Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Δεν εμεινα ενθουσιασμενος απο Τιρασπολ,το αντιθετο μαλλον θα ελεγα.Ενταξει δεν καθισαμε βραδυ αλλα απο αυτο που ειδα...πολλη ησυχια ρε αδερφε μου,νεκρα μιλαμε και γενικα αχαρη και αχρωμη πολη.Οσο για τις γυναικες εχει μερικες που ειναι ΚΟΡΥΦΗ αλλα στο συνολο μετρια πραγματα,αλλα περιμεναμε.Επαναλαμβανω στις λιγες ωρες που ειμασταν...οποτε σιγουρα τα συμπερασματα μου δεν μπορει να ειναι και τοσο ολοκληρωμενα.
Τελικα Chisinau και παλι Chisinau τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα....την παω με χιλια αυτη την πολη  :) :) :)              πολυ πιο φτηνα ...για 3 καφεδες ,3 νερα 3 κοκες,1 πιτσα μεγαλη σε ενα απο τα καλυτερα (μαλλον το καλυτερο) καφε της πολης 10 ευρα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Δεν εμεινα ενθουσιασμενος απο Τιρασπολ,το αντιθετο μαλλον θα ελεγα.Ενταξει δεν καθισαμε βραδυ αλλα απο αυτο που ειδα...πολλη ησυχια ρε αδερφε μου,νεκρα μιλαμε και γενικα αχαρη και αχρωμη πολη.Οσο για τις γυναικες εχει μερικες που ειναι ΚΟΡΥΦΗ αλλα στο συνολο μετρια πραγματα,αλλα περιμεναμε.Επαναλαμβανω στις λιγες ωρες που ειμασταν...οποτε σιγουρα τα συμπερασματα μου δεν μπορει να ειναι και τοσο ολοκληρωμενα.
Τελικα Chisinau και παλι Chisinau τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα....την παω με χιλια αυτη την πολη  :) :) :)              πολυ πιο φτηνα ...για 3 καφεδες ,3 νερα 3 κοκες,1 πιτσα μεγαλη σε ενα απο τα καλυτερα (μαλλον το καλυτερο) καφε της πολης 10 ευρα
ενοειται οτι για τις τιμες που γραφω παραπανω ειναι για Tiraspol...απλα δεν που αρεσε οπως το διατυπωσα για αυτο και το διευκρινιζω.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οπως παντα...τελικα τι Αρχοντας των Ρωσιων και μαλακιες που λενε για τους αλλους...
εσυ αγορι μου εσαι Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ!  :grin:
πολυ σωστα
η με αλλα λογια "γιαννης κερνα και γιαννης πινει" :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε μολδο μου ειπαν οτι εισε σοβαρος !!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον εγο αμα ειμε με γιναικα στο κισηινεου καφεδακια φαγητακια και πολυ απλα πραγματα σουπερ μαρκετ κτλ  50 με 100 ευρα χαλαρα την ημερα  τωρα αμα εσενα σου καθετε μουναρος με 10 ευρα την ημερα!!!!  εισε και ο πρωτος μολδομαγκας κανε μας μαθηματα δασκαλε!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και αμα ασπρισεις τα δοντια!!!! πσσσσσσσσ ουτεεεεεεεεε ο τραβολτα δεν σε πιανει!!!! εμπενεεεε μολδο!!!!!!
βαζω κι ενα απο τα ωραια  νταβαριτς-μολντο προ εκεχειριας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολυ σωστα
η με αλλα λογια "γιαννης κερνα και γιαννης πινει" :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
γι αυτο που λες εισαι λαθος...μαρτυρας ο αλλαν που μιλησαμε στο σκαιπ και ειδε το τασο 3 και μιλησε μαζι του...αστα μεγαλε εισαι αουτ ...οσο για αρχοντας δε το αποδεχομαι και δεν ισχθει κατι τετοιο απλα τα παιδια που ειναι τωρα μερες μαζι μου διαπιστωσαν κατι πραγματα ...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βαζω κι ενα απο τα ωραια  νταβαριτς-μολντο προ εκεχειριας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ο νταβαριτς απο οτι φαινετε κι απο τα γραφομενα του εχει γνωση της χωρας και δινει σωστες πληροφοριες ...δεν τσακωθηκα ποτε μαζι του για να τα βρουμε παλι ...εδωσα απαντηση και πρεπει να τη διαβασεις...και που εισαι φιλαρακο γαμα και λιγο να σου φυγουν τα μιση...και οι ζηλιες.Και κατι αλλο οταν γλειφουν το κωλο μας οι νδτεβουσκες φευγουν οι αιμοροειδες λογω μιας ουσιας που διαθετει το σαλιο...συμφωνα με το τασο3 αντε γεια μας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
πολυ σωστα
τελικα φιλε η καθυστερημενος εισαι η εχεις πολυ χαμηλο IQ,δεν εξηγειται αλλιως...
το οτι μιλησα 2 φορες στο skype με τον allan και με ειδε ποιος ειμαι...αυτο ουτε το αναφερεις ουτε καν το σχολιαζεις...
μαλλον χανω τον χρονο μου εδω περα...τελος παντων εμεις καλα περναμε εδω και σημερα εχουμε να παμε σε κατι γενεθλια που μας εχουν καλεσει,8 Μολδαβακια θα ειναι εκει...αντε να δουμε τι θα γινει,προβλεπονται καλα γουστα...χαχαχαχα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δικηγορε βον...ειπες οτι ερχεσαι σε λιγο επανω ...σου στελνω με πμ ακομα μια φορα το τηλεφωνο μου ...παρε με να ερθω να σε βρω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τελικα φιλε η καθυστερημενος εισαι η εχεις πολυ χαμηλο IQ,δεν εξηγειται αλλιως...
το οτι μιλησα 2 φορες στο skype με τον allan και με ειδε ποιος ειμαι...αυτο ουτε το αναφερεις ουτε καν το σχολιαζεις...
μαλλον χανω τον χρονο μου εδω περα...τελος παντων εμεις καλα περναμε εδω και σημερα εχουμε να παμε σε κατι γενεθλια που μας εχουν καλεσει,8 Μολδαβακια θα ειναι εκει...αντε να δουμε τι θα γινει,προβλεπονται καλα γουστα...χαχαχαχα
Τελικα καλα που εχω και σας και γελαω :2funny:Ας σκεφτει ο αναγνωστης Ενας πενηνταρης Ελληνας απο Επαρχια κακοντυμενος Χωρις αυτοκινητο!(αν ειχες αυτοκινητο δεν θα περιμενες μες το κρυο τη Μαρσουτκα καθε βραδυ! :rockon:!Με σαπια δοντια! :2funny:να καμακωνει πιτσιρικες στις ντισκο :2funny:!πως της ριχνεις με το χαμογελο σου? :2funny:Τι να πω πολυ καταντια!Για να μην αρχισεις να γραφεις παλι :jerking:παρε εδω.......

Συνημμένα

• OLYMPUS 397.jpg
    OLYMPUS 397.jpg
    146,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • OLYMPUS 472.jpg
    OLYMPUS 472.jpg
    163,1 KB · Εμφανίσεις: 32

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........Εγω τιμαω την Ελλαδα!Ανεβασα τη γαλανολευκη στην ντισκο περσι!1,5 χρονια οταν στο Βαρσαβσκι εξπρεςς ηταν Αντμινιστρατορ ενας φιλος μου η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ!Οταν ειχε ερθει ο Πιτσιλιστης με τον Φιντελ την ειδαν!μαλιαστα Ο Πιτσιλιστης με ρωτησε:που βρεθηκεη γαλανολευκη εκει?του απαντησα μαντεψε ποιος την ανεβασε?.τρελενομουνα να καμακωνω κατω απ'τη γαλανολευκη!Σου εβαλα της φωτο για να μην αρχισεις με τους κλωνους σου να γραφεις και να βρωμιζεις τhread :jerking:!Εγω εδω βλεπεις γραφω ιστορια!Μεχρι και Ελληνικη σημαια τους εβαλα και βαλαν στην ντισκο!Ενω εσυ ενα τηλεφωνο δεν μπορουσες να παρεις να συνενοηθεις να φερουν πουτανες στα παιδια να :knockinb:!Τωρα παω να δω τι θα φορεσω σημερα στην Ντισκο......παντος ςχω σκασει στα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• OLYMPUS 473.jpg
    OLYMPUS 473.jpg
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 32

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μήπως έχει και τα φλόκια σου επάνω η τιμημένη γαλανόλευκη ω τσάρε πασών των ρωσιών?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήπως έχει και τα φλόκια σου επάνω η τιμημένη γαλανόλευκη ω τσάρε πασών των ρωσιών?
Γιατι ρωτας μαζι δεν ημασταν στη ντισκο?εγω εσυ και ο Πιτσιλιστης.Ειδες οτι η σημαια δεν ειχε λεκεδες :2funny:!Απο κατω απο αυτη τη γαλανολευκη εκανα τρομερα καμακια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι ρωτας μαζι δεν ημασταν στη ντισκο?εγω εσυ και ο Πιτσιλιστης.Ειδες οτι η σημαια δεν ειχε λεκεδες :2funny:!Απο κατω απο αυτη τη γαλανολευκη εκανα τρομερα καμακια!

Αφού δεν πήγαμε στην Βαρσάβσκι μαζί! Μας την έδειξες μόνο απέξω όταν περνάγαμε με το αμάξι! Ίσως πήγες μόνο εσύ με τον Πιτσιλιστή, αλλά εγώ δεν ήμουνα!

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτα δεν εχουν σχεση
σχεση εχουν αυτα που ειπε ο δημητρης για τον μλντλαγνο κι εσας ,οτι σας παραπλανησε και σας εφαγε χρηματα!!!
εγω το πρωτο το πιστευω το δευτερο οχι,αυτη ειναι η διαισθηση μου
αεριτζης κ παπαγαλος φαινετε ο μλντος ,αλλα για να "τρωει" χρηματα απο τουριστες οχι
απλα οπως ολοι οι μονιμοι,λεει οτι του κατεβει,ειδικα για γκομενες..
παντως καλο ειναι να παρειθς θεση σε αυτο κι ας τη σημαια....
ειναι κι ακομψο αυτο με τα φλοκια .... :(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτα δεν εχουν σχεση
σχεση εχουν αυτα που ειπε ο δημητρης για τον μλντλαγνο κι εσας ,οτι σας παραπλανησε και σας εφαγε χρηματα!!!
εγω το πρωτο το πιστευω το δευτερο οχι,αυτη ειναι η διαισθηση μου
αεριτζης κ παπαγαλος φαινετε ο μλντος ,αλλα για να "τρωει" χρηματα απο τουριστες οχι
απλα οπως ολοι οι μονιμοι,λεει οτι του κατεβει,ειδικα για γκομενες..
παντως καλο ειναι να παρειθς θεση σε αυτο κι ας τη σημαια....
ειναι κι ακομψο αυτο με τα φλοκια .... :(

Δε πήγα εγώ Μολδαβία, οπότε δε συμμετέχω σε μια κουβέντα που έτσι και αλλιώς δεν έχει θέση στο θρεντ. Είπαμε αν κάποιος θίγεται μπορεί να απαντάει, αλλά αρκετά με τα προσωπικά.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε πήγα εγώ Μολδαβία, οπότε δε συμμετέχω σε μια κουβέντα που έτσι και αλλιώς δεν έχει θέση στο θρεντ. Είπαμε αν κάποιος θίγεται μπορεί να απαντάει, αλλά αρκετά με τα προσωπικά.
σωστο,απλα νομιζα οτι ειχες παει,απο τα ποστ του δημητρη-ρωσσια

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγω τα γραφω αυτα για να μην εξαπατισει κανεναν αλλον!Γιατι δεν γραφεις για τη συναντιση στην Αθηνα που ειχατε μαζι του!που σας ελεγε αυτες της βλακειες οτι και καλα θα πειτε οτι εισαστε Ελληνες και θα σας ανοιξουν ολες τα ποδια.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ?Οσο για το αν γαμαει ή οχι τα παιδια που πηγαν εκει αλλα μου ειπαν!Ειναι και κομπλεξικος :2funny:Σου λεει ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΕΓΩ (Γιατι ειμαι αφραγκος,γέρος και με σαπια δοντια! :2funny:)Ε,ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ'ΣΕΙς!και αφησε τα παιδια αγαμητα!και ΠΕΡΑΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΠΟΥΤΑΝΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ?το ξερεις οτι εχεις ευθυνη σαν MODERATOR Αν παει καποιος Μολδαβια που βρει το Μολδολαγνο μεσα απο το σα'ι'τ και ο Μολδολαγνος του ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ.Το σα'ι'τ θα ξεφτηλιστει!θα πει ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ bourdela.com εκει ειναι ολοι απατεωνες! :headbang:-----ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΑς ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ?και στα καλητερα σαλον σας πηγα που επειδη με ξερουν σας φερθηκανε πολυ καλητερα απο εναν ανθρωπο που θα πηγαινε μονος του (πολλες φορες οι γκομενες βαριουνται,και σου χτυπανε και την πορτα πριν τελειωσει ο χρονος)και στις ντισκο ΤΣΑΜΠΑ ΣΑς ΕΒΑΖΑ!ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!-------Αυτο που εμενα προσωπικα με ενοχλει ειναι οτι τετοια ατομα χαμηλου επιπεδου (Φτωχομπινεδες,απατεωνες,Αθλιοι εμφανησιακα)ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
σε αυτο το ποστ αναφερομαι,που απευθηνθηκε καθαρα σε εσενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom