αλλα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ασε τον Μόλντο τώρα του το χάλασες αυτός ειναι ομορφάντρας και δεν πλερώνη για να.......
  :fuck2: :fuck1: :knockinb: :knockinb:
οποτε εδω θαμαστε και θα δεις τα δυό μας θα παμε.
αλλανιαρη κοιτα να δεις το κισηινεου για μενα εχει λιξει εχω το ενα απο τα δυο μορα που σπονσοραριζα και τερμα :rockon: :rockon: αλλα επειδη ειμαι αθεραπευτα κλαμπομπαρακιας και ξερο ολο το καλο καργιολε ολε του κισηινεου που και που σκαο μυτη κρυφα για γουστα!!! λογο ρουμανικον και αναμνησεον!!! αλλα θελη καλα ευρα για τα καλα μουνια αλλιος δεν εχει νοημα τοσα χιλιομετρα!!!!!!!!! και αφου τα χω χωσει που τα χω πλεροσει πολυκατικιες κραταο της επαφες μου !!!!! ειμαι ουκρανος τον τελευτεο ενεμιση χρονο!!! και οταν βαριεμε τα χιλιομετρα τιρασπολ οπα!! πιο πολυ καθομαι στο μπεντερι!! για τους σχετικους τερμα!! τιρασπολ και ουκρανια βαθια!! μπας και μου μηνη κανα σπιτι απουλητο για τα γεραματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βρες κανα 4-5 χιλιαρικακια  τοσα περνο σινηθος μαζι για τουλαχιστον βδομαδα !!πες και του μπλασκου να σου δωσει αδεια γιατι εχεις φαει απαγορευτικο  !!!! αλλα θελη να σε σιναντισει να τα πειτε και θα κανουμε καμια καταδρομικη!! οπα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom