Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπον μετα τις τοσες μαλακιες που διαβασα εδω περα και ιδιαιτερα απο αυτον τον xxxxxxx,θα ηθελα να πω καποια πραγματα.
Καταρχην βρισκομαι στο Κισιναου και ειμαι αυτη τη στιγμη με τον μολδολαγνο στο μαγαζι του και συνδεθηκα στο φορυμ μονο και μονο για να ξεκαθαρισουν τα πραγματα.
Ειναι δευτερη φορα που ερχομαι στη Μολδαβια(η πρωτη ηταν το καλοκαιρι)με τον κολλητο μου απο Γερμανια.Εγω μενω Θεσσαλονικη,γεννημα θρεμα Β.Ελλαδας λοιπον.
Καθοτι εχω οργωσει την Ευρωπη τα τελευταια 15 χρονια και ιδαιτερα την Ανατολικη απο Βουλγαρια,Ρουμανια,Ουγγαρια,Τσεχια,Ουκρανια και βαλε αλλα γουσταρω και την Δυτικη φυσικα,εχω να δηλωσω οτι:ΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ειναι η πολη με τις πανεμορφες γκομενες οπως και σε καθε αλλη πρωτευουσα της Α.Ευρωπης φυσικα αλλα και τις πιο γκαβλιαρες και φιλικες ταυτοχρονα.
Το καλοκαιρι λοιπον καθισαμε 4 μερες και πηραμε 2 απο το DeJavou...100 ευρω για μια δυο ωρες,τα γνωστα δηλαδη...αλλα στο τελος καθησανε ολο το βραδυ...ΓΙΑΤΙ??? γιατι μετραμε,γιατι μας γουσταρανε και ξερουμε να μιλαμε φυσικα,ναι ρε και αυτο παιζει ρολο ακομα και οταν με τα λεφτα!Τις επομενες μερες παρτουζωσαμε μια αλλη παλι απο το dejavou,την δωσαμε 200 ευρω και χαμος ολο το βραδυ με πολλα γουστα.
Τωρα για αυτες τις ημερες,ηρθαμε την Παρασκευη και το βραδυ αργα πηγαμε City Club...τα δυο μωρα καθονται διπλα μας και βλεπω οτι η μια μας κοβει συνεχεια,της δουλειας ειναι δηλαδη...την μιλαω αγγλικα,κανονιζουμε για 50 ευρω την καθε μια καθοτι ηταν 3 και μιση το πρωι,παμε σπιτι και φευγουνε το πρωι κατα τις 12 η ωρα.
Εχθες πηρα μια 35αρα που την γνωρισα στο  μαγαζι του Δημητρη,μιλαει λιγο ελληνικα και με παει σπιτι της...αλλα απο γουστα οχι πολλα.
Ετσι τοσο απλα ειναι τα πραγματα.....αντε γεια.

ολα τα ως άνω που γράφεις τα πιστευω ειναι εφικτά το 50άρι μόνο δεν μου κολάει ειναι μηδαμηνό για την εκει περιοχή (ΣΙΤΥ ΚΛΆΜΠ).
Δεν μου κολάει αλλα΄και πάλι μαγκιά σας αν το πετυχατε καλά να περνάτε κρατα επαφες ίσως χρειαστούν για  μελοντικούς φίλους επισκεπτες εφ'οσον το επιθυμήται.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φραγκατε επιχειρηματια σε προσκαλω στη μολδαβια για 10 μερες ...τα εξοδα ολα δικα μου ...το κανω επισημα αυτο μπροστα σε ολους και αν δεν πληρωσω θα ειμαι πουστης

δεν καλείς και μενα;;;;;;; εγώ θελω να πληρώνεις μόνο τα μωρά τα υπόλοιπα τα καλύπτω μόνος μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το μαγαζι μου παει πολυ καλα και δεν εχει αναγκη κανεναν απο σας... αυτοι που ερχονται συχνα εδω και με ξερουν προσωπικα ξερουν για μενα ποιος ειμαι και τι εχω...οπως ο τονουσου η ο αλλαν η και αλλοι πολοι...μην αναφερεστε προσωπικα οταν δεν εχετε να πειτε κατι...δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανενα...αν οπως λει και ο τονουσου δεν εχεις προσωπικη αποψη απο μολδαβια τοτε γιατι τοση εμμονη??? πρεπει να ερθεις εδω εστω κκαι μια φορα (οχι στο μαγαζι μου) και να παρεις μια ιδεα,αυτο ισχυει για ολους που νομιζουν οτι ξερουν αλλα στη πραγματικοτητα δεν ξερουν

Ρε παληκάρια τον φάγατε τον ανθρωπο για το μαγαζί του  οκ!!!!!!!!!! 
Αλλά.....σοβαρευτέιτε σιγα να μην περιμένη ο καθε Ελληνας επιχειρηματιας ποτε θα έρθουν Ελληνες για να τζιράρη το μαγαζί του.
Στους Μολδαβούς απευθύνονται και περιμενουν  τζίρο σιγα να μην περιμενουν τους 10-20 Ελληνες ανα μήνα και άν....  που θα περάσουν απο κισσινεφ να δουλέψουν εεεεεεε λιγο σκέψη δεν βλάπτη.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΡΕΝΤ σε περιμενω Σόφια  θα ειμαι εκει για δύο εβδομάδες από σήμερα.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

:d-spam: :d-spam: :d-spam: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
ολα τα ως άνω που γράφεις τα πιστευω ειναι εφικτά το 50άρι μόνο δεν μου κολάει ειναι μηδαμηνό για την εκει περιοχή (ΣΙΤΥ ΚΛΆΜΠ).
Δεν μου κολάει αλλα΄και πάλι μαγκιά σας αν το πετυχατε καλά να περνάτε κρατα επαφες ίσως χρειαστούν για  μελοντικούς φίλους επισκεπτες εφ'οσον το επιθυμήται.
ετυχε ρε αλαν δεν ειναι συνηθεσ απλα ετυχε ...εσενα δε σου ετυχε ???το ξεχασες???

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
δεν καλείς και μενα;;;;;;; εγώ θελω να πληρώνεις μόνο τα μωρά τα υπόλοιπα τα καλύπτω μόνος μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φαγητο και διαμμονη τα πληρωνω για τον χχχχχχχ απλα για να δει τι παιζει εδω ...και οχι να μιλαει χωρις να ξερει ...μιλαω σοβαρα ...εμεις θα τα πουμε αργοτερα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη φιλε εγω ειμουν ειχε αφησει ανοιχτο το λαπτοπ ο τασος ...απο το δοκο μου εγραψε χτες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Το κακο με το Μολδολαγνο ειναι οτι δεν εχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οτι ο Ελληνας που θα παει Μολδαβια θα ειναι ΑΓΑΜΗΤΟς,ΑΦΡΑΓΚΟς ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗς και θα ερθει εκει για να  :knockinb: με οσο λιγοτερα μπορεσει και δεν προκειται να ξοδεψει τιποτα!Δεν προκειται να ερθει κανενας λεφτας!
Αυτο ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο...απιστευτος εισαι ρε φιλε!!!!
Οχι οτι ειμαι πλουσιος αλλα για τα γουστα μου ξοδευω πολλα,για αυτο αλλωστε υπαρχουν τα γαμημενα τα λεφτα...για να τα ξοδευεις!
οσο για το "αγαμητος" και "κακομοιρης",αμα γνωριζες εμενα η τις γκομενες που εχω πηδηξει στην Ελλαδα θα ντρεποσουνα να τις κοιταξεις...μιλαω για πραγματικα αστερια αν δεν το εχεις καταλαβει.
τωρα γιατι ηρθα και γιατι θα ξαναερθω στην Μολδαβια???γιατι γουσταρω την περιπετεια,τα ταξιδια και φυσικα τις ωραιες γκομενες...ειναι σταση ζωης για μενα αυτο...η φιλοσοφια μου για την ζωη!
Και στο φιναλε αν μπορεις να το πιασεις καλως...αλλιως αστο και σταματα να πετας μαλακιες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Σωστα μιλας φιλε μου αλλα ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα.
Και σε εμας ειχε φανει μικρο το ποσο,αλλα τι να πω?ετσι ετυχε αυτη τη φορα,γουσταρε η γκομενα,χρειαζοταν οσο οσο εκεινη τη βραδια...δεν ξερω και πραγματικα δεν με ενδιαφερει!
Αντε να περνας καλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φαγητο και διαμμονη τα πληρωνω για τον χχχχχχχ απλα για να δει τι παιζει εδω ...και οχι να μιλαει χωρις να ξερει ...μιλαω σοβαρα ...εμεις θα τα πουμε αργοτερα
συγνωμη φιλε εγω ειμουν ειχε αφησει ανοιχτο το λαπτοπ ο τασος ...απο το δοκο μου εγραψε χτες
Το οτι ο Τασος3 εισαι εσυ δεν χωραει αμφηβολια! :2funny:ΜΟΝΟς ΣΟΥ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕς!ΕΜΠΛΕΞΕς ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ!Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα.iq πρεπει να'χεις γυρω στο 70-80.Το πιθανοτερο ειναι να μην εισαι καν αποφοιτος λυκειου!σε κωβο να εχεις τελειωσει μονο το γυμνασιο!Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα μονο σου μπερδευτηκες με τους κλωνους σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το οτι ο Τασος3 εισαι εσυ δεν χωραει αμφηβολια! :2funny:ΜΟΝΟς ΣΟΥ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕς!ΕΜΠΛΕΞΕς ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ!Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα.iq πρεπει να'χεις γυρω στο 70-80.Το πιθανοτερο ειναι να μην εισαι καν αποφοιτος λυκειου!σε κωβο να εχεις τελειωσει μονο το γυμνασιο!Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα μονο σου μπερδευτηκες με τους κλωνους σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αληθεια ειναι οτι εισαι πιο ομορφος απο μενα ,πιο εξυπνος και πιο ψιλος οποτε παω πασο...οσο για το τασο3 γραφει απο το ιδιο λαπτοπ το δικο μου γι αυτο και το μπερδεμα ...με συγχωρεις αν σε μπερδεψα ...απο το βιντεο που εβγαλες μου αρεσε πιο πολυ το πουκαμισο σου..που το πηρες ρε μεγαλε ??? θελω να παρω κι εγω ενα μπας κι ερχονται οι γκομενες κατω απο το παραθυρο μου ,οπως και σε σενα, να με ξυπνανε το πρωι...με πετραδακια :smitten: :smitten: :smitten:

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Δημητρακι σορρυ κιολας αλλα απο τα βιντεακια σου που εχω τσεκαρει δειχνεις λες και εχεις καψει εκκεντροφορο.
Οκ εισαι ομορφοπαιδο δε λεω αλλα ρε φιλε μονο η εμφανιση δεν ειναι αρκετη!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συνεχεια γινεσαι γελοιος! :2funny:Εγω εχω βαλει και φωτο μου και με εχουνε δει ποιοε ειμαι!Εισαι τυχερος που ο Πιτσιλιστης δεν ασχολειται με το σα'ι'τ!θα σου βαζε και σενα της φωτο σου και θα γελαγε ο καθε πικραμενος! :2funny:Με εχουν πιασει κατι γελια :2funny:για να καταλαβει ο αναγνωστης μοιαζεις με παραδοσιακο Ελληνα σουβλατζη! :2funny:οσο για το τι εκπαιδευση εχεις δεν απαντησες αρα στην καλητερη περιπτωση να εχεις τελειωσει γυμνασιο!ή μηπως εχεις σπουδασει και στην Οξφορδη ή στο Κε'ι'μπριτζ?ή ησουνα κθηγητης πανεπηστημιου του Χάρμπαρτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μιας και ο ρεντ δεν γραφει στο σαιτ ζηταω τη βοηθεια του βον μακουλη για τρασνιτρια....δικηγορε δωσε κανα στεκι καλο γιατι θελω με τα παιδια απο βορειο ελλαδα να παμε αυτες τις μερες

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε τι γινεται εδω μεσα. :headbang: :headbang: :headbang:
Παθη, ίντριγκες, πισο-μαχαιροματα, κτυπηματα κατω απο την μεση, μπλεξιμο "μπουτιων", κλωνοι, παρακλωνοι,  :2funny: :2funny: :2funny:
Γουσταρω.............. :2funny: :2funny: :2funny:

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη ζηλευω το αναστημα σου,τα πυκνα σου μαλλια το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας στα ματια σου και τοσα αλλα που δεν εχω λογια να περιγραψω!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συνεχεια γινεσαι γελοιος! :2funny:Εγω εχω βαλει και φωτο μου και με εχουνε δει ποιοε ειμαι!Εισαι τυχερος που ο Πιτσιλιστης δεν ασχολειται με το σα'ι'τ!θα σου βαζε και σενα της φωτο σου και θα γελαγε ο καθε πικραμενος! :2funny:Με εχουν πιασει κατι γελια :2funny:για να καταλαβει ο αναγνωστης μοιαζεις με παραδοσιακο Ελληνα σουβλατζη! :2funny:οσο για το τι εκπαιδευση εχεις δεν απαντησες αρα στην καλητερη περιπτωση να εχεις τελειωσει γυμνασιο!ή μηπως εχεις σπουδασει και στην Οξφορδη ή στο Κε'ι'μπριτζ?ή ησουνα κθηγητης πανεπηστημιου του Χάρμπαρτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που εισαι μορφωνιε μου ...εγω το δηλωνω οτι ειμαι ασχημος ανδρας ...ασχετα αν γαμαω μουναρες ...δε παιζει ρολο μονο η εμφανιση ...οσο για σχολεια που λες εχω τελειωσει τη σχολη εμπορικου ναυτικου στον ασπροπυργο...μαρκονης ηταν η δουλεια μου κανονικα ...τωρα τα ξερεις ολα για μενα ...παντως μεταξυ μας ωραιο κολαρακι εχεις ...παιζει ρολο αυτο στο γαμησι

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δημητρακη ζηλευω το αναστημα σου,τα πυκνα σου μαλλια το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας στα ματια σου και τοσα αλλα που δεν εχω λογια να περιγραψω!!
φιλε κατσε ειναι δικος μου αυτος μου θα πλακωθουμε μου φαινετε....ζηλευω

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συντροφια το εχετε μαλακιση πολυ το θεμα!! ο τσαρος δημητριος ρε μαγκες μου ειναι ενταξυ τυπος και αποδεδιγμενα γαμαει καλα μουνια επισης βοηθαει οπιον του ζητησει οτιδιποτε!!!! βεβεα οταν εχει τα νευρα του γαμισετα αλλα κανεισ δεν ειναι τελειος!!!!!!! τορα τι εχει γινει με τον μολντο και τουν την πευτη ετσι :think: :think: σιγουρα θα εχει καπιο σοβαρο λογο  !!! απο την αλλη ο μολντο και αυτος ειναι οκ τυπος και χαβαλες και φιλοτιμος εχει βεβεα της συμφερολογικες πονηραδες του αλλα το ξαναειπα κανενας δεν ειναι τελειος !!!   ξεκολατεεεεεε συντροφια!!!!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συντροφια το εχετε μαλακιση πολυ το θεμα!! ο τσαρος δημητριος ρε μαγκες μου ειναι ενταξυ τυπος και αποδεδιγμενα γαμαει καλα μουνια επισης βοηθαει οπιον του ζητησει οτιδιποτε!!!! βεβεα οταν εχει τα νευρα του γαμισετα αλλα κανεισ δεν ειναι τελειος!!!!!!! τορα τι εχει γινει με τον μολντο και τουν την πευτη ετσι :think: :think: σιγουρα θα εχει καπιο σοβαρο λογο  !!! απο την αλλη ο μολντο και αυτος ειναι οκ τυπος και χαβαλες και φιλοτιμος εχει βεβεα της συμφερολογικες πονηραδες του αλλα το ξαναειπα κανενας δεν ειναι τελειος !!!   ξεκολατεεεεεε συντροφια!!!!!!!!!!!!
ρε καλως το γιατρο !!!! με ξερεις ??? με εχεις δει ??? η εχεις ακουσει για μενα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom