Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ασε για να με αποφυγεις μου εριξες το τσαρο
αααα εισε και μαρτιριαρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα ρθει ο μεγας τσαρος δημητριος προτογαμιστης και τιμορος των ατακτον ροσιδον ο χαιβαν αλλαν τιτανοτεραστιοβουλγαρομπιχτης εεε  θα ερθω και γω εκπροσοποντας τους τσιγκανορουμανους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βιβα κισηινιοφ ολοι στο μαγαζι του μολντο για μελαμοκαρονα!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πλησιαζει ο καιρος για πανο και ειμαι οπα!!!!!!!!!!!   εκεινο το φροντηστηριο θα μας το κανεις τελικα?????
μιλαω με τον τεραστιο γαμια των βαλκανιων αλαν που πηγε να τσιμπουκωσει γκομενα και τη πηρε ο υπνος με τη πουτσα στο στομα,στο σκαιπ με λαιβ ανταποκριση

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αααα εισε και μαρτιριαρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα ρθει ο μεγας τσαρος δημητριος προτογαμιστης και τιμορος των ατακτον ροσιδον ο χαιβαν αλλαν τιτανοτεραστιοβουλγαρομπιχτης εεε  θα ερθω και γω εκπροσοποντας τους τσιγκανορουμανους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βιβα κισηινιοφ ολοι στο μαγαζι του μολντο για μελαμοκαρονα!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μη κανεις καμια μαλακια και μου φερεις αυτους τους 2 εδω...ο αλαν θα μου γαμησει ολες τις σερβιτορες και ο τσαρος ολες μα ολες τις ρωσιδες πελατισες μου κι εσυ φυσικα ολα τα γλυκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μη κανεις καμια μαλακια και μου φερεις αυτους τους 2 εδω...ο αλαν θα μου γαμησει ολες τις σερβιτορες και ο τσαρος ολες μα ολες τις ρωσιδες πελατισες μου κι εσυ φυσικα ολα τα γλυκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τρεμε μολτο !!!!!!!!! ερχοντε τα βουρδελοκομαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τρεμε μολτο !!!!!!!!! ερχοντε τα βουρδελοκομαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα θα φοβομουνα αν ερχοταν οι τσαρος, αλαν,ρεντ,χχχχχχχ,τρικαρδος,λευτερης38 τοτε λοιπον ναι θα ετρεμα ,αλλα ολοι μαζι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοιτα θα φοβομουνα αν ερχοταν οι τσαρος, αλαν,ρεντ,χχχχχχχ,τρικαρδος,λευτερης38 τοτε λοιπον ναι θα ετρεμα ,αλλα ολοι μαζι
ολοι μαζι επιθεση στον μολντο!!!!!!!!!!!! με κνε οδηγητη τον τσαρο!!!!!!!!!! προσεχος η μαχη της μολδαβιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μολντο για τα πιπινια θα  ερθουμε εσενα σε παμε !!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καταλαβα το μισος ειναι για τα πιπινια ...που να σας αντεξουν τα καημενα...ειδικα εσενα και τον αλλαν...φανταζομαι τι παρτουζες θα κανετε τα δυο σας :headbang: :headbang:javascript:void(0); :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια εγω δυσκολο να ερθω ειμαι λιγακι απασχολημενος :2funny:                  κοιταχτε εδω!δειτε το βιντεακι Karina_new.wmv ( 15.13 мегабайт )   Αυτην μπορει να τη  :knockinb: με 2000 ρουβλια (Ουτε 50 Ευρω)!!!!!Οποτε δεν εχω χρονο για Μολδαβια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσαρε παντον τον ρωσιον μεγα δημητριε αρχιγαμικουλα και προτοπηδηχτη θα αφησεις τους συντροφους μονους?????  στην επιθεση κατα της μολδαβιας????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  .υ,γ καπια πουστια εκανε παλι ο μολδο!!!  ολο μας σαμποταρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
soryy but i look  right now  with my girl friend in Sofia and i the only that i say is this....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

is rediculas not sexy not nice too Fat this is not a Russian type that we like and....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε χαιβαν αλλαν διχνεις το φορουμ στης βουλγσρες????  :headbang: :headbang: :headbang:  θα φτασει η βιζιτα στα σοφια 500 ευρα!!!!!!!!!! παλι ταρζανιες κανεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ευτηχος δεν ξερουν ελληνικα!!!   

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Καλημέρα αγαπητοί συναγωνιστές..
Μετά απο πολλούς μήνες σκέφτηκα να πω απλά μια καλημέρα.
Δυστυχώς το θέμα έχει ξεφτιλιστεί εντελώς και δεν αξίζει πια να ασχολείσαι..
Απλά θα πω πως μετά από 4 μήνες μόνιμης διαμονής στο Κισινέου, η άποψη μου παραμένει η ίδια όπως έχω αναφέρει παλιότερα.. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.. Όσο για την προσωπική επίθεση που έγινε σε εμένα και στην επαγγελματική μου δραστηριότητα από κάποιον εδώ μέσα, δεν με αγγίζει πρώτον γιατί πολλοί εδώ με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν πως δεν είμαι άνθρωπος της αρπαχτής ούτε μου αρέσουν τα ντεμί γι αυτό και σκίζομαι να φτιάξω κάτι πολύ καλό εδώ, απλά θέλει χρόνο και δεύτερον, γιατί μάλλον δεν έχει πατήσει ποτέ στο μαγαζί μου.. Και αν είχε έρθει και κάτι δεν του άρεσε, αν φοράει παντελόνια θα μου το έλεγε στα ίσια και  δεν θα έγραφε εδώ κρυμένος πίσω από μια οθόνη.. Αυτά και καλή σας μέρα.. Τα ξαναλέμε μετά από αρκετό καιρό αν δεν αλλάξει το ύφος και το ήθος των γραφιάδων (εκτός λιγοστών εξαιρέσεων)..
Αλλαν σε περιμένω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom