Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δημητρακη ζηλευω το αναστημα σου,τα πυκνα σου μαλλια το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας στα ματια σου και τοσα αλλα που δεν εχω λογια να περιγραψω!!
τωρα που ξερω ποιος εισαι σε καταγγελω στο σαιτ για κωλομπαρας ...και μη γλυκοκοιτας το τσαρο

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φραγκατε επιχειρηματια σε προσκαλω στη μολδαβια για 10 μερες ...τα εξοδα ολα δικα μου ...το κανω επισημα αυτο μπροστα σε ολους και αν δεν πληρωσω θα ειμαι πουστης
δεν ειμαι "φραγκατος" επιχηρηματιας,αλλα καλοπληρωμενος υπαλληλος
οσον αφορα τα εξοδα που θα μου καλυψεις..δεχομε αλλα οχι οπως σουπε κι ο αλλαν τα σπιτια ταξι κλπ
αυτα τα κανω εγω 6μερες αν ερθω σιγα τα αυγα...6χ30 180ε το απαρταμεντ,20χ6 120ε τα ταξι κ φαγητο σε εσενα θα τρωμε οποτε αλλα 15χ6 100ε με το μπουρπουαρ στην σερβιτορα σου,συνολο 400ε!!αντε κ 350 το εισητηριο 750
εσυ θα πληρωσεις τις μουναρες 6 στο συνολο,οχι 5 να παρουμε κι ενα ρεπο για ολο το βραδυ οποτε αν εχεις δικιο σου βγαινει 50χ5 μονο 250ε
αν οχι 200χ5 ενα χιλιαρικακι μειον,ιδου η ροδος
προσεξε,μουναρα θα πει
καλοντυμενο ξεκωλλο ανω καποιου υψους πχ 173-174,κ κατω των 23-24 ετων,μην μου φερεις τιπποτα παραλυτες πρωην μπαροβιες στην κυπρο!!
ετσι θα μπορουσε να γινει
σαν μαρτυρα προτεινω τον αλλαν!!!
δεν εχω κατι εναντιον σου  φιλε,απλα τα "παραπαραλες" νομιζω κ στο ξαναλεω
οχι αλλες κοντρες
τελειωνω σημερα με το θεμα
αλλο ενα σχολιο ισως βαλω κ μετα θα δωσω στο ουκρανικο θρεντ καποιες πληροφοριες,γιατι καλος ο δασκαλος μπλασκος,αλλα απο βιζιτα κ πουταναριο ουκρανιας εχει χασει λιγο επεισοδια

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
μιας και ο ρεντ δεν γραφει στο σαιτ ζηταω τη βοηθεια του βον μακουλη για τρασνιτρια....δικηγορε δωσε κανα στεκι καλο γιατι θελω με τα παιδια απο βορειο ελλαδα να παμε αυτες τις μερες
α) Διαμονή. 3 Ξενοδοχεία, ελεινά, βρώμικα και πανάκριβα (ΑΊστ, Ντουζμα και ενα αλλό που δεν θυμάμαι όνομα). Τμές από 60$/βρ΄δυ. Απέφυγέ τα. Για διαμονή ψάξε στο ΜΑΚΛΕΡ και θα βρείς καλά (ως πολύ καλά) ενοικιαζόμενα από 15 - 50$ μέρα.
β) Φαί μόνο στο Κουμακιόκ (θα το βρείς εύκολα, στην παράλληλο της Ούλιτσα 29 )κτώβρη (κεντρική) κοντά στο Θέατρο και Ποχλάδα (υπόγειο) ακριβώς στο κέντρο. Καλύτερα μαγαζία στο Μπεντέρι. Καφέ ψιλο-άθλια εκτός από Σνεζιοκ (δίπλα ¨ΠΛΑΣΜΑ¨).
γ) Γκόμενες .ΜΟΝΟ από ΜΑΚΛΕΡ από 15-60$. Πίατσα υπάρχει στην Ούλιτσα Λένινα και 20 Οκτώμπρια από όσο τους καβλώσει μέχρι ενα μπουκάλι βότκα.
δ) Ντίσκο. "ΠΛΑΣΜΑ" απλά άπαιχτο και ¨ΣΕΡΡΥ" (έχει καμιά φορά και σώου και κάτι ξεπεσμένες πουτάνες στο ισόγειο που ζητάνε ότι θέλουν συνήθως 100$ (μακρυά από αυτές). Στην περιοχή ΜΠΑΛΚΑ (στην πλατεία) αρκετά συμπαθητικά ντίσκο μπαρ με πρόθυμα πιτσιρίκια. Στο Μπεντέρι "ΕΚΒΑΤΟΡ¨(απίθανο) με πολύ χαϊ γκόμενες.
  Αν δεν μιλάτε καλά ρώσσικα αποφύγε το ή περίμενε σε 6 μέρες που θα ανέβω να σε κατατοπίσω.
  Περισσότερα σε πμ .
- ΥΓ κόφτε τις μαλακίες εκατέρωθεν και τους κλώνους. Το θρεντ έχει γίνει ανυπόφορο
γ)

teras7

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειμαι "φραγκατος" επιχηρηματιας,αλλα καλοπληρωμενος υπαλληλος
οσον αφορα τα εξοδα που θα μου καλυψεις..δεχομε αλλα οχι οπως σουπε κι ο αλλαν τα σπιτια ταξι κλπ
αυτα τα κανω εγω 6μερες αν ερθω σιγα τα αυγα...6χ30 180ε το απαρταμεντ,20χ6 120ε τα ταξι κ φαγητο σε εσενα θα τρωμε οποτε αλλα 15χ6 100ε με το μπουρπουαρ στην σερβιτορα σου,συνολο 400ε!!αντε κ 350 το εισητηριο 750
εσυ θα πληρωσεις τις μουναρες 6 στο συνολο,οχι 5 να παρουμε κι ενα ρεπο για ολο το βραδυ οποτε αν εχεις δικιο σου βγαινει 50χ5 μονο 250ε
αν οχι 200χ5 ενα χιλιαρικακι μειον,ιδου η ροδος
προσεξε,μουναρα θα πει
καλοντυμενο ξεκωλλο ανω καποιου υψους πχ 173-174,κ κατω των 23-24 ετων,μην μου φερεις τιπποτα παραλυτες πρωην μπαροβιες στην κυπρο!!
ετσι θα μπορουσε να γινει
σαν μαρτυρα προτεινω τον αλλαν!!!
δεν εχω κατι εναντιον σου  φιλε,απλα τα "παραπαραλες" νομιζω κ στο ξαναλεω
οχι αλλες κοντρες
τελειωνω σημερα με το θεμα
αλλο ενα σχολιο ισως βαλω κ μετα θα δωσω στο ουκρανικο θρεντ καποιες πληροφοριες,γιατι καλος ο δασκαλος μπλασκος,αλλα απο βιζιτα κ πουταναριο ουκρανιας εχει χασει λιγο επεισοδια
Καθυστερημένε ρεντ πεαιντς  παλι της παπαρολογίες άρχισες για το κισηινεου  πηθικομουρη χωριάτη φιδεμπορα δεν γαμας που δεν γκάμας  κόψε την μαλάκια αρχιβλακα :jerking: :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά ρε το θρεντ είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ή για να βρίζουμε και να μπινελικώνουμε ο ένας τον άλλο? Έχετε να χωρίσετε τίποτα?
Απλά Έλληνες.... κανένα άλλο σχόλιο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Το οτι ο Τασος3 εισαι εσυ δεν χωραει αμφηβολια! :2funny:ΜΟΝΟς ΣΟΥ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕς!ΕΜΠΛΕΞΕς ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ!Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα.iq πρεπει να'χεις γυρω στο 70-80.Το πιθανοτερο ειναι να μην εισαι καν αποφοιτος λυκειου!σε κωβο να εχεις τελειωσει μονο το γυμνασιο!Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα μονο σου μπερδευτηκες με τους κλωνους σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οπως σου λεει παρακατω και ο Δημητρης,γραφουμε απο το ιδιο λαπτοπ και μπερδευτηκε.
και λοπον?το ονομα μου ειναι Τασος και αν θελεις αλλα στοιχεια θα σου στειλω και π.μ.,ενταξει τωρα?
Οποιος θελει να πιστεψει αυτα που γραφω απο την μικρη εμπειρια που εχω απο την Μολδαβια...καλως....για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε οπως λεει και το τραγουδι.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α) Διαμονή. 3 Ξενοδοχεία, ελεινά, βρώμικα και πανάκριβα (ΑΊστ, Ντουζμα και ενα αλλό που δεν θυμάμαι όνομα). Τμές από 60$/βρ΄δυ. Απέφυγέ τα. Για διαμονή ψάξε στο ΜΑΚΛΕΡ και θα βρείς καλά (ως πολύ καλά) ενοικιαζόμενα από 15 - 50$ μέρα.
β) Φαί μόνο στο Κουμακιόκ (θα το βρείς εύκολα, στην παράλληλο της Ούλιτσα 29 )κτώβρη (κεντρική) κοντά στο Θέατρο και Ποχλάδα (υπόγειο) ακριβώς στο κέντρο. Καλύτερα μαγαζία στο Μπεντέρι. Καφέ ψιλο-άθλια εκτός από Σνεζιοκ (δίπλα ¨ΠΛΑΣΜΑ¨).
γ) Γκόμενες .ΜΟΝΟ από ΜΑΚΛΕΡ από 15-60$. Πίατσα υπάρχει στην Ούλιτσα Λένινα και 20 Οκτώμπρια από όσο τους καβλώσει μέχρι ενα μπουκάλι βότκα.
δ) Ντίσκο. "ΠΛΑΣΜΑ" απλά άπαιχτο και ¨ΣΕΡΡΥ" (έχει καμιά φορά και σώου και κάτι ξεπεσμένες πουτάνες στο ισόγειο που ζητάνε ότι θέλουν συνήθως 100$ (μακρυά από αυτές). Στην περιοχή ΜΠΑΛΚΑ (στην πλατεία) αρκετά συμπαθητικά ντίσκο μπαρ με πρόθυμα πιτσιρίκια. Στο Μπεντέρι "ΕΚΒΑΤΟΡ¨(απίθανο) με πολύ χαϊ γκόμενες.
  Αν δεν μιλάτε καλά ρώσσικα αποφύγε το ή περίμενε σε 6 μέρες που θα ανέβω να σε κατατοπίσω.
  Περισσότερα σε πμ .
- ΥΓ κόφτε τις μαλακίες εκατέρωθεν και τους κλώνους. Το θρεντ έχει γίνει ανυπόφορο
γ)
φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ...δυστυχως δε μπορουν τα παιδια να περιμενουν οταν ερθεις    ομως οταν ερθεις να με παρεις να τα πουμε ...ξερω καλα ρωσικα οσο για κλωνους δεν ειχα και δεν θα εχω ποτε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε το θρεντ είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ή για να βρίζουμε και να μπινελικώνουμε ο ένας τον άλλο? Έχετε να χωρίσετε τίποτα?
υπαρχουν ελληνες και ελληνες θαναση ...εβαλα τα παιδια στο σαιτ για να απαντησουν και αυτοι παλι βριζουν οτι ειναι κλωνος ...προσωπικες κοντρες υπαρχουν παντα στο σαιτ ...καμια φορα με πνιγει το δικιο και αυτο να το καταλαβεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω τα γραφω αυτα για να μην εξαπατισει κανεναν αλλον!Γιατι δεν γραφεις για τη συναντιση στην Αθηνα που ειχατε μαζι του!που σας ελεγε αυτες της βλακειες οτι και καλα θα πειτε οτι εισαστε Ελληνες και θα σας ανοιξουν ολες τα ποδια.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ?Οσο για το αν γαμαει ή οχι τα παιδια που πηγαν εκει αλλα μου ειπαν!Ειναι και κομπλεξικος :2funny:Σου λεει ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΕΓΩ (Γιατι ειμαι αφραγκος,γέρος και με σαπια δοντια! :2funny:)Ε,ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ'ΣΕΙς!και αφησε τα παιδια αγαμητα!και ΠΕΡΑΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΠΟΥΤΑΝΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ?το ξερεις οτι εχεις ευθυνη σαν MODERATOR Αν παει καποιος Μολδαβια που βρει το Μολδολαγνο μεσα απο το σα'ι'τ και ο Μολδολαγνος του ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ.Το σα'ι'τ θα ξεφτηλιστει!θα πει ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ bourdela.com εκει ειναι ολοι απατεωνες! :headbang:-----ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΑς ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ?και στα καλητερα σαλον σας πηγα που επειδη με ξερουν σας φερθηκανε πολυ καλητερα απο εναν ανθρωπο που θα πηγαινε μονος του (πολλες φορες οι γκομενες βαριουνται,και σου χτυπανε και την πορτα πριν τελειωσει ο χρονος)και στις ντισκο ΤΣΑΜΠΑ ΣΑς ΕΒΑΖΑ!ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!-------Αυτο που εμενα προσωπικα με ενοχλει ειναι οτι τετοια ατομα χαμηλου επιπεδου (Φτωχομπινεδες,απατεωνες,Αθλιοι εμφανησιακα)ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω τα γραφω αυτα για να μην εξαπατισει κανεναν αλλον!Γιατι δεν γραφεις για τη συναντιση στην Αθηνα που ειχατε μαζι του!που σας ελεγε αυτες της βλακειες οτι και καλα θα πειτε οτι εισαστε Ελληνες και θα σας ανοιξουν ολες τα ποδια.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ?Οσο για το αν γαμαει ή οχι τα παιδια που πηγαν εκει αλλα μου ειπαν!Ειναι και κομπλεξικος :2funny:Σου λεει ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΕΓΩ (Γιατι ειμαι αφραγκος,γέρος και με σαπια δοντια! :2funny:)Ε,ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ'ΣΕΙς!και αφησε τα παιδια αγαμητα!και ΠΕΡΑΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΠΟΥΤΑΝΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ?το ξερεις οτι εχεις ευθυνη σαν MODERATOR Αν παει καποιος Μολδαβια που βρει το Μολδολαγνο μεσα απο το σα'ι'τ και ο Μολδολαγνος του ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ.Το σα'ι'τ θα ξεφτηλιστει!θα πει ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ bourdela.com εκει ειναι ολοι απατεωνες! :headbang:-----ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΑς ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ?και στα καλητερα σαλον σας πηγα που επειδη με ξερουν σας φερθηκανε πολυ καλητερα απο εναν ανθρωπο που θα πηγαινε μονος του (πολλες φορες οι γκομενες βαριουνται,και σου χτυπανε και την πορτα πριν τελειωσει ο χρονος)και στις ντισκο ΤΣΑΜΠΑ ΣΑς ΕΒΑΖΑ!ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!-------Αυτο που εμενα προσωπικα με ενοχλει ειναι οτι τετοια ατομα χαμηλου επιπεδου (Φτωχομπινεδες,απατεωνες,Αθλιοι εμφανησιακα)ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
οτι και να λες εμενα μου αρεσει ο κολος σου μωρο μου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οτι και να λες εμενα μου αρεσει ο κολος σου μωρο μου
Καταρχην ο ΚΩΛΟς γραφεται με ΩΜΕΓΑ!Εγω δικαιουμε να κανω λαθη αφου ειμαι 18 χρονια στο εξωτερικο μονιμα!(Αυριο κλεινω 18 χρονια στη Ρωσσια)Οσο για οτι εγραψα για σενα δεν βλεπω να γραφεις τιποτα!Διοτι ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΓΡΑΦΩ!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην ο ΚΩΛΟς γραφεται με ΩΜΕΓΑ!Εγω δικαιουμε να κανω λαθη αφου ειμαι 18 χρονια στο εξωτερικο μονιμα!(Αυριο κλεινω 18 χρονια στη Ρωσσια)Οσο για οτι εγραψα για σενα δεν βλεπω να γραφεις τιποτα!Διοτι ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΓΡΑΦΩ!
σου ευχομε μεσα απο τη καρδι μου να τα κατοστησεις μωρο με τον ωραιο ΚΩΛΟ

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καθυστερημένε ρεντ πεαιντς  παλι της παπαρολογίες άρχισες για το κισηινεου  πηθικομουρη χωριάτη φιδεμπορα δεν γαμας που δεν γκάμας  κόψε την μαλάκια αρχιβλακα :jerking: :jerking:
στην αρχη ειμουν κλωνος του δημητρη απο ρωσσια,τωρα του πεινζ,αντε κ σε ανωτερα
εσυ φιλε ομως εισαι 100% κλωνος ,το ποιου φυσικα ειναι εμφανες
μην κουραζεσαι αδικα,οσο κ να γραψεις κ να βρισεις η αληθεια φαινετε κ το ψεμα δεν μπαλωνετε με αυτα
περαστικα

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ...δυστυχως δε μπορουν τα παιδια να περιμενουν οταν ερθεις    ομως οταν ερθεις να με παρεις να τα πουμε ...ξερω καλα ρωσικα οσο για κλωνους δεν ειχα και δεν θα εχω ποτε
μμ....δηλ ηρθαν για μουνι εκει α "παιδια"
κ δινουν 100αρες κ 200ρες κ τωρα για να πανε διπλα στο τιρασπολ με 50ευρα τα γαμησια οπως λεει ο συντροφος,,πρεπει να ειναι ο "φονμακουλης",αλλιως δεν γινετε???
εμ,αν δεν υπαρχουν τα "παιδια" πως να πανε ρε γαμωτο... :think: :think: :think: :think: :think:
σορρυ ρε φιλε,αλλα "παραεισαι" λαρτζ στο "ποιημα".. :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ειδα οτι απαντας στο δημητρη οτι σου αρεσει ο κωλος του...αυτο ειναι ολη η απαντηση σου δηλαδη στο κατεβατο αυτο?
αυτα φιλε ειναι πολυ σοβαρα που σου καταλογιζει εδω ,για να τα περνας στο ντουκου..εκτος αν ετσι ειναι
περιεργο μου φαινετε,κατι πολυ απλα πραγματακια, τα αναλυεις κ απαντας..εδω?τιποτα?,ε?
:think: :think: :think: :think:
υγ.οι μοντς να παρουν θεση
εδω μιλα για συγκεκριμενα κ ξεκαθαρα πραγματα ο δημητρης..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε καλοπληρωμενε υπαλληλε ...δεν απανταω σε παπαριες ενος μικροτσουτσουνου χαζου ....για να κατηγορησω εγω καποιον πρεπει να εχω αποδειξεις,αλιως το βουλωνω...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
για σου ρε μολντο μακρυτσουτσουνε ορεο καιρο κανει σημερα  θα παω για αφισοκοληση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο στατι εχει αρχισει και τα χωνει χοντρα για της εκλογες στης 28 κατα του βορονιν

Συνημμένα

• xartonomismataplasta_586_368.jpg
    xartonomismataplasta_586_368.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 29

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
χαχαχα,πολλη ζηλεια ρε παιδια εδω βλεπω...γιατι?
τελος παντως και εχθες καλα περασαμε,παρτουζα με αστερι και οταν λεμε αστερι μιλαμε για αστερι 24 χρονων με φιδισιο κορμι!
την δωσαμε απο 100(συνολο 200 δηλαδη)ευρω για ολο το βραδυ και εγινε χαμος...παρτουζα με ολα τα γουστα!!!αντε παλληκαρια γεια και Viva La Moldova  :grin: :grin: :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για σου ρε μολντο μακρυτσουτσουνε ορεο καιρο κανει σημερα  θα παω για αφισοκοληση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο στατι εχει αρχισει και τα χωνει χοντρα για της εκλογες στης 28 κατα του βορονιν
γεια σου ρε γαμια ταβαριτς ...να προσεχεις μη σε πιασουν ...ο στατι εχει φραγκα να φανε κκαι οι κοτες οποτε θα τους φαει ολους ...οπως ξερεις εδω το χρημα μετραει...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
molnto πιον βλεπεις να βγενει προεδρος??? :think: για αναλησετο πιος συμφερει να βγει προεδρος για εμας τους ευρωπεους γαμικουλιαριδες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom