Εδω θα διαφωνισω!Στην Ουκρανια οι γκομενες ειναι κλασεις ανωτερες απο οτι στη Ρωσσια!Στο Νοβγκοροντ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!χωρις να υπαρχει ποιοτητα.Η ποιοτητα ειναι σαν αυτες που
ο Πιτσιλιστης με 100 Ευρω την ωρα στο Κισινιοφ (και εβαλε φωτο τους).Φυσικα εκει δεν χρειαζεται να πληρωσεις 100 Ευρω!τσαμπα πανε.Αλλα βαριεμαι γι'αυτες της χωριατες να κανω 200 χλμ. Ισως εχω γερασει και εχω γινει Ντακοτα οπως λες
φιλε δημητρη,παροτι γενικως σεθεωρω πηγη πληροφοριων κ σαφως τον εμπειροτερο στο σαιτ,εδω,σαν γνωστης ολης σχεδον της ουκρανιας,που απο οτι διεσθανομαι δεν εχεις ζησει,ειναι οπως τα ειπε ο ντοκτορ,αυτος πηγαινει απο οτι γραφει
οι καλυτερες γκομενες της ουκρανιας,οι πιο θυληκες ειναι οι ρωσσιδες,δηλ στο χαρκοβο,ντιπροπετροφσκ,λουχανσκ
οι αλλες πχ χερσον,νικολαεφ,βινιτσια κλπ δηλ ουκρανες πιο πολυ απ οτι ρωσσιδες,ισως ναναι πιο ομορφες λιγο στο πρωσοπο με πιο λεπτα χαρακτηριστικα,αλλα σαφως ειναι πιο κοντες κ ακολες
κολαρες κορμια κ σεξουαλικες πολυ, κ 5-10 cm, πιο ψηλες, σαν μεσος ορος, ειναι οι ρωσσιδες η τελος παντων στις ρωσσοφωνες καθεαυτου επαρχιες
οχι οτι σχεδον παντου δεν εχει μουναρες,αλλα λεμε ναχει ποσοτητα κ ποιοτητα
οσον αφορα το νοβγκοροντ,που το υποτιμας σε σχεση με ουκρανια,λαβε υποψην σου,εχει πολλες "αχρηστες" πολεις η ουκρανια,χειροτερα κι απο ελλαδα θα τολμησω να πω,αν συγκρινουμε με λαρισσα πχ η σερρες,που εχει μουνι αρκετο κ ξεκωλε,σου λεω δυο τωρα,χερσον κ ζαποριζα,δυο νομους,που ουτε θελω να τους ακουω κ να πηγαινω..
πολλες γκομενες,απειροελαχιστες της προκοπης κ μαλακισμενες,λογω ανυπαρκτου συναγωνισμου
οπως πχ οντεσα δεν λεει κ τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με τον πληθυσμο που εχει...τοχω ξαναγραψει
αυτια,που λεει κι ο δασκαλος ιωσηφ
δοκτορ,τοχεις συλλαβει το νοημα,μαλλον εχεις σιλιομετρα γραψει σε ουκραινα
υγ.αυτο για ουκραινα πηγαινει αλλα απο δω το θιξατε το θεμα,οποτε ,οφ τοπικ κι εγω