allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
και να φανταστεις ουτε καν τη χουφτωσε κατι μου θυμιζει ,μα κατι μου θυμιζει
Ο κωστανταρας??????????
και να φανταστεις ουτε καν τη χουφτωσε κατι μου θυμιζει ,μα κατι μου θυμιζει
αυτα τα ξερουμε ρε μολντο !!!!!!!! εχω πληροση εγω!!!!!!!!!!!!! για της μολδαβεζες πες μαςτη γκομενα τη πληρωνεισ με το μηνα ...οσο μπορεις και αναλογα τα αλογα που διαθετει ενω τη γυναικα μια ζωη και...μετα σου φευγει κι ολας και...συνεχιζεις να τη πληρωνεις μετα
ρε ρεε ρε η βουλγαρικι πιπα ξανανιονει τον ανθροπο!!!!!!!!!! πετας σημερα πετας!!!!!!!!!!!!!καλά δες την δική μου συμβουλή
giatre ftanei pia me to rent!!!!!! παμε τραζνιτρια???αυτα τα ξερουμε ρε μολντο !!!!!!!! εχω πληροση εγω!!!!!!!!!!!!! για της μολδαβεζες πες μας
εβαλα τα χαρτια για να μου βγαλουν διαβατηριο τρανσιστριακο πρεπει να ξαναπαο αρχες του χρονου περιμενο της εκλογες της μλδαβιας για να δο αν θα αραξω μολδαβια η τρανσιστρια με τον ρεντ τι επαθες??? για της μολδαβεζες θα μας κανεις κανα φροντιστιριο??/giatre ftanei pia me to rent!!!!!! παμε τραζνιτρια???
ασε τις παπαριες και παμε απο κει...εμενα μου αρεσε αλλα των αλλων οχι ...εχουν ωραια κολαρακια οι γκομενες και ωσ γνωστος κωλομπαρας...οσο για μαθημα 2 ειναι στο σαιτ οι δασκαλοι ο ιωσηφ και ο ....Α Λ Α Νεβαλα τα χαρτια για να μου βγαλουν διαβατηριο τρανσιστριακο πρεπει να ξαναπαο αρχες του χρονου περιμενο της εκλογες της μλδαβιας για να δο αν θα αραξω μολδαβια η τρανσιστρια με τον ρεντ τι επαθες??? για της μολδαβεζες θα μας κανεις κανα φροντιστιριο??/
ο σιφακλας <βεβεα τορα τελευτεα θιμηθικε ξανα την σχολη γιατι πιρε φραγκακια καλα και το πεζει παλι εραστης οπα!!! και κατα δηλοση του ειναι και πιο ομορφος απο τον διμιτρακι στα νιατα του> ειναι της ουκρανικης σχολης !! ο αλλαν ειναι αντιπροσοπος<<< οτι παρεις 100> οχι δασκαλος !!! στην βουλγαρια ο μονος που εχουμε μολδαβια εισε εση!!! γιατι δεν μας λες τα κολπα να γουσταρουμε να ερθουμε???? υ.γ μια φιλι μολδαβεζα εχει παντρεψει πολυ κοσμο απο ελλαδα και τουρκια με μολ΄δαβεζες 800 το κεφαλι βγαζει!!!ασε τις παπαριες και παμε απο κει...εμενα μου αρεσε αλλα των αλλων οχι ...εχουν ωραια κολαρακια οι γκομενες και ωσ γνωστος κωλομπαρας...οσο για μαθημα 2 ειναι στο σαιτ οι δασκαλοι ο ιωσηφ και ο ....Α Λ Α Ν
και γιατι να θελω να ερθεται???να μου φατε τις γυναικες??? πριτς και πιο ομορφος απο το τσαρο δεν νομιζω να υπαρχει στο σαιτο σιφακαλας <βεβεα τορα τελευτεα θιμηθικε ξανα την σχολη γιατι πιρε φραγκακια καλα και το πεζει παλι εραστης οπα!!! και κατα δηλοση του ειναι και πιο ομορφος απο τον διμιτρακι στα νιατα του> ειναι της ουκρανικης σχολης !! ο αλλαν ειναι αντιπροσοπος<<< οτι παρεις 100> οχι δασκαλος !!! στην βουλγαρια ο μονος που εχουμε μολδαβια εισε εση!!! γιατι δεν μας λες τα κολπα να γουσταρουμε να ερθουμε????
μπουχα χα αχα χαααααα ρε μολτο ????? μοναχοφαης εισε που λεει και ο αλλανκαι γιατι να θελω να ερθεται???να μου φατε τις γυναικες??? πριτς
ο αλαν οταν ερχεται βρισκει μια στο τζαμπα και κρυβεται μη του τη φαμε...οσο για το τσαρο με αγαπαει γι ναυτο μου τη λεειμολνδολαγνος!!!!! ο μοναχογαμιας του κισηινεου!!!!!! γιαυτο πουλακι μου φοναζει ο τσαρος και ο αλλαν για σενα!!!!!!!???
καλα ρε μολντο αφου δεν μας θες θα παμε βουλγαρια!!!!!ο αλαν οταν ερχεται βρισκει μια στο τζαμπα και κρυβεται μη του τη φαμε...οσο για το τσαρο με αγαπαει γι ναυτο μου τη λεει
να πατε ,να πατε και να μας γραφετε...μη σας χασουμε ...ρε αντε παμε τιρασπολη να φαμε τις γκομενες του ρεντκαλα ρε μολντο αφου δεν μας θες θα παμε βουλγαρια!!!!!
Πως τα κατάφερες. Όταν το ζήτησα εγώ πρόπερσι το Νοέμβρη (με σπίτι και γυναίκα εκεί , αλλά και κάποιες καλές πολιτικές γνωριμίες), με κοιταζαν σαν UFO και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αλλαξε τίποτα?εβαλα τα χαρτια για να μου βγαλουν διαβατηριο τρανσιστριακο
ΑΜΑΝ!!!!!!!! ΒΑΓΚΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕς ΤΩΡΑ!!!!!!!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ το ποστ ο ρεντ την πουτσισαμε θα μασ κυνηγανε οι βοσκοπουλες απο το κισηινεου μεχρι το μπεντερι με ντοματες!!!!!! τις γκομενες του ρεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απα πα απα πα πα πα ορε φακερ κλονοι που χουν να πεσουν!!! αμαναααααααα ΜΑ ρε μολτο της γκομενες του ρεντ!!! βρηκες και εση>??????????να πατε ,να πατε και να μας γραφετε...μη σας χασουμε ...ρε αντε παμε τιρασπολη να φαμε τις γκομενες του ρεντ
βον εισαι στα μερη μας???Πως τα κατάφερες. Όταν το ζήτησα εγώ πρόπερσι το Νοέμβρη (με σπίτι και γυναίκα εκεί , αλλά και κάποιες καλές πολιτικές γνωριμίες), με κοιταζαν σαν UFO και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αλλαξε τίποτα?
Σε παρακαλώ απάντησε μου αν θες σε πμ. Με ενδιαφέρει άμεσα. Σπασίμπα
εκανα μαλακια λες???? τη γαμησαμεΑΜΑΝ!!!!!!!! ΒΑΓΚΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕς ΤΩΡΑ!!!!!!!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ το ποστ ο ρεντ την πουτσισαμε θα μασ κυνηγανε οι βοσκοπουλες απο το κισηινεου μεχρι το μπεντερι με ντοματες!!!!!! τις γκομενες του ρεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απα πα απα πα πα πα ορε φακερ κλονοι που χουν να πεσουν!!! αμαναααααααα ΜΑ ρε μολτο της γκομενες του ρεντ!!! βρηκες και εση>??????????
σου στηλα πμ!!!!!!!!!!!!! μολντο στο τιρασπολ ποσες μερες μπορεις να ερθεις??? τον αλλαν να το παρουμε μαζι???Οχι Πειραιά ακόμα.
δυο ευσωμοι στην ιδια πολη δε χωρανε....μπορω οσο γουσταρωσου στηλα πμ!!!!!!!!!!!!! μολντο στο τιρασπολ ποσες μερες μπορεις να ερθεις??? τον αλλαν να το παρουμε μαζι???