Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι εγινε ρε συντροφια ???καλα ο αλαν ειναι πολυ απασχολημενος με τις επιχειρησεις του ...ο γιατρος θα βρηκε καμια στα κιλα του και αραξε...ο τσιμος θα τρεχει στα χωρια και δεν προλαβαινει ...οι αλλοι τι εγιναν???οθτε μια πολιτικη αναλυση???ουτε πως ειναι ο καιρος ??ουτε κανα γουβαρντιλικι???
τι νεα απο το μετοπο??

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε ρε συντροφια ???καλα ο αλαν ειναι πολυ απασχολημενος με τις επιχειρησεις του ...ο γιατρος θα βρηκε καμια στα κιλα του και αραξε...ο τσιμος θα τρεχει στα χωρια και δεν προλαβαινει ...οι αλλοι τι εγιναν???οθτε μια πολιτικη αναλυση???ουτε πως ειναι ο καιρος ??ουτε κανα γουβαρντιλικι???

ποιές επιχειρήσεις ρε μας δουλεύης;;;;;;;;;;;
ανεργος - αεργος τεμπελοσκυλος βαλκανοσκυλο κυνηγητικό. (σόρρυ για το ρε).
θέλεις να ερθω να σου πλένω τα πιάτα;;; και να ανλάβης την συτισή μου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ποιές επιχειρήσεις ρε μας δουλεύης;;;;;;;;;;;
ανεργος - αεργος τεμπελοσκυλος βαλκανοσκυλο κυνηγητικό. (σόρρυ για το ρε).
θέλεις να ερθω να σου πλένω τα πιάτα;;; και να ανλάβης την συτισή μου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπ  οπ κλοπι ραητ !!!!! βαλκανοσκηλος ειναι δικο μου κανε αιτηση στον αρχιστρατηγο μπλασκο να σε ενταξει στης εφεδριες τον βαλκανοσκηλον  οβερρ

Συνημμένα

• pp.png
    pp.png
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 34

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οπ  οπ κλοπι ραητ !!!!! βαλκανοσκηλος ειναι δικο μου κανε αιτηση στον αρχιστρατηγο μπλασκο να σε ενταξει στης εφεδριες τον βαλκανοσκηλον  οβερρ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σόρυ έχεις δίκιο οντως αυτό ειναι δικό σου αλλά λογο Βουλγαριας κολάμε λίγο απο  τις κακές παρέες μην ξεχνας οτι ειναι αρχηγοί στα clopy rights όλων των μπράντ νέιμς όπως και οι Τούρκοι.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σόρυ έχεις δίκιο οντως αυτό ειναι δικό σου αλλά λογο Βουλγαριας κολάμε λίγο απο  τις κακές παρέες μην ξεχνας οτι ειναι αρχηγοί στα clopy rights όλων των μπράντ νέιμς όπως και οι Τούρκοι.
ρε μολντο να ερθουμε με τον αλλαν συναιτεροι στο μαγαζι ??? αλλαν τους βουλγαρους δεν τους πηγα ποτε ειναι τα χειροτερα αχρηστα καθικια του ανατολικου μπλοκ με τους τουρκους ειναι οκ και για δουλιες και για γουστα βλεπο και τον παπαντρεου στην τβι γαμισετα με τον μαλακα δεν ξερει να μιλησι :headbang: :headbang: :headbang:ειμαστε για μολδαβια  !!! τρεχοντας με το σαμαρα τα ιδια μαλακας και αυτοςς :jerking: :jerking: συμαθητις του παπανδρεου βλεπεις μολδαβιαααα ρεε παμε πανω!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε μολντο να ερθουμε με τον αλλαν συναιτεροι στο μαγαζι ??? αλλαν τους βουλγαρους δεν τους πηγα ποτε ειναι τα χειροτερα αχρηστα καθικια του ανατολικου μπλοκ με τους τουρκους ειναι οκ και για δουλιες και για γουστα

εγω θα επιλέγω τις σερβιτώρες και θα δοκιμάζω τα φαγητά πριν τα σερβίρης.
δεν πιστευω οτι εκτός απο δουλειά θα θέλεις να βάλουμε και χρήματα;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγω θα επιλέγω τις σερβιτώρες και θα δοκιμάζω τα φαγητά πριν τα σερβίρης.
δεν πιστευω οτι εκτός απο δουλειά θα θέλεις να βάλουμε και χρήματα;;;;
κατσε ντε να δουμε τι θα πει ο μολντο!!   καταντια ρε πουστη η ελλδα καμαροστε προθηπουργο που εχουμε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  καλα ρε πουστη νομιζει οτι μιλαει σε  κοτοπουλα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ψιφιστεμε στης δημοτικες για να σασ γαμισω ανετα!!!!!!μετα  γιατι αλλιος παμε εκλογες και θα πανε τσαμπα τα γαμισια που μας εριξε μεχρι σιμερα  :2funny: :2funny: ο τυπος ειναι γκα γκα μιλαμε  μπρος γκρεμος και πισο ρεμα!!!   ολους στον μολντο μασ βλεπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ωχ παναγια μου την εβαψα ....φανταζομαι για συνεταιρους τον γιατρο και τον ευσωμο ...και μονο που θα τρωτε τσαμπα το κλεισαμε το μαγαζι..φαλιρισαμε πριν ακομα συνεργαστουμε αστε καλυτερα να το φτιαξουμε αλιως :think: :think: :think:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατρε τι νεα να σου πω εδω αρκει να αντεχει η τσεπη και η πουτσα σου ...οπως τα ηξερες δηλαδη...ηρθαν κατι ελληνες και περασαν καλα και αν θελεις πιστεψετο ολοι κνιτες ...ενα περιεργο πραγμα εκει που καθομαστε 4 ελληνες ειμασταν ολοι συντροφια και κατα περιεργο τροπο ολοι γαμιαδες ...με το αζημιωτο βεβαια ...οσο για τη πολιτικη κατασταση στην ελλαδα με καλυψες πληρως  ομως κι εδω σε λιγο εχουμε εκλογες και βλεπω το φιλατ και το βαρονιν να προηγουνται

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ωχ παναγια μου την εβαψα ....φανταζομαι για συνεταιρους τον γιατρο και τον ευσωμο ...και μονο που θα τρωτε τσαμπα το κλεισαμε το μαγαζι..φαλιρισαμε πριν ακομα συνεργαστουμε αστε καλυτερα να το φτιαξουμε αλιως :think: :think: :think:

τι λες που θα την βγάλης μόνο με φαγητο...δεν θελουμε και  :knockinb:  :fuck2: :pipa1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits2: :fuck2: :fuck2:?????? και  :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
gia λεγε ρε μολντο πως θα μας βολεψεις?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι λες που θα την βγάλης μόνο με φαγητο...δεν θελουμε και  :knockinb:  :fuck2: :pipa1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits2: :fuck2: :fuck2:?????? και  :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:????
ρε αλλανιαρη σκεψου και εση τι μπορουμε να κανουμε με τον μολντο ? :think: :think: :think: φαι γαμιση :knockinb:  και υπνο μου εισε χοντρε !!!!!!! καμια επιχειρηματικη ιδεα δεν σου ερχεται ????????  που μπορει ναγινει !!!!!! οχι μαλακιες !!!  αντε γιατι μετα τον νοεμβρι στην ελλαδα θα μεινουν τα παπουδια οι αλβανοι και οι 300 τησ βουλης ολοι οι αλοι θα παμε διακοπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε αλλανιαρη σκεψου και εση τι μπορουμε να κανουμε με τον μολντο ? :think: :think: :think: φαι γαμιση :knockinb:  και υπνο μου εισε χοντρε !!!!!!! καμια επιχειρηματικη ιδεα δεν σου ερχεται ????????  που μπορει ναγινει !!!!!! οχι μαλακιες !!!  αντε γιατι μετα τον νοεμβρι στην ελλαδα θα μεινουν τα παπουδια οι αλβανοι και οι 300 τησ βουλης ολοι οι αλοι θα παμε διακοπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tο έχω δηλώση επανελειμένα  ότι η μοναδική δουλειά που αξίζη στην Μολδαβία ειναι οι πουτάνες και τα ενοικιαζώμενα διαμερισματα.
Τώρα τελευταία υπάρχει και μεγάλη ζήτηση για καρύδια απο μολδαβία καθώς και οτι σχετικό με ξηρούς καρπούς

Μιλάω σοβαρά δεν κάνω πλάκα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ασε το Μόλντο δεν κάνει για δουλειές χοντρές αυτός χαίρεται και με 4000 έως 5000 λέει είσπραξη.
εγώ ομως οχι θέλω ποιο δυνατα ποσά.

Και που εισαι τα λεφτα θέλουν λεφτα με πορδές δεν βάφουν αυγά.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε το Μόλντο δεν κάνει για δουλειές χοντρές αυτός χαίρεται και με 4000 έως 5000 λέει είσπραξη.
εγώ ομως οχι θέλω ποιο δυνατα ποσά.

Και που εισαι τα λεφτα θέλουν λεφτα με πορδές δεν βάφουν αυγά.
αρα με τις πορδες σου δουλεια δεν γινετε...τα 4000 και 5000 που γραφεις πεθαναν απο καιρο τωρα χτυπαω 20000 και πανω....οποτε εγω ειμαι για χοντρες δουλειες γιατι δεν κλανω...οσο για τις πουτανες αυτο δεν ειναι δουλεια αλλα φυλακη ξεχνα το λοιπον δεν ειμαστε εμεις για τετοια...εδω το μονο που εχει περαση ειναι να εχεις φραγκα και να κααααθεσαι!!!!!...σκεφτομαι τωρα να φτιαξω και 5 στουδιος στο πανω οροφο αυτη ναι ειναι δουλεια γιατι εχει πολους ξενους πιο πολους ομως ρωσους που ειναι φραγκατοι και τα χωνουν

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αρα με τις πορδες σου δουλεια δεν γινετε...τα 4000 και 5000 που γραφεις πεθαναν απο καιρο τωρα χτυπαω 20000 και πανω....οποτε εγω ειμαι για χοντρες δουλειες γιατι δεν κλανω...οσο για τις πουτανες αυτο δεν ειναι δουλεια αλλα φυλακη ξεχνα το λοιπον δεν ειμαστε εμεις για τετοια...εδω το μονο που εχει περαση ειναι να εχεις φραγκα και να κααααθεσαι!!!!!...σκεφτομαι τωρα να φτιαξω και 5 στουδιος στο πανω οροφο αυτη ναι ειναι δουλεια γιατι εχει πολους ξενους πιο πολους ομως ρωσους που ειναι φραγκατοι και τα χωνουν

στα λόγια μου έρχεσε εγω ανάφερα ποιές δουλειές έχουν πέραση στην Μολδαβία κατα την αποψή μου
τωρα αν ειναι για φυλακή ειναι άλλο θέμα την απορίπτης τα διαμερίσματα όμως τα εγκρίνης
αν ήξερες και τι ζήτηση εχει καρυδόψυχα και τα καρύδια απο Μολδαβία που πιθανόν να υπαρχουν και άλλα προιόντα θα έβγαζες πολλά περρισσότερα όσο 20.000 τα θεωρώ λίγα και όχι πολλα για τα δικά μου δεδομένα. (καθαρά πόσα σου μένουν απο τα 20000 ρε Μόλντο???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στα λόγια μου έρχεσε εγω ανάφερα ποιές δουλειές έχουν πέραση στην Μολδαβία κατα την αποψή μου
τωρα αν ειναι για φυλακή ειναι άλλο θέμα την απορίπτης τα διαμερίσματα όμως τα εγκρίνης
αν ήξερες και τι ζήτηση εχει καρυδόψυχα και τα καρύδια απο Μολδαβία που πιθανόν να υπαρχουν και άλλα προιόντα θα έβγαζες πολλά περρισσότερα όσο 20.000 τα θεωρώ λίγα και όχι πολλα για τα δικά μου δεδομένα. (καθαρά πόσα σου μένουν απο τα 20000 ρε Μόλντο???
απο σδοε ειστε κυριε αλανιαρη

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα παιδια. Διαβασα πολλες σελιδες για την μολδαβια, αλλα δεν εβγαλα ενα γενικο συμερασμα. Οπως πχ με την βουλγαρια....Μπορει καποιος συνοπτικα και αναλυτικα, να πει τι παιζει με την μολδαβια??? στο θεμα σεξοτουρισμος?Προσωπικα δεν  εβγαλα ακρη με οσα διαβασα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλημερα παιδια. Διαβασα πολλες σελιδες για την μολδαβια, αλλα δεν εβγαλα ενα γενικο συμερασμα. Οπως πχ με την βουλγαρια....Μπορει καποιος συνοπτικα και αναλυτικα, να πει τι παιζει με την μολδαβια??? στο θεμα σεξοτουρισμος?Προσωπικα δεν  εβγαλα ακρη με οσα διαβασα...

Πας σε κλαμπ παίρνεις μία, 100 ευρώ για καμιά ώρα και γαμάς. Ή πας από καμιά αγγελία σε καμιά σπίτι της με 30-40 την ώρα ,αλλά παίζει ναναι πολύ σάπια. Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom