Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παπαρα σας το εχω τονήση 100.000 φορες δεν ειμαι χοντρός :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ειμαι Ε Υ Σ Ω Μ Ο Σ..............

ΚΑΙ ΑΠ'ΌΛΑ  όσα εγραψε αυτο συγκράτησες μόνο;;;;;;
τα υπόλοιπα δεν σε αγγίζουν;;;
εμαθα οτι τωρα τελευταια κυκλοφορεις με παπακι...ειναι αληθεια ??? οσο για το ευσωμος εισαι λιγο παραπανω απο αυτο...εκτος κι αν αδυνατισες το τελευταιο καιρο  :grin: :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εμαθα οτι τωρα τελευταια κυκλοφορεις με παπακι...ειναι αληθεια ??? οσο για το ευσωμος εισαι λιγο παραπανω απο αυτο...εκτος κι αν αδυνατισες το τελευταιο καιρο  :grin: :grin: :grin:

ΠΑΠΑΚΙ ΕΓΩ;;;;;;;;;
ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ πολυτελειες πεζο 2Χ2 και οσο αντεξω κριση αγορι μου φτωχεια μιζερια
ασε δεν κανω για δαγκωμα εγω τελειωσα ειμαι πτωχος πλην τιμιος Ελλην επιχειρηματιας.

Ναι αδυνάτησα στα αυτια.........

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
γεια σου δημητρη εφαγες απουσια το μεσημερι ησουν στην τσελμαρε να παρεις ματι τα μωρα?????????
τι γιορταζουν σημερα οι μουνες εκει πανω????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γεια σου δημητρη εφαγες απουσια το μεσημερι ησουν στην τσελμαρε να παρεις ματι τα μωρα?????????
[size=10pt]τι γιορταζουν σημερα οι μουνες εκει πανω[/size]????

τΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΤΟΥς ΠΟΛΥΣΥΜΕΤΟΧΉ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καθε βράδι γιορτάζουν οι μουνες εκει αρκει να υπάρχη ο καταλληλος σπονσορας.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι γιορταζουν σημερα οι μουνες εκει πανω????
ρε καλωσ τα !!!! μου το ειπαν τα παιδια οτι περασες θα ειμαι το βραδυ εκει ...το μαγαζι θα ειναι τιγκα ηδη ολα τα τραπεζια ειναι κλεισμενα...σημερα ειναι η γιορτη της πολης και γινετε χαμος ...το τι μουνι κυκλοφορει!!!! συγνωμη που ελειπα αλλα τα μωρα φταινε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε καλωσ τα !!!! μου το ειπαν τα παιδια οτι περασες θα ειμαι το βραδυ εκει ...το μαγαζι θα ειναι τιγκα ηδη ολα τα τραπεζια ειναι κλεισμενα...σημερα ειναι η γιορτη της πολης και γινετε χαμος ...το τι μουνι κυκλοφορει!!!! συγνωμη που ελειπα αλλα τα μωρα φταινε

βαλτε κανα τσίγκινο σλιπάκι γιατι εχει πάρη φόρα ο Μητσος.
δεν ξερεις τι γίνετε .....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΠΑΚΙ ΕΓΩ;;;;;;;;;
ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ πολυτελειες πεζο 2Χ2 και οσο αντεξω κριση αγορι μου φτωχεια μιζερια
ασε δεν κανω για δαγκωμα εγω τελειωσα ειμαι πτωχος πλην τιμιος Ελλην επιχειρηματιας.

Ναι αδυνάτησα στα αυτια.........
που ειναι η τζιπαρα σου ρε μεγαλε??? και μη φοβιζεις αδικα το κοσμο δεν γαμαω αδερφες

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν ειμαι εγω πανω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
που ειναι η τζιπαρα σου ρε μεγαλε??? και μη φοβιζεις αδικα το κοσμο δεν γαμαω αδερφες

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ασε την τζιπάρα την εκανα διαμερισμα στην Χαλκιδικη και μου το εφαγε ο γερος μου εμπλεξε με μια πιτσιρικα απο ρωσια κατα 30 ετη μικροτερη του και βγάζη γουστα εκει μονος του.
Δεν μαφήνη ουτε απο έξω να περάσω...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ασε την τζιπάρα την εκανα διαμερισμα στην Χαλκιδικη και μου το εφαγε ο γερος μου εμπλεξε με μια πιτσιρικα απο ρωσια κατα 30 ετη μικροτερη του και βγάζη γουστα εκει μονος του.
Δεν μαφήνη ουτε απο έξω να περάσω...
η γεωργιανη που ελεγες???

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
απο τον ιανουαριο εχω να ρθω!βγαινω που και που με τον εφοριακο πολυ γελιο λεμε!!!!!
τι εχεις σημερα το βραδυ στο μαγαζι??????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
η γεωργιανη που ελεγες???

Ναι ρε ο μάπας εχει πέση με τα μουτρα στο μέλι τι διαολο ρε 75 χρονών και ακόμα γαμάη;; δεν τον καταλαβαίνω.
Να τον φερω επάνω να του γνωρισω καμια Μολδαβή μπάς και ξεχεστη;; Θελη να την παντρευτη γαμώτο καθόλου δεν πήρε τιποτα απο μένα..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο τον ιανουαριο εχω να ρθω!βγαινω που και που με τον εφοριακο πολυ γελιο λεμε!!!!!
τι εχεις σημερα το βραδυ στο μαγαζι??????
ο κωστας γαμω τα παιδια ...και πολυ καλος στη παρεα δωστου χαιρετισμους ...γιατι εκοψες τη μολδαβια???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε ο μάπας εχει πέση με τα μουτρα στο μέλι τι διαολο ρε 75 χρονών και ακόμα γαμάη;; δεν τον καταλαβαίνω.
Να τον φερω επάνω να του γνωρισω καμια Μολδαβή μπάς και ξεχεστη;; Θελη να την παντρευτη γαμώτο καθόλου δεν πήρε τιποτα απο μένα..
οι γεροντοερωτες ειναι οι χειροτεροι κανε υπομονη

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε ρε συντροφια ???καλα ο αλαν ειναι πολυ απασχολημενος με τις επιχειρησεις του ...ο γιατρος θα βρηκε καμια στα κιλα του και αραξε...ο τσιμος θα τρεχει στα χωρια και δεν προλαβαινει ...οι αλλοι τι εγιναν???οθτε μια πολιτικη αναλυση???ουτε πως ειναι ο καιρος ??ουτε κανα γουβαρντιλικι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom