Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μη πιανεσαι απο μικρολεπτομερειες ...εχω παει εκει και εχω δει τι παιζει ...εχω γαμησει εδω στο κισιναου γκομενες απο εκει οπως και οι περισσοτεροι που ερχονται...ειναι μολδαβικη γη οπως και η κυπρος...

Εγω πέρισι τετοια εποχή ειμουν Γαμπρός στο Τιρασπόλ ( Ο Μολντο και ο ΦΛ ξέρουν) ακριβώς αυτο Διχωτομημενη Κύπρος ιδιο σκηνικό ναι  εμιγκρασιον καρτα δηλωση διαμονης κλπ αλλα μας ειναι αδιαφορο το θέμα εφ'οσον ο στοχος μας ειναι τα θυλικά  και τι σας νοιάζη ρε το που ανηκει η ταδε και η ταδε περιοχή εμεις να περάσουμε καλά κοιτάμε οχι να λυσουμε τα προβληματα των άλλων.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω πέρισι τετοια εποχή ειμουν Γαμπρός στο Τιρασπόλ ( Ο Μολντο και ο ΦΛ ξέρουν) ακριβώς αυτο Διχωτομημενη Κύπρος ιδιο σκηνικό ναι  εμιγκρασιον καρτα δηλωση διαμονης κλπ αλλα μας ειναι αδιαφορο το θέμα εφ'οσον ο στοχος μας ειναι τα θυλικά  και τι σας νοιάζη ρε το που ανηκει η ταδε και η ταδε περιοχή εμεις να περάσουμε καλά κοιτάμε οχι να λυσουμε τα προβληματα των άλλων.
εδω χρειαζεται και μια ανλυση απο το φιλο μας το βον δικηγορο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βεβαίως αλλά μονον και μονον ως προς τα ενδειαφεροντα μας
:knockinb:  :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits:  :fuck2: :fuck1: :2on1: :pipa1: :knockinb:
δεν θελουμε πολιτικές αναλύσεις.
προς θεου!!!! αν και ο βον παλιοτερα τα εχει πει και τα εχει ξαναματαπει ...ποτε δε κανει κακο μια επαναληψη...ειναι ο ανθρωπος που εχει ζησει περισσοτερα απο μας εκει

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
προς θεου!!!! αν και ο βον παλιοτερα τα εχει πει και τα εχει ξαναματαπει ...ποτε δε κανει κακο μια επαναληψη...ειναι ο ανθρωπος που εχει ζησει περισσοτερα απο μας εκει

ναι και θα ειναι εκει λέει για Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  to episimo σιτε της μολδαβικης δημοκρατιας της πριντεστροβιε  οπος γραφει εξαλου!!!!!!! με προτεβουσα το τιρασπολ οπου εχει αυτονομηθει απο το μολδαβικη επικρατεια!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδη ζηταει να αναγνοριστη ος επισημο κρατος πραγμα που δεν εχει γινει μεχρι στιγμης απο κανενα κρατος και κανεναν παγκοσμιο φορεα     ειναι μολδαβικη αυτονομιμενη περιοχη γκε γκε  :idiot: :idiot: :idiot: κατσικοκλευτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ο μολντο εχει δικιο στο σιτε αυτο εχει τα παντα  ειναι στα ρωσικα και στα αγκλικα οπου εξιγει την ολη κατασταση !!!!! αλλα  βλεπω οτι εκτος απο το να παραπλανεις τον κοσμο και να ξεχοριζεις τα κοτετσια :jerking: :jerking: ξερης να λες και μπαρουφες  απο το μιαλο σου :idiot: :idiot: :idiot: που δουλευει μονο με καρβουνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ  Official languages: Russian, Moldavian, Ukrainian

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε χχχχχχχ η προταση μου ισχυει...φαγητο και υπνος τσαμπα ...οχι τιποτε αλλο απλα να ζησεις αυτο που λεμε εμεις παραδεισο (οχι της πουτανιας)του ερωτα οταν λοιπον το ζησεις τοτε πιστευω θα σου φυγει η προκαταληψη και η απιστια (σαν του απιστου θωμα)...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε χχχχχχχ η προταση μου ισχυει...φαγητο και υπνος τσαμπα ...οχι τιποτε αλλο απλα να ζησεις αυτο που λεμε εμεις παραδεισο (οχι της πουτανιας)του ερωτα οταν λοιπον το ζησεις τοτε πιστευω θα σου φυγει η προκαταληψη και η απιστια (σαν του απιστου θωμα)...

Για μενα καμια προσφορά δεν εχει;;; που θέλω ετσι κι αλλοιώς να τα  ξαναζήσω;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
  to episimo σιτε της μολδαβικης δημοκρατιας της πριντεστροβιε  οπος γραψει εξαλου!!!!!!! με προτεβουσα το τιρασπολ οπου εχει αυτονομηθει απο το μολδαβικη επικρατεια δηλαδη!!!!!!!!! ζηταει να αναγνοριστη ος επισημο κρατος πραγμα που δεν εχει γινει μεχρι στιγμης απο κανενα κρατος και κανεναν παγκοσμιο φορεα     ειναι μολδαβικη αυτονομιμενη περιοχη γκε γκε  :idiot: :idiot: :idiot: κατσικοκλευτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ο μολντο εχει δικιο στο σιτε αυτο εχει τα παντα αλλα ειναι στα ρωσικα 
α εδω εισαι φιλε !!!! ειπα κι εγω!!! εγω αυτα που ειδα εκει γιατρε μου αρεσαν εσυ εχεις παει μαλλον περισσοτερες φορες δωσε μας την αποψη σου ...τι παιζετε εκει???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για μενα καμια προσφορά δεν εχει;;; που θέλω ετσι κι αλλοιώς να τα  ξαναζήσω;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε ευσωμε διδασκαλε εσυ ετσι κι αλιως οταν ερθεις ειτε στο γιαννη ειτε σε μενα τσαμπα θα τρως

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Pridnestrovie is home to 555,000 people made up of 35 different nationalities. It is a multi-ethnic, tolerant society where languages, cultures and religions coexist peacefully side by side. Meet the people of this young nation.  αυτο το αντιγραψα απο το επισημο σιτε που σασ εβαλα οπου επισιμα η πρινεστροβιε εχει 550 000 κοσμο απο 35 εθνικοτητες οπος εγραψε ο μολντο  !!!!!!!!!! !!!!!!!! φιδεμπορα  το μουνι που πεζει στο τιρασπολ με της υπαρχουσες τιμες στην ζωη κανει την τιρασπολ το νο1 μερος για  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: στην ανατολικη ευρωπη  ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΗΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ!!!! ΑΝΤΕ στην τιρασπολ γινετε καθε σαβατοκυριακο του μουνιου ο χαμος παμθηνα και ποιοτηκα !!! πιτσιρικες μουναρες μιλαμ!!!!!!!!!!!ε στην ντισκο πλασμα να σου φιγει το κεφαλι αμεσα προζβασιμα :knockinb: :knockinb: :knockinb: οποσ και στο μπεντερι  νοικιασμα σπιτη δυαρι κεντρο με 20 ευρο λουξ!!!! φαγητο με 10 δολλαρια τεζα!!!  τι να λεμε τωρα!!!!!!!  και μιλαμε αλογα πολλα 1.78 και απανο  μαθανε και αγκλικα κρα κανει το μουνι τους για δητικους !!!!!!!! και εχει και γουστα ακριβα αμα γουσταρεις !!!!! στο ξενοδοχειο τιμοθη αμα δικτιοθεις εχει οτι μα οτι μπορεις να φανταστεις !!!!!!!!  αλλα θα το πληροσεις σε τιμες κισηινεου!!! ο προεδρος σμιρνοφ και οι δικοι του περνανε ζωη και κοτα !! και υπαρχουν μερη διπλα στο ποταμι που θα σου φιγει το κεφαλι αμα τα δεις!!!!!! αλλα εκει πρεπει να σε πανε!!!! να εχεις γνωριστη με τον καλο τον κοσμο!! να χαλασεις λευτα!!!!!! στα κοτετσια και στα χωρια που γυρνας εση με της σοκοφρετες ΠΟΥ  ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙς ΚΑΝΑ ΑΝΘΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤ!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking:  οποτε εχω παει μαγκες θυμαμε της παλιες καλες καταστασεις της ρουμανιας την δεκαετια του 90 φορτομα κατευθειαν απο το δρομο την ντισκο κτλ γαμιση αμεσα και φτου μανα και απο την αρχη!!!  το μονο αρνητικο ειναι το κουμουνιστικο γκριζο που επικρατει στο ματι!! αλλα ετσι ειναι το οριτζιναλ κουμουνιστικο σκοινικο!!!! επισις για μπατσους και πριξιμο αρχιδιον τα χω ξαναγραψει αλλα οπιος ξερη απο αντολικο μπλοκ ειναι σινιθισμενος!!     αυτια που λεει και ο λυσασμενος κλονος του κατσικοκλευτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΓΙΑ ΟΠΙΟΝ ΓΟΥΣΤΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ !!! και δεν θελη πολα λουσα και χαιλικια στο μπεντερι ειναι η πολη στα συνορα με την υπολυπη μολδαβια ασ κανει μια βολτα στο κλαμπ εκουαδορ αλλα περισοτερο στο χιμα στη κιμα παρε ναχεις ντισκο σιτη !!!!! οπα λεμε!!!  με 30 δολλαρια ιπια ολο το μπαρ και μου την πεσανε ξερα 7 γιναικες !! τι να λεμε τορα !!!  ολεεεε γαμιολε !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε ευσωμε διδασκαλε εσυ ετσι κι αλιως οταν ερθεις ειτε στο γιαννη ειτε σε μενα τσαμπα θα τρως

Στον Γιαννη θα πληρώνω εχει εξοδα το παιδί θελει να πεντρευτεί.  ( σε σένα οχι).
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Ασ'τον xxxxxx στην ακρη,βαλτος ειναι ετσι κι αλλιος.
Θα ερθω εγω και ο Αλλαν αυτον θα τον κερνας φαγητο και μενα πιοτο...παει? :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την ΠΜΡ.
Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση με την Βόρεια Κύπρο. Είναι ένα de facto ανεξάρτητο κράτος με αρχές, κοινοβούλιο, νόμισμα, σημαία κλπ. Κατέκτησε την ανεξαρτησία του στον πόλεμο του 1992 (με τη βοήθεια των Ρώωσων -έδρα της 12η Σοβιετικής Στρατιάς γαρ) και έκτοτε έχει αυτονομηθεί πλήρως από τη Μολδαβία.
Οι κάτοικοι έχουν κατά ένα 40% Μολδαβικά διαβατήρια και οι υπόλοιποι ρώσσικα,ουκρανικά, βουλγάρικα κλπ.
Στην οικογένεια της γυναίκας μου η γυναίκα μου και η κόρη της έχουν Μολδαβικό, ο πεθερός μου Ρώσσικο, η πεθερά μου Λευκορώσσικο και η αδελφή της Ουκρανικό!!!
Βίζα δεν χρειάζεται για να περάσεις και δεν σου σφραγίζουν το διαβατήριο αλλά ένα χαρτί που ισχύει για τράνζιτ διέλευση και πρέπει να το επικυρώσεις στο ιμιγκρέσιον αν θες να μείνεις για πολύ ή λίγο στη χώρα.
Αναγνωρισμένο επίσημα είναι από την Αμπχαζία και την Οσσετία (αλοίμονο) που έχουν και πρεσβείες.
Εξαρτάται απόλυτα από τη Μόσχα που δεν θα την αφήσει με τίποτα.
Τύποις είναι τρίγλωσσο (ρώσσικα, ουκρανικά και μολδαβικά) αλλά στην πράξη καθαρά ρωσσόφωνο (Η γυναίκα μου και η οικογένειά της δεν ξέρουν γρυ μολδαβικά) και ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε Μολδαβικό έδαφος. Πάντα ανήκε στην ΕΣΣΔ (αρχικά στη ΣΣΔ Ουκρανίας και μετά το 1940 όταν προσήρτησε ο Στάλιν τη Μολδαβία από τη Ρουμανία δημιουργήθηκε η ΣΣΔ της Μολδαβίας οπότε και το τμήμα αυτό αποσπάσθηκε από την ΣΣΔ Ουκρανίας.).
Όσο αφορά για γυναίκες και τιμές, ο σ. davarits (παραδόξως) δεν υπερβάλει. Και όσον αφορά τις τιμές στο 1/4 του Κισινίοφ και ακόμη πιό κάτω . Αλλά χωρίς ρώσσικη βοήθεια είσαι χαμένος από χέρι. Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα.
Το ότι οι ομάδες τους παίζουν στο Μολδαβικό πρωτάθλημα (Σερίφ , Ντυναμό Μπεντέρι, ΦΚ Τιράσπολ και Πίμπνιτσα)μην ξεχνάτε ότι κάποτε συνεβαινε και το ίδιο στην Ελλάδα με τις Κυπριάκές ομάδες.
Για ότι πληροφορία θέλετε στη διάθεσή Σας αλλά όχι σε αυτό το θρεντ που (τύποις) αναφέρεται στο Κισινιώφ.  

ΥΓ: σ. νταβάριτς , το Τιμοτέι ξανάνοιξε? Και αν ναι εξακολουθεί να έχει τις ίδιες απαράδεκτες τιμές ?  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συντροφε φον πριν μηνες που ειχα παει στο τιμοθη ειχα πληρωσει 80 ευρα δικλινο δοματιο δεν ξερο αν εκλησε τελευτεα φορα που πηγα εκατσα σε σπιτι !! η αποψη σου ειναι σεβαστη αλλα ειναι η αποψη τον τιρασπολιοτον στο σιτε που εβαλα ειπαρχουν και αλλες αποψεις!!!!  θα ειθελα να μας περιγραψεις αν ξερης για της βιλαρες τον προεδρικον στην καμενκα αν εχεις παει οπος και για της βαρκουλες  :2funny: :2funny: :2funny: τον κουμουνιστον στο ποταμι αν λεο????? αν πιρε τιποτα το ματι σου!!!!   :think: :think: το καινουργιο το γυμναστηριο για τους προυχοντες στο τιρασπολ  πρεπει να το ειδες υποθετο !!! ελπιζο να ρωτησεις και ποσα ζητανε για εγκραφη και μινιατικο εκει οι φτωχοι πειναλεοι κουμουνιστες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τελος παντον ο φον παντος τουλαχιστον ειναι αντοικιμενικος!!!!!!! υ.γ συντροφε η μαμα ρωσια δεν εχει αναγνωριση σαν αυτονομο κρατος ουτε προκειτε την πρινεστροβιε σε αντιθεση με την βορεια κυπρο!!!! μην συνγκρινεις ανομια πραγματα !!!  στρατο κατοχης επιτηρηση συνοριακης γραμης απο οργανισμο ηνομενον εθνον στην κυπρο αναγνωριση του προεδρου τησ βορειας κυπρου ος αρχηγου κρατους και συνομιλητη στον ΟΗΕ κτλ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ  Υ.Γ ΤΑ 80 ευρα την βραδυα ειναι τρελα λευτα για εκει ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΓΚΡΙΝΕΙς μετο λεογραντ που ειναι το καλητερο ξενοδοχειο στο κισηινεου και η βραδυα εκει κανει 160 ευρα το δικλινο παλι μιση τιμη ειναι!! σε σχεση με κισηινεου

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ασ'τον xxxxxx στην ακρη,βαλτος ειναι ετσι κι αλλιος.
Θα ερθω εγω και ο Αλλαν αυτον θα τον κερνας φαγητο και μενα πιοτο...παει? :2funny:

Παει το κλείσαμε το Ελ Γκρέκο θα μεταναστευση για Ουκρανια ο Μολντο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom