Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχεις τιποτα τηλεφωνα απο σπιτια??? δεν χρειαζομαι απο μωρα θα βρω μονος μου
373-777-76633
                           +373 68059921   ayta περνο εγω αλλα απο την μακλερ βρισκεις οτι γουσταρης απο 15 εω 30 ευρο  ΓΙΑ ΕΝΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟς ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!!!!!!χα χα δεν πιστεβο μολντο να γαμισεις καμια γκομενα του κλευτοκοτα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
με βαρεθηκα κι εγω
αλλα για το μλδλαγνο μπηκα να "μαζεψω" κι επεσα πανω στον "τεραστιο" νταβαριτς κι εμπλεξα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι εγινε θα μας διαφοτισεις καθολου?? τιτανιτεραστιομαγκα δεν βλεπο να μας λες τιποτα για το θεμα!!!!!! :jerking: :jerking: ΠΕς ΜΑς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΗς!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τιρασπολ μαγκες μου ολα τα λευτα!!! μιλαμε
Αυτα τα λεφτα ειναι σχεδον τα ιδια με τα 1,3,5,25 ρουβλια της Σοβιετικης Ενωσης ειχε και 10αρικο κοκκινο η μονη διαφορα ηταν οτι ειχαν ΟΛΑ φωτο τον Λένιν.Ο Σμιρνοφ πρεπει να'ναι λατρης της Σοβιετικης Ενωσης αφου και τα χαρτονομισματα σαν τα Σοβιετικα ειναι :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτα τα λεφτα ειναι σχεδον τα ιδια με τα 1,3,5,25 ρουβλια της Σοβιετικης Ενωσης ειχε και 10αρικο κοκκινο η μονη διαφορα ηταν οτι ειχαν ΟΛΑ φωτο τον Λένιν.Ο Σμιρνοφ πρεπει να'ναι λατρης της Σοβιετικης Ενωσης αφου και τα χαρτονομισματα σαν τα Σοβιετικα ειναι :2funny:
ΤΙ ΛΕΜΕ τορα ρε τσαρε  θα ερθεις και θα ξανανιοσεις 20 χρονον ειναι ακριβος οπος τα θημασε απλα τωρα υπαρχουν προυχοντες που τα εχουν γερα!! γιαυτο σου λεο ξεκουβαλα και ελλα κατο οσο ειναι κερος!!!!!! y.γ δεν πιστευο να θελης να γαμησεις και εση καμια γκομενα του κλευτοκοτα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΤΙ ΛΕΜΕ τορα ρε τσαρε  θα ερθεις και θα ξανανιοσεις 20 χρονον ειναι ακριβος οπος τα θημασε απλα τωρα υπαρχουν προυχοντες που τα εχουν γερα!! γιαυτο σου λεο ξεκουβαλα και ελλα κατο οσο ειναι κερος!!!!!! y.γ δεν πιστευο να θελης να γαμησεις και εση καμια γκομενα του κλευτοκοτα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το 1992 ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ!ολοι θεοφτωχοι ηταν (μεσος μισθος 20$) και σπανια εβλεπες κανενα γαμάτο αμαξι με παμπλουτους εννοειται της Μαφιας!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
υ.γ συντροφε η μαμα ρωσια δεν εχει αναγνωριση σαν αυτονομο κρατος ουτε προκειτε την πρινεστροβιε σε αντιθεση με την βορεια κυπρο!!!! μην συνγκρινεις ανομια πραγματα !!!  στρατο κατοχης επιτηρηση συνοριακης γραμης απο οργανισμο ηνομενον εθνον στην κυπρο αναγνωριση του προεδρου τησ βορειας κυπρου ος αρχηγου κρατους και συνομιλητη στον ΟΗΕ κτλ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 
Λάθος. Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση. Μόνο που πρέπει να βάλεις στη θέση της Κύπρου τη Μολδαβία. Και οι Τουρκοκύπριοι εχουν σημαία, ύμνο, πρόεδρο, νόμισμα κλπ αλλά όχι έξωθεν αναγνώριση και φυσικα δεν είναι (όπως και ΠΜΡ) στον ΟΗΕ. Και εδώ υπάρχουν κυανόκρανοι (δηλ. Ρώσσοι, αλλά ενεργουν ως ειρηνευτική δύναμη). Η μόνη διαφορά είναι ότι την Β. Κύπρο την αναγνωρίζει η Τουρκία ,ενώ την ΠΜΡ όχι (ακόμα) η Ρωσσία. Αν σφίξουν κάποτε τα πράγματα (καλή ώρα Οσσετία, Αμπχαζία) τότε θα δείς τι θα γίνει.
ξεχασα να γραψω και το πιο βασικο για τον πορνοτουριστα στο τιρασπολ αμα δεν εχεις γνωριμιες και δεν σου αρεσει το καμακι στα κλαμπ αγοραζεις μια εφιμεριδα Makler και περνης τηλεφονα σου ζητανε για μια ορα 30 δολαρια και για ολο το βραδυ 100 δολαρια  δεν εχω παρει ποτε καργιολα ετσι μου το σφιριξανε ντοπιοι!
Όταν τάγραφα εγώ πριν μερικά χρόνια με κράζαν ότι λέω υπερβολές. Αλλά και εσένα Κώτσο σε πιάσανε. Οι τιμές είναι 20 και 50 δολλάρια αντίστοιχα. Φταίνε μάλλον τα ρώσσικα σου. Και στις φέρνουν  τρεις τρεις για να διαλέξεις !!! Α και στο Τιράσπολ έχει τουριστικό γραφείο που κάνει τα ίδια και μάλιστα η γκόμενα μιλά και καλά Ελληνικά ! Είναι στην Ούλιτσα Λένινα (εκεί πουναι το Πλάσμα) αλλά από την άλλη μεριά.
Dimitrakis29, έχεις δίκαιο υπάρχει και χαρτονόμισμα των 10 ρουβλίων κόκκινο. Μην ξεχνάς οτι ο Σμιρνώφ (εκ Σαχαλίνης ορμώμενος) ήταν υψηλό στέλεχος της ΚΓΒ και είχε τοποθετηθεί (προ παρεστροϊκα ) Διευθυντής στην Ελεκτρομασσ , ενα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην ΕΣΣΔ εξειδικευμένο και σε άρματα και βαρέα μηχανήματα.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε θα μας διαφοτισεις καθολου?? τιτανιτεραστιομαγκα δεν βλεπο να μας λες τιποτα για το θεμα!!!!!! :jerking: :jerking: ΠΕς ΜΑς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΗς!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
thanks davarits
ευχαριστω κι ανταποδιδω
εκεινο το "κλεφτοκοτα" που κολλαει?
τλσπαντων
τι θες να σου πω για ουκρανια?
ανοιξε το youtube k makler
εχει κ οντεσα κ νικολαεφ
μπορεις να την ανοιξεις απο το ιδιο σαιτ κ να το παιξεις οτι ξερεις κι εκει τι γινετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θες να σου βαλω απο τη τσεχια που δεν εχω παει ποτε τηλ απο πουτανες κ διαμερισματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρετζιστρατσια ποσο που κπως κανεις δεν μας ειπες ακομα :think: :think: :think: :think: :think:
φιλε εισαι μακραν ο πιο "ωραιος" του σαιτ,σε παραδεχομαι :thumbsup:
χαλαλι τις ωρε; που τρως στο youtube :grin: :grin: :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λάθος. Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση. Μόνο που πρέπει να βάλεις στη θέση της Κύπρου τη Μολδαβία. Και οι Τουρκοκύπριοι εχουν σημαία, ύμνο, πρόεδρο, νόμισμα κλπ αλλά όχι έξωθεν αναγνώριση και φυσικα δεν είναι (όπως και ΠΜΡ) στον ΟΗΕ. Και εδώ υπάρχουν κυανόκρανοι (δηλ. Ρώσσοι, αλλά ενεργουν ως ειρηνευτική δύναμη). Η μόνη διαφορά είναι ότι την Β. Κύπρο την αναγνωρίζει η Τουρκία ,ενώ την ΠΜΡ όχι (ακόμα) η Ρωσσία. Αν σφίξουν κάποτε τα πράγματα (καλή ώρα Οσσετία, Αμπχαζία) τότε θα δείς τι θα γίνει.Όταν τάγραφα εγώ πριν μερικά χρόνια με κράζαν ότι λέω υπερβολές. Αλλά και εσένα Κώτσο σε πιάσανε. Οι τιμές είναι 20 και 50 δολλάρια αντίστοιχα. Φταίνε μάλλον τα ρώσσικα σου. Και στις φέρνουν  τρεις τρεις για να διαλέξεις !!! Α και στο Τιράσπολ έχει τουριστικό γραφείο που κάνει τα ίδια και μάλιστα η γκόμενα μιλά και καλά Ελληνικά ! Είναι στην Ούλιτσα Λένινα (εκεί πουναι το Πλάσμα) αλλά από την άλλη μεριά.
Dimitrakis29, έχεις δίκαιο υπάρχει και χαρτονόμισμα των 10 ρουβλίων κόκκινο. Μην ξεχνάς οτι ο Σμιρνώφ (εκ Σαχαλίνης ορμώμενος) ήταν υψηλό στέλεχος της ΚΓΒ και είχε τοποθετηθεί (προ παρεστροϊκα ) Διευθυντής στην Ελεκτρομασσ , ενα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην ΕΣΣΔ εξειδικευμένο και σε άρματα και βαρέα μηχανήματα.
βον σκοπος μου δεν ειναι η αντιπαραθεση αλλα η ενημερωση!!!!!!!! το τι μουνι εχω φορτοση στο πλασμα συντροφε!!!!!! οπα λεμε!!!!  εγω γραφω τι μου ειπαν στο τηλεφονο 3-4 φορες που πηρα τηλ για φιλους  δεν πιρα τελικα !! και δεν πληροσα απλα αναφερο τι ετυχε σε εμενα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

[/quote]Δηλαδη ειναι μια αντιγραφη ολων των Σοβιετικων χαρτονομισματων!το 1992 οταν πρωτοπηγα Ρωσσια προλαβα και τα 50αρικα και 100αρικα με τον Λενιν.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λάθος. Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση. Μόνο που πρέπει να βάλεις στη θέση της Κύπρου τη Μολδαβία. Και οι Τουρκοκύπριοι εχουν σημαία, ύμνο, πρόεδρο, νόμισμα κλπ αλλά όχι έξωθεν αναγνώριση και φυσικα δεν είναι (όπως και ΠΜΡ) στον ΟΗΕ. Και εδώ υπάρχουν κυανόκρανοι (δηλ. Ρώσσοι, αλλά ενεργουν ως ειρηνευτική δύναμη). Η μόνη διαφορά είναι ότι την Β. Κύπρο την αναγνωρίζει η Τουρκία ,ενώ την ΠΜΡ όχι (ακόμα) η Ρωσσία. Αν σφίξουν κάποτε τα πράγματα (καλή ώρα Οσσετία, Αμπχαζία) τότε θα δείς τι θα γίνει.Όταν τάγραφα εγώ πριν μερικά χρόνια με κράζαν ότι λέω υπερβολές. Αλλά και εσένα Κώτσο σε πιάσανε. Οι τιμές είναι 20 και 50 δολλάρια αντίστοιχα. Φταίνε μάλλον τα ρώσσικα σου. Και στις φέρνουν  τρεις τρεις για να διαλέξεις !!! Α και στο Τιράσπολ έχει τουριστικό γραφείο που κάνει τα ίδια και μάλιστα η γκόμενα μιλά και καλά Ελληνικά ! Είναι στην Ούλιτσα Λένινα (εκεί πουναι το Πλάσμα) αλλά από την άλλη μεριά.
αγαπητε κυριε φονμακουλης,σοβαρως πιστευετε οτι ο κυριος νταβαριτς εχει πατησει το ποδι του στην πρινιστροβιε??
ας μην ειμεθα παιδια
προ 3,4 σελιδων ερωτα τι κ πως συμβαινει τιρασπολ,τωρα διδει απειρες πληροφοριες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βον σκοπος μου δεν ειναι η αντιπαραθεση αλλα η ενημερωση!!!!!!!! το τι μουνι εχω φορτοση στο πλασμα συντροφε!!!!!! οπα λεμε!!!!  εγω γραφω τι μου ειπαν στο τηλεφονο 3-4 φορες που πηρα τηλ για φιλους  δεν πιρα τελικα !! και δεν πληροσα απλα αναφερο τι ετυχε σε εμενα
εχω γνωστο τον διευθυντη στο Δαφνι,αν χρειαστει.....
αλλα θαχεις κι εκει κονε,τι λεω τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
thanks davarits
ευχαριστω κι ανταποδιδω
εκεινο το "κλεφτοκοτα" που κολλαει?
τλσπαντων
τι θες να σου πω για ουκρανια?
ανοιξε το youtube k makler
εχει κ οντεσα κ νικολαεφ
μπορεις να την ανοιξεις απο το ιδιο σαιτ κ να το παιξεις οτι ξερεις κι εκει τι γινετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θες να σου βαλω απο τη τσεχια που δεν εχω παει ποτε τηλ απο πουτανες κ διαμερισματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρετζιστρατσια ποσο που κπως κανεις δεν μας ειπες ακομα :think: :think: :think: :think: :think:
φιλε εισαι μακραν ο πιο "ωραιος" του σαιτ,σε παραδεχομαι :thumbsup:
χαλαλι τις ωρε; που τρως στο youtube :grin: :grin: :grin:
ευχαριστο για τα καλασου λογια !!!! εσενα ομος δεν σε φτανω με τιποτα 10000000 χιλομετρα στο ανατολικο μπλοκ και ακομα δεν ξερης που ειναι το μπεντερι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρτο αλιος και κοψε την κοτοσουπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το μαλι το εβαψες διπλης ακριλικης??? στο φαναρτζιδικο που φτιαχνεις το αμαξι????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστο για τα καλασου λογια !!!! εσενα ομος δεν σε φτανω με τιποτα 10000000 χιλομετρα στο ανατολικο μπλοκ και ακομα δεν ξερης που ειναι το μπεντερι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρτο αλιος και κοψε την κοτοσουπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διπλα στο "ζαποριγιε" που εγραφες χτες μηπως?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για ρετζιστρατσια??ΤΙΠΟΤΑ :think: :think: :think:
α ρε κωλοyoutube...den ta grafei ayta re gamvto :headbang: :headbang: :headbang:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστο για τα καλασου λογια !!!! εσενα ομος δεν σε φτανω με τιποτα 10000000 χιλομετρα στο ανατολικο μπλοκ και ακομα δεν ξερης που ειναι το μπεντερι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρτο αλιος και κοψε την κοτοσουπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το μαλι το εβαψες διπλης ακριλικης??? στο φαναρτζιδικο που φτιαχνεις το αμαξι????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαφεις κ το μαλλι?ωωωωχ...μαλλον ασεβαστος εφανηκα σεβαστε κυριε,στα χρονια σας
ζητω συγνωμη δεν εδηλωσατε εγκαιρως την ηλικια σας :( :o
υγ.γραψε ελευθερα παω τα σκυλια μου στο παρκο,θα ασχοληθω με την περιπτωση σου το πρωι παλι
μλδλαγνε,σορρυ,αλλα σ εφαγε ο νταβαριτς,με το mouse του :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
διπλα στο "ζαποριγιε" που εγραφες χτες μηπως?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για ρετζιστρατσια??ΤΙΠΟΤΑ :think: :think: :think:
α ρε κωλοyoutube...den ta grafei ayta re gamvto :headbang: :headbang: :headbang:
ατιμουλη τορα τα ξερης τα μερη !!!! προσεξε μην χαθεις παλι !!!!!!!βαλτο στο τσι πι ες θα σε παει καρφι δεν θα χρειαστη να κοιμηθεις παλι στο μαντρι που βρηκες την αλλη φορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  χμμμ και τορα που ο μολντο θα παει στο τιρασπολ ριξε σιρμα στης βοσκοπουλες να κρηφτουνε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
υγ.γραψε ελευθερα παω τα σκυλια μου στο παρκο,θα ασχοληθω με την περιπτωση σου το πρωι παλι
ξερω ξερω φωναζει η κυρα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ οπιος παει  στο τιρασπολ και του την πεσει αλογο να ρωτατε  !!!!! ΜΗΠΟς ΕΙΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗς ΣΟΚΟΦΡΕΤΕς???? και αμα σας απαντησει ναι αλλα απλα τον ξερο  ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΙΔΕΞΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΙΛΕΓΚΙΗ !!!! ΤΗ συντροφοι ειμαστε????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε γελια με τον κλευτοκοτα σημερα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
το 1992 ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ!ολοι θεοφτωχοι ηταν (μεσος μισθος 20$) και σπανια εβλεπες κανενα γαμάτο αμαξι με παμπλουτους εννοειται της Μαφιας!
Μήτσο ΔΕΝ άλλαξαν και πολλά πράγματα από τότε. Απλώς κυκλοφορούν πιό πολλά καλά (πολύ καλά) αμάξια (φυμέ τζάμι οπωσδήποτε) και από 6την άλλη κυκλοφορούν ακόμα φορτηγά και λεωφορεία με γκάζι !!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
AFIEROMENO ΤΟ  πιο καινουργιο βιντεο στον τσαρο δημητριο   απεναντι  οταν γυρναει η καμερα  φενετε το κτιριο με την τεραστια ζογραφια απο κατο ειναι το αντυς πιτσα για ραντεβου με τα μορα.......... τσαρε οπος ειταν στην ρωσια τοτε!!!!!  δες και τα αρματα που παρελαβνουν οριτσιναλ USSR ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑ ΚΑΤΟ!!!
  και στο κλευτοκοτα  :2funny: :2funny: :2funny: αφιερομενο το τελευτεο βιντεο φενετε το κοτετσι του προεδρου πισο απο το παρκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ατιμουλη τορα τα ξερης τα μερη !!!! προσεξε μην χαθεις παλι !!!!!!!βαλτο στο τσι πι ες θα σε παει καρφι δεν θα χρειαστη να κοιμηθεις παλι στο μαντρι που βρηκες την αλλη φορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  χμμμ και τορα που ο μολντο θα παει στο τιρασπολ ριξε σιρμα στης βοσκοπουλες να κρηφτουνε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
re megale giati tosi kakia??? o davarits dini sostes plirofories

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom