Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παζαρια δεν εγιναν ...αν αφησαν κατι τα παιδια δεν ξερω γιατι ηταν μαζι τους μεχρι σημερα το μεσημερι...σε λιγο που θα τους δω θα μαθω
δηλαδη μεχρι σημερα μεσημερι ειναι μαζι τους αυτες οι μουναρες με τα 50ε ,αλλα η χθεσινη ειναι αλλη?
αφου ειναι μαζι τους οι δυο των 50ε ,ως γινετε να εινε αλλη η "χθεσινη"?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκτιθεσαι επαναλαμβανω,το ψεμα θελαι μυαλο κι εξυπναδα αλλιως απλα γελιοποιεισαι.. :helpplea:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πιο απλα?δεν γινετε
απλα αναδιατυπωνω
οταν εισαι σε ασχετη πολη,ακομα κι αν γαμισεις,μια δυο γκομενες,μετα το πρωτο διημερο,ειδικα αν ξεθυμανεις,μετα κοβεις φλεβες αν εισαι μονος σου χωρις παρεα,αλλα κ με παρεα το ιδιο εινε απλα αντεχετε λιγο καλυτερα
ο δημητρης αναφερεται σε μοναχικη εκδρομη κι εγω λογω δουλειας μου εχω αναλογες κακες εμπεοριες,που μετα το γαμησι βαρας κεφαλιες στους τοιχους απο βαρεμαρα..
καταρχας αυτο που μετραει ειναι το παιχνιδι ...ενας ανδρας πραγματικος οταν γαμαει διαφορετικες γυναικες δεν βαριεται ποτε ειτε ειναι μονος ειτε οχι ...οταν πας καπου βλεπεις καινουργιες παραστασεις ,εκτος απο το γαμησι ειναι και αλλα πραγματα που μπορεις να κανεις για να μη βαριεσαι...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου ...αλλες ειναι οι γκομενες των 50 και αλλη η χθεσινη 
εκτος κι αν αυτες των 50ε ειναι απο προχτες συνεχεια μαζι τους,οι μουναρες λεω,οποτε λαθος μας ειπες!!!
μουναρες απο ντισκο με 50ε το διημερο πηραν αυτοι,κ τους εκατσε κι η μπαροβια που τους κερασε κιλας κ ετσι τα βγαλαν κ τα 50ε απο τις αλλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κρατα τα τηλεφωνα τους μλντλαγνε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α τωρα τα δυο μωρα γιναν τρια? :2funny: :2funny: :2funny:
κι εγω εχω μπερδεψει τα μπουτια μου? :2funny: :2funny: :2funny:
καλα ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕς!!!!!μεχρι σημερα τα μωρα ειναι τρια το βραδυ θα γινουν 5 αυριο θα γινουν εφτα μεθαυριο 9 και παμε λεγοντας ...βεβαια ρε τρομπα δε λεμε οτι ειναι24 ωρες μαζι η οτι αυτες ειναι ολες μαζι δηλαδη πιο λιανα μιλαμε για καθε μερα και για αλλες γκομενες ...ελπιζω τωρα να το καταλαβες

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καταρχας αυτο που μετραει ειναι το παιχνιδι ...ενας ανδρας πραγματικος οταν γαμαει διαφορετικες γυναικες δεν βαριεται ποτε ειτε ειναι μονος ειτε οχι ...οταν πας καπου βλεπεις καινουργιες παραστασεις ,εκτος απο το γαμησι ειναι και αλλα πραγματα που μπορεις να κανεις για να μη βαριεσαι...
αστο ρε μεγαλε αφου βλεπεις οτι δεν σου βγαινει
τ αφησες τωρα τα παραμυθια με τις δηθεν γκομενες κλπ κ μνεις αναλυση τι να κανουμε
πας να το πας αλλου για να αποφυγεις την ξεφτιλα στα αποσεκτα ψεμματα σου..
απαντα στα αλλα κι ασε τι μπορεις να κανεις στα κολοχωρια πολεις της πρων εσσδ
αλλιως πηγαινε πασο κι αστο...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕς!!!!!μεχρι σημερα τα μωρα ειναι τρια το βραδυ θα γινουν 5 αυριο θα γινουν εφτα μεθαυριο 9 και παμε λεγοντας ...βεβαια ρε τρομπα δε λεμε οτι ειναι24 ωρες μαζι η οτι αυτες ειναι ολες μαζι δηλαδη πιο λιανα μιλαμε για καθε μερα και για αλλες γκομενες ...ελπιζω τωρα να το καταλαβες
καταλαβα οτι κι οι αλλοι που διαβαζουν..
οτι λες χαζα ψεμματα,τα μπερδευεις κ μετα αρχιζεις τις αοριστικολογιες,δηλ μπουρδες κ τιποτα αλλο
δεν σε παιρνει μαγκα εδω να τα λες αυτα
μαλλον ουτε κι εκει που εισαι καταλαβα οτι σε παιρνει.....
ασε λοιπον τα μεγαλα λογια κ τις "φουσκες",,,

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αστο ρε μεγαλε αφου βλεπεις οτι δεν σου βγαινει
τ αφησες τωρα τα παραμυθια με τις δηθεν γκομενες κλπ κ μνεις αναλυση τι να κανουμε
πας να το πας αλλου για να αποφυγεις την ξεφτιλα στα αποσεκτα ψεμματα σου..
απαντα στα αλλα κι ασε τι μπορεις να κανεις στα κολοχωρια πολεις της πρων εσσδ
αλλιως πηγαινε πασο κι αστο...
δε παιζεσαι ρε φιλε ... αντε γεια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε φιλε αυτα που λες τα πιστευει τουλαχιστον ο εαυτος σου? :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχεσαι με τιποτα λεμε τωρα
στα πιο χαμενα ουκρανικα χωρια με τα καρα που εινε ακομα,οχι με τζιπαρες οπως στο κισινιοφ,κι οι πιο φτηνες ,της πλακας πουτανες πανε 350χριβνα το γαμησι
και στο κισιναου που ολοι οσοι ηρθαν απο 20αρηδες μεχρι πενηνταρηδες λενε οτι κατι βλαχαδερα,οχι αστερια,της πλακας γκομενες, ζηταν 100ε την ωραακομα κι ο κολλητος σου αλανταλον τα λεει,,σε εσενα εχεις αστρο κι οι δικοι σου βρηκαν,και σε ντισκο μαλιστα,ουτε καν απο γνωστο η εφημεριδα,αστερια με 50ε κ ολη νυχτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σου ξαναειπα,κανε την χαρη στον εαυτο σου κ σε εμας μην ξαναγραφεις,εκτοις αν αρεσκεσαι στο κραξιμο....
υγ.επαναλαμβανω οι μοντς βλεπουν οτι γραφω απο ουκρανικη ip,για να μην λεμε λογια μονο....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ,-
ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΑ  ΚΑΝΩ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΦΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εαν επεσε καμάκι κλπ και μετρανε απο εμφάνηση και ηλικια  ισως να την βγαλαν τζάμπα με δωράκι κανα  50 € αν ομως ειναι της δουλειά αποκλείετε  τουλάχιστον απο την δική μου εμπειρία.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΑ  ΚΑΝΩ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΦΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Εαν επεσε καμάκι κλπ και μετρανε απο εμφάνηση και ηλικια  ισως να την βγαλαν τζάμπα με δωράκι κανα  50 € αν ομως ειναι της δουλειά αποκλείετε  τουλάχιστον απο την δική μου εμπειρία.
θα βγουνε και θα μιλησουν μονοι τους για την εκδρομη τους εδω

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΑ  ΚΑΝΩ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΦΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
δεν ειχε κατι προσβλητικο η μειωτικο η αναφορα που εκανα στο προσωπο σου
ξαναδεστη αν θες
ειπα απλα αυτα τα ευφανταστα του μυννχαουζενολαγνου ουτε κι εσυ που εισαι κολητος του-δηλ τον ξερεις κατι παραπανω κι απο φυσικης αποψης-δεν μπορεις να τα υποστηριξεις ,γιατι απλα κι εσυ το αυτονοητο λεςε,οτι οι σεμι-προ κ οι προ του κισινιοφ,παιρνουν απο 100ε την ωρα,κ ειδικα αν "βρεθουν" στη ντισκο σαβατοβραδο ειδικα,που φανταζομε οι ενδιαφερομενοι θαναι κ πιο πολλοι
μα και ο ιδιος τα λεει σε αλλα ποστ του.αλλα σημερα ξυπνησε με το αριστερο φαινετε,αλλα ταμπλεξε μετα κι αποκαλυφθηκε  η μπαρουφα του..

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εαν επεσε καμάκι κλπ και μετρανε απο εμφάνηση και ηλικια  ισως να την βγαλαν τζάμπα με δωράκι κανα  50 € αν ομως ειναι της δουλειά αποκλείετε  τουλάχιστον απο την δική μου εμπειρία.
μην πας τωρα να μπαλωσεις τα αμπαλωτα..
οι γυναικες αν ειναι προ η σεμι-προ σαββατα,τα ιδια παιρνουν κ πιο πολλα,δεν εχει εκπτωση αν εισαι πιο ωραιος,της πιατσας εισαι μη λεμε και μ...."φυσικα κι αποκλειετε" που λκες κι εσυ πολλυ σωστα
αν παλι ειναι γκομενες που γουσταρουν,δεν ζητανε  50ε,αλλα πανε για γαμησι κι οτι κατσει,εφοσον θα παρουνε το γαμησι που γουσταρουνε κι απο εκει κ μετα βλεπουν,δινω λιγες ομως πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο,γιατι απλα,το ξερεις κ μονος σου,αν δεν εισαι μονιμος η γυναικα δεν εχει κινητρο,αν δεν ειναι "προ" να ερθει μαζι σου,θα της βγει κ το ονομα φοβαται ,ειδικα σε τετοιες μικρες σχετικα πολεις κ κυκλωματα
ασε που ποιος ππηγε εκει κ παθαν την πλακα τους πια....
ο ρουβας με τον νικο παπαδακη? :2funny:αλλα κι αυτοι να πηγαν,εεε? ;)
οποτε οπως κ ναχει παραμυθια της χαλιμας λεει ο δικος σου,ασε που πιστευω τιποτα απο ολα αυτα δεν υπαρχει,της φαντασιας του ειναι ολα
στην καλυτερη,καποιοι φιλοι του η γνωστοι του ειναι εκει,τα αλλα μονος του ταβγαλε.99,9% :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συνήθως ξεκινανε και ζητουν 100 € ή 100 $ δεν εχουν προβλημα αρκει να ειναι 100 όσον αφορά τον χρόνο παίζη ξέρεις ποτε δεν μιλάνε για μια ώρα  δεν ειναι τυπου βιζιτας βλέπε Βουλγαρια πχ
ερχεται με χρονο που όσο περσσότερρο καθεται μειώνεται το κόστος ανα ώρα.
σε εμένα πάντος οι αγαπουλες της Μολδαβίας εμεναν πάνω απο τρεις  έως και 10 ώρες με 100 €.
χορος συναντησης ΝΤΑΖΕΒΟΥ ΣΥΝΉΘΩς.
τα 100 ομως ειναι ταρίφα  ο χρόνος όχι.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συνήθως ξεκινανε και ζητουν 100 € ή 100 $ δεν εχουν προβλημα αρκει να ειναι 100 όσον αφορά τον χρόνο παίζη ξέρεις ποτε δεν μιλάνε για μια ώρα  δεν ειναι τυπου βιζιτας βλέπε Βουλγαρια πχ
σε εμένα πάντος οι αγαπουλες της Μολδαβίας εμεναν πάνω απο τρεις  έως και 10 ώρες με 100 €.
τα 100 ομως ειναι ταρίφα  ο χρόνος όχι.
ο πιτσιλιδιστης η καπως ετσι που πηγε γραφει καπου
"επισισ μια τελευτεα λεπτομερια ειναι οτι ζιτανε 100 γιουρια για μια ορα...βεβεα  λενε ειναι ολοκλιρο βραδι, απλα στο λενε εετσι για να σε ψαροσουνε!!!!!!"
δηλαδη τα γνωστα..ολο το βραδυ κλπ,κ μολις χυσεις φευγουνε με μια δικαιολογια...συνηθως..και σου λενε αυριο θα μεινω ολο το βραδυ... :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συνήθως ξεκινανε και ζητουν 100 € ή 100 $ δεν εχουν προβλημα αρκει να ειναι 100 όσον αφορά τον χρόνο παίζη ξέρεις ποτε δεν μιλάνε για μια ώρα  δεν ειναι τυπου βιζιτας βλέπε Βουλγαρια πχ
σε εμένα πάντος οι αγαπουλες της Μολδαβίας εμεναν πάνω απο τρεις  έως και 10 ώρες με 100 €.
τα 100 ομως ειναι ταρίφα  ο χρόνος όχι.
κι αυτα γραφει ενας αλλος πορφυρος νομιζω
"
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Το συμπέρασμα που εβγαλα για το Κισινάου απ τη μικρή μου διαμονή εκεί, είναι ότι είναι καλό για οφθαλμόλουτρο αλλά απο θέμα έρωτα αγοραίου ή μη είναι δύσκολα τα πράγματα για το μη ρωσόφωνο/ρουμανοφωνο σεξοτουρίστα... Δεν προλαβαίνει να κάνει πολλά πράγματα αν δεν ξέρει τη γλώσσα και δεν είναι έμπειρος ή δεν έχει βοήθεια από ντόπιους.."

δηλαδη βαλτοι ειναι αυτοι να την χαλασουν του μυνχαουεζονολαγνου?
απλα οι ανθρωποι πηγαν ειδαν κ τα ειπαν
τωρα σιγα μην εχει με 50ε μουναρες ολο το βραδυ στο κισιναου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,θαχε μονιμους σεξοτουριστες πιο πολλους απο ταυλανδη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε εχω για σταθερο κ στρειτ ατομο..μη λες τωρα τετοια...

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Δημητρη τι ασχολησε?
Ασε να περναμε μονο εμεις καλα ;) ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο πιτσιλιδιστης η καπως ετσι που πηγε γραφει καπου
"επισισ μια τελευτεα λεπτομερια ειναι οτι ζιτανε 100 γιουρια για μια ορα...βεβεα  λενε ειναι ολοκλιρο βραδι, απλα στο λενε εετσι για να σε ψαροσουνε!!!!!!"
δηλαδη τα γνωστα..ολο το βραδυ κλπ,κ μολις χυσεις φευγουνε με μια δικαιολογια...συνηθως..και σου λενε αυριο θα μεινω ολο το βραδυ... :2funny: :2funny:

οχι εμένα δεν μου ετυχε καμια με τετοια δικαιολογια  αυτες που εμεναν κανα τρίωρο  επρεπε να φύγουν το πρωι για την δουλειά τους .
Αυτες που εμεναν εμεναν γιατι δεν ειχαν τιποτα καλυτερο να κανουν.
καμια δεν εκανε το ψεκαστε σκουπήστε τελειώσαμε.
Απιθανη συμετοχή στο κρεβάτι με όλλες γενικώς  ακομα και σε διπλό που πήρα ήταν απίθανη η συμετοχή. (Με μετρο συγκρισης Βουλγαρια-Ρουμανια.

υγ. μαζί μου ήταν ο πιτσιλιστης την πρωτη φορά που πήγα Μολντοβα.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Δημητρη τι ασχολησε?
Ασε να περναμε μονο εμεις καλα ;) ;)
φιλε αλλο ο 7x κι αλλο ο δημητρης
ειμαι καπου εγκλωβισμενος λογω δουλειας στην ουκρανια,κι εχω τα νευρα μου αμα διαβαζω τετοια "φιδια"
τωρα αν γουσταρεις να λες για κλωνους κ τετοια λεγε
εγω μια φορα απαντω σε αυτα..μπας κ μπερδευτηκες
αλλιως..λεγε οτι θες,η μαλλον πηγαινε κισιναου να γαμησεις κι εσυ αστερια με 50ε ολο τοβραδυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οχι εμένα δεν μου ετυχε καμια με τετοια δικαιολογια  αυτες που εμεναν κανα τρίωρο  επρεπε να φύγουν το πρωι για την δουλειά τους .
Αυτες που εμεναν εμεναν γιατι δεν ειχαν τιποτα καλυτερο να κανουν.
καμια δεν εκανε το ψεκαστε σκουπήστε τελειώσαμε.
Απιθανη συμετοχή στο κρεβάτι με όλλες γενικώς  ακομα και σε διπλό που πήρα ήταν απίθανη η συμετοχή. (Με μετρο συγκρισης Βουλγαρια-Ρουμανια.
δεν θα διαφωνισω σε αυτο μαζι σου
απο ρουμανια δεν εχω παει δεν ξερω,αλλα σοφια οντως το γαμησι ειναι παντελως ψοφιο-τωρα γιατι το θρεντ το λετε"σοφια παραδεισος"??-
κ οντως πιστευω στο κισινιοφ θαναι καλυτερα τα πραγματα
αλλα αλλο αυτο κι αλλο να λεμε "παμε ασχετοι κ θα μπουμε στη ντισκο λ θα παρουμε 2 μουναρες με 50ε ολο το βραδυ κ θα μας κερασουνε κ τα ποτα οι μπαροβιες απο ελλαδα"  κλπ μαλακιες που γραφει απο το πρωι ο αλλος εδω..
ρωτησα δε ουκρανους που δουλευω μαζι τους αν εχουν παει κισινιοφ,κ ενας ειχε παει προσφατα,μουπε οτι οντως ειναι πολυ ακριβο το μουνι ,σαν το κιεβο μουπε αλλα εινααι κ πολυ χειροτερες κι οι γυναικες
τωρα αυτοι ολοι τη χωρα τους υποστηριζουν ακομα κ για την πουτανια
αλλα θα επιμεινω ,ο δικος σου παραλεει "φιδια" με οχτω μετρα ουρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν θα διαφωνισω σε αυτο μαζι σου
απο ρουμανια δεν εχω παει δεν ξερω,αλλα σοφια οντως το γαμησι ειναι παντελως ψοφιο κ οντως πιστευω στο κισινιοφ θαναι καλυτερα τα πραγματα
αλλα αλλο αυτο κι αλλο να λεμε "παμε ασχετοι κ θα μπουμε στη ντισκο λ θα παρουμε 2 μουναρες με 50ε ολο το βραδυ κ θα μας κερασουνε κ τα ποτα οι μπαροβιες απο ελλαδα"  κλπ μαλακιες που γραφει απο το πρωι ο αλλος εδω..

απιθανο  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom