Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μπορει αλλα οι μολδαβοι το πιστευουν...ρε γιατρε ψαχνεις να βρεις γυναικα η εχεις βρει και θεκεις να νοικοκυρευτεις??
γραψε την εμπιρια σου στο θεμα γαμος με μολδαβεΖΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΠΟΛΛΗ ΚΟΣΜΟ το για μενα το τρις εξαμαρτιν δισκολο το βλεπο  αντε ρε αλλαν πεσ στα συντροφια την γνωμη σου αναλητικα !!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γραψε την εμπιρια σου στο θεμα γαμος με μολδαβεΖΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΠΟΛΛΗ ΚΟΣΜΟ το για μενα το τρις εξαμαρτιν δισκολο το βλεπο  αντε ρε αλλαν πεσ στα συντροφια την γνωμη σου αναλητικα !!!!!!!!!!

Το δις εξαμαρτιν ουκ Ανδρός σοφού φαντασου λοιπόν το τρις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχω αποψη και σου χαρίζω το τραγουδακι του χρηστάκι το πουλί.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Το δις εξαμαρτιν ουκ Ανδρός σοφού φαντασου λοιπόν το τρις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχω αποψη και σου χαρίζω το τραγουδακι του χρηστάκι το πουλί.
  κεφακια κεφακια???  αρεε οταν γαμαει ο ανθροπος ολεεεεε χαρουλες!!!!!!!!!!  ρε τα καλεστια τα κανονισες??? η θα τα κανουμε σοφια???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ποσα θα παρουμε ??? θα του γεμισο το μαγαζι με καργιες αλφα εθνικη για να θαυμασουν ταης ελληνικες κορμαρες μας και θα του εχο και το προ τε βε της μολδαβιας !!! οπα μιλαμε διαφημηση!!! πρεπει να μας τα σκασει !!!!!!!  αντε και προτοχρονια καπακι κιεβο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γραψε την εμπιρια σου στο θεμα γαμος με μολδαβεΖΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΠΟΛΛΗ ΚΟΣΜΟ το για μενα το τρις εξαμαρτιν δισκολο το βλεπο  αντε ρε αλλαν πεσ στα συντροφια την γνωμη σου αναλητικα !!!!!!!!!!
αν ειναι να δουλεψεις παλι το φιλο μου το ρεντ θα μαλωσουμε...και μενα φιλε το τρις θα ειναι αν ....οσο για την εμπειρια μου...αστα καλυτερα ,αυτες αγαπανε πολυ και με παθος ,ειναι κυριες στο δρομο και πουτανες στο κρεβατι,ειναι νοικοκυρες,δεν τις γαμανε κλα οι μολδαβοι οποτε τις αρεσουμε,το γαμησι δεν το εχουν για τιποτα αμα πιουν μπορει να γαμηθουν με το κουμπαρο(α ρε καριολη αλαν γι αυτο τον εχεις απο κοντα το ρεντ) ,αμα δε τις γαμας για λιγο καιρο σου γαμιουνται με αλλο,γι αυτο προσοχη στη διαφορα ηλικιας,δεν τους ενδιαφερει τοσο η ομορφια του ανδρα αλλα ητσεπη του και οι συγγενεις της

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αν ειναι να δουλεψεις παλι το φιλο μου το ρεντ θα μαλωσουμε...και μενα φιλε το τρις θα ειναι αν ....οσο για την εμπειρια μου...αστα καλυτερα ,αυτες αγαπανε πολυ και με παθος ,ειναι κυριες στο δρομο και πουτανες στο κρεβατι,ειναι νοικοκυρες,δεν τις γαμανε κλα οι μολδαβοι οποτε τις αρεσουμε,το γαμησι δεν το εχουν για τιποτα αμα πιουν μπορει να γαμηθουν με το κουμπαρο(α ρε καριολη αλαν γι αυτο τον εχεις απο κοντα το ρεντ) ,αμα δε τις γαμας για λιγο καιρο σου γαμιουνται με αλλο,γι αυτο προσοχη στη διαφορα ηλικιας,δεν τους ενδιαφερει τοσο η ομορφια του ανδρα αλλα ητσεπη του και οι συγγενεις της
οπα αυτο το τελευτεο και οι συγκενεις της για αναλησετο!!!!!!!!!!!! να σε ρωτησο και κατι αλλο τι εχουν παθει ολα τα αλφα εθνικη μουνια και καθε 2 μερες εχουν ιδιοτικη μαζαζερ καΙΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗς ΟΡΕς????  ΜΟΔΑ ΕΙΝΕ??  Η ΕΙΤΑΝ ετσι απο παλια???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο αλλαν εχει μαλωσει με τη δουλεια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και δουλευει τους αλλους ...ασε που ειπε οτι ερχετε δεκεμβριο με ενα αλλο γαμω τα παιδια οποτε προβλεπεται φεσι...τη γαμησα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οπα αυτο το τελευτεο και οι συγκενεις της για αναλησετο!!!!!!!!!!!!
αρχιζουν το κλαμα ...η μαμα θελει γουνα γιατι ειναι το ονειρο της ,ο μπαμπας θελει μερσεντες γιατι εχει και ο γιτονας.Και παει λεγοντας ...πανεπιστημια αδερφων...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αρχιζουν το κλαμα ...η μαμα θελει γουνα γιατι ειναι το ονειρο της ,ο μπαμπας θελει μερσεντες γιατι εχει και ο γιτονας.Και παει λεγοντας ...πανεπιστημια αδερφων...
διλαδη χοστα μου για να ειμε κυρια!!!!!!!! μιλαμε τορα για γυναικα εεε! ??οχι για γκομενα!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
διλαδη χοστα μου για να ειμε κυρια!!!!!!!! μιλαμε τορα για γυναικα εεε! ??οχι για γκομενα!!!!!!!!

Γιατρε με εσενα κατι συμβαίνη εχεις καποια εμονή στο θέμα τι συμβαίνη;;;;;
και ασε το ενδειαφέρη πολύ κοσμο.
Για αναλυσετο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιατρε με εσενα κατι συμβαίνη εχεις καποια εμονή στο θέμα τι συμβαίνη;;;;;
και ασε το ενδειαφέρη πολύ κοσμο.
Για αναλυσετο.
αλλαν κατσε να δουμε τι συμβουλευη ο μολντο!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οπα αυτο το τελευτεο και οι συγκενεις της για αναλησετο!!!!!!!!!!!! να σε ρωτησο και κατι αλλο τι εχουν παθει ολα τα αλφα εθνικη μουνια και καθε 2 μερες εχουν ιδιοτικη μαζαζερ καΙΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗς ΟΡΕς????  ΜΟΔΑ ΕΙΝΕ??  Η ΕΙΤΑΝ ετσι απο παλια???
τωρα τελευταια λογω εισροης μαυρου χρηματος

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τη γκομενα τη πληρωνεισ με το μηνα ...οσο μπορεις και αναλογα τα αλογα που διαθετει ενω τη γυναικα μια ζωη και...μετα σου φευγει κι ολας και...συνεχιζεις να τη πληρωνεις μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom