Γιατι πανε σε ξενοδοχεια?συνηθως ή παντρεμενοι ειναι ή μενουν με γκομενες.Αυτο στις μεγαλες πολεις το οτι θα την γνωρισεις και θα την
την ιδια μερα εχει σταματισει εδω και χρονια (αν και τωρα εχει αρχισει και ξανασυμβαινει.αλλα με πολυ χαμλου επιπεδου γκομενες).Στις μικρες πολεις ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙς!το μουνι βρωμαει οπως λες!-----Ο Ρωσσος,Ουκρανος και γενικα οι Ανατολικοευρωπαιοι ειναι εντελως διαφορετικοι απ'τους Ελληνες σα νοοτροπια.Συνηθως πηγαινουν σε σαουνες.Παιρνουν γκομενες απ'τα σαλον για 5-6 ωρες και καθονται και πινουν μαζι τους και της κρατανε θα ελεγα για παρεα!αντε να της γαμησουν μια φορα δυο φορες
!Βρε Yanti βλεπω οτι εχεις αρχισει και παιρνεις τη νοοτροπια τους
Θα σου πω αυτα που μου'πες οταν μιλησαμε:ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙς ΤΟ DNA ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ!Δεν ξερω εγω εδω 18 χρονια δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται?να παρω γκομενα για να κατσω να πινω μαζι της στη σαουνα?μου φενεται εξωπραγματικο!
Αν θελω αγαπες και λουλουδια δεν χρειαζεται να παω σαλον
απ'αυτο εχω πειξει!σχεδον καθε μερα ολο και καποια συνανταω και μου ζαλιζει τ'αρχιδια
και της λεω της ιδιες
οτι θα την παντρευτω και για τα παιδακια μας που θα μεγαλωνουνε στην Ελλαδα στο ασπρο σπιτι με τα μπλε παραθυρα