moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δε πηρα κανενα πμ
ποτε θα ερθεις???Οχι Πειραιά ακόμα.
δε πηρα κανενα πμ
δυο ευσωμοι στην ιδια πολη δε χωρανε....μπορω οσο γουσταρω
μολντο χωρις αλλαν για να βαλη τα λευτα !!!!!!!!ταξιδη δεν γινετε!!!!!!! θα τον αδηνατισουμε στο γιπεδο της σεριφ!!!! θα το βαλουμε μαζι με της μαζορετες!!!!δυο ευσωμοι στην ιδια πολη δε χωρανε....μπορω οσο γουσταρω
αν ειναι να βαλει τα λευτα ...τοτε κατι γινετε ...μολντο χωρις αλλαν για να βαλη τα λευτα !!!!!!!!ταξιδη δεν γινετε!!!!!!! θα τον αδηνατισουμε στο γιπεδο της σεριφ!!!! θα το βαλουμε μαζι με της μαζορετες!!!!
μολντο χωρις αλλαν για να βαλη τα λευτα !!!!!!!!ταξιδη δεν γινετε!!!!!!! θ[size=10pt]α τον αδηνατισουμε στο γιπεδο της σεριφ!!!! θα το βαλουμε μαζι με της μαζορετες!!!! [/size]
αν ειναι να βαλει τα λευτα ...τοτε κατι γινετε ...
ειπα ¨ΑΝ¨"και συ τέκνον Βρούτε;;;;;;;;;;;;;
συγχαρητηρια για το αξιωμα ¨μαλαμα" ξεπερασες ακομα και το φιλο μου ρεντ ...παντως σα ναχει δικιο ο κοκκινος χωριατης μονο λογια εισαι
συγχαρητηρια για το αξιωμα ¨μαλαμα" ξεπερασες ακομα και το φιλο μου ρεντ ...παντως σα ναχει δικιο ο κοκκινος χωριατης μονο λογια εισαι
τελικα την μια μας θες και την αλλη δεν μας θες στα μερη σου το φροντιστιριο για της μολδαβεζες για γαμο θα μας το κανεις????συγχαρητηρια για το αξιωμα ¨μαλαμα" ξεπερασες ακομα και το φιλο μου ρεντ ...παντως σα ναχει δικιο ο κοκκινος χωριατης μονο λογια εισαι
σου εκανα μια προταση...να παμε τιρασπολη...περιμενω απαντησητελικα την μια μας θες και την αλλη δεν μας θες στα μερη σου το φροντιστιριο για της μολδαβεζες για γαμο θα μας το κανεις????
σου εκανα μια προταση...να παμε τιρασπολη...περιμενω απαντηση
εσυ σιγουρα εισαι μεσα γιατι εκει εχεις παρελθον και για σενα ειναι τσαμπαεγω μέσα - πόσες μέρρες;;;;;;;;;;;;;;;
εσυ σιγουρα εισαι μεσα γιατι εκει εχεις παρελθον και για σενα ειναι τσαμπα
ok θα το κανονισω με τον τσαρο και θα ρθουμε!!!!!σου εκανα μια προταση...να παμε τιρασπολη...περιμενω απαντηση
ασε πηγαινε μονοσ σου ...αν ερθει ο τσαρος δε θα μεινει καμια για μαςok θα το κανονισω με τον τσαρο και θα ρθουμε!!!!!