Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και να το καταλαβετε παραδεισος ειναι η μολδαβια αλλα μονο για τους ανδρες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρκεί να έχετε πυρομαχικά μάγκες και ο παραδεισος ειναι παντού μην μασάτε και αν εχετε χρονο και διάθεση να πάτε οπου μπορείτε και να κοιτάτε να περνάτε καλά.
Ολες οι παραπάνω  αψιμαχιες και αντιδικίες ειναι περιττες.

Συνημμένα

• money.gif
    money.gif
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 31

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρκεί να έχετε πυρομαχικά μάγκες και ο παραδεισος ειναι παντού μην μασάτε και αν εχετε χρονο και διάθεση να πάτε οπου μπορείτε και να κοιτάτε να περνάτε καλά.
Ολες οι παραπάνω  αψιμαχιες και αντιδικίες ειναι περιττες.
δηλαδη αλλαν εσυ αν ειχες φραγκα θα ερχοσουν επανω ???η θα πηγαινες σε καποιο αλλο μερος ???ανελυσε το αυτο που γραφεις ...εγω π.χ δεν θα πηγαινα στην ελλαδα να γαμησω η ας πουμε στη ρουμανια η ακομα και στη βουλγαρια ,οχι οτι εχω κατι εναντιον αυτων των χωρων αλλα απλα εδω σιγουρα θα περνουσα καλυτερα..εσυ λοιπον που εχεις ερθει κι εδω αλλα και σε αυτες τις χωρες που ανεφερα?? που νομιζεις οτι θα περνουσες καλυτερα???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο για τις αντιδικιες αλλοι το ξεκινησαν και εγω απλα απαντησα πολιτισμενα και σοβαρα ...οσο για τους αλλους κλωνους ειναι αλλοι οι υπευθυνοι...εσυ με ξερεις αρα μπορεις να εχεις μια αποψη

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δηλαδη αλλαν εσυ αν ειχες φραγκα θα ερχοσουν επανω ???η θα πηγαινες σε καποιο αλλο μερος ???ανελυσε το αυτο που γραφεις ...εγω π.χ δεν θα πηγαινα στην ελλαδα να γαμησω η ας πουμε στη ρουμανια η ακομα και στη βουλγαρια ,οχι οτι εχω κατι εναντιον αυτων των χωρων αλλα απλα εδω σιγουρα θα περνουσα καλυτερα..εσυ λοιπον που εχεις ερθει κι εδω αλλα και σε αυτες τις χωρες που ανεφερα?? που νομιζεις οτι θα περνουσες καλυτερα???

Mολδαβία  αλλα ειναι μακρυά ρεεεεεεεεεε το ειπαμε αυτά.
Βουλγαρια ειναι ενα τσιγάρο δρόμος.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα σας αγαπητοι και μη συντροφοι απο το ηλιολουστο και ζεστο σημερα κισιναου...σας γραφω με αφορμη την επισκεψη δυο φιλων απο βορειο ελλαδα ...ηρθαν στις 6.30 ...τους παρελαβα απο το αεροδρομιο και το βραδυ μετα το φαγητο πηρα ενα μωρο δικο μου και πηγαμε στη δισκοτεκα σιτι...εγω μετα 2 ωρες εφυγα με το μωρο για πιπες ενω τα παληκαρια πηραν 2 απιστευτα μωρα και τους εδειξαν τι θα πει ανδρας ελληνας με αγκλικα βεβαια γιατι ρουμανικα η ρωσικα δεν σκαμπαζουν...αλλα ειναι μαγκες και...ανδρες αντε με τις υγειες σας

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλημερα σας αγαπητοι και μη συντροφοι απο το ηλιολουστο και ζεστο σημερα κισιναου...σας γραφω με αφορμη την επισκεψη δυο φιλων απο βορειο ελλαδα ...ηρθαν στις 6.30 ...τους παρελαβα απο το αεροδρομιο και το βραδυ μετα το φαγητο πηρα ενα μωρο δικο μου και πηγαμε στη δισκοτεκα σιτι...εγω μετα 2 ωρες εφυγα με το μωρο για πιπες ενω τα παληκαρια πηραν 2 απιστευτα μωρα και τους εδειξαν τι θα πει ανδρας ελληνας με αγκλικα βεβαια γιατι ρουμανικα η ρωσικα δεν σκαμπαζουν...αλλα ειναι μαγκες και...ανδρες αντε με τις υγειες σας

:think: :think: :think: :think: :think: :think: ΣΙΤΥ ΚΛΆΜΠ;;;; ΠΟΣΑ ΕΣΚΑΣΑΝ;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Για τα μωρά ρωτάω οτι ειναι απιστευτα δεν χρειάζωνται διευκρινισεις.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think: :think: :think: ΣΙΤΥ ΚΛΆΜΠ;;;; ΠΟΣΑ ΕΣΚΑΣΑΝ;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Για τα μωρά ρωτάω οτι ειναι απιστευτα δεν χρειάζωνται διευκρινισεις.
παζαρια δεν εγιναν ...αν αφησαν κατι τα παιδια δεν ξερω γιατι ηταν μαζι τους μεχρι σημερα το μεσημερι...σε λιγο που θα τους δω θα μαθω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενταξει εβαλες και λιγο σαλτσα! :2funny:η αληθεια ειναι καπως ετσι:Τους παρελαβες στο αεροδρομιο.Τους πηγες στο εστιατοριο σου (που τους χρεωσες λιγακι παραπανω).μετα πηρες μια 40αρα απο αυτες που εχεις.Πηγατε ντισκο και πηραν γκομενες μετριες με 100 Ευρω την ωρα.ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ! :2funny:Δεν ξερω χωρις καμια παρεξηγηση αλλα μου θυμιζεται τους ΑΘΛΙΟΥς του ΒΙΚΤΩΡΑ ΟΥΓΚΟ!Οσους Ελληνες γνωρισα απο Ρουμανιες,Βουλγαριες,Μολδαβιες.Κατι πεινασμενοι και αγαμητοι ητανε :rockon:(Με εξαιρεση τον Αλλανταλον).Και εγω πηγαινω σε υπαναπτηκτα μερη οπως στο Νοβγκοροντ αλλα πανω απο 2-3 μερες δεν μπορω να κατσω :headbang:τρελενεσαι απο τη βαρεμαρα!μονο  :knockinb: τιποτα αλλο δεν εχει να κανεις!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει εβαλες και λιγο σαλτσα! :2funny:η αληθεια ειναι καπως ετσι:Τους παρελαβες στο αεροδρομιο.Τους πηγες στο εστιατοριο σου (που τους χρεωσες λιγακι παραπανω).μετα πηρες μια 40αρα απο αυτες που εχεις.Πηγατε ντισκο και πηραν γκομενες μετριες με 100 Ευρω την ωρα.ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ! :2funny:Δεν ξερω χωρις καμια παρεξηγηση αλλα μου θυμιζεται τους ΑΘΛΙΟΥς του ΒΙΚΤΩΡΑ ΟΥΓΚΟ!Οσους Ελληνες γνωρισα απο Ρουμανιες,Βουλγαριες,Μολδαβιες.Κατι πεινασμενοι και αγαμητοι ητανε :rockon:(Με εξαιρεση τον Αλλανταλον).Και εγω πηγαινω σε υπαναπτηκτα μερη οπως στο Νοβγκοροντ αλλα πανω απο 2-3 μερες δεν μπορω να κατσω :headbang:τρελενεσαι απο τη βαρεμαρα!μονο  :knockinb: τιποτα αλλο δεν εχει να κανεις!
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακουστε ακουστε συντροφια μονο να γαμας για τον αγαμητο ειναι βαρετο ...και μετα κατηγορεις τους κλωνους μου που σε λενε λακη... ουστ απο δω

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εδωσαν απο 50 τη καθε μια
ρε φιλε αυτα που λες τα πιστευει τουλαχιστον ο εαυτος σου? :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχεσαι με τιποτα λεμε τωρα
στα πιο χαμενα ουκρανικα χωρια με τα καρα που εινε ακομα,οχι με τζιπαρες οπως στο κισινιοφ,κι οι πιο φτηνες ,της πλακας πουτανες πανε 350χριβνα το γαμησι
και στο κισιναου που ολοι οσοι ηρθαν απο 20αρηδες μεχρι πενηνταρηδες λενε οτι κατι βλαχαδερα,οχι αστερια,της πλακας γκομενες, ζηταν 100ε την ωραακομα κι ο κολλητος σου αλανταλον τα λεει,,σε εσενα εχεις αστρο κι οι δικοι σου βρηκαν,και σε ντισκο μαλιστα,ουτε καν απο γνωστο η εφημεριδα,αστερια με 50ε κ ολη νυχτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σου ξαναειπα,κανε την χαρη στον εαυτο σου κ σε εμας μην ξαναγραφεις,εκτοις αν αρεσκεσαι στο κραξιμο....
υγ.επαναλαμβανω οι μοντς βλεπουν οτι γραφω απο ουκρανικη ip,για να μην λεμε λογια μονο....

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει εβαλες και λιγο σαλτσα! :2funny:η αληθεια ειναι καπως ετσι:Τους παρελαβες στο αεροδρομιο.Τους πηγες στο εστιατοριο σου (που τους χρεωσες λιγακι παραπανω).μετα πηρες μια 40αρα απο αυτες που εχεις.Πηγατε ντισκο και πηραν γκομενες μετριες με 100 Ευρω την ωρα.ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ! :2funny:Δεν ξερω χωρις καμια παρεξηγηση αλλα μου θυμιζεται τους ΑΘΛΙΟΥς του ΒΙΚΤΩΡΑ ΟΥΓΚΟ!Οσους Ελληνες γνωρισα απο Ρουμανιες,Βουλγαριες,Μολδαβιες.Κατι πεινασμενοι και αγαμητοι ητανε :rockon:(Με εξαιρεση τον Αλλανταλον).Και εγω πηγαινω σε υπαναπτηκτα μερη οπως στο Νοβγκοροντ αλλα πανω απο 2-3 μερες δεν μπορω να κατσω :headbang:τρελενεσαι απο τη βαρεμαρα!μονο  :knockinb: τιποτα αλλο δεν εχει να κανεις!
δημητρη παλι κακως τον χαρακτηριζεις πεινασμενο κλπ
ειναι λαθος
απολυτα σωστο εινε ομως οτι
η γαμισαν τιποτα μιλφ της συμφορας με 50ε την νυχτα
η γαμισαν τιποτα γκομενακια νεξτ-ντορ με 50ε το 1 γαμησι-ξεπετα
η το πιθανοτερο,τιποτα χαλασανε 100ε σε ποτα στη ντισκο κ πηγαν για υπνο..
ισως κι ολα αυτα να ειναι κ μονο στο μυαλο του μυνχαουζεν μλντλαγνου...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε γιλε αυτα που λες τα πιστευει τουλαχιστον ο εαυτος σου? :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχεσαι με τιποτα λεμε τωρα
στα πιο χαμενα ουκρανικα χωρια με τα καρα που εινε ακομα,οχι με τζιπαρες οπως στο κισινιοφ,κι οι πιο φτηνες ,της πλακας πουτανες πανε 350χριβνα το γαμησι
και στο κισιναου που ολοι οσοι ηρθαν απο 20αρηδες μεχρι πενηνταρηδες λενε οτι κατι βλαχαδερα ζηταν 100ε την ωρα,σε εσενα εχεις αστρο κι οι δικοι σου βρηκαν,και σε ντισκο μαλιστα,ουτε καν απο γνωστο η εφημεριδα,αστερια με 50ε κ ολη νυχτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σου ξαναειπα,κανε την χαρη στον εαυτο σου κ σε εμας μην ξαναγραφεις,εκτοις αν αρεσκεσαι στο κραξιμο....
εγω εγραψα απλα για να ενημερωαω τους συντροφους ...δεν ειπα οτι ολοι οσοι ερχονται πληρωνουν τοσο λιγα η οτι ειναι φτηνα εδω ...ολοι πληρωνουμε για να γαμησουμε ...υπαρχουν βεβαια και οι εξεραισεις ...οπως χτες το βραδυ πηραν μια που ηξερε ελληνικα που οχι μονο δεν πηρε τιποτα αλλα τους ταισε κι απο πανω ...και το ξαναλεω η μολδαβια ειναι για ανδρες

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακουστε ακουστε συντροφια μονο να γαμας για τον αγαμητο ειναι βαρετο ...και μετα κατηγορεις τους κλωνους μου που σε λενε λακη... ουστ απο δω
ρε φιλε η πολυ κουτος εισαι η κανεις τον κουτο..
η δεν γαμας ποτε,που δεν το πιστευω
και βεβαια σκυλοβαριεσαι σε ενα ασχετο μερος οπως αυτο το νοβγκοροντ
εχεις λοιπον μια γκομενα,τη γαμας 1,2,3 φορες,τουτεστιν 2 ωρες αντε 3 ωρες εσυ που εσαι κ καουμποι
λοιπον κ μετα τι?
κοιτας τους τοιχους κ κοβεις βολτες στους δρομους μιας ασχετης πολης
αντεχετε αυτο μολις περασει μια μερα?ουτε καν δυο
μια αντε δυο μερος μεχρι να ξεθιμανουν οι πρωτες ορμες
οσοι εχουν παει για δουλεια η εστω βολτα σε εποαρχιακη ρωσοειδη και οχι ονο πολη,ξερουν τι εννοω..
εσυ δεν το καταλαβαινεις γιατι θα γαμας ακαταπαυστα 10 ωρες τη μερα καθε μερα
αντε περαστικα..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε η πολυ κουτος εισαι η κανεις τον κουτο..
η δεν γαμας ποτε,που δεν το πιστευω
και βεβαια σκυλοβαριεσαι σε ενα ασχετο μερος οπως αυτο το νοβγκοροντ
εχεις λοιπον μια γκομενα,τη γαμας 1,2,3 φορες,τουτεστιν 2 ωρες αντε 3 ωρες εσυ που εσαι κ καουμποι
λοιπον κ μετα τι?
κοιτας τους τοιχους κ κοβεις βολτες στους δρομους μιας ασχετης πολης
αντεχετε αυτο μολις περασει μια μερα?ουτε καν δυο
μια αντε δυο μερος μεχρι να ξεθιμανουν οι πρωτες ορμες
οσοι εχουν παει για δουλεια η εστω βολτα σε εποαρχιακη ρωσοειδη και οχι ονο πολη,ξερουν τι εννοω..
εσυ δεν το καταλαβαινεις γιατι θα γαμας ακαταπαυστα 10 ωρες τη μερα καθε μερα
αντε περαστικα..
δεν σε καταλαβα αν αναφερεσαι σε μενα τοτε ξαναγραψτο ...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω εγραψα απλα για να ενημερωαω τους συντροφους ...δεν ειπα οτι ολοι οσοι ερχονται πληρωνουν τοσο λιγα η οτι ειναι φτηνα εδω ...ολοι πληρωνουμε για να γαμησουμε ...υπαρχουν βεβαια και οι εξεραισεις ...οπως χτες το βραδυ πηραν μια που ηξερε ελληνικα που οχι μονο δεν πηρε τιποτα αλλα τους ταισε κι απο πανω ...και το ξαναλεω η μολδαβια ειναι για ανδρες
οι ενημερωσεις σου εινε τετοιες αστες καλυτερα
εκτιθεσαι γιλε κ ζημια στο ονομα σου κ το μαγαζι σου κανεις
η μια που λες αν ηξερε ελληνικα,που θα ταμαθε?μπαροβια λοιπον μαλλον,σε κυπρο,δηλ οτι πιο "καμμενο"
κ τους κερασε κιολας,αλλα μετα τους πηρε κ 50ε για τη νυχτα.....μην γραφεις τα μπερδευεις κι εκτιθεσαι με τα ανακολουθα
μια λες πηραν απο 50 η μια,μετα οχι  δεν πηρε αλλα κερασε,η μπαροβια δηλαδη,τους κερασε επειδη χαρηκε που εκανε βιζιτα με 150ε την ωρα στην κυπρο,κ τους ζητησε 50ε το βραδυ τωρα,η δεν πηρε τιποτα  κλπ.... :2funny: :2funny: :2funny:
η θα πεις δεν ηταν μπαροβια αλλα μορφωμενη κπ
δηλ πηγε ντισκο η μορφωμενη κ ειδε τους ξενους κ καταλαβε οτι εινε ελληνεςκλπκι ειχε μια φιλη που ομως αυτη εκανε βιζιτα με 50ε κ ετσι πηραν κι οι δυο απο 50ε ,η μαλλον πηρε η μια κι η αλλη οχι,ποιος ξερει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι ανδρες δεν ψευδοντε ασυστολα κ συνεχεια,ισως στη μολδαβια,στην ελλαδα ομως οχι...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν σε καταλαβα αν αναφερεσαι σε μενα τοτε ξαναγραψτο ...
πιο απλα?δεν γινετε
απλα αναδιατυπωνω
οταν εισαι σε ασχετη πολη,ακομα κι αν γαμισεις,μια δυο γκομενες,μετα το πρωτο διημερο,ειδικα αν ξεθυμανεις,μετα κοβεις φλεβες αν εισαι μονος σου χωρις παρεα,αλλα κ με παρεα το ιδιο εινε απλα αντεχετε λιγο καλυτερα
ο δημητρης αναφερεται σε μοναχικη εκδρομη κι εγω λογω δουλειας μου εχω αναλογες κακες εμπεοριες,που μετα το γαμησι βαρας κεφαλιες στους τοιχους απο βαρεμαρα..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι ενημερωσεις σου εινε τετοιες αστες καλυτερα
εκτιθεσαι γιλε κ ζημια στο ονομα σου κ το μαγαζι σου κανεις
η μια που λες αν ηξερε ελληνικα,που θα ταμαθε?μπαροβια λοιπον μαλλον,σε κυπρο,δηλ οτι πιο "καμμενο"
κ τους κερασε κιολας,αλλα μετα τους πηρε κ 50ε για τη νυχτα.....μην γραφεις τα μπερδευεις κι εκτιθεσαι με τα ανακολουθα
μια λες πηραν απο 50 η μια,μετα οχι  δεν πηρε αλλα κερασε,η μπαροβια δηλαδη,τους κερασε επειδη χαρηκε που εκανε βιζιτα με 150ε την ωρα στην κυπρο,κ τους ζητησε 50ε το βραδυ τωρα,η δεν πηρε τιποτα  κλπ.... :2funny: :2funny: :2funny:
η θα πεις δεν ηταν μπαροβια αλλα μορφωμενη κπ
δηλ πηγε ντισκο η μορφωμενη κ ειδε τους ξενους κ καταλαβε οτι εινε ελληνεςκλπκι ειχε μια φιλη που ομως αυτη εκανε βιζιτα με 50ε κ ετσι πηραν κι οι δυο απο 50ε ,η μαλλον πηρε η μια κι η αλλη οχι,ποιος ξερει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι ανδρες δεν ψευδοντε ασυστολα κ συνεχεια,ισως στη μολδαβια,στην ελλαδα ομως οχι...
εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου ...αλλες ειναι οι γκομενες των 50 και αλλη η χθεσινη 

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
α τωρα τα δυο μωρα γιναν τρια? :2funny: :2funny: :2funny:
κι εγω εχω μπερδεψει τα μπουτια μου? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom