Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατρε ο τασος εφυγε γιατι εχει ραντεβου με ενα μωρο...στο δεν πηγαν ,ομως πηγα εγω και...επαθα πλακα ,γαμω τα μαγαζια πιστευω το πρωτο στη μολδαβια...μονο που δε κανουν τρικαλινο καφε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ασε που αμα πας γκομενα εκει ειναι σα να την εχεις γαμησει ηδη
δεν λεω οτι λες κουταμαρες,απλα μηπως μπορεις να μας εξηγησεις αυτο το ευφυεστατο " που αμα πας γκομενα εκει ειναι σα να την εχεις γαμησει ηδη"?????
δηλ γιατι θα συμβει αυτο?
ποιος ο λογος κ το αιτιο? :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
να τα κοιταξεις οοοολα τα ποστ φιλε μου και να δεις κατι γκοοοομεναρες !!!!!
τα εχω δει ολα σχεδον
που ειναι???????????? :think: :think: :think: :think:
αυτες που περπατουν στο δρομο?δεν ειδα κ καμμια φωτογραφια,οχι οτι δειχνει τιποτα αυτο,αλλα πουντες κιολας? :grin: :grin: :grin: :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και για να το καταλαβετε,τα γραφει κι ο κυριος μπλασκος,τα εχει γραψει ,εν μερει κι ο κυριος αλλαν,δεν παει η καλη η γκομενα η μουναρα με τον ξενο
πρεπει να ειναι.η, πουτανα,η να ειναι ο ξενος δεκα φορες ανωτερος σε ολα απο τους αντιστοιχους ουκρανους ρωσσους η μολδαβους που της την πεφτουν
κι αν ειναι κι ανω των 30 σε ηλικια,εκει κι αν δυσκολευουν τα πραγματα
τωρα στο κισινιοφ,που καταλαβα,οτι ειναι τιγκα στο τζιπ κ στο χρημα,εκει στο κεντρο δηλ,που κυκλοφορουμε κι οι ξενοι,
τι να εχει ο ξενος παραπανω?κανα 200-300000ε το χρονο,για πεταμα? :grin: :grin: :grin:
οπως λεγει κι ο δημητρης κ σωστα,μολδαβια πανε για να γαμησουν φτηνα,εχουν οι σεξοεπισκεπτες τοσα χρηματα,να κανουν καμαΚΙ τους κατα πολυ συνηθως νεοτερους τοπικους μαφια-μπους κκαι λαμογια?αμφιβαλλω για το 99%
οποτε στην πραξη μενουν οι πουτανες :(
στην επαρχιακη ουκρανια παιρνουν απο 35-60ευρω το διωρο
στο κισινιοφ απ οτι καταλαβα αρχιζουμε απο 100-150ε για κατι ανω του μετριου νεξτ-ντορ γκομενσκισ
μουναρα εγω ακομα στα ποστ μολδαβιας δεν ειδα ουτε μια... :think: :think: :think:
ασε που οπως ειδα,πανε και να στα παρουν,χωρις να θελουν να το δωσουν κιολας :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
λοιπον ασε μας ρε φιλε τρελο-πενηνταρη με τη "μασρουτκα",που γαμας κ πιτσιρικες κ μουναρες,με το στυλ κ τη μαγκια σου :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λοιπόν αρκετά. Θα γράψετε επιτέλους καμιά ουσιώδη πληροφορία? Ή θα τσακώνεστε σα 5χρονα για τις καραμέλες ή σα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΟΜΟΛΑ το ποιος γαμάει περισσότερο και καλύτερα? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ! ΓΡΑΨΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Τα υπόλοιπα σβήνονται και έτσι και ξαναδώ άσχετο ποστ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! ΑΥΤΆ!

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν αρκετά. Θα γράψετε επιτέλους καμιά ουσιώδη πληροφορία? Ή θα τσακώνεστε σα 5χρονα για τις καραμέλες ή σα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΟΜΟΛΑ το ποιος γαμάει περισσότερο και καλύτερα? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ! ΓΡΑΨΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Τα υπόλοιπα σβήνονται και έτσι και ξαναδώ άσχετο ποστ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! ΑΥΤΆ!
κλειδωστο φιλε,δικο σου ειναι..
απλα εγω δεν τσακονομαι
κοντρα στην μπαρουφολογια παω,και προστατευω ευπιστους να φανε τα λεφτα τους σε δηθεν "παραδεισους"
αν ειναι μεμπτο αυτο...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατι αντιδρας στις απαντησεις στην "μπουρδολογια" κι οχι στην ιδια την μπουρδολογια
επισης μπες στο ουκρανικο που ειναι πιο σοβαρο θρεντ,να δεις οτι δινουμε και πληροφοριες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί το θέμα μας δεν είναι αν γαμάει και ποιος. Γιατί μπαίνει μετά ο ένας " αα αεγώ γαμάω αυτην" μπαίνει μετά ο άλλος το αμφιβσητεί και κοροιδεύει, απαντάει και ένας τρίος και χάνεται μετά η μπάλα.
Κισινάου, πως τι που κλπ ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! Αυτό μας ενδιαφέρει! Να δείτε τα αντίστοιχα για Ταυλάνδη, τέτοια γράφουν?

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί το θέμα μας δεν είναι αν γαμάει και ποιος. Γιατί μπαίνει μετά ο ένας " αα αεγώ γαμάω αυτην" μπαίνει μετά ο άλλος το αμφιβσητεί και κοροιδεύει, απαντάει και ένας τρίος και χάνεται μετά η μπάλα.
Κισινάου, πως τι που κλπ ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! Αυτό μας ενδιαφέρει! Να δείτε τα αντίστοιχα για Ταυλάνδη, τέτοια γράφουν?
σωστα τα λες,αλα ρωτω
αν βγαινει ενας στο θρεντ ταυλανδη και λεει εχει μουναρες διμετρες ξανθιες με βυζαρες κ κολαρες,τι θα κανεις?
θα πεις ειναι πληροφορια και οκ?
η θα γραψεις οτι λεει οτι του κατεβει?
μαλλον το δευτερο νομιζω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σωστα τα λες,αλα ρωτω
αν βγαινει ενας στο θρεντ ταυλανδη και λεει εχει μουναρες διμετρες ξανθιες με βυζαρες κ κολαρες,τι θα κανεις?
θα πεις ειναι πληροφορια και οκ?
η θα γραψεις οτι λεει οτι ου κατεβει?

Παραθέτουν και οι άλλοι πληροφορίες, ψάχνομαι κιόλας και οκ. Ούτε αποκλειστική πηγή είναι αυτός ο ένας ούτε αποκλειστική πηγή πληροφοριών είναι αυτό το σάιτ. Δόξα το Θεό δε ζούμε στα βουνά. Στην εποχή της πληροφορίας ζούμε. ο καθένας ανά πάσα στιγμή κρίνεται και η αξιοπιστία του φυσικά. Επομένως αντιπαραθέσεις σα παιδάκια είναι περιττές.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη αγαπητε φιλε,απο την στιγμη,που ειδικα εγω,και δες ολα τα ποστ μου,κανεναν δεν εβρισα ουδεποτε
γιατι θεωρεις οτι η αρνητικη σταση μου στην "κακοβουλη" κατα τη γνωμη μου,παραπληροφορηση πρεπει να διαγραφετε?
να παραμενουν δηλ τα παραπλανητικα ποστ?
αυτο ειναι το σωστο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δηλαδη αγαπητε φιλε,απο την στιγμη,που ειδικα εγω,και δες ολα τα ποστ μου,κανεναν δεν εβρισα ουδεποτε
γιατι θεωρεις οτι η αρνητικη σταση μου στην "κακοβουλη" κατα τη γνωμη μου,παραπληροφορηση πρεπει να διαγραφετε?
να παραμενουν δηλ τα παραπλανητικα ποστ?
αυτο ειναι το σωστο?

Δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά. Αναφέρθηκα γενικώς στην κατάσταση. Κυρίως μεταξύ δημητράκη και μολδολάγνου και γενικότερα. Αλλά διέγραψα όλα αυτά τα ποστ γιατί ήταν στο παραπάνω " κοντεξτ" . Δε χρειάζεται να γίνονται προσωπικές αναφορές. γιατί μετά ξεφεύγει το πράγμα και διαβάζει κανείς παιδιαριώδη πράγματα. Οκ για μια φορά γελάς αλλά μετά τα παίρνεις.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παραθέτουν και οι άλλοι πληροφορίες, ψάχνομαι κιόλας και οκ. Ούτε αποκλειστική πηγή είναι αυτός ο ένας ούτε αποκλειστική πηγή πληροφοριών είναι αυτό το σάιτ. Δόξα το Θεό δε ζούμε στα βουνά. Στην εποχή της πληροφορίας ζούμε. ο καθένας ανά πάσα στιγμή κρίνεται και η αξιοπιστία του φυσικά. Επομένως αντιπαραθέσεις σα παιδάκια είναι περιττές.
απ οσον εχω δει,αλλα κι εσυ το  καταλαβαινειςι,δεν ειναι πανω απο πεντε εξι τα προσωπα που εχουν βιωσει ζησει κ δουλεψει σε αυτες τις περιοχες
ενω ταυλανδη,η κουβα ,που διαβαζω κι εγω με ενδιαφερον,ειναι πολλοι
οποτε εδω τι να γινει?
ο ενας που διαμενει μονιμα εκει,σκοπιμα παραπληροφορει,προς αγρα πελατων,νομιζω
να τα πηγαινουμε γαργαρα?κανε μπαν αν θεωρεις απρεπη την σταση μου,που φυσικα δεν ειναι,αυτος μ ελεγε "τρομπα" κ κατι αλλα,εγω ουδεποτε
ομως,χωρις ναχω παει κισινιοφ,ξερω,εχοντας ζησει εκ των εσω ουκρανια για 3,4 χρονια ,ποσα ψεμματα λεει ο καθεις και με ποιο σχεδιασμο
αλλωστε νομιζω κι εσυ καταλαβαινεις τι "παιζετε"
οποτε η κοψε τις "παραδεισενιες"αναφορες,η αφησε μας να χρησιμοποιουμε και να δημοσιοποιουμε την απλη λογικη μας
κατα το αρχαιον "παταξον μεν,ακουσον δε"
μην προστατευεις τους μυνχαουζεν της" πληροφοριας",κακο κανεις στους αγαθους και καλοπροαιρετους αναγνωστες
ποιος γραφει για το συμφερον του και ποιος για ενημερωση,φαινεται νομιζω...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απλα και τελειωνω,για τα υβριστικα,εισαι πουστης,εισαι ξεδοντιαρης κλπ,εχεις δικιο 100%
για τα λοιπα πποστ που απλα κ λογικα αντιστρατευονται τις "παραδεισιες" λογικες,νομιζω οτι αξιζει να μεινουν,βοηθουν πολυ στην αξιολογηση των προηγουμενων πληροφοριων...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε ...εσυ λοιπον που δε με βριζεις ...οπως τρελλοπενηνταρη η απατεωνα που κοροιδευω τους ελληνες και τους κλεβω...με ξερουν πολοι απο το σαιτ...και εκτος αυτου βεβαια...το ξαναλεω ,αν εχεις κατι προσωπικο μαζι μου τοτε ελα να τα πουμε σαν ανδρες να τελειωνει μια και καλη αυτη η ιστορια...αν δε με ξερεις κι εφοσον δεν εχεις ερθει ποτε εδω ,να δεις πως ειναι τα πραγματα,τοτε σταματα να γινεσαι προκλητικος...ο σεβαλιε εχει δικιο και γι αυτο εγω σταματαω αυτη τι στιγμη να γραφω οτι ο δημητρακης η οποιος αλλος ειναι αδερφες...οι πληροφοριες που εδωσαν οι ελληνες που ηταν εδω λενε πολλα και οχι μονο αυτοι αν νομιζεις οτι ολοι εμεις δινουμε ψευτικες πληροφοριες τοτε δεν εχεις να κανεις τιποτα καλυτερο απο το να ερθεις και να δεις μονος σου.Θα το ξαναπω ...δεν εχω αναγκη τα 10 ευρω που θ αφησει καποιος ελληνας ερχομενος στη μολδαωια...δοξα τω θεο καλα ειμαι...αν λοιπον συνεχισεις να λες για μενα αυτα τοτε θα προσπαθησω με οποιωδηποτε τροπο να σε βρω οχι για να τσακωθουμε ,δεν ειμαι απο αυτους που παιζουν ξυλο,απλα να τα πουμε και να δω ποιος εισαι.Οσο για τις συμβουλες στο σεβαλιε να κοψει το θρεντ σημαινει οτι κατι  σε ενοχλει εδω...μπορει ν αχεις καμια γκομενα εδω και φοβασαι μη στη φαει κανενας ,,,δεν ξερω ...ετυχε καποτε και αυτο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θαναση σταματαω τις κακες προσωπικες αναφορες ...εμεις που ζουμε στο εξωτερικο το χρειαζομαστε το θρεντ ...απλα για να μιλαμε με τη πατριδα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
για σου ρε μολντο αρχοντα του κισηινεου τι γινετε στην πολη σου?? κανα νεο???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για σου ρε μολντο αρχοντα του κισηινεου τι γινετε στην πολη σου?? κανα νεο???
αυτη τη στιγμη μιλαω με τον αλαν στο σκαιπ και σου δινει το χαιρε και σε περιμενει σοφια ...εμαθα οτι απο το 2012 μπαινουμε στο σεγγεν ...οποτε τη γαμησαμε..γαμαμε οσο ειναι καιρος...παμε μετα ουκρανια να στησουμε τσαρντακι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αυτη τη στιγμη μιλαω με τον αλαν στο σκαιπ και σου δινει το χαιρε και σε περιμενει σοφια ...εμαθα οτι απο το 2012 μπαινουμε στο σεγγεν ...οποτε τη γαμησαμε..γαμαμε οσο ειναι καιρος...παμε μετα ουκρανια να στησουμε τσαρντακι
αφτο ειναι προεκλογικες μαλακιες του φιλατ!!!  το εχει κανει συνθιμα οτι θα μπορουν να πιγενουν ελευθερα στην ευρωπη !!! περιμενε μετα της εκλογες να δουμε τι θα λεει!!  κανα καλο μουνι γαμας??   και ρε μολντο ποτε δεν μας ειπες γιατι χωρισες?? και αν κανουν για σπιτι οι μολδαβεζες με στοιχεια και εμπιρια σου!!!!!!!!!!!!!!!!! ο αλλον οπα περναει βουλγαρικα!!!! αμα βρει και κανο κατοσταρι χιλαδες εβρο μιλαμε θα φτασει καζακσταν!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφτο ειναι προεκλογικες μαλακιες του φιλατ!!!  το εχει κανει συνθιμα οτι θα μπορουν να πιγενουν ελευθερα στην ευρωπη !!! περιμενε μετα της εκλογες να δουμε τι θα λεει!!  κανα καλο μουνι γαμας??   και ρε μολντο ποτε δεν μας ειπες γιατι χωρισες?? και αν κανουν για σπιτι οι μολδαβεζες με στοιχεια και εμπιρια σου!!!!!!!!!!!!!!!!! ο αλλον οπα περναει βουλγαρικα!!!! αμα βρει και κανο κατοσταρι χιλαδες εβρο μιλαμε θα φτασει καζακσταν!!!!
μπορει αλλα οι μολδαβοι το πιστευουν...ρε γιατρε ψαχνεις να βρεις γυναικα η εχεις βρει και θεκεις να νοικοκυρευτεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom