Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε μου πρεπει να με παραδεχτεις σαν ψυχολογο! :2funny:πριν τα γραψεις πιο πανω σου απαντησα!Τωρα ετοιμαζομαι να παω ραντεβου :jerking: και ΒΑΡΙΕΜΑΙ!αλλα ειναι καλο μουνακι!πρωτο ραντεβου ειναι θα χασω 3-4 ωρες :jerking:θα πω της ιδιες  :jerking: θα χαλασω και 1000 ρουβλια (της ειπα οτι περιμενω να παρω λεφτα.και δεν εχω τωρα πολλα.μη μου ζητησει να παμε και πουθενα ακριβα).1000 φορες θα προτιμουσα να πηγαινα ενα σαλον αντι για 2 ραντεβου μαζι της :headbang:!Απο ΕΡΩΤΕς ΕΧΩ ΠΙΞΕΙ!πόσο πια?εγω να  :knockinb:θελω οχι να καθομαι να πινω μαζι τους :rockon:
ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ!!!! ΔΗΜΗΤΡΙΟς ΤΣΑΡΟς ΠΑΣΟΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΟΝ  ΤΙΜΟΡΟς ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΓΑΜΙΣΤΗς ΤΙΜΟΡΟς ΚΑΙ ΧΩΣΤΗς ΤΟΝ ΑΤΑΚΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟΝ ΠΟΡΝΙΔΙΟΝ!!!! τσαρε βγαλε και καμια φοτο απο το ραντεβου για τους μαλακες που μας τα πριξαν με την παρτι σου!!!!!!!!!!!  απο τετιες και πανο τσαρε στο μολνταβια τιρασπολ θα γαμας αβερτα!!!

Συνημμένα

• 235.png
    235.png
    118,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • 151.png
    151.png
    187 KB · Εμφανίσεις: 101

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ!!!! ΔΗΜΗΤΡΙΟς ΤΣΑΡΟς ΠΑΣΟΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΟΝ  ΤΙΜΟΡΟς ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΓΑΜΙΣΤΗς ΤΙΜΟΡΟς ΚΑΙ ΧΩΣΤΗς ΤΟΝ ΑΤΑΚΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟΝ ΠΟΡΝΙΔΙΟΝ!!!! τσαρε βγαλε και καμια φοτο απο το ραντεβου για τους μαλακες που μας τα πριξαν με την παρτι σου!!!!!!!!!!!  απο τετιες και πανο τσαρε στο μολνταβια τιρασπολ θα γαμας αβερτα!!!
Συνηθως δεν δεχονται :2funny:φοβουνται να μην της βαλω στο ιντερνετ! :2funny:Οσο για το ραντεβου :jerking:μακαρι να μην πηγαινα!ξερεις πως βαριεμαι :huh:!να συναντιεσαι με μια γκομενα 2-3 μερικες φορες και 4 φορες για να την :knockinb:!βεβαια οι γνωσεις της ψυχολογιας μου με βοηθανε να της κανω να θελουν αυτες να ερθουν σπιτι μου :2funny:!Πολλες φορες στην πορεια αρχιζω να της αποφευγω αν της ψυχολογισω και δω οτι δεν θα μου κανουν καλο  :knockinb:! :2funny:Παντος σημερα ειχαμε επικοδομοιτικη συζητιση!με ενδιαφερον θεμα.πολλες φορες αυτο το Thread κατανταει σαν sms chat!Τι φα'ι' εφαγε σημερα ο Allantalon αν ειχε ευλοιλια σημερα ο Moldolagnos?Πραγματα αχρηστα και καμια πληροφωρια για τον αναγνωστη.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Συνηθως δεν δεχονται :2funny:φοβουνται να μην της βαλω στο ιντερνετ! :2funny:Οσο για το ραντεβου :jerking:μακαρι να μην πηγαινα!ξερεις πως βαριεμαι :huh:!να συναντιεσαι με μια γκομενα 2-3 μερικες φορες και 4 φορες για να την :knockinb:!βεβαια οι γνωσεις της ψυχολογιας μου με βοηθανε να της κανω να θελουν αυτες να ερθουν σπιτι μου :2funny:!Πολλες φορες στην πορεια αρχιζω να της αποφευγω αν της ψυχολογισω και δω οτι δεν θα μου κανουν καλο  :knockinb:! :2funny:Παντος σημερα ειχαμε επικοδομοιτικη συζητιση!με ενδιαφερον θεμα.πολλες φορες αυτο το Thread κατανταει σαν sms chat!Τι φα'ι' εφαγε σημερα ο Allantalon αν ειχε ευλοιλια σημερα ο Moldolagnos?Πραγματα αχρηστα και καμια πληροφωρια για τον αναγνωστη.
τσαρε και η πλακα καλη εινε!!!! αρκη να ειναι καλοπροαιρετη  τον μολντολαγνο παντος νομιζω οτι τον εχεις παρεξηγησει!!!!!!!  τελος παντον στησε καμια κρυφη καμερα ΚΑΙ ΔΗΞΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟΜΑ ΠΩΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΤΣΑΡΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο αλλαν απο οτι καταλαβα δεν πιγενει σε μπουρδελα στουντιο κτλ για ΒΙΖΙΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΠΙΤΗ!!!!!!!

Μπράβο γιατρε τοσες σελίδες γαμώτο για βιζιτεσ γραφουμε στα παπαρια μασ τα μπουρδέλα
ετσι κι αλοιώς εκει πάνε όλες οι τελειωμένες και γριές ανω των 25 για επιβίωση .
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ  ΑΛΛΑ ΟΙ  Β Ι Ζ Ι Τ Ε Σ.
ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

υγ.Αναφέρωμαι σε οτι εχω δεί σε τυχαιας μπουρδελοτσαρκες για λογαριασμό φίλων σε Ελλαδα και Βουλγαρία και ρουμανια δεν ειδα να εχουν νεες και αστερια τυπου των φωτο που ανεβάζουμε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άλλο το σαλόν άλλο το μπουρδέλο. Τι να κάνουμε τώρα. Εγώ ρωτάω πάλι πως δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή? Που μπορεί να είναι 5πλάσια? Επειδή βαριέσαι να πας?

τσουκ δεν ειναι το ιδιο  καταρχήν ψυχολογικα και μόνον  σε μπουρδελο δεν λειτουργει διεγερτικα αλλά ανασταλτικά τουλαχιστον σε μενα,  ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
Οπότε τα ακουμπαω και το κανω οπωσ το γουστάρω και το απολαμβάνω.
το θεμα κόστους μ'αφήνη παντελως αδιάφορο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσουκ δεν ειναι το ιδιο  καταρχήν ψυχολογικα και μόνον  σε μπουρδελο δεν λειτουργει διεγερτικα αλλά ανασταλτικά τουλαχιστον σε μενα,  ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
Οπότε τα ακουμπαω και το κανω οπωσ το γουστάρω και το απολαμβάνω.
το θεμα κόστους μ'αφήνη παντελως αδιάφορο.
τι εγινε ρε αλλαν ??? τα κοννομισες????  ο μολντο τι εγινε σημερα?????  ειδε τσαρο και την εκανε με ψιλα πηδηματακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μπράβο γιατρε τοσες σελίδες γαμώτο για βιζιτεσ γραφουμε στα παπαρια μασ τα μπουρδέλα
ετσι κι αλοιώς εκει πάνε όλες οι τελειωμένες και γριές ανω των 25 για επιβίωση .
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ  ΑΛΛΑ ΟΙ  Β Ι Ζ Ι Τ Ε Σ.
ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

υγ.Αναφέρωμαι σε οτι εχω δεί σε τυχαιας μπουρδελοτσαρκες για λογαριασμό φίλων σε Ελλαδα και Βουλγαρία και ρουμανια δεν ειδα να εχουν νεες και αστερια τυπου των φωτο που ανεβάζουμε.
εγω το ξερω με τους αγαμιτους εδω μεσα που γαμανε μετριοτατες και γραφουν για μουναρες!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω το ξερω με τους αγαμιτους εδω μεσα που γαμανε μετριοτατες και γραφουν για μουναρες!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η διαβάθμιση απο μετριοτατες  έως μουνάρεσ ως προς την εμφάνηση αλλα και ως προς την συμετοχή ειναι αναλογα και με την εμπειρια του καθ'ενος στο αθλημα και στις γνωριμιες.
το μετρο συγκρισης Ελλαδα με Μολδαβια πχ ειναι ασυγκριτο κατανοείς ;;;;;;;;;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η διαβάθμιση απο μετριοτατες  έως μουνάρεσ ως προς την εμφάνηση αλλα και ως προς την συμετοχή ειναι αναλογα και με την εμπειρια του καθ'ενος στο αθλημα και στις γνωριμιες.
το μετρο συγκρισης Ελλαδα με Μολδαβια πχ ειναι ασυγκριτο κατανοείς ;;;;;;;;;;;;
οπος επισης και η διαφορα αντηληψης της ερωτικης πραγματικοτητας στης δυο χωρες !!!!!!!!!!!!!!!!! παντος μακραν οσο πλησιαζεις προς την ρωσια τα πραγματα γινονται σωματομετρικα καλητερα!!!!!! 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οπος επισης και η διαφορα αντηληψης της ερωτικης πραγματικοτητας στης δυο χωρες !!!!!!!!!!!!!!!!! παντος μακραν οσο πλησιαζεις προς την ρωσια τα πραγματα γινονται σωματομετρικα καλητερα!!!!!!   

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω θα διαφωνισω!Στην Ουκρανια οι γκομενες ειναι κλασεις ανωτερες απο οτι στη Ρωσσια!Στο Νοβγκοροντ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!χωρις να υπαρχει ποιοτητα.Η ποιοτητα ειναι σαν αυτες που  :knockinb: ο Πιτσιλιστης με 100 Ευρω την ωρα στο Κισινιοφ (και εβαλε φωτο τους).Φυσικα εκει δεν χρειαζεται να πληρωσεις 100 Ευρω!τσαμπα πανε.Αλλα βαριεμαι γι'αυτες της χωριατες να κανω 200 χλμ. Ισως εχω γερασει και εχω γινει Ντακοτα οπως λες :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τσαρε βγαλε και καμια φοτο απο το ραντεβου για τους μαλακες που μας τα πριξαν με την παρτι σου!!!!!!!!!!!  απο τετιες και πανο τσαρε στο μολνταβια τιρασπολ θα γαμας αβερτα!!!
1.στο πρωτο θα συμφωνησω,κι εμενα μ αρεσουν οι οποιες φωτο μπαινουν ,οχι απο σαιτ,οπως αυτες που εχεις βαλει εδω,αλλα οι αληθινες
2.στο αλλο ομως θα διαφωνησω,δεν ξερω αν αυτο το τιρασπολ ειναι κατι αλλο,150000 κοσμο εχει βεβεα απ οτι ειδα,δηλ χωριο,δυο δρομοι δυο ντιδκο κτρεις πιτσαριες,αλλα στο κισινιοφ,απο ολα τα συμφραζομενα,απο τετοιες,την πρωτη δηλ γιατι η αλλη,ολιγον κοντη κι ολιγον χαλια ειναι,δεν νομιζω οτι παρεχει αβερτα,αν ητο ετσι,κι οι προηγουμενοι του δημητρη θαχαν παρει με το κιλο,αλλα κατι χαμηλης εμβελειας βρηκαν..
ρε ντοκτορ μηπως εισαι συνεταιρος κι εσυ σε κανα καταστημα?
πλακα κανω,παντως κι εσυ μιΑ λες ειναι πανακριβα,και σε πιστευω,μια λες παμε να τις παρουμε αμπαριζα,μαλλον για χαβαλε θελεις να τους φερεις διαβλεπω ;)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εδω θα διαφωνισω!Στην Ουκρανια οι γκομενες ειναι κλασεις ανωτερες απο οτι στη Ρωσσια!Στο Νοβγκοροντ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!χωρις να υπαρχει ποιοτητα.Η ποιοτητα ειναι σαν αυτες που  :knockinb: ο Πιτσιλιστης με 100 Ευρω την ωρα στο Κισινιοφ (και εβαλε φωτο τους).Φυσικα εκει δεν χρειαζεται να πληρωσεις 100 Ευρω!τσαμπα πανε.Αλλα βαριεμαι γι'αυτες της χωριατες να κανω 200 χλμ. Ισως εχω γερασει και εχω γινει Ντακοτα οπως λες :2funny:
φιλε δημητρη,παροτι γενικως σεθεωρω πηγη πληροφοριων κ σαφως τον εμπειροτερο στο σαιτ,εδω,σαν γνωστης ολης σχεδον της ουκρανιας,που απο οτι διεσθανομαι δεν εχεις ζησει,ειναι οπως τα ειπε ο ντοκτορ,αυτος πηγαινει απο οτι γραφει
οι καλυτερες γκομενες της ουκρανιας,οι πιο θυληκες ειναι οι ρωσσιδες,δηλ στο χαρκοβο,ντιπροπετροφσκ,λουχανσκ
οι αλλες πχ χερσον,νικολαεφ,βινιτσια κλπ δηλ ουκρανες πιο πολυ απ οτι ρωσσιδες,ισως ναναι πιο ομορφες λιγο στο πρωσοπο με πιο λεπτα χαρακτηριστικα,αλλα σαφως ειναι πιο κοντες κ ακολες
κολαρες κορμια κ σεξουαλικες πολυ, κ 5-10 cm, πιο ψηλες, σαν μεσος ορος, ειναι οι ρωσσιδες η τελος παντων στις ρωσσοφωνες καθεαυτου επαρχιες
οχι οτι σχεδον παντου δεν εχει μουναρες,αλλα λεμε ναχει ποσοτητα κ ποιοτητα
οσον αφορα το νοβγκοροντ,που το υποτιμας σε σχεση με ουκρανια,λαβε υποψην σου,εχει πολλες "αχρηστες" πολεις η ουκρανια,χειροτερα κι απο ελλαδα θα τολμησω να πω,αν συγκρινουμε με λαρισσα πχ η σερρες,που εχει μουνι αρκετο κ ξεκωλε,σου λεω δυο τωρα,χερσον κ ζαποριζα,δυο νομους,που ουτε θελω να τους ακουω κ να πηγαινω..
πολλες γκομενες,απειροελαχιστες της προκοπης κ μαλακισμενες,λογω ανυπαρκτου συναγωνισμου
οπως πχ οντεσα δεν λεει κ τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με τον πληθυσμο που εχει...τοχω ξαναγραψει
αυτια,που λεει κι ο δασκαλος ιωσηφ
δοκτορ,τοχεις συλλαβει το νοημα,μαλλον εχεις σιλιομετρα γραψει σε ουκραινα
υγ.αυτο για ουκραινα πηγαινει αλλα απο δω το θιξατε το θεμα,οποτε ,οφ τοπικ κι εγω

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
..........σε ολες της μικρες και ανοργανωτες πολεις ετσι ειναι.Αν Π.Χ. πας στο Νοβγκοροντ να παρεις γκομενα με λεφτα (ακομα ειναι με το παλιο συστημα.στην τελευταια σελιδα των εφημεριδων με αγγελιες γραφει μασαζ ή γνωρημιες.εννοειται οτι δεν εχει καμια φωτο μονο ενα ονομα και τηλεφωνο) θα σου κοστισει η ωρα 2500 ρουβλια για μια αντιστοιση που στην Αγια Πετρουποπλη θα εδινες 1300-1500 !!!!Αυτο διοτι ειναι μικρη πολη και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ!
ισχυει απολυτα
στο χερσον πουναι της πλακας .πολη κ γκομενες,ζητανε τα δπλα απ οτι στο ντιπροπετροφσκ που εχει μουναρες διμετρες
ασε που μετις αγγελιες περιμενεις κ κανα 3 ωρες και πλεον μεχρι ναρθει η οποια ερθει,που μπορει ουτε καλη να μην ειναι
επισης θα συμπληρωσω,αν προσπαθεις με αγγλικαοπουδηποτε στις πρωην σοβιετιες,,η υποθεση ειναι "χαμενη" στο κοστος..τι λες κι εσυ δημητρη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ουκρανια πηγαινα παλια αρκετα συχνα.Μπορω να πω με σιγουρια οτι η μεση Ουκρανη ειναι κλασεις ανωτερη απο τη μεση Ρωσσιδα.Καταρχην Ρωσσιδα απο Ρωσσιδα διαφερει!υπαρχει Ρωσσιδα απο Σαμάρα υπαρχει Ρωσσιδα απο Σότσι απο Ουλαν ουντε!και υπαρχει και Ρωσσιδα απο Αρχανγκελσκ!υπαρχει τρομερη διαφορα αναμεσα τους!.Εμενα πιο πολυ μ'αρεσανε οι γκομενες στο Λβοφ και στο Ιβανο φρανκοφσκ.Δεν ξερω γουστα ειν'αυτα.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ουκρανια πηγαινα παλια αρκετα συχνα.Μπορω να πω με σιγουρια οτι η μεση Ουκρανη ειναι κλασεις ανωτερη απο τη μεση Ρωσσιδα.Καταρχην Ρωσσιδα απο Ρωσσιδα διαφερει!υπαρχει Ρωσσιδα απο Σαμάρα υπαρχει Ρωσσιδα απο Σότσι απο Ουλαν ουντε!και υπαρχει και Ρωσσιδα απο Αρχανγκελσκ!υπαρχει τρομερη διαφορα αναμεσα τους!.Εμενα πιο πολυ μ'αρεσανε οι γκομενες στο Λβοφ και στο Ιβανο φρανκοφσκ.Δεν ξερω γουστα ειν'αυτα.
αδιαβαστο μ επιασες εδω..
λβοβ,φρανκοφσκ,βολυν ουζγκοροντ κλπ δεν εχω παει
μιλω για ουκρανια εκτος ζαπατνα
τερνοπιλ παντως κ χμελινσκι που ημουν 3 μερες,προ διετας,διπλα απο λβοβ κδηλαδη,χαλια μαυρα κ κοντες ηταν...
δεν ειναι θεμα γουστου
η νοτια ουκρανια δεν λεει κατι ιδιαιτερο,κ βασικα ειναι ακολες οι γκομενες ακομα κι οι ωραιες
αυτο για μενα ειναι μεγαλο ελλατωμμα
ενω βορεια εκει που ειναι ρωσσιδες κυριως,και ψηλοτερες ειναι αλλα εχουν ολες καλα σωματα κ κολαρες πεταχτες... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
ειδικα σου ξαναλεω ντιπροπετροφσκ χαρκιβ λουχανσκ,και λιγοτερο ντανιεσκ κ σουμι
αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα κι εκει απο οντεσα χερσον ζαποριζα κλπ
εδω παλι ν ασου πω οτι οπου εχει μουναρες ειναι κι οι βιζιτες πιο φτηνες,αυτο που ελεγες δηλαδη κι εσυ για πετρουπολη πριν

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αδιαβαστο μ επιασες εδω..
λβοβ,φρανκοφσκ,βολυν ουζγκοροντ κλπ δεν εχω παει
μιλω για ουκρανια εκτος ζαπατνα
τερνοπιλ παντως κ χμελινσκι που ημουν 3 μερες,προ διετας,διπλα απο λβοβ κδηλαδη,χαλια μαυρα κ κοντες ηταν...
δεν ειναι θεμα γουστου
η νοτια ουκρανια δεν λεει κατι ιδιαιτερο,κ βασικα ειναι ακολες οι γκομενες ακομα κι οι ωραιες
αυτο για μενα ειναι μεγαλο ελλατωμμα
ενω βορεια εκει που ειναι ρωσσιδες κυριως,και ψηλοτερες ειναι αλλα εχουν ολες καλα σωματα κ κολαρες πεταχτες... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
ειδικα σου ξαναλεω ντιπροπετροφσκ χαρκιβ λουχανσκ,και λιγοτερο ντανιεσκ κ σουμι
αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα κι εκει απο οντεσα χερσον ζαποριζα κλπ
ρωσσια που ειναι οι πιο καλες?
δηλ ψηλες μ εκαλα σωματα κ σεξουαλικες?
μην μου πεις στη μοσχα...
δωσε  τεσερεισς  πεντε περιοχες σαν τοπ φαιβ,οπως κι εγω για ουκρανια

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
στο κισινιοφ παντως οι γυναικες δεν ειναι ρωσιδες
τις βλεπω απο τα σαιτ.κατι αλλο ειναι,εχουν μεγαλη διαφθρα,προς το χειροτερο
εχε κ ρωσιδες βεβεα αλλα πολυ μπασταρδεμενες οπως ειδα..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
prosοχη προσοχη μην χαλατε τα κοτετσια του κατσικοκλευτη  :2funny: :2funny: :2funny: λβοβ τιρασπολ κτλ!!  κοντες χαλια !!!ακολες!! με κοκινες βουλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τσαρε τι λενε οι τυποι ρε στην φοτο?????  Υ.Γ  ολο το βριζετε το θρεντ αλλα ολοι εδω μου εισαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 3 η ορα το βραδυ 20 ατομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ru.png
    ru.png
    374,1 KB · Εμφανίσεις: 54

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom