Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 755K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σεξοτουριστες δεν ειμαστε,δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρισμος,πιστεψε με φιλε ειτε ειμαι στην Ελλαδα,ειτε στην Γερμανια η Μολδαβια τα ιδια γουστα βγαζω σχεδον(αν και οι δικες μας εχουν καταντησει γελοιες),αυτη ειναι η φιλοσφια μου για την ζωη.Αν γνωριστουμε καμια φορα αφου εισαι απο Θεσσαλονικη θα με καταλαβεις καλυτερα...απλα εδω οι γκομενες ειναι πανεμορφες,με αρεσει η νοοτροπια τους και φυσικα ειναι πολυ πιο φθηνα.
τελος παντων μαγκας φαινεσαι ετσι που σε ειδα,να περνας ωραια και καλα γουστα  ;) ;) ;)

Τον παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμο του σεξοτουριστα δεν το ανεφερα υποτιμητικά αλλά κακα τα ψεματα καπως ετσι εκφράζετε η επισκεψη σε όλλους αυτους τους προορισμούς αν δεν μεσολαβη λόγος εργασιας παρα μόνον η διασκεδαση μας και η ηδονη των θυληκών συναστροφών.
Τωρα οσο αφορά την συμετοχή τους στα κοινά ενδειαφέροντα ειναι απιστευτη κατα την αποψή μου.
Μολντοβα και παλι Μόλντοβα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι εχουμε την δικια μας κουλτουρα που διαφερει πολυ απο την υπολοιπη Ευρωπη,Δυτικη και Ανατολικη...
ναι κανουμε μαλακιες αλλα τουλαχιστουν ξερουμε γιατι και το απολαμβανουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ναι ναι ναι........ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι εχουμε την δικια μας κουλτουρα που διαφερει πολυ απο την υπολοιπη Ευρωπη,Δυτικη και Ανατολικη...
ναι κανουμε μαλακιες αλλα τουλαχιστουν ξερουμε γιατι και το απολαμβανουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
kai esh ομορφαντρας εισε ??? 45 αρις 135 κιλα??

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ποτε θα κανουμε το μιστερ ομορφαντρα εστ ευροπ ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ζητα απο τον Μόλντο να προγραματίση το  event να διαθεση και να οργανωση τον χώρο του και  μεσα ειμαι παιζω εντος και εκτος εδρας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ζητα απο τον Μόλντο να προγραματίση το  event να διαθεση και να οργανωση τον χώρο του και  μεσα ειμαι παιζω εντος και εκτος εδρας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο κισηινεου θα το κανουμε στον μολτνο?????  :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακουω παραγγελιες απο τωρα να δω αν με συμφερει.....καντε εσεις διαφιμιση στο μαγαζι και μετα εγω θα τα ακουσω απο το τσαρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μακραν εγω ειμαι ο πιο ομορφαντρας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ακουω παραγγελιες απο τωρα να δω αν με συμφερει.....καντε εσεις διαφιμιση στο μαγαζι και μετα εγω θα τα ακουσω απο το τσαρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Σιγα να μην σε πληρώσουμε να τα πάρης απο τους σπονσορες .....
εμεις θα ειμαστε το θέμα σου.......
εσυ ο οργανωτής ο παραγωγός εεε τωρα αν τα ακουσης απο τον Τσάρο δεν βαριέσε αφου κολοτρώγεσε κατ'ουσιαν τι τον ανακατεύης τώρα αστον με τις ντεβουσκες του αυτος καλά περνά...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μακραν εγω ειμαι ο πιο ομορφαντρας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο θα το κρινει η κριτικη επιτροπη που κατα τη γνωμη μου πρεπει να αποτελειται απο το λευτερη38 ,τρικαρδο και φυσικα το τσαρο πασων των ...αλλων

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα να μην σε πληρώσουμε να τα πάρης απο τους σπονσορες .....
εμεις θα ειμαστε το θέμα σου.......
εσυ ο οργανωτής ο παραγωγός εεε τωρα αν τα ακουσης απο τον Τσάρο δεν βαριέσε αφου κολοτρώγεσε κατ'ουσιαν τι τον ανακατεύης τώρα αστον με τις ντεβουσκες του αυτος καλά περνά...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.237
Πόντοι
2.356
τελικα allan ταιριαξε για Τιρασπολ,φευγουμε σε μιση ωρα...αντε να δουμε και τα καθαροαιμα εκει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom