Εγω τα γραφω αυτα για να μην εξαπατισει κανεναν αλλον!Γιατι δεν γραφεις για τη συναντιση στην Αθηνα που ειχατε μαζι του!που σας ελεγε αυτες της βλακειες οτι και καλα θα πειτε οτι εισαστε Ελληνες και θα σας ανοιξουν ολες τα ποδια.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ?Οσο για το αν γαμαει ή οχι τα παιδια που πηγαν εκει αλλα μου ειπαν!Ειναι και κομπλεξικος
Σου λεει ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΕΓΩ (Γιατι ειμαι αφραγκος,γέρος και με σαπια δοντια!
)Ε,ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ'ΣΕΙς!και αφησε τα παιδια αγαμητα!και ΠΕΡΑΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΠΟΥΤΑΝΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ?το ξερεις οτι εχεις ευθυνη σαν MODERATOR Αν παει καποιος Μολδαβια που βρει το Μολδολαγνο μεσα απο το σα'ι'τ και ο Μολδολαγνος του ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ.Το σα'ι'τ θα ξεφτηλιστει!θα πει ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ bourdela.com εκει ειναι ολοι απατεωνες!
-----ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΑς ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ?και στα καλητερα σαλον σας πηγα που επειδη με ξερουν σας φερθηκανε πολυ καλητερα απο εναν ανθρωπο που θα πηγαινε μονος του (πολλες φορες οι γκομενες βαριουνται,και σου χτυπανε και την πορτα πριν τελειωσει ο χρονος)και στις ντισκο ΤΣΑΜΠΑ ΣΑς ΕΒΑΖΑ!ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!-------Αυτο που εμενα προσωπικα με ενοχλει ειναι οτι τετοια ατομα χαμηλου επιπεδου (Φτωχομπινεδες,απατεωνες,Αθλιοι εμφανησιακα)ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!