Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αγαπητοί συναγωνιστές..
Μετά απο πολλούς μήνες σκέφτηκα να πω απλά μια καλημέρα.
Δυστυχώς το θέμα έχει ξεφτιλιστεί εντελώς και δεν αξίζει πια να ασχολείσαι..
Απλά θα πω πως μετά από 4 μήνες μόνιμης διαμονής στο Κισινέου, η άποψη μου παραμένει η ίδια όπως έχω αναφέρει παλιότερα.. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.. Όσο για την προσωπική επίθεση που έγινε σε εμένα και στην επαγγελματική μου δραστηριότητα από κάποιον εδώ μέσα, δεν με αγγίζει πρώτον γιατί πολλοί εδώ με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν πως δεν είμαι άνθρωπος της αρπαχτής ούτε μου αρέσουν τα ντεμί γι αυτό και σκίζομαι να φτιάξω κάτι πολύ καλό εδώ, απλά θέλει χρόνο και δεύτερον, γιατί μάλλον δεν έχει πατήσει ποτέ στο μαγαζί μου.. Και αν είχε έρθει και κάτι δεν του άρεσε, αν φοράει παντελόνια θα μου το έλεγε στα ίσια και  δεν θα έγραφε εδώ κρυμένος πίσω από μια οθόνη.. Αυτά και καλή σας μέρα.. Τα ξαναλέμε μετά από αρκετό καιρό αν δεν αλλάξει το ύφος και το ήθος των γραφιάδων (εκτός λιγοστών εξαιρέσεων)..
Αλλαν σε περιμένω..
εισουν ,εισαι και θα εισαι μαγκας φιλε μου ...το τι τραβηξες και τραβηξαμε ολοι εδω για να πετυχουμε το ξερουν λιγοι εδω μεσα...ευχαριστουμε για τη καλημερα σου μας τιμαει πιστευω ολους

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Απλά θα πω πως μετά από 4 μήνες μόνιμης διαμονής στο Κισινέου, η άποψη μου παραμένει η ίδια όπως έχω αναφέρει παλιότερα.. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.. Όσο για την προσωπική επίθεση που έγινε σε εμένα και στην επαγγελματική μου δραστηριότητα από κάποιον εδώ μέσα, δεν με αγγίζει πρώτον γιατί πολλοί εδώ με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν πως δεν είμαι άνθρωπος της αρπαχτής ούτε μου αρέσουν τα ντεμί γι αυτό και σκίζομαι να φτιάξω κάτι πολύ καλό εδώ, απλά θέλει χρόνο και δεύτερον, γιατί μάλλον δεν έχει πατήσει ποτέ στο μαγαζί μου.. Και αν είχε έρθει και κάτι δεν του άρεσε, αν φοράει παντελόνια θα μου το έλεγε στα ίσια και  δεν θα έγραφε εδώ κρυμένος πίσω από μια οθόνη.. Αυτά και καλή σας μέρα.. Τα ξαναλέμε μετά από αρκετό καιρό αν δεν αλλάξει το ύφος και το ήθος των γραφιάδων (εκτός λιγοστών εξαιρέσεων)..
Αλλαν σε περιμένω..

Καλημέρα Φίλε μου,
μου έλειψες θα κανονισω να ερθω περιμενω να κουμπώση παρέα διοτι μόνος  ούτε...... στον Παραδεισο για να μην σε ταλαιπορώ και σε βγάζω εξω απο τις καθημερινές σου ασχολείες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε χαιβαν αλλαν διχνεις το φορουμ στης βουλγσρες????  :headbang: :headbang: :headbang:  θα φτασει η βιζιτα στα σοφια 500 ευρα!!!!!!!!!! παλι ταρζανιες κανεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ευτηχος δεν ξερουν ελληνικα!!!   

Don't worry be happy.
το βιντεο ειδε μόνο διοτι εκει που ετοιμαζοταν να :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
ξαφνικά πεθανα στο γελιο και ειχε την περιεργεια το παιδι τι ηταν αυτο που μου προκάλεσε τοσο γελιο πρωι πρωί ξημερώματα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα,
ναι περιμενα κατι σαν τις φωτο που ποσταρισε ο Χαιβάν Ντοκτόρ και ίσως ακόμη ανωτερο
με τσαχπινια και χάρη καθώς και ποιο πολύ σεξυ ..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω οχι γιατι τα δικα μου γουστα ειναι ετσι ακριβως ...και του γιατρου τα ιδια βεβαια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τσαρε παντον τον ρωσιον μεγα δημητριε αρχιγαμικουλα και προτοπηδηχτη θα αφησεις τους συντροφους μονους?????  στην επιθεση κατα της μολδαβιας????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2f :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:unny:  .υ,γ καπια πουστια εκανε παλι ο μολδο!!!  ολο μας σαμποταρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω στο ειπα οτι οποιος γαμαει πολυ και ωραιες γυναικες οπως αυτη του βιντεο,δεν ερχεται ...γιατι απλα δεν ειναι πεινασμενος ...εγω ισα ισα που σας θελω ολους τουσ πανγαμιαδες της ανατολικης ευρωπης...εκτος του αλλαν και εσενα λογω του οτι ειστε μουναχοφαιδες...αυτο εξαλου φαινετε απο τα κιλα σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω στο ειπα οτι οποιος γαμαει πολυ και ωραιες γυναικες οπως αυτη του βιντεο,δεν ερχεται ...γιατι απλα δεν ειναι πεινασμενος ...εγω ισα ισα που σας θελω ολους τουσ πανγαμιαδες της ανατολικης ευρωπης...εκτος του αλλαν και εσενα λογω του οτι ειστε μουναχοφαιδες...αυτο εξαλου φαινετε απο τα κιλα σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το παιδί μίλησε και τι ειπε;;;;;;;;;;;
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω σας εβαλα μια ΑΠΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ που μπορεις να  :knockinb: εδω στα σαλον με 45 Ευρω ΤΗΝ ΩΡΑ!             το ιντεριερ του σαλον Αμστερνταμ στη Μαγιακοφσκαγια.και οι γκομενες που εχει  .Εδω κοστιζει λιγο παραπανω 60 Ευρω την ωρα.Δεν μπορει να γινει συγκριση με της γκομενες που ανεβασε ο Πιτσιλιστης απο το Κισινιοφ που ηταν Γ' κατηγοριας και  :knockinb: με 100 ΤΗΝ ΩΡΑ απο της ντισκο στο Κισινιοφ που πρεπει λεει να της καμακωσεις να της κερασεις και μετα να της παρεις να της  :knockinb:! :rockon:Μακαρι να ειχα χρονο να παω στα σαλον.εδω δεν προλαβαινω της τσαμπα γκομενες που εχω.Οσο για τα σαλον της Βουλγαριας οι γκομενες εκει ειναι ΧΑΛΙΑ!και ειναι και μες τη βρωμα συμφωνα παντα με τον Πιτσιλιστη που πηγε και στα 2 μερη και εγραψε κιολας οτι δεν συγκρινεται!Τι να πω αν οι Γυφτοβουλγαρες και οι Γυφτομολδαβες ειναι πιο ομορφες απ'αυτες τοτε να πορνομεταναστευσω στη Μολδαβια ή Βουλγαρια :2funny:παντος οποιος ηρθε εδω και πηγε σαλον ξετρελαθηκε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ CITY TOURS με τη διαφορα οτι πληρωνεις 50-60 Ευρω την ωρα και οχι 300-450 (Παρα πολλες γκομενες απ'αυτες εχουν δουλεψει στα City tours και εχουν ερθει Ελλαδα).

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δημητριε καμια ζοντανη φοτογραφια απο κυριες εχεις?????? και τα σιτε της βουλγαριας αμα δεις ΜΟΥΝΑΡΕς ΦΕΝΟΝΤΕ!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αλλαν σε περιμένω..
 ΠΟΥ ΕΙΣΕ ρε λουλουδατε!!!!!!!!!!!!!  μετα απο 4 μηνες εδω γαμισες καμια συμπαθητικη καλοψηχη με ευγενικα αισθηματα μολδαβεζα??? η ακομα κουρεβεις γρασιδι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αλλα ξεχασα τωρα εισε υψηλου επιπεδου!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Για ποιες λες? στα σαλόν?
οτι γυναικα  προβαλετε απο το βουλγαρικο ιντερνετ!!!!!!!  ζοντανες φοτογραφιες θελουμε απο κυριες για να καταλαβουμε το επιπεδο!!!  μιλαο για καργιες παντα!!!!!!!!! μιτσο καμια φοτο απο καργια που εχεις παρει δικια σου εχεις να βαλης εδο?????  οχι φοτογραφιες απο τα σιτε!!! φυσικες φοτο αλληθινες!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητριε καμια ζοντανη φοτογραφια απο κυριες εχεις?????? και τα σιτε της βουλγαριας αμα δεις ΜΟΥΝΑΡΕς ΦΕΝΟΝΤΕ!!!!!!
Σας εβαλα αυτο το σα'ι'τ διοτι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΝΕς!χωρις Φωτοσοπ!οπως και το βιντεακι που ειδατε!Και εδω σε παρα πολλα σα'ι'τ βαζουν ψευτικες φωτο ή με πολυ φωτοσοπ (Π.Χ.σαλον Μα'ι'αμι).Στα σαλον της Βουλγαριας ειναι ΑΘΛΙΕς!αν διαβασεται πιτσιλιστη θα δειτε οτι ουτε απ'εξω δεν αξιζει να περασεται!----Οσοι παντος ηρθαν στα σαλον και οι Fidel Pitsilistis μειναν πολυ ευχαριστημενοι.Οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι σα να  :knockinb: τη γκομενα σου!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οτι γυναικα  προβαλετε απο το βουλγαρικο ιντερνετ!!!!!!!  ζοντανες φοτογραφιες θελουμε απο κυριες για να καταλαβουμε το επιπεδο!!!  μιλαο για καργιες παντα!!!!!!!!! μιτσο καμια φοτο απο καργια που εχεις παρει δικια σου εχεις να βαλης εδο?????  οχι φοτογραφιες απο τα σιτε!!! φυσικες φοτο αλληθινες!!!!!!!!!!

Ε δεν έχεις δει τόσες φορές έχει βάλει φωτογραφίες με γυναίκες που έχει γνωρίσει μαζί του. Και λοιπόν? Θα μας τις κάνει πάσα νομίζεις? :P

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σας εβαλα αυτο το σα'ι'τ διοτι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΝΕς!χωρις Φωτοσοπ!οπως και το βιντεακι που ειδατε!Και εδω σε παρα πολλα σα'ι'τ βαζουν ψευτικες φωτο ή με πολυ φωτοσοπ (Π.Χ.σαλον Μα'ι'αμι).Στα σαλον της Βουλγαριας ειναι ΑΘΛΙΕς!αν διαβασεται πιτσιλιστη θα δειτε οτι ουτε απ'εξω δεν αξιζει να περασεται!----Οσοι παντος ηρθαν στα σαλον και οι Fidel Pitsilistis μειναν πολυ ευχαριστημενοι.Οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι σα να  :knockinb: τη γκομενα σου!
ο αλλαν απο οτι καταλαβα δεν πιγενει σε μπουρδελα στουντιο κτλ για ΒΙΖΙΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΠΙΤΗ!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ε δεν έχεις δει τόσες φορές έχει βάλει φωτογραφίες με γυναίκες που έχει γνωρίσει μαζί του. Και λοιπόν? Θα μας τις κάνει πάσα νομίζεις? :P
Ο ΤΣΑΡΟς εχει βαλει γκομενες κανονικες απο καμακι!!! εγω μιλαο για βιζιτουδες!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί να πάρεις βιζιτού στη Ρωσία? Όταν στο σαλόν δίνεις το 1/4 για τις ίδιες υπηρεσίες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο ΤΣΑΡΟς εχει βαλει γκομενες κανονικες απο καμακι!!! εγω μιλαο για βιζιτουδες!!!!!
Το εχω πει ΤΟΣΕς ΦΟΡΕς!οι γκομενες εδω που θα παρεις ΒΙΖΙΤΑ απο μια ντισκο (2-3 ντισκο που εχει πουτανες.)ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕς ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΟΝ!τωρα αν θες να πληρωσεις 200-300 Ευρω για 2 ωρες αντι για 80-100 που θα δωσεις στο σαλον παρε απο 'κει :rockon:!Για ξενοδοχεια δεν το συζηταω ζητανε 200+ Ευρω την ωρα και ειναι κατι απαισιες!30αρες σα μπαροβιες!Αλλα ο ξενος που ερχεται δεν ξερει τιποτα απο την πολη δεν ξερει τη γλωσσα και φοβαται να κυκλοφωρισει πολλες φορες δεν εχει αλλη λυση απ'το να παρει απ'το ξενοδοχειο με 200+ Ευρω την  ωρα
Γιατί να πάρεις βιζιτού στη Ρωσία? Όταν στο σαλόν δίνεις το 1/4 για τις ίδιες υπηρεσίες?
Με προλαβες γραψαμε το ιδιο απλως εγω το εγραψα  πιο αναλυτικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γιατι η τιμες που δινει ο αλλαν και ο πιτσι στην μολδαβια  ειναι για βιζιτουδες που ερχονται σπιτη!!!!!!!! και οχι τιμες απο συνευρεση στα ιδρηματα!!!!   να συγκρινουμε ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΤΜΑΤΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom