allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
molnto πιον βλεπεις να βγενει προεδρος??? για αναλησετο πιος συμφερει να βγει προεδρος για εμας τους ευρωπεους γαμικουλιαριδες???
molnto πιον βλεπεις να βγενει προεδρος??? για αναλησετο πιος συμφερει να βγει προεδρος για εμας τους ευρωπεους γαμικουλιαριδες???
σιγουρα γαμικουλα γιατρε αν δεν θελουμε να μπει ποτε στην ευρωπαικη ενωση η χωρα τοτε ενα εινι του κομμα ...αν θελουμε να γαμαμε χωρις προβληματα τοτε φιλατmolnto πιον βλεπεις να βγενει προεδρος??? για αναλησετο πιος συμφερει να βγει προεδρος για εμας τους ευρωπεους γαμικουλιαριδες???
ακριβως κυριε τσιμογιαννη ετσι εγιναν τα πραγματα και σε ευχαριστω για τη παρεμβαση...οσο για το αλλο ειναι γνωστο οτι δε γινετε παντα να συμφωνουμε σε ολα ..αλλα γενικα γαμαει αυτος που τα σταζει...βλεπε γιατροςλογω γενικης μπαρουφολογιας δεν συμετεχω στο φορουμ πλεον
ομως το διαβαζω
αυτο το περιστατικο,να γραψει καποιος αλλος απο το λαπτοπ του μολντο ενω εινε στο μαγαζι του,μπαινοντας μαλιστα απο τον κωδικο του ,μου εχει τυχει κι εμενα μια φορα,που ημουν εκει περσυ κι εγραφα απο τον κωδικο του,νομιζοντας οτι γραφω απο τον δικο μου
ειναι απλο να συμβει,δεν χρειαζοντε συνομοσιολογιες
υγ1.δεν υιοθετω ολα οσα λεει ο μλντλαγνος ειναι γνωστο αυτο,εγω εχω πολυ διαφορετικη αποψη για τον τουριστα στο κισιναου
αλλα
ακριβως κυριε τσιμογιαννη ετσι εγιναν τα πραγματα και σε ευχαριστω για τη παρεμβαση...οσο για το αλλο ειναι γνωστο οτι δε γινετε παντα να συμφωνουμε σε ολα ..[size=10pt]αλλα γενικα γαμαει αυτος που τα σταζει...βλεπε γιατρος[/size]
υγ2 αλλαν επειδη ειδα οτι εισαι σοφια,κανε οικονομια,σουεχω ετοιμο σουπερ τουρ ουκρανια-εγγυς,με εγγυημενο αποτελεσμα κ μικρο μπατζετ
υπομονη κανα 15θημερο ακομα,και μην τα φας ολα στη σοφια...το βασικοτερο
κουτση μαρια που βοσκεις παλι???λογω γενικης μπαρουφολογιας δεν συμετεχω στο φορουμ πλεον
ομως το διαβαζω
αυτο το περιστατικο,να γραψει καποιος αλλος απο το λαπτοπ του μολντο ενω εινε στο μαγαζι του,μπαινοντας μαλιστα απο τον κωδικο του ,μου εχει τυχει κι εμενα μια φορα,που ημουν εκει περσυ κι εγραφα απο τον κωδικο του,νομιζοντας οτι γραφω απο τον δικο μου
ειναι απλο να συμβει,δεν χρειαζοντε συνομοσιολογιες
υγ1.δεν υιοθετω ολα οσα λεει ο μλντλαγνος ειναι γνωστο αυτο,εγω εχω πολυ διαφορετικη αποψη για τον τουριστα στο κισιναου
αλλα αλλο αυτο κι αλλο να λεμε οτι καθετε ο μολντο κ γραφει μονος του
υγ2 αλλαν επειδη ειδα οτι εισαι σοφια,κανε οικονομια,σουεχω ετοιμο σουπερ τουρ ουκρανια-εγγυς,με εγγυημενο αποτελεσμα κ μικρο μπατζετ
υπομονη κανα 15θημερο ακομα,και μην τα φας ολα στη σοφια...το βασικοτερο
κουτση μαρια που βοσκεις παλι???
Tι ειμαι εγω ρε μολντο σαβουρμπαγκλας ρεντοκατσικοκλευτης να; γαμαο σαβουροπιτσιροκαργιολες αμα γουσταρις μερσεντες πληρονις αλιος δεν υπαρχει λογος να τρεχις εκει πανο και να κινδινευης να σε φανε να κολισεις φιματιοση κτλ αλλαν καλα στεφανα!!!
υπονοεις οτι ο τσιμο γαμαει σαβουροχωριατισες???Tι ειμαι εγω ρε μολντο σαβουρμπαγκλας ρεντοκατσικοκλευτης να; γαμαο σαβουροπιτσιροκαργιολες αμα γουσταρις μερσεντες πληρονις αλιος δεν υπαρχει λογος να τρεχις εκει πανο και να κινδινευης να σε φανε να κολισεις φιματιοση κτλ αλλαν καλα στεφανα!!!
αλλαν ο γιατρος εδω ειναι ...και θα ψαξω να το βρω μπας και πουλησω καμια μπριζολα...μιλησαμε στο σκαιπ πες τι ειδες απιστε θωμα
Αν ξερεις κάτι να το πεις ον αιρ μην το ζαλιζης το θέμα άδικα.
Υγ. εχεις καμια καλή (εμφανησιακα) συναδελφο που να παιζη να ερθω να σε επισκεφτώ;;;;;
Βουκουρεστι δεν εισαι;;;;
μολντο ο κλευτοκοτας εχει να γαμισει καλη γκομενα απο την εποχη που ειταν εφοπλιστης στον κισαβο μπρρ χααυπονοεις οτι ο τσιμο γαμαει σαβουροχωριατισες???
ειμε στην αλοδαπι τορα πουλαο φιρικια βολου στους αγκαμπουαα η αγκαμπουα εινε στην μολδαβικι χοριατικι διαλεκτο το καχουλ το μορο με εχει χοσει με τα πολιτικα και πουλαμε την αγροτικη παραγογη για να ενησχησουμε τον αγονα γαμισετα μιλαμε αλλα τι να κανο ο μαυρος ετσι ειναι αν θελης να γινεις επιχηρηματιας πρεπει να διαπλακης χα χα γελια πολλα λεμε
Αν ξερεις κάτι να το πεις ον αιρ μην το ζαλιζης το θέμα άδικα.
Υγ. εχεις καμια καλή (εμφανησιακα) συναδελφο που να παιζη να ερθω να σε επισκεφτώ;;;;;
Βουκουρεστι δεν εισαι;;;;
υπονοεις οτι ο τσιμο γαμαει σαβουροχωριατισες???
αλλαν ο γιατρος εδω ειναι ...και θα ψαξω να το βρω μπας και πουλησω καμια μπριζολα...μιλησαμε στο σκαιπ πες τι ειδες απιστε θωμα
στο καχουλ γιατρε εχει ωραια μουνια ...αλλα βλεπω ενω κατηγορεις το τσιμογιαννη για χωριατισες ,το ιδιο εισαι κι εσυ...οσο για το κατουρεμα σε πιστευω γιατι ετσι ειναι αυτος ...ενοω εχει πολυ γελιο...κι εγω στην αρχη που το γνωρισα ,δεν ειμουν τοτε στο σαιτ, ειχε πλακα ...το επισα το υπονοουμενο με το βαρονιναχχχ αγαλμα πρεπει να μου κανει ο μαντραχαλοσαβουριδις πριν τον παο χερακι χερακι στο κισηινεου απο το βουκουρεστι ειχεε να γαμισει κανα 7αρι μινες ο κλευ τοκοτας και αλλον εενα κολιτοτου στραβο με τσαμαρια παντρευτικε με κισηινιοτισα αυτος μεχρι να φτασουμε στο κισηινεου κατουριθικε καμια δεκαρια φορες πανο του γιατι ειταν βραδυ και νομιζε οτι θα μας σκοτοσουν το τι γελιο εχο ριξει με τους ελληναρες αστα να πανεεεε καχουλ προς το παρον και βορονιν για προεδρος βιβα κουμουνιαα!!!!!!
Σεξοτουριστες δεν ειμαστε,δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρισμος,πιστεψε με φιλε ειτε ειμαι στην Ελλαδα,ειτε στην Γερμανια η Μολδαβια τα ιδια γουστα βγαζω σχεδον(αν και οι δικες μας εχουν καταντησει γελοιες),αυτη ειναι η φιλοσφια μου για την ζωη.Αν γνωριστουμε καμια φορα αφου εισαι απο Θεσσαλονικη θα με καταλαβεις καλυτερα...απλα εδω οι γκομενες ειναι πανεμορφες,με αρεσει η νοοτροπια τους και φυσικα ειναι πολυ πιο φθηνα.ελα ρε Τζίμι τι να το κανεις;;; για ποιόν;;;;
Ειδα όμως μαγαζί χλίδα φιλε και δυο σεξοτουριστες Τασσσ3 κλπ.
Η αληθεια ειναι οτι εχουμε την δικια μας κουλτουρα που διαφερει πολυ απο την υπολοιπη Ευρωπη,Δυτικη και Ανατολικη...αμα σασ γραψω τις περιπετεις με τους ελληναρες θα πεσει πολυ κοσμος κατο απο την μαλακια που μας βαραει!!!!