moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δε μπορω εχω ερπη στα χειλια αυτο το καιρο αργοτερα ισως το συζηταμε ...και αναλογα τη τιμη βεβαια ,μπας και βγαλουμε κανα φραγκο για τιρασπολη με το γιατρο
δε μπορω εχω ερπη στα χειλια αυτο το καιρο αργοτερα ισως το συζηταμε ...και αναλογα τη τιμη βεβαια ,μπας και βγαλουμε κανα φραγκο για τιρασπολη με το γιατρο
γιατρε θες να γινουμε κολλητοι μπας και γαμησω κι εγω κανα τετοιο μουνι ...ρε και η τιρσπολη μολδαβια ειναι...κοιταξτε τι μουνια υπαρχουν εδω ...αυτη ειναι ποιοτηταTIRASPOL ΖΗΤΩ Η ΑΓΡΟΤΙΑ!!!!!!!! ΔΕΝ θα πεινασουμε ποτε ντισκο πλασμα ολα τα πλασματα για παρτη μας !!!!!!!!!!!!! νανε καλα αυτο το παλικαρι ο σταλιν παλι μας ξελασποσε καμαρι με το εργαλειο!!! το μορο τεζα μιλαμε μουρη !!!!! φερραρι!!!!!!!
το ιδιο πραγμα λεμε ρε μολντο!!!!!! αμα γουσταρουν να βγαλουν οι ρωσοι προεδρο τον βορονιν θα τον βγαλουν!!!!! οπος εγινε στο τελευτεο διμοψηφισμα οπου κανενας δεν πηγε να ψηφησει το σχεδιο τον αντικουμουνιστον και ο βωορονιν εκανε παρτυ!!!!!!!! ολα πεζονται!!! στην ουκρανια τον κουμουνιστη βγαλανε προεδρο κοντρα στα προγνοστικα!!! παρε και μια τιρασπολιοτησα να γουσταρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!γιατρε εχεις δικιο αλλα οχι σε ολα...αν στις εκλογες παρουν οι κουμουνιστες 35 εδρες οφιλατ 30 μενουν αλλες 35 που θα μοιραστουν οι υπολοιποι...αυτοι δεν θελουν τους κουμουνιστες και θα κανουν συναινετικη κυβερνηση με φιλατ προεδρο και γκιμπου πρωθυπουργο...η παιζει λουπου πρωθυπουργο...αρα ο φιλατ δεν θα κανει οτι θελει,απλα επειδη δεν θα ειναι μονος...ευρωπη ξεχασε τη οι ρωσοι δε τους αφηνουν με τιποτα...ο φιλατ ειναι μαγκας οι δουλειες του πανε καλα χωρις ευρωπη...αυτα ειναι προεκλογικα"θα" και τιποτε αλλο εμεις εδω λοιπον εχουμε ακομη ζωη (σεξουαλικη) για κανα πενταετια ...οι ρωσοι εδω εχουν αγορασει τα παντα και τους παντες και οι μολδαβοι δε γουσταρουν τους ρουμανους γι αυτο και ο γκιμπου παει κατα διαολου
χαλια η γκομενα και που εισαι αντε γιατρε κι εχω 2 μερες να γαμησω ..ποσο το μαλι??το ιδιο πραγμα λεμε ρε μολντο!!!!!! αμα γουσταρουν να βγαλουν οι ρωσοι προεδρο τον βορονιν θα τον βγαλουν!!!!! οπος εγινε στο τελευτεο διμοψηφισμα οπου κανενας δεν πηγε να ψηφησει το σχεδιο τον αντικουμουνιστον και ο βωορονιν εκανε παρτυ!!!!!!!! ολα πεζονται!!! παρε και μια τιρασπολιοτησα να γουσταρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ρε μολντο και της δικες μου θελης να αμαν ρε αδερφε θα αφησεις τιποτα και για καναν αλλον???χαλια η γκομενα και που εισαι αντε γιατρε κι εχω 2 μερες να γαμησω ..ποσο το μαλι??
γκομενες φιλων δε γαμω ...σου εκανα μια απλη ερωτηση ποσο το μαλι??καλα ρε μολντο και της δικες μου θελης να αμαν ρε αδερφε θα αφησεις τιποτα και για καναν αλλον???
ενα 1000 ευρα εση ενα 1000 ευρα εγω θα νικιασουμε μια λιμουζινα στο ντριβε προτο τραπεζι πιστα με τα μπουκαλια μας και τα πουραμας και οπιο καργιολοαλογο απο αυτα που θα το γουσταρης δικο σου!!!!!γκομενες φιλων δε γαμω ...σου εκανα μια απλη ερωτηση ποσο το μαλι??
ενα 1000 ευρα εση ενα 1000 ευρα εγω θα νικιασουμε μια λιμουζινα στο ντριβε προτο τραπεζι πιστα με τα μπουκαλια μας και τα πουραμας και οπιο καργιολοαλογο απο αυτα που θα το γουσταρης δικο σου!!!!!
καλος τον πετηνο!!!!!!!!! τα ΛΕΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΕ!!!!!!!!!!Ωραία οι υπολοιπες που περισσεουν θα τις πάρω εγω και εφ'οσον θα τα εχετε ακουμπήση εσειςτα χιλιάρικα εγώ τζάμπα θα την βγάλω.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
καλος τον πετηνο!!!!!!!!! τα ΛΕΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΕ!!!!!!!!!!
ΠΟΥ εισε μολντο??!!! αντε θα κανουμε καμια καταστροφη οπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο εδω οσες φορες χρειαστηκα λιμο νοικιασα 300 ευρο το βραδυ εδωσα !! ζηταγανε 500 αλλα τους κλαφτηκα ρουμανικα και τα ποτα στην λιμο δικα μου τορα με βλεπουν και κανουν παρτυ !!! τους εστηλα πολη κοσμο και με εχουν οπα λεμε!!!!
ενα 1000 ευρα εση ενα 1000 ευρα εγω θα νικιασουμε μια λιμουζινα στο ντριβε προτο τραπεζι πιστα με τα μπουκαλια μας και τα πουραμας και οπιο καργιολοαλογο απο αυτα που θα το γουσταρης δικο σου!!!!!
γιατρε σου βγαζω το καπελο εισαι πρωτος φιλε μπραβο...για το 1000 μεσα και οποτε γουσταρεις...αστο ευσωμο να λεει αυτος εχει να πληρωσει τη περαιωση ...αυτα ειναι τα μουνια στο κισιναου ρεεεεεεεεεεεεεενα 1000 ευρα εση ενα 1000 ευρα εγω θα νικιασουμε μια λιμουζινα στο ντριβε προτο τραπεζι πιστα με τα μπουκαλια μας και τα πουραμας και οπιο καργιολοαλογο απο αυτα που θα το γουσταρης δικο σου!!!!!
θα σφαχτουμε ευσωμεΑσε τον Μόλντο τώρα του το χάλασες αυτός ειναι ομορφάντρας και δεν πλερώνη για να.......
οποτε εδω θαμαστε και θα δεις τα δυό μας θα παμε.
αποψε θα γαμησω οποτε βααααλεεε και αλλαενα 1000 ευρα εση ενα 1000 ευρα εγω θα νικιασουμε μια λιμουζινα στο ντριβε προτο τραπεζι πιστα με τα μπουκαλια μας και τα πουραμας και οπιο καργιολοαλογο απο αυτα που θα το γουσταρης δικο σου!!!!!
θα σφαχτουμε ευσωμε
αλλανιαρη κοιτα να δεις το κισηινεου για μενα εχει λιξει εχω το ενα απο τα δυο μορα που σπονσοραριζα και τερμα αλλα επειδη ειμαι αθεραπευτα κλαμπομπαρακιας και ξερο ολο το καλο καργιολε ολε του κισηινεου που και που σκαο μυτη κρυφα για γουστα!!! λογο ρουμανικον και αναμνησεον!!! αλλα θελη καλα ευρα για τα καλα μουνια αλλιος δεν εχει νοημα τοσα χιλιομετρα!!!!!!!!! και αφου τα χω χωσει που τα χω πλεροσει πολυκατικιες κραταο της επαφες μου !!!!! ειμαι ουκρανος τον τελευτεο ενεμιση χρονο!!! και οταν βαριεμε τα χιλιομετρα τιρασπολ οπα!! πιο πολυ καθομαι στο μπεντερι!! για τους σχετικους τερμα!! τιρασπολ και ουκρανια βαθια!! μπας και μου μηνη κανα σπιτι απουλητο για τα γεραματα βρες κανα 4-5 χιλιαρικακια τοσα περνο σινηθος μαζι για τουλαχιστον βδομαδα !!πες και του μπλασκου να σου δωσει αδεια γιατι εχεις φαει απαγορευτικο !!!! αλλα θελη να σε σιναντισει να τα πειτε και θα κανουμε καμια καταδρομικη!! οπα!!!Ασε τον Μόλντο τώρα του το χάλασες αυτός ειναι ομορφάντρας και δεν πλερώνη για να.......
οποτε εδω θαμαστε και θα δεις τα δυό μας θα παμε.