Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα τωρα....
ειναι φανερο οτι δεν  θες να παρεις θεση
το γιατι..εσυ το ξερεις....
ζηλιαρηηηηη...τωρα μολις μιλησα στο σκαιπ με τον αλλαν και ειδε τα μουνια που εχω διπλα μου πεστα νικοοοο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεγαλη ντροπη να πηγαινεις σε τετοιες χωρες και να ζητας απο αλους να σου βρουν να γαμισεις!
Ο καθενας εχει τον τροπο του να περναει καλα.
Οταν πας διακοπες πας για να χαλασεις λεφτα και οχι για να κανεις οικονομια!

Απο γκομενες στο ντε ζα βου δεν εχω μεγαλη εμπειρια(3 φορες) αλλα εχω σηκωσει γκομενα και με 1000 λει,παντα εγω ημουν αυτος που τις εδιωχνα μετα απο 4-5 ωρες.
Υπαρχουν γκομενακια με 400 λει για κανα 2ωρο και αρκετα ακομα 50αρικου τα οποια καθονται και ξεχναν να φυγουν αν περναν καλα.Επισης και αστερατες γκομενες με 100 που καθονται ολη τη μερα μαζι σου αν γουσταρεις.
Γκομενες απο τρανζιστια που για να ξεφυγουν απο τη μιζερια της πολης-χωριου τους ερχονται χωρις καθολου χρηματα,παρα μονο τα φαγητα και τα ποτα τους, και δεν ξεκουμπιζονται με τιποτα!
Τελος υπαρχουν πολλες πανεμορφες γυναικες για γκομενοκατασταση που αν ξερεις να παιζεις μπαλα τις τρως σε χρονο ντε-τε!

Ολα αυτα ειναι προσωπικες εμπειριες,μπορει καποιος να παει Μολδαβια και να γαμισει 10 φορες περισσοτερο απο εμενα ή μπορει να μεινει και με το πουλι στο χερι!
ασε αγορι μου εσυ εδω εχεις δωσει βροντερο παρων ....τι να πουν οι αγαμητοι

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ακριβώς ετσι ολλα τα υπολοιπα τι τα θελετε;;;;;

και εφόσον δεν παραπονιούνται οι θιγομενοι δεν παίρνουν θέση εν προκειμενο Πιτσιλιστης και πιρφόρος εσας ρε τι σας νοιάζει και ασχολείτε συνεχώς με τις ίδιες παπαριες;;;;;;;
απλα γιατι ειναι αγαμητοι αλανιαρη και ....ζηλευουν

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη σας ενδιεφερε ενα υσηχο μερος χωρις το αγχος της αθηνας?ξερω απειρα νησια στην ελλαδα ,αγονης γραμμης κυριως που το παρεχουν?θα πατε?
οσον αφορα τις γυναικες,πως θα αισθανθειται ωραια?με το να τις δειτε?
να σας στειλω δυο τρεις διευθυνσεις απο πραακτορεια μοντελλων σε αθηνα κ σαλονικη να την στησετε αποκατω,να βλεπετε οσο θελετε...
θαναση..ετσι δεν σε λενε?
ποσα θες να μας τρελλανεισ?
σας ειπε εχει εδω μουναρες που γουσταρουνε,ελατε κ θα γαματε οσο θελετε κι οτι θελετε,κι αλλες τετοιες μπαρουφες που λενε ολοι αυτου του στυλ...
αυτος και μονο ηταν ο λογος,που θα επειθε καποιον να παει
τωρα τα αλλα....
ελπιζω να μην με μπαναρεις που δεν παω πασο.... :grin:
ρε μαλακομικροτσουτσουνε αγαμητε ,συγνωμη για το ρε,ολοι πλεον που ξερουν στο ξεκαθαρισαν τι ψαχνεις να βρεις??? δεν ειμε απατεωνας ,ψευτης, αγαμητος οπως εσυ,φτωχος υπαλληλος οπως εσυ,δε γαμαω πουστηδες,δε κλεβω τους ελληνες και οταν μπορω βοηθαω και δε γαμαω πουστηδες σαν και σενα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη τη στιγμη κατι μαγκες ελληνες ειναι με 8 γυναικες και αισθανονται βασιλιαδες ...μονοι τους καναν τις γνωριμιες γιατι απλα ειναι γαμιαδες...οπως κανει και ο τονουσου η ο αλαν η ο νταωαριτς η ο ρεντ η και αλοι που εγω δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη η και που δε ξερω...δε σκεφτονται αν δωσουν 20 η 30 η 100 ευρα γιατι ετσι γουσταρουν...αντε ρε να βρειτε καμια πατσαβουρα με 10 ευρα στο καζακσταν ,τατζικισταν,ινδια και κινα ...εμει ςδε γαμαμε μας γαμανε οι υπεροχες γκομενες της μολδαβιας...το προβλημα μου εδω δεν ειναι αν θα γαμησω ...αλλα ποια θα γαμησω....και αν καποιος εχει προσωπικο προβλημα μαζι μου τοτε να ερθει εδω απο κοντα να μου το πει η να γραψει ποιος ειναι ...εμενα με ξερουν αλλα εγω δεν τους ξερω ολους...ειμαι εδω 13 χρονια και εχω γαμησει απιστευτες γυναικες εστω και με σαπια δοντια ...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα καλα που εχω και σας και γελαω :2funny:Ας σκεφτει ο αναγνωστης Ενας πενηνταρης Ελληνας απο Επαρχια κακοντυμενος Χωρις αυτοκινητο!(αν ειχες αυτοκινητο δεν θα περιμενες μες το κρυο τη Μαρσουτκα καθε βραδυ! :rockon:!Με σαπια δοντια! :2funny:να καμακωνει πιτσιρικες στις ντισκο :2funny:!πως της ριχνεις με το χαμογελο σου? :2funny:Τι να πω πολυ καταντια!Για να μην αρχισεις να γραφεις παλι :jerking:παρε εδω.......
ρε μικροτσουτσουνε εγω ειμαι πιο πολυ ελληνας απο σενα και το μαγαζι μου λεγεταο ελ γρεκο δηλαδη ο ελληνας...και εχει και σημαιες και μουναρες που τις γαμανε ελληνες και αμαξι εχω και κτιριο εχω και μαγαζια εχω και λεφτα εχω και οι γκομενες με κανουν καμακι γιατι εχω ωραια δοντια και τη μαρσουτκα παιρνω γιατι κανω καμακι κατι γκομενες απο χωρια που εμειναν απο το ρεντ...αλλα δε γαμαω πυστηδες δυστηχως για σενα μωρο μου και ειμαι χωριατης απο τα τρικαλα που ειμαστε πουτσαραδες σαν τα γομαρια εχουμε κατι πουτσες και οταν γαμαμε γυναικες το ευχαριστιουνται ...μη σε γαμησει τρικαλινος αποτο λαιμο θα σου βγει...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον εχεις περιορισμενη αντιληψη και δε καταλαβες τι γραφω!
Τα μαγαζια σας στη Μολδαβια ειναι Γ και το φαγητο για κλαματα!
Ο τσαμπας πεθανε και ο γιος του δε χαριζει,συμφωνω, αλλα εσυ κοιτας πως θα βουτιξεις 10 lei παραπανω και επειδη εισαι και πολυ κουβαρντας και large ατομο να καθεσε στο κρυο να περιμενεις τη μασουτκα να πας σπιτι με 3 lei ;) ενω το ταξι θα σου παρει 10 παραπανω!

Οσο για τις γκομενες που γαμας εσυ ειδικα εκει πανω :2funny: :2funny: μιλφακια τα πιο πολλα που ειναι για χωματινο γηπεδο αλλα για τα δικα σου σαπια δοντια...ναι ειναι Θεες!
ρε σαν δεν ντρεπεστε,τι λετε στον ανθρωπο αυτο....

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χιστι μου καταρχιν τα απεριοριστα respect μου!!!!!
εισαι ιπερτιτανια μορφι!
κατα δεθτερον εγο δεν χαιδευο αθτια!
λεο τα πραματα με το ονομα τουσ!

στο μονο που μασ βοιθισε ο μολδολαγνοσ ιταν στο να μασ βρι σπιτι και στο να μασ δοσι πλιροφορισ να παρουμε καλα ρουχα και καλα παπουτσια μαζι μασ για να καμακοσουμε τισ πουτανεσ στα κλαμπ!!!!
ουτε πουτανεσ μασ βρικε ουτε τιποτα!

εγο τα βρικα ολα μονοσ μου !
και σε σπιτι πουτανασ πιγα.και cg παριγγιλα!ολα μονοσ!
σε καπια φασι βοιθισε και ο διμιτρακισ απο αγια πετρουπολι τιλεφονικα γιατι τα ροσικα μου εινια φτοχα!

δεν μπορο να σου πο εγο για καπιον καλο προορισμο...δεν ιεμια τοσο εμπιροσ...
απλα εξιστορο τισ εμπιριεσ μου....και τιποτα παραπανο!
αν θεσ διαβασε το blog του ριτορα μεμου γαι τον σεξοτουρισμο!εκι θα τα βρισ ολα!
μα καλα τωρα.εσυγιατι τα ες αυτα τωρα/??

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κυριε σοριτας,παρακαλω κατεβαστε το πολυβολο σας απο την φωτο,και μην πυροβολητε εναντιον ολων σε μια προσπαθεια επιβολης των οποιων αποψεων σας
κατ αρχην βρηκαμε πολυ χρησιμα αυτα περι οδηγικης συμπεριφορας,διατυπωσεων κ διαμονης στην μολδαβια,που κατα καιρους εχετε γραψει στα ποστ σας
ομως ουτε ασχετοι ουτε τιποτε αλλο απο αυτα που λετε ειμαστε
η εταιρεια μας εχει παρουσια στα βαλκανια πανω απο 15 χρονια κ μαζι της για μεγαλο διαστημα κι εμεις
σερβια βουλγαρια αλβανια κ φυρομ εχουμε παει παρα μα παρα πολλες φορες απο το 1999 κ επειτα εγω κ πιο παλια οι αλλοι δυο συνεργατες
επισης ο εις εκ των δυο,εχει σπουδασει  καποιο διαστημα ιταλια κ εχει γνωση ιταλικων ικανοποιητικη,πραγμα που μας βοηθησε κ ρουμανια ιδιαιτερα αλλα κ μολδαβια στα συνορα κ ξενοδοχεια
οποτε οχι μονο δεν ειμαστε ασχετοι αλλα εχουμε κ καποια καλη εμπειρια κ καποια δυναμικη συννενοησης
το  οτι αυτα που πρεσβεευται περι στρατιων κλπ διαθεσιμων με 50 η 100ε σε εσας,προσωπικα δεν τα πολυπιστευω σαν γενικο κανονα
αλλα πολυ περισσοτερο δεν ισχυουν καθολου μα καθολου για την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,δηλ προσφατως που εμεις ειμαστε στην χωρα αυτη
οι τιμες ειναι ακατεβατα κ με τον "ιταλο" να παζαρευει στα ρουμανο-ιταλικα του,ακατεβατα 120 κ ανω το διωρο
αυτα με πρωινα κ βραδυνα που αναφερεται μονο εσεις τα λέτε,κ ισως να ισχυουν για εσας,που και παλι δεν το πολυπιστευω κ σας λεω το γιατι
οταν παλαιοτερα πηγαιναμε στις χωρες βουλγαρια  κλπ που προανεφερα,βλεπαμε παρα πολλους ξενους  "ωριμοτερους" κυριους με αληθινα αιθεριες υπαρξεις να κυκλοφορουν
κατι τετοιο δεν ειδαμε ουτε στη ρουμανια ουτε στη μολδαβια,αρα και δεν υπαρχουν γενικα γιατι γυρισαμε παρα μα παρα πολλα μερη,εδω και μετα δυσκολιας εκτος απο 2,3 μερη που εχετυε κι εσεις αναφερει βρηκαμε καποιες γιο να διαπραγματευθουμε....ενω στις αλλες περιοχες,χωρες,τοτε ηταν φανερο οτι ψαχνοντα...κ μιλαμε για τα ιδια μερη..ξενοδοχεια κ μπαρ σε αυτα,εμπορικα κ βραδυνα στεκια,
βεβαια πανε κ 7 με 10 χρονια,ναι αλλα αν δεν ισχυουν αυτα σημερα στην μολδαβια,προς τι η καλυτεροτητα της???
οποτε αμφισβητω κι αυτο περι ενναλαγης νεαρων θεαματικων παρτενερ εναντι των ανταλαγματων αυτων για 12ωρα κλπ
λοπυ δε πιο πολυ για οποιον επισκεπτη...
ο  νεαρος κυριος,χαμηλο στελεχος, της μολδαβικης εταιρειας  σε καπποιο καφε οφ-μητινγκ,ενω μας ειπε με νοημα,οτι εδω οτι θες το εχεις,οταν ο ιταλος επεμεινε για κατι συγκεκριμενο,πχ καπποιες κοπελλες που περασαν απο εκει,μας ειπε οτι αυτες οχι,οι αλλες οχι,εκεινες ουτε.... κλπ,νομιζω ειναι ενα παραμυθι για να βοηθουν την δουλεια τους κι αυτο...
επισης τα αλλα που αναφερει ο κυριος φονμακουλις με τα 20 δολαρια!!! ειναι επιεικως στην σφαιρα της φαντασιας για οποιον επισκεπτη με δουλειες η τουρισμο σε αυτες τις περιοχες,τα εστιατορια παντως που ανεφερε,ενα απο αυτα,οντως πολυ καλο κ με καλες τιμες,εν αντιθεσι με το ακροβοτατο μυκονος στο μεγαλο εμπορικο!!!
και το κυριοτερο το επιπεδο των γυναικωβν που βρικαμε σε προσιτες κ λογικες τιμες-120,150 το διωρο-ειναι παρα πολυ χαμηλοτερο των γυναικων στα στουντιο της αθηνας με 50ευρω
επισης οπως το αντιμετωπισε κι ο "πιτσιλιστης" αυτο,δεν ερχεται καμμια μα καμμια που να βλεπετε,για ενα μισαωρο με πχ 30ευρω αλλα επιμενει στο παραμυθι με 100 και 150ε κ μενω οσο θες ,δηλ καμμια μιαμιση ωρα....
αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας που εμεις βρικαμε κ που δεν ειμαστε και "χτεσινοι",απλα το μερος αυτο αν δεν σε στειλει η εταιρεια σου να στα πληρωσει ολα κ να πεις εσυ ,να πληρωσεις μονο τις μετριου επιπεδου αλλα καλες στο δωματιο!!,μολδαβες,κατι παει κι ερχεται,αν ειναι να υποστεις ταλαιπωριες κ το βασικο εξοδα ταξιδιου κ διαμονης,ουτε καν αξιζει να το σκεφτεις,δηλ να χαλασεις 2000 για τεσσερεις μερες πχ,κ να εχεις σαν "λαφυρο" καποια μετρια γαμησια-με 3,4 επισης μετριες κοπελλες νομιζω ειναι οτι πιο αποτυχια επιλογη
αποψη μου το τελευταιο
τα αλλα ειναι ομως αντικειμενικοτητα κ πραγματικοτητα,χωρις ωραια κ κουφια λογια
θα παρακαλουσα να μην ανοιξουμε ανουσιο διαλογο,αλλα κ να μην απαξιωνετε αδικως οποιον μεταφερει διαφορετικη απο την δικη σας αποψη
εεεε,νισαφι ποια,ολοι οι συνομοτες εδω μαζευτηκαν....

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οταν ροτισα στα πορνοροσικα κατι μολδαβεσ εξο απο το κλαμπ γιατι πανε με αυτουσ τους ιταλουσ τουσ κιλαραδεσ μου απαντασαν το εξισ!
εχουν λεφτα!!!
οποτε καταλαβενετε γιατι επιπεδου γκομενεσ μιλαμε ιπαρχουν εκι!
καρχαριεσ!εκι δε πεζι ρολο ι εμφανισι!πεζι ρολο ι τσεπι!

επισισ ενα παραπονο που εχο απο τον μολδολαγνο που του τα εχοσα και απο κοντα!!!!
ενο ειχε πει οτι θα σασ προστατεψι απο τουσ καρχαριεσ....

ο πιρφοροσ ιθελε να κερασει ποτο καπια πορνιδια στο αλεπο στο μαγαζι του μολδολαγνου διλαδι...
αυτεσ πιραν τα πιο ακριβα...
ο μολδολαγνοσ ομοσ δε προιδοποιησε τον πιρφορο και τον αφισε να πλιροσι στο τελοσ 25 ευρο 4 απσεντι!!!!!ορεα προστασια!!!!!!
εγο βεβεα του πιρφορου του ειχα πει να μιν κερασει γιατι ιξερα τι θα πεχτι!
αλλα εκινοσ εφαγε τα μουτρα του...τεσπα!
γενικα ειμαι κατα του κερασματοσ τον καρχαριον!
θεσ να σε γαμισο μορι ?παρε 100 ευρο και ελα ολι τιν νιχτα καριολα να σε λουσο με το ζομο μου.απλα τα πραματα!
μι δινετε θαροσ στουσ καρχαριεσ του χισιναου!
ειναι πονιρεσ και ιπουλεσ!βλαχοπονιρεσ!

το θεμα ειναι απλο για να τελιονουμε γιατι εχο βαρεθει να ακουο διαφιμισισ εδο μεσα.

αμα θελετε να δινετε 100 ευρο για μια ορα....αντε και με λιγο διαπραγματευσι για μια νιχτα σε βλαχοπονιρα εξαθλιομενενα πουτανακια τοτε πιγεντε!
μιν νομιζετε οτι θα πατε εκι και θα σασ περιμενουν με τα ποδια ανιχτα οι μολδαβεσ!τοτε χασατε αν νομιζετε ετσι!
σαν μιχανι ατμ σασ βλεπουν και τιποτα αλο!
ειναι γινεκεσ χορισ αισθιματα!
μιλαμε παντα γενικα!
αλλα δεν αξιζει ρε χιστεσ να ψαχνετε να βριτε διαμαντι μεσα στα σκατα!!δε λεει!ιπαρχουν και αλου πορτοκαλιεσ!τα εχι πει και ο μεμοσ αλλα δεν ακουτε!
αυτος κι αν ειναι συκοφαντης ,νυσαφι πια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτη τη στιγμη κατι μαγκες ελληνες ειναι με 8 γυναικες και αισθανονται βασιλιαδες ...μονοι τους καναν τις γνωριμιες γιατι απλα ειναι γαμιαδες...οπως κανει και ο τονουσου η ο αλαν η ο νταωαριτς η ο ρεντ η και αλοι που εγω δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη η και που δε ξερω...δε σκεφτονται αν δωσουν 20 η 30 η 100 ευρα γιατι ετσι γουσταρουν...αντε ρε να βρειτε καμια πατσαβουρα με 10 ευρα στο καζακσταν ,τατζικισταν,ινδια και κινα ...εμει ςδε γαμαμε μας γαμανε οι υπεροχες γκομενες της μολδαβιας...το προβλημα μου εδω δεν ειναι αν θα γαμησω ...αλλα ποια θα γαμησω....και αν καποιος εχει προσωπικο προβλημα μαζι μου τοτε να ερθει εδω απο κοντα να μου το πει η να γραψει ποιος ειναι ...εμενα με ξερουν αλλα εγω δεν τους ξερω ολους...ειμαι εδω 13 χρονια και εχω γαμησει απιστευτες γυναικες εστω και με σαπια δοντια ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:για ξαναπεστο  αυτο!!!!!!!!!!!!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ρε φιλε δεν εχεις τιποτα καλλιτερρο να κάνεις και ασχολείσε με παπαριες;;;;;
Υποτιθεται οτι βρίσκεσε στην Ουκρανία με τις ποιο τοπ και χοτ μουνάρες του κοσμου,
δεν σου κάθονται ή δεν βαζης το χερι στην τσέπη και προτιμάς να σπαταλάς τον πολυτιμο χρόνο σου με παπαριές  και να εισαι όντως αγάμητος;;;;;;;;;
(Ποσο χρονών είσαι;;)

Ξυπνα ρεεεεεεε καθε μερα που περνα δεν ξαναγυρνά , ασχολείσου με τις Ουκρανεζες μουνάρες θα το χτυπάς το κεφαλι σου που ασχολείσε με αυτες τις παπαριες εκτος κι αν έχεις καποιο ειδικό λογο και δεν το λές.
Εγω δεν καταλαβαίνω την εμονή σου με αυτες τις παπαριες.

θα σου το ξαναπώ τον Σεξοτουρισμό πρεπει να τον έχεις μεσα σου.
δεν μεταβιβαζετε , δεν διδάσκετε , δεν κληρονομείτε  αν το εχεις το σπόρ μέσα σου παντου ειναι ο παράδεισσος διοτι τον κάνεις εσυ για πάρτη σου παραδεισσο και μάλλον δεν εισαι φάν του σπόρ.

Ειλικρινα παντως εχεις γινη κουρατικός με τα ιδια και τα ιδια αποφασισε να πάς στειλε μου με πμ αν θέλεις τις ημερομηνιες κανονιζουμε να βρεθουμε, κινησου δυο τρεις μερες μονος σου και μετα κινούμαστε μαζί καιγραψε οτι γουστάρης εφ'όσον θα εχεις την δική σου εμπειρία και οχι των άλλων
τωρα τι σε εχει πιάση και ασχολείσε με τις παπαριες και γιατι;;;;;
καλο θα ειναι να το απαντησης εγω δεν το καταλαβαίνω.

Ενοείτε οτι σε θέλω λάρτζ στα εξοδα οχι τσιγκουνιες και με την αποδειξη στο χέρι εγω πηρα μονο ενα νερο και δεν πληρώνω τιποτα αλλο ενω παιζεις με τα μουνάκια.
Γιατι εχει συμβή και αυτό με διαφορους παπαρες που νομίζουν οτι θα γαμήσουν χωρις κεράσματα ή δωράκια.
συνολικό μπάτζετ κανα 2000 € για 15 μερες ειναι καλά θα εχεις και ρεστα στην επιστροφή.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχω διευκρινησει οτι δεν ειμαι μονιμος ουκρανια,πηγαινω τακτικα για δουλλεια,αλλλλα δεν ειμαι μονιμος σε μια πολη..
τα τελευταια ποστ ειναι απο ελλαδα
τα πρωτα μου ηταν απο ουκρανια
γι αυτο κ γραφω ξημερωματα,αν ημουν ουκρανια σιγουρα δεν θα τοκανα,καλα τοθεσες.. :grin:τα 2000ε παντως με πουτανες κι εισητηρια,ΔΕΝ σε βγαζουν ουτε για 10 αν θες να "ζπρωχνεις" καθε μερα.. :lheel:
350 εισητηριο,
300εξοδα μετακινησεων ,ενοικιαση αμαξιου ισως η σε ταξι κ τρεναα,
300-400διαμερισμα
200-400φαγητα ποτα,
ποσο μενει?κανα 700-800ε,δηλαδη με δυο καλα γαμησια τη μερα,με 2χ(35-70)ευρω το "σετ"...αντε 100ε πες τη μερα,κανα 7,8 μερες βγαζεις
κισινιοφ οπως το βλεπω,ουτε βδομαδα δεν κανεις τιποτα αν θες να "ριχνεις" καθε μερα σε κανα δυο η τρια αλογατα,ασε που ουκρανομουναρες ΔΕΝ εχει εκει διαθεσιμες...γιατι πας 200-300 μονο το γαμησι,οποτε... :(
βλεπεις,ειναι λιγα...
βαλε 3000 και νασαι μεσα για ουκραινα να περασεις δυνατα,κισινιοφ,δεν ξερω αν εχει καν τετοιο "πραγμα λουξ" η αγορα,δεν το πιστευω κιολας..για αυτο εβαλα κ τα ποστ πιο πανω απο τρεις τεσσερεις διαφορετικους ,ποθ ολοι λενε οτι "αλογο" γιοκ,νεξτ-ντορ γειτονισες,οποτε ,δεν..
φιλε αλλαν

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχω διευκρινησει οτι δεν ειμαι μονιμος ουκρανια,πηγαινω τακτικα για δουλλεια,αλλλλα δεν ειμαι μονιμος σε μια πολη..
τα τελευταια ποστ ειναι απο ελλαδα
τα πρωτα μου ηταν απο ουκρανια
γι αυτο κ γραφω ξημερωματα,αν ημουν ουκρανια σιγουρα δεν θα τοκανα,καλα τοθεσες.. :grin:τα 2000ε παντως με πουτανες κι εισητηρια,ΔΕΝ σε βγαζουν ουτε για 10 αν θες να "ζπρωχνεις" καθε μερα.. :lheel:
350 εισητηριο,
300εξοδα μετακινησεων ,ενοικιαση αμαξιου ισως η σε ταξι κ τρεναα,
300-400διαμερισμα
200-400φαγητα ποτα,
ποσο μενει?κανα 700-800ε,δηλαδη με δυο καλα γαμησια τη μερα,με 35-70ευρω το "σετ"...
βλεπεις,ειναι λιγα...

στοπ ανεβαίνω με το αυτοκινητο περιπου 200 ευρω απο θεσσαλονικη και επιστροφή.
διαμερισμα καλα εισαι 400
τα υπολοιπα φαγητα και διασκεδαση με γυναικείες παρουσιες.
δεν ειναι απολυτο οτι θα τα χώνεις συνεχεια σε βιζιτούδες αφου μιλάς και λιγα ρωσσικα θα κανης και μερικες γνωριμιες θα την βγαλης με δωράκια και υποσχετικές σχέσης.
τα 2000 ειναι καλά και υπερ άνετα για χλιδάτη διασκεδαση στο κισινεφ μην ακους πολλες παπαριες
ειναι πολλα και καλά.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
νομιζα οτι μιλας για ουκρανια
για  κισινιοφ,τ να πω
περι ορεξεως...
εγω παντως ,δεν το βλεπω το μερος ναχει κατι να πει,για πουτανες κ καμακι,σε σχεση με ουκρανια
εσυ παλι το βλεπεις
ισως σε σχεση με σοφια...
αλλα σε σχση με ουκρανια φιλε,πχ χαρκοβο σουμι  μαριουπολη νικολαεφ κλπ,μην τα ξαναλεμε,ΔΕΝ λεει τιποτα κι ειναι διπλες οι τιμες αλλα κιεβ,πουναι επισης μαπα,η σχεση ποιοτητα /τιμη
απλα "μασηματικα".. :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
νομιζα οτι μιλας για ουκρανια
για  κισινιοφ,τ να πω
περι ορεξεως...
εγω παντως ,δεν το βλεπω το μερος ναχει κατι να πει,για πουτανες κ καμακι,σε σχεση με ουκρανια
εσυ παλι το βλεπεις
ισως σε σχεση με σοφια...
αλλα σε σχση με ουκρανια φιλε,πχ χαρκοβο σουμι  μαριουπολη νικολαεφ κλπ,μην τα ξαναλεμε,ΔΕΝ λεει τιποτα κι ειναι διπλες οι τιμες αλλα κιεβ,πουναι επισης μαπα,η σχεση ποιοτητα /τιμη
απλα "μασηματικα".. :grin:

οχι ρε φιλε δεν το βλεπω σε σχέση με Σοφια δεν ειμαι σημερινος στον σεξοτουρισμοεχω μακρά θητεία σε Ευρωπαικες πολεις Λονδινο, Βρυξελες, Ολλανδια,Γερμανια, Ιταλια ,Αυστρια και τα τελευται 15 χρόνια Σλοβακια ,Τσεχια τα τελευταία τρεια χρόνια εμπλεξα με Βουλγαρια γιατι ειναι κοντα και δεν γουσταρω να τρεχω 11 ωρες ταξίδι για Μπρατισλάβα.
Ουκρανια δεν ετυχε αλλά εν προκειμένο για Μολδαβία δεν ειναι ετσι χάλια τα πραγματα οπως τα αναφερουν οι διαφοροι και πολύ σωστα θα παρατηρήσης οτι καποιοι μονιμοι κατοικοι Ελληνες στην
Ρουμανία ή στην Μολδαβία προτείνουν Ουκρανια διοτι εχουν καλλύτερρες επιλογες και ειναι και θεμα γουστου και που την βρίσκουν καλλίτερρα οπότε μην εισαι απολυτος στην καθε αποτυχία του προσωρινου επισκέπτη σε διάφορα σημεία και εμειναν με το πουλι στο χερι ή δεν θέλαν να τα ακουμπήσουν.

Κανόνας το χρήμα τους ενδειαφερει παντου  ολοι αναιξεραίτος βλέπουν τους ξένους σαν φορητα ΑΤΜ. δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι κλπ ακομη και στο καμακι στην γνωριμία καπου αποσκοπούν όλλες μα όλλες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι εγινε ρε συντροφια ?? τα χουμε ξαναπει 158 φορες  αμα δεν εχεις φραγκακια αμαξι θρασος χρονο και ρουχαλακια σε ολο το ανατολικο μπλοκ μονο πουτανες γαμας τι να αναλυουμε τωρα1!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  αμα δεν βγει ο βορονιν προεδρος ξεχαστε την μολδαβια!!!  τα αλογα στο κισηινεου εχουν απο δυο και τρις φορτομενους μολδαβους  και μιλαμε για φορτομενους γερα!!!  τι να κλασει τορα ο βλαχοελληνας  καμια χαζοπιτσιρικα στην καλιτερη περιπτοση γηρο στο 1,65 -70 καλουτσικη μπορει να χτυπησει αμα ειναι καλη απλα θα την εχουν φορτοσει τα ντοπια καμακια που δεν αφηνουν τιποτα απο καλουτσικα και απανο!!! αμα θελει κανενας κανα αλογο επι πληρομη καλο γυρο στο 300 ευρο και πανο στο λεογραντ το ξενοδοχειο και στο καζινο το ναπολεον υπαρχει σοβαρη περιπτοση να βρεις.... το μονο καλο που εχει μεινη ακομα αλλα και εκει μονο πεμτη παρασκευη και σαβατο στο κισηινεου ειναι η εντονη νυχτερινη ζοη αμα εισε μπαροβιος !!!!!!  και το μαγαζι του μολντολαγνου για φραπε σπεσιαλ τρικαλιοτικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μονο αμα ξαναβγουν τα κουμουνια τορα στης 28 που ψηφηζουν για προεδρο καπος θα μαζευτη η κατασταση  :rockon: :rockon: τελος υπαρχει και η επαρχια αλλα αμα δεν ξερης γλωσα και δεν εισε σηνηθισμενος απο χοριο δεν πεζεις μπαλα !!! και με τιν ψομολυσα που πεζει ελλαδα γαααμιιισσσεεεττααααααα  μαγκεςς σε κανα χρονο οι ελληνες θα ειμαστε ιστορια  πλεον σε ολο το ανατολικο μπλοκ οπα  λεμε  ολοι μεταναστες στον δημητρακη και στο μολντολαγνο μας βλεπο !!!!!  θα χουμε  και τον ρεντ να μας φερνει κοτες αυγα και μυντζιθρα απο τα χωρια  μιλαμε φινα θα την περναμε μαγκες !!! θα  στησουμε και κανα τσαντιρι εξω απο το κισηινεου οικολογια και φυση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τσιγκανοπουλες καργα μιλαμεεε μελιι !!!!!!!!!

Συνημμένα

• high.jpg
    high.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • POYTSA.jpg
    POYTSA.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 25

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε ρε συντροφια ?? τα χουμε ξαναπει 158 φορες  αμα δεν εχεις φραγκακια αμαξι θρασος χρονο και ρουχαλακια σε ολο το ανατολικο μπλοκ μονο πουτανες γαμας τι να αναλυουμε τωρα1!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  αμα δεν βγει ο βορονιν προεδρος ξεχαστε την μολδαβια!!!  τα αλογα στο κισηινεου εχουν απο δυο και τρις φορτομενους μολδαβους  και μιλαμε για φορτομενους γερα!!!  τι να κλασει τορα ο βλαχοελληνας  καμια χαζοπιτσιρικα στην καλιτερη περιπτοση γηρο στο 1,65 -70 καλουτσικη μπορει να χτυπησει αμα ειναι καλη απλα θα την εχουν φορτοσει τα ντοπια καμακια που δεν αφηνουν τιποτα απο καλουτσικα και απανο!!! αμα θελει κανενας κανα αλογο επι πληρομη καλο γυρο στο 300 ευρο και πανο στο λεογραντ το ξενοδοχειο και στο καζινο το ναπολεον υπαρχει σοβαρη περιπτοση να βρεις.... το μονο καλο που εχει μεινη ακομα αλλα και εκει μονο πεμτη παρασκευη και σαβατο στο κισηινεου ειναι η εντονη νυχτερινη ζοη αμα εισε μπαροβιος !!!!!!  και το μαγαζι του μολντολαγνου για φραπε σπεσιαλ τρικαλιοτικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μονο αμα ξαναβγουν τα κουμουνια τορα στης 28 που ψηφηζουν για προεδρο καπος θα μαζευτη η κατασταση  :rockon: :rockon: τελος υπαρχει και η επαρχια αλλα αμα δεν ξερης γλωσα και δεν εισε σηνηθισμενος απο χοριο δεν πεζεις μπαλα !!! και με τιν ψομολυσα που πεζει ελλαδα γαααμιιισσσεεεττααααααα  μαγκεςς σε κανα χρονο οι ελληνες θα ειμαστε ιστορια  πλεον σε ολο το ανατολικο μπλοκ οπα  λεμε  ολοι μεταναστες στον δημητρακη και στο μολντολαγνο μας βλεπο !!!!!  θα χουμε  και τον ρεντ να μας φερνει κοτες αυγα και μυντζιθρα απο τα χωρια  μιλαμε φινα θα την περναμε μαγκες !!! θα  στησουμε και κανα τσαντιρι εξω απο το κισηινεου οικολογια και φυση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τσιγκανοπουλες καργα μιλαμεεε μελιι !!!!!!!!!

RESPECT Mεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom