davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ολο λογια εισε !!!!!καλα λεει ο αλλαν οτι εισε μοναχοφαης!!!!!!!!!!!!!ασε πηγαινε μονοσ σου ...αν ερθει ο τσαρος δε θα μεινει καμια για μας
ολο λογια εισε !!!!!καλα λεει ο αλλαν οτι εισε μοναχοφαης!!!!!!!!!!!!!ασε πηγαινε μονοσ σου ...αν ερθει ο τσαρος δε θα μεινει καμια για μας
ασε για να με αποφυγεις μου εριξες το τσαροολο λογια εισε !!!!!καλα λεει ο αλλαν οτι εισε μοναχοφαης!!!!!!!!!!!!!
αααα εισε και μαρτιριαρης θα ρθει ο μεγας τσαρος δημητριος προτογαμιστης και τιμορος των ατακτον ροσιδον ο χαιβαν αλλαν τιτανοτεραστιοβουλγαρομπιχτης εεε θα ερθω και γω εκπροσοποντας τους τσιγκανορουμανους βιβα κισηινιοφ ολοι στο μαγαζι του μολντο για μελαμοκαρονα!!!!!!!!!!!ασε για να με αποφυγεις μου εριξες το τσαρο
πολλα κεφια βλεπω γιατρε ...τι εγινε??? σου εκατσε το μωρο κι απο πισω???αααα εισε και μαρτιριαρης
πλησιαζει ο καιρος για πανο και ειμαι οπα!!!!!!!!!!! εκεινο το φροντηστηριο θα μας το κανεις τελικα?????πολλα κεφια βλεπω γιατρε ...τι εγινε??? σου εκατσε το μωρο κι απο πισω???
μιλαω με τον τεραστιο γαμια των βαλκανιων αλαν που πηγε να τσιμπουκωσει γκομενα και τη πηρε ο υπνος με τη πουτσα στο στομα,στο σκαιπ με λαιβ ανταποκρισηπλησιαζει ο καιρος για πανο και ειμαι οπα!!!!!!!!!!! εκεινο το φροντηστηριο θα μας το κανεις τελικα?????
μη κανεις καμια μαλακια και μου φερεις αυτους τους 2 εδω...ο αλαν θα μου γαμησει ολες τις σερβιτορες και ο τσαρος ολες μα ολες τις ρωσιδες πελατισες μου κι εσυ φυσικα ολα τα γλυκααααα εισε και μαρτιριαρης θα ρθει ο μεγας τσαρος δημητριος προτογαμιστης και τιμορος των ατακτον ροσιδον ο χαιβαν αλλαν τιτανοτεραστιοβουλγαρομπιχτης εεε θα ερθω και γω εκπροσοποντας τους τσιγκανορουμανους βιβα κισηινιοφ ολοι στο μαγαζι του μολντο για μελαμοκαρονα!!!!!!!!!!!
τρεμε μολτο !!!!!!!!! ερχοντε τα βουρδελοκομαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μη κανεις καμια μαλακια και μου φερεις αυτους τους 2 εδω...ο αλαν θα μου γαμησει ολες τις σερβιτορες και ο τσαρος ολες μα ολες τις ρωσιδες πελατισες μου κι εσυ φυσικα ολα τα γλυκα
τρεμε μολτο !!!!!!!!! ερχοντε τα βουρδελοκομαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοιτα θα φοβομουνα αν ερχοταν οι τσαρος, αλαν,ρεντ,χχχχχχχ,τρικαρδος,λευτερης38 τοτε λοιπον ναι θα ετρεμα ,αλλα ολοι μαζιτρεμε μολτο !!!!!!!!! ερχοντε τα βουρδελοκομαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολοι μαζι επιθεση στον μολντο!!!!!!!!!!!! με κνε οδηγητη τον τσαρο!!!!!!!!!! προσεχος η μαχη της μολδαβιαςκοιτα θα φοβομουνα αν ερχοταν οι τσαρος, αλαν,ρεντ,χχχχχχχ,τρικαρδος,λευτερης38 τοτε λοιπον ναι θα ετρεμα ,αλλα ολοι μαζι
που ν αντεξω ο καημενος...τετοιο μισος πλεον??? ο αλαν μου ζητησε το σκαιπ σου ...να το δωσω???ολοι μαζι επιθεση στον μολντο!!!!!!!!!!!! με κνε οδηγητη τον τσαρο!!!!!!!!!!
ρε μολντο για τα πιπινια θα ερθουμε εσενα σε παμε !!!!!!!που ν αντεξω ο καημενος...τετοιο μισος πλεον???
καταλαβα το μισος ειναι για τα πιπινια ...που να σας αντεξουν τα καημενα...ειδικα εσενα και τον αλλαν...φανταζομαι τι παρτουζες θα κανετε τα δυο σας javascript:void(0);ρε μολντο για τα πιπινια θα ερθουμε εσενα σε παμε !!!!!!!
ρε χαιβαν αλλαν διχνεις το φορουμ στης βουλγσρες???? θα φτασει η βιζιτα στα σοφια 500 ευρα!!!!!!!!!! παλι ταρζανιες κανεις ευτηχος δεν ξερουν ελληνικα!!!soryy but i look right now with my girl friend in Sofia and i the only that i say is this....
is rediculas not sexy not nice too Fat this is not a Russian type that we like and....