allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Λοιπον μετα τις τοσες μαλακιες που διαβασα εδω περα και ιδιαιτερα απο αυτον τον xxxxxxx,θα ηθελα να πω καποια πραγματα.
Καταρχην βρισκομαι στο Κισιναου και ειμαι αυτη τη στιγμη με τον μολδολαγνο στο μαγαζι του και συνδεθηκα στο φορυμ μονο και μονο για να ξεκαθαρισουν τα πραγματα.
Ειναι δευτερη φορα που ερχομαι στη Μολδαβια(η πρωτη ηταν το καλοκαιρι)με τον κολλητο μου απο Γερμανια.Εγω μενω Θεσσαλονικη,γεννημα θρεμα Β.Ελλαδας λοιπον.
Καθοτι εχω οργωσει την Ευρωπη τα τελευταια 15 χρονια και ιδαιτερα την Ανατολικη απο Βουλγαρια,Ρουμανια,Ουγγαρια,Τσεχια,Ουκρανια και βαλε αλλα γουσταρω και την Δυτικη φυσικα,εχω να δηλωσω οτι:ΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ειναι η πολη με τις πανεμορφες γκομενες οπως και σε καθε αλλη πρωτευουσα της Α.Ευρωπης φυσικα αλλα και τις πιο γκαβλιαρες και φιλικες ταυτοχρονα.
Το καλοκαιρι λοιπον καθισαμε 4 μερες και πηραμε 2 απο το DeJavou...100 ευρω για μια δυο ωρες,τα γνωστα δηλαδη...αλλα στο τελος καθησανε ολο το βραδυ...ΓΙΑΤΙ??? γιατι μετραμε,γιατι μας γουσταρανε και ξερουμε να μιλαμε φυσικα,ναι ρε και αυτο παιζει ρολο ακομα και οταν με τα λεφτα!Τις επομενες μερες παρτουζωσαμε μια αλλη παλι απο το dejavou,την δωσαμε 200 ευρω και χαμος ολο το βραδυ με πολλα γουστα.
Τωρα για αυτες τις ημερες,ηρθαμε την Παρασκευη και το βραδυ αργα πηγαμε City Club...τα δυο μωρα καθονται διπλα μας και βλεπω οτι η μια μας κοβει συνεχεια,της δουλειας ειναι δηλαδη...την μιλαω αγγλικα,κανονιζουμε για 50 ευρω την καθε μια καθοτι ηταν 3 και μιση το πρωι,παμε σπιτι και φευγουνε το πρωι κατα τις 12 η ωρα.
Εχθες πηρα μια 35αρα που την γνωρισα στο μαγαζι του Δημητρη,μιλαει λιγο ελληνικα και με παει σπιτι της...αλλα απο γουστα οχι πολλα.
Ετσι τοσο απλα ειναι τα πραγματα.....αντε γεια.
ολα τα ως άνω που γράφεις τα πιστευω ειναι εφικτά το 50άρι μόνο δεν μου κολάει ειναι μηδαμηνό για την εκει περιοχή (ΣΙΤΥ ΚΛΆΜΠ).
Δεν μου κολάει αλλα΄και πάλι μαγκιά σας αν το πετυχατε καλά να περνάτε κρατα επαφες ίσως χρειαστούν για μελοντικούς φίλους επισκεπτες εφ'οσον το επιθυμήται.